Kendimi çirkin görüyorum :( :(

Masallah boylu poslu hatunsun nolcak 40 numara giyiyorsan bende 39 giyiyorum
Ufak boylu olanlar napsin sen kasini gözünü boya tamamdir :)
Ufak boylu olanlar napsın derken? Bende mimyonum hap kadarcığım napim yani anlamadım?

ama benim babam kardeşim ve de arkadaşım bunu söylerken ciddiydi. Kendime olan güvenim kırıldı hep. Em,n ol beğenecek en ufak bir yerim bile yok
Bi resmini cek nasil guzel olabilirsin bunu düsün. Kaslarin kalinsa incelt yada inceyse kaş kalemiyle kalınlaştr. Saç rengini değiştir ve haftada en az bi kere düZleştir. Kapalıysan şal bağlama stilini değiştir. Moda sayfalarını butik sayfalarını instadan takip et kombinelerini ona göre yap.. tırnaklarında oje olmasada parlatıcı mutlaka olsn .. yüzüne fondeten sürme ilerde delik deşik olmasın ama gündz bakım kremi al hergn sür cildin parlasın.
Bunlar bnm verebileceğm tavsiyeler sadece. Sen kendini nasıl görürsen çevrende öyle görür. Sana çirkin diyenlere ( baban hariç :) sensin çirkin de şakaya vur. Kendini aşağılatma.

Ufak boylu olanlar napsın derken? Bende mimyonum hap kadarcığım napim yani anlamadım?
Su anlamda soyledim boyu kisa olanlarin uzatma gibi imkanlari yok topukluda giyse bi yere kadar,arkadas kasini gozunu begenmiyorya boyayip kapatabilir kusurlarini isi daha kolay yani
Yani asagilamak icin soylemedim bende 1.70 degilim sonuc da 1.63 boyum daha uzun boylu olmak isterdim buna sukur topukluylada yasamak zor herzamanda giyilmiyor ;)

Su anlamda soyledim boyu kisa olanlarin uzatma gibi imkanlari yok topukluda giyse bi yere kadar,arkadas kasini gozunu begenmiyorya boyayip kapatabilir kusurlarini isi daha kolay yani
Yani asagilamak icin soylemedim bende 1.70 degilim sonuc da 1.63 boyum daha uzun boylu olmak isterdim buna sukur topukluylada yasamak zor herzamanda giyilmiyor :KK66:
Yani boy uzatmak elimizde olan bi şey değil. Ben sporla aile ortalamasının 4 cm cik üstüne çıkabildim.. topuklu takıntım da bi dönem vardı ama sonra o da geçti..

Önemli olan özgüven.. şu boyumla çok kadından daha fazla dikkat çekiyorum yani dertlencek bi durum değil. Boyu az uzun olanların bu kısa boya karşı yaklaşımları beni irite ediyo o yüzden cevap yazdım. Aşağılıycak bi durum zaten yok da yine de hoş değil benim gibi olan hanımlar kırılabilir bu mesaja..

Yani asagilamak icin soylemedim bende 1.70 degilim sonuc da 1.63 boyum daha uzun boylu olmak isterdim buna sukur topukluylada yasamak zor herzamanda giyilmiyor :KK66:
bende mimyon kisa boyluyum.
topukluda giymiyorum.
yuzum guzel ama boyumu uzatma imkanim yok.
bizim toplumda genel guzellik algisi
"masallah boylu poslu "diye baslayan cumlelerle baslar.
ama boy ortalamasida 1.60 kusurlerdedir.
bir taraftan yaparken bir taraftan yikmayalim:))
herkesin kendine has bir guzelligi vardir konu sahibi.
ayrica burdaki yirumlardan bile anlamis olmalisinizki herkesin guzellik anlayisi farklidir.
sizdeki farkliligida kesfedecek
sonrasinda sizi siz oldugunuz sevecek birini bulursunuz umarim.
temiz olun.giyim kusaminiza ozen gosterin.yazilan onerilerden size uygun olanlari uygulayin.sonrada once kendinizi sevin birazcik:))
ne insanlar taniyorum
su ozguvenin 10 da biri bende olsaydi dedigim.:)

Yorumlara soyle bir baktimda bircok kisi size guzelik tiyolari vermis.
Ben sana sadece birsey soracagim..sence sen iyi bir insanmisin?(merhametli,sevgi dolu,hayvan ve insanlari seven,saygili vs..)
Bunlar varsa gerisi hikaye..guzellik hickimsede baki degil.Bir kiz vardi dunya guzeli gecenlerde yuzune asit attilar simdi aynaya bakmak bile istemiyor.Elindeki degerlerin kiymetini bil.
Sagligin ve sevdiklerin seninle ise guzellik olsa ne olur olmasa ne?
Ozguvenini tazele.seni haketmeyen seni kiran insanlara sirtini don.duyma onlari. Kendini sev herseyden once.

Tercih ederdi ne kuzum ya ?
Ben seçilmem seçerim :halay:

Başkalarından ziyade senin tercih etmek gibi kriterlerin olsa fena mı olur. Kararında.
Tercih edilecek miyim den ziyade tercih eder miyim ? hmm kulağa hoş geliyor bence.
İstersen bence biraz destek al kişisel gelişim kitapları oku.
Geliştir kendini aşılamayacak sorunlar değil.
Kendini sev farklılıklarını sev kusurlarını dahi sev.

Tercih ederdi ne kuzum ya ?
Ben seçilmem seçerim :halay:

Başkalarından ziyade senin tercih etmek gibi kriterlerin olsa fena mı olur. Kararında.
Tercih edilecek miyim den ziyade tercih eder miyim ? hmm kulağa hoş geliyor bence.
İstersen bence biraz destek al kişisel gelişim kitapları oku.
Geliştir kendini aşılamayacak sorunlar değil.
Kendini sev farklılıklarını sev kusurlarını dahi sev.

Aynen panpaaaa
Harcarım geçerim seçilmem seçerim:halay:

Sen banlanip duruyorsun ya mesela merakta kaliyorum yine hunharca neyi savundu diye :bicak: çok karizmasin benim gözümde :) görmeden begeniyorum ben bu arkadasi mesela.:KK22:
Ciddiyim.
Güzellik sart değil

Elbette , benim karizmam sivri dilinden sık sık banlanmamda:olamaz::olamaz::olamaz: En son neyden banlanmıştım ben de hatırlamıyorum?!?

++++
Bakımlı, havalı olmak çok kolay artık
Yap güzel bir makyaj, çek sırtına Zara gömlek + havalı bir pantalon eh saçını da yaptırdın mı kral sensin....bu iş sırf aura aslında. Havalı olmanın birinci şartı Auradan geçiyor. Konu sahibesi buraya yazdığın gibi ezik büzük takılıyorsan istersen dünya güzeli ol yine havan olmaz.
Ya ne cok guzel olmayan kizlar var ama havalilar ozguvenli bakimli birde konusmalari tavirlari guzel olunca erkekler bayiliyor yani. Bende dunya guzeli degilim ama nisanlim beni angelina jolie saniyo ahahahah :D

Canım benim insanlarda herşey güzellik değil emin ol çirkin olduğunu düşünmüyorum çünkü rabbim insanın yüzünü çok güzel yapmadan ona başka şeyler bahşeder mesela güzel bı huy tebbesum tatlı dil buda insanlara çok güzel insanlardan bile daha şirin ve güzel gösterir benim komşum var mesela yaşça benden büyük bir kadın 8 10 yaş falan yüzü güzel değil ama kadınla her sohbet ettikçe mest oluyorum ozenoyorum keşke onun yerinde olsam diyorum çok cana yakın içten samimi yapmacık değil hiç bir hareketi kocasida kadına kul köle oderece yani örnek vermek istedim. Sennde dikkat çeken çok özelliğin vardır eminim kendini öyle hissetme bence yakınların söyledikleri de bencillik başka bişey değil bence insan çocuğu ve kardeşi çirkin olsa bile hem öyle diyemez hemde öyle görmez zaten
aslında haklısınız önemli oln karajter ama etrafımdan olumsuz tepki alınca kendimi kötü hisseder oldum. çocukluktan beri böyle. ergenliğe girdiğimden beri

Bakin ben dogum yaptim 1 aylik lohusa iken gereksiz bir kisi benimle şişko diye egosunu tatmin etmeye kendi icinde bastirdiklarini benim üstümde gidermeye çalıştı bana bisey olmadi zayıfladım ama o kisi gozumden düştü.Insanlar sizi zayif noktazindan vurmaya çalışır dikkat...
aslındahaklısınız ama en yakın bir kız arkadaşım var bana güzl olduğumu falan söylüyor. Ama erkeklerden böyle tepki alınca kötü oluyorum

Back
X