Ay canım sen ne tatlı bişeysin..ne kadar içlisin..sana ver sende kilolarını o halde demeyecem..belki veremiyorsun istesende belkide bi problem vardır bilmiyorum..inşaallah birgün dal gibi fidan gibi olursun olduğun yaştan fazla göstermessin inşaallah..zaten çok küçükmüşsün genceciksin.bu yaşlarda herşey daha kolay inan..yeterki geç kalma hiçbirşeye..
O kadar güzel anlatmışsın ki gözlerim doldu. Çünkü aynısını belki de fazlasını yaşıyorum ben de. Muhtemelen benim geçen seneki kilomdasın düşün ben daha büyük bedenim senden. Ne diyeceğimi bilmiyorum, nasıl yapılır bilmiyorum. Kilo vermekle ilgili her şeyi bilsem de o diyet nasıl sürdürülür bilmiyorum. Allah yardım etsin verelim yoksa yok yani...
karşıma kaç tane şişman kadın çıktıysa hepsinin de yüzü çok güzeldi :) o yüzden de derler ya hani zayıflasan taş gibi hatun olursun diye :) eminim seninde yüzün melek gibidir . ya inşallah verirsin kilo hani illa zap zayıf değilde balık etli kıvamda başarabilirsin... eger genetikse şişmanlıgın o tip insanlar ne kadar çok isteseler de çok zayıf olmazlar...
denedim. 6 kilo verdim üzerine cıkamadım inan cok da yemedim hiç. zayıf arkadaslarımla oturunca aynı seyleri yedim üstüne bi de Allahım kilo olmasın duasıyla yedim. salı günü randevum var mide küçültme operasyonu için görüsücem doktorla inşallah ücretsizdir. bi an önce okulumu bitirip işime başlasam keşke o zaman ücretsizdir inşallah diye düşünüp durmazdım. sen de cok iyisin. tesekkürler zamanını ayırdıgın için cok tesekkürler
Anladım güzelim bnde ömrüm boyunca zayıf bi insandm ama evlenip yaş 29 olunca bi haller oldu dediğin gibi çok az yiyo olmama rağmen kilo almaya başladım üstelik önceden çok yememe rağmen hiç kilo almazdım hayatımda diyet nedir bilmedim şimdi ilk defa diyetlere bakınıp özenli yemeye çalışıyorum ama yinede olmuyo kilo alıyorum komik dimi..
Uzmana gitmen çok iyi ama şu mide küçültme kelepçe takılıyo hani o mu oluyo tam bilemiyorum ama kelepçe biraz tehlikeli diye duydum.araştırıp öğrenmeden ücretsiz diye yada kolay yoldan kilo vereyim diye acele eyme
yok abla, midenin yarısını katlıyorlar yani cok azcık biseyle bile tıka basa doymus oluyosun. ölüm riski binde bir diyorlar. sağlıklı yani. fakat ücretsiz olması cok önemli eğer uygunsa hemen olucam hiç tereddütüm yok. kendimi zayıf görmeden ölmek istemiyorum cünkü
Dikkat et tatlım..yinede dikkat et..inşaallah fidan gbi olacaksın birgün.ne demek zayıf görmeden ölmek istemiyorum..daha genceciksin...önünde uzun yıllar var daha neler neler göreceksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?