kilolu bir genç kızın kaleminden

huhuuu8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
207
1
0
Ankara
kilolu bir genç kız dedim. genç kız diye kendimi bir tek ben tanımlarım heralde. ardımdan bakan der kaç tane çocuğu varsa diye.. kilolu olmak. girdiğin bir mağazada kıyafetin modelinden önce bedenine bakmaktır... elbise giyememektir çok sevsen de. utanç verici bi şey yapmışsın gibi yürürsün yolda. teyzelerin aşağılayıcı bakışlarından utanırsın. çocukların yanından kafan yerde geçersin bir şey demesinler diye bazen derler bazen sadece gülerler.. dolmusta yanındakinin alanına taşar kolların çevredekiler iğrenerek bakarlar sana. her kilo yiyerek alınan kiloymuş gibi az ye ayı derler arkandan.. kilolu olmak en çok parayı pantolona ayırmaktır cünkü pantolon ağları en fazla bir ay dayanır sana sonra bacagına bıraktığı büyük acı ve yarayla yırtılırlar.. çook beğendiğin bir elbiseyi arkadaşına denettirmektir. onun üzerinde görüp hevesini almaktır.1. sınıfta boy kilo ölçümünden sonra yüzün kırmızı bir şekilde arkadaşlarının bakıp ooooh demesini dinlemektir. büyüyünce bilim adamı olup kilo verdirme şeysi yapıcam diye hayaller kurmaktır. rüyalarda kendini zayıf görmektir. boydan fotoğraf çekinememektir. aynalardan kaçmaktır.arkadaşınız bi dk deyip yoldaki vitrinde kendini incelerken senin kendine bakmaktan korkup onu incelemendir. canın dondurma çektiğinde yolda yiyememektir. en sevdiğin sey gezmek olup dısarı cıkmak istememektir. ablanın kardeşin sanılmasıdır. ayrı bir türmüşüz gibi bakılır. kocaman 48 beden bir vücudun içinde 36 beden bir ruh vardır belki de.. 35 yasında gözüken bedende,18 yasında bi genc kızın hayalleri vardır.. yıkılmaz zırh gibi duran bedende yumuşacık bi kalp vardır belki de. en çok canımı ne yaktı biliyor musunuz? dün yolda birini gördüm ne kadar da yakışıklıymıs diye bakarken göz göze geldik. sonrasında baktım arkamda bi heves bi umut acaba dedim acaba ben de beğenilecek miyim. yanımıza geldi geldi. daha sonra yürüdük biraz arkadaşımdan hoşlanmış... bana abla evli misin sen dedi, işin en üzücü yanı ise benden 4 yaş büyükmüş...keske dedim ufalsam kücülsem gözyaslarımdan aksa yaglarım. üzülürmüs kızlar yağ bağlamıs kalp acıyabilirmis. tombul yanaklar da ıslanabilirmis gözlerin kuruyana kadar. (bu hesap başka bir arkadaşımın şimdilik ben kullanıyorum kızlar)

Canım keşke kendini böyle üzeceğine bir kaç ay sağlıklı bi diyet yapsan. Kilolu olduğun böyle devam edeceğin almanına gelmiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ah be arkadaşım hayalini kurdumda yasadıklarn halkımızın düşüncesizce inelemesi böle insanlarda actıgı yaraları düşünmüyorlar hiç denedin mi peki kilo vermek için çabaladın mı

seni çok iyi anliyorum 18 yasindayken bir bayan beni 30 yasinda sanmisti o kadar üzülmustumki kaç kilosun?

Kilolu olmak insanin sagliginida etkiler
Abur cubur yemeyerek gece yemeyi keserek baslayabilirsin ise.
Insanoglu yeter ki azimli olsun .bence basaramayacagi hicbirsey olamaz

Spor ve diyet tek ilacı..
Kendine acımayı ve etrafı düşünmeyi bırakıp,en kısa zaman da başlayabilrisin.

Oncelikle kaç kilosun? Hiç uzman yardımı aldın mi? Evet, başarabilirim dedin mi? Bunlar önemli. Açıkçası sen kendine böyle aciyarak bakarsan insanlardan nasıl bakmalarini bekliyorsun ki? Burda insanları kilolu halinle aglatacagina başarı oykunle aglatmaliydin bence. Yazınla kendini bu kadar iyi anlatmaya ragmen zayiflayamamani anlayamadim. Başarabilirsin, kendini acindirirsan bizler sana aciriz gerçekten ve disardakilerden, sana o gözle bakanlardan bir farkımız olmaz.
Inşallah 38 bedene düşersin ;-)

Ay canım sen ne tatlı bişeysin..ne kadar içlisin..sana ver sende kilolarını o halde demeyecem..belki veremiyorsun istesende belkide bi problem vardır bilmiyorum..inşaallah birgün dal gibi fidan gibi olursun olduğun yaştan fazla göstermessin inşaallah..zaten çok küçükmüşsün genceciksin.bu yaşlarda herşey daha kolay inan..yeterki geç kalma hiçbirşeye..

Geçenlerde alışveriş merkezinde bi'kız gördüm taş çatlasa o da 18 yaşındadır.
Ama kilosundan zor yürüyodu resmen, görünce içimden inşallah tez zamanda kolaylıkla verir kilosunu dedim.
Dış görünüşü inan umurumda değildi ama bıcır bıcır olması gereken yaşta o kilosu yüzünden zor yürümesine açıkcası çok üzüldüm.

İnşallah sen de doktora gidip, gereken özeni verip diyetini yapıyosundur. İnan yol belki uzun ama illa ki yolun sonunu görürsün azimle yürürsen tabii...

denedim. 6 kilo verdim üzerine cıkamadım inan cok da yemedim hiç. zayıf arkadaslarımla oturunca aynı seyleri yedim üstüne bi de Allahım kilo olmasın duasıyla yedim. salı günü randevum var mide küçültme operasyonu için görüsücem doktorla inşallah ücretsizdir. bi an önce okulumu bitirip işime başlasam keşke o zaman ücretsizdir inşallah diye düşünüp durmazdım. sen de cok iyisin. tesekkürler zamanını ayırdıgın için cok tesekkürler

Kac kilosun bilmiyorum ama ayni yasta sayiliriz bende 19 yasindayim 78 kiloydum ve boyumda 160. ayni seyleri bende yasadim sayilir 16-17 yaslarinda istedigimi giyemedim kendimi hep cirkin hissettim , lisede cok pasif kaldim erkekleri birak kizlarla bile onlar benimle konusmadan konusamazdim cok eziktim yani herkesin erkek arkadasi vardi bende cok ozenirdim sonra benimde oldu ama kendimi yinede kotu hissederdim bana derlerdi yüzün guzel ama bedenim guzel degildi. tam 24 kilo verdim herhangi bir saglik sorunun yoksa sende yapabilirsin hatta istersen ozelden mesaj atabilirsin yardimci olmaya calisirim elimden geldigince..simdi istedigimi giyiyorum görenler sasiriyor nasıl verdin diye kendime güvenim geldi guzel bir iliskim var

O kadar güzel anlatmışsın ki gözlerim doldu. Çünkü aynısını belki de fazlasını yaşıyorum ben de. Muhtemelen benim geçen seneki kilomdasın düşün ben daha büyük bedenim senden. Ne diyeceğimi bilmiyorum, nasıl yapılır bilmiyorum. Kilo vermekle ilgili her şeyi bilsem de o diyet nasıl sürdürülür bilmiyorum. Allah yardım etsin verelim yoksa yok yani...

karşıma kaç tane şişman kadın çıktıysa hepsinin de yüzü çok güzeldi :) o yüzden de derler ya hani zayıflasan taş gibi hatun olursun diye :) eminim seninde yüzün melek gibidir . ya inşallah verirsin kilo hani illa zap zayıf değilde balık etli kıvamda başarabilirsin... eger genetikse şişmanlıgın o tip insanlar ne kadar çok isteseler de çok zayıf olmazlar...

Allah yardım etsin. sana da bana da hepimize. inşallah istediğimiz mahrum kaldığımız seyleri yapabiliriz bir gün

Bende lise 2ye giderken 70 kiloydum canım. Boyum biraz uzun olduğu için abartılı durmuyordu ama koca yanaklar,simit,göbek içler acısıydı. Sonra spora başladım. Sabah fitness yaptım. Akşam tenis oynadım. Sıkı diyete başladım. Sabah normal bir kahvaltı yapıyordum. Öğlen kabak,havuç haşlaması yiyordum. Akşamda evde ne varsa az az yiyordum. İlk zamanlar çok zorlandım. Sonra midem küçülünce bu yediklerim bile fazla gelmeye başladı. İnanılmaz sağlıklı oldum. Sonra diyeti bıraktım. Bu arada kilo verince 53 kiloya düştüm. Boyumda 1.73. Diyeti bırakalı nerdeyse 2 3 sene oluyor hiç kilo almadım. Sadece bilinçli olarak 4 5 kilo aldım. Ben yaptım sende yapabilirsin

o senin güzel bakmandandır diyorum ya bazıları canavarmısız gibi bakıyorlar :') güzelliğin dısında mahrum kaldıklarım canımı yakan. yoksa rabbim begenip herkese bir güzellik vermis. inşallah veririm tesekkür ediyorum

Anladım güzelim bnde ömrüm boyunca zayıf bi insandm ama evlenip yaş 29 olunca bi haller oldu dediğin gibi çok az yiyo olmama rağmen kilo almaya başladım üstelik önceden çok yememe rağmen hiç kilo almazdım hayatımda diyet nedir bilmedim şimdi ilk defa diyetlere bakınıp özenli yemeye çalışıyorum ama yinede olmuyo kilo alıyorum komik dimi..
Uzmana gitmen çok iyi ama şu mide küçültme kelepçe takılıyo hani o mu oluyo tam bilemiyorum ama kelepçe biraz tehlikeli diye duydum.araştırıp öğrenmeden ücretsiz diye yada kolay yoldan kilo vereyim diye acele eyme

yok abla, midenin yarısını katlıyorlar yani cok azcık biseyle bile tıka basa doymus oluyosun. ölüm riski binde bir diyorlar. sağlıklı yani. fakat ücretsiz olması cok önemli eğer uygunsa hemen olucam hiç tereddütüm yok. kendimi zayıf görmeden ölmek istemiyorum cünkü

Dikkat et tatlım..yinede dikkat et..inşaallah fidan gbi olacaksın birgün.ne demek zayıf görmeden ölmek istemiyorum..daha genceciksin...önünde uzun yıllar var daha neler neler göreceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…