- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Canım bunları yaşayan sadece sen değilsin
Ben de hayatım boyunca her zaman kiloluydum
2 yıl önce diyete bir başladım ki 23 kilo verdim
Hiç öyle operasyona falan gerek yok
Sağlığından olursun Allah korusun
Diyet + sporla başarabilirsin.
Elimden geldiğince sana yardımcı olurum
kilolu bir genç kız dedim. genç kız diye kendimi bir tek ben tanımlarım heralde. ardımdan bakan der kaç tane çocuğu varsa diye.. kilolu olmak. girdiğin bir mağazada kıyafetin modelinden önce bedenine bakmaktır... elbise giyememektir çok sevsen de. utanç verici bi şey yapmışsın gibi yürürsün yolda. teyzelerin aşağılayıcı bakışlarından utanırsın. çocukların yanından kafan yerde geçersin bir şey demesinler diye bazen derler bazen sadece gülerler.. dolmusta yanındakinin alanına taşar kolların çevredekiler iğrenerek bakarlar sana. her kilo yiyerek alınan kiloymuş gibi az ye ayı derler arkandan.. kilolu olmak en çok parayı pantolona ayırmaktır cünkü pantolon ağları en fazla bir ay dayanır sana sonra bacagına bıraktığı büyük acı ve yarayla yırtılırlar.. çook beğendiğin bir elbiseyi arkadaşına denettirmektir. onun üzerinde görüp hevesini almaktır.1. sınıfta boy kilo ölçümünden sonra yüzün kırmızı bir şekilde arkadaşlarının bakıp ooooh demesini dinlemektir. büyüyünce bilim adamı olup kilo verdirme şeysi yapıcam diye hayaller kurmaktır. rüyalarda kendini zayıf görmektir. boydan fotoğraf çekinememektir. aynalardan kaçmaktır.arkadaşınız bi dk deyip yoldaki vitrinde kendini incelerken senin kendine bakmaktan korkup onu incelemendir. canın dondurma çektiğinde yolda yiyememektir. en sevdiğin sey gezmek olup dısarı cıkmak istememektir. ablanın kardeşin sanılmasıdır. ayrı bir türmüşüz gibi bakılır. kocaman 48 beden bir vücudun içinde 36 beden bir ruh vardır belki de.. 35 yasında gözüken bedende,18 yasında bi genc kızın hayalleri vardır.. yıkılmaz zırh gibi duran bedende yumuşacık bi kalp vardır belki de. en çok canımı ne yaktı biliyor musunuz? dün yolda birini gördüm ne kadar da yakışıklıymıs diye bakarken göz göze geldik. sonrasında baktım arkamda bi heves bi umut acaba dedim acaba ben de beğenilecek miyim. yanımıza geldi geldi. daha sonra yürüdük biraz arkadaşımdan hoşlanmış... bana abla evli misin sen dedi, işin en üzücü yanı ise benden 4 yaş büyükmüş...keske dedim ufalsam kücülsem gözyaslarımdan aksa yaglarım. üzülürmüs kızlar yağ bağlamıs kalp acıyabilirmis. tombul yanaklar da ıslanabilirmis gözlerin kuruyana kadar. (bu hesap başka bir arkadaşımın şimdilik ben kullanıyorum kızlar)
canım yorum yaptım ama dönmemişsin.. kaç kilosun acaba çok merak ettim ve boyun kaç??
Canim benim ya sen cok karamsarsin ama. Saglikli yemek baska bir sey. Sen az yediginden bahsediyorsun. Az yemek kilo verdirmez. Hatta aldirir bile. Cunku vucut hic yemek gelmeyecek diye dusunup az yedigin seyleri bile yaga donusturur. Lutfen bir diyetisyene git. Ameliyatlara sakin basvurma. Kendine bu kadar acimaktan vazgec ve hemen bir diyetisyene git. Devlet hastaneleri diyetisyen kayniyor. Randevu al hemen ve vazgec kendine acimaktan. Azimle ..... tasi delermis. :) bak benim de 15 kilo fazlam vardi. 1 haftadir saglikli yemek yemeye basladim. Abur cuburlari hayatimdan cikardim. 1 haftada 2,5 kilo verdim. Diyet gozuyle bakmiyorum. Saglikli olacagim dedim. Sen de yapabilirsin. Kimseden farkli degil senin iskelet yapin. Kurtul su karamsar tavrindan.
ufacıktan diyetle geçti ömrüm. kilolarım suclusu annem diye bakıyorum saglıklı beslenme alıskanlıgı yok ver ekmek arasını kolayı daha ne hatalar ne hatalar. ufakken bilemedim simdi cok pismanım
104 kilom 1.67 boyum
canımm bi düşünsene 20 kilo bile versen nasıl farkedecek sana kilon fazla geliyor şimdi veremem diye düşünüyorsun hemen diyetisyene git ameliyat falan düşünme bence ilk aylar zaten çok hızlı kilo vereceksin sen bile şaşıracaksın 6 ay sıksan dişini her ay 5 kilo verdiğini düşündüğünde 30 kilo gitmiş olacak zaten
kilolu bir genç kız dedim. genç kız diye kendimi bir tek ben tanımlarım heralde. ardımdan bakan der kaç tane çocuğu varsa diye.. kilolu olmak. girdiğin bir mağazada kıyafetin modelinden önce bedenine bakmaktır... elbise giyememektir çok sevsen de. utanç verici bi şey yapmışsın gibi yürürsün yolda. teyzelerin aşağılayıcı bakışlarından utanırsın. çocukların yanından kafan yerde geçersin bir şey demesinler diye bazen derler bazen sadece gülerler.. dolmusta yanındakinin alanına taşar kolların çevredekiler iğrenerek bakarlar sana. her kilo yiyerek alınan kiloymuş gibi az ye ayı derler arkandan.. kilolu olmak en çok parayı pantolona ayırmaktır cünkü pantolon ağları en fazla bir ay dayanır sana sonra bacagına bıraktığı büyük acı ve yarayla yırtılırlar.. çook beğendiğin bir elbiseyi arkadaşına deniyi etti
imekitir. onun üzerinde görüp hevesini almaktır.1. sınıfta boy kilo ölçümünden sonra yüzün kırmızı bir şekilde arkadaşlarının bakıp ooooh demesini dinlemektir. büyüyünce bilim adamı olup kilo verdirme şeysi yapıcam diye hayaller kurmaktır. rüyalarda kendini zayıf görmektir. boydan fotoğraf çekinememektir. aynalardan kaçmaktır.arkadaşınız bi dk deyip yoldaki vitrinde kendini incelerken senin kendine bakmaktan korkup onu incelemendir. canın dondurma çektiğinde yolda yiyememektir. en sevdiğin sey gezmek olup dısarı cıkmak istememektir. ablanın kardeşin sanılmasıdır. ayrı bir türmüşüz gibi bakılır. kocaman 48 beden bir vücudun içinde 36 beden bir ruh vardır belki de.. 35 yasında gözüken bedende,18 yasında bi genc kızın hayalleri vardır.. yıkılmaz zırh gibi duran bedende yumuşacık bi kalp vardır belki de. en çok canımı ne yaktı biliyor musunuz? dün yolda birini gördüm ne kadar da yakışıklıymıs diye bakarken göz göze geldik. sonrasında baktım arkamda bi heves bi umut acaba dedim acaba ben de beğenilecek miyim. yanımıza geldi geldi. daha sonra yürüdük biraz arkadaşımdan hoşlanmış... bana abla evli misin sen dedi, işin en üzücü yanı ise benden 4 yaş büyükmüş...keske dedim ufalsam kücülsem gözyaslarımdan aksa yaglarım. üzülürmüs kızlar yağ bağlamıs kalp acıyabilirmis. tombul yanaklar da ıslanabilirmis gözlerin kuruyana kadar. (bu hesap başka bir arkadaşımın şimdilik ben kullanıyorum kızlar)
Benim kucuklugumde kilo ile gecti evliyim yine kiloluyum en son 8 ay oncesinde diyete basladim 8 kilo verdim hamile kaldim bir 8 daha verirmiyim diye dusunurken su an 10 kilo aldim 😥
Hic kot pantolon giyemedim cunku 18 yasinda bir kere giydim komsum dalga gecti kocaman kadin olmasina ragmen kavga ettim aglayarak eve gittim ve DEMEM O Kİ SENI COK IYI ANLIYOR VE hepsi su an gozumun onunde canlandi malesef insanoglu.... 😐
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok sağol cok düsüncelisin :) keske 15 20 olsaydı fazlalıgım..
Iyi aksamlar canm tiroid bezlerine baktirmani tavsiye ederim canm bende kilodan buzdariptim az yedim halde kilo veremiyodum megersem tiroid bezlerim cok yavas calisiyomus sonra doktor ilac verdi 1 yildir kullaniyorum 13 14 kilo verdim 48 bedenden 44 bedene dustum sende bi baktir istersen dahiliye bolumu bakiyo ben kilo vermeye devam ediyodumki hamile kaldim doktora gitmeyi ihmal etme bence
Kuzum mide kucultme ameliyati olan 2tanidik var.ikiside inanilmaz kilo verdi.insallah tez zaamanda yuzun guler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?