hımm şimdi bu salata işine el atmam lazım.Sevgili Genic,
O halde hoşgeldin ))
Akşam için sana ayar yaparız merak etme ))
Sabah ve öğlen yemeklerini düzenleyip, ara öğünlerini aksatmazsan ve akşamları hafif yemekler tercih edersen çok rahat kilo verebilirsin..
Örneğin her akşam salata mutlaka olsun sofranda ve mutlaka salata ile başla yemeğe..
Çorba vazgeçilmezin olsun..
Mümkünse haftada 2 kere brokoli/karnıbahar gibi buharda pişen sebzeleri masanda bulundur ))
Birde yarın senden kilo bildirimi alabilirsem sevinirim
Her ayın 15 ve 30'unda kilo bildirimi alıyorum, bunun dışında istediğiniz zaman kilo bildirimi yapabilirsiniz ))
Sevgiler
peki çorbalardan da mesela ne tavsiye edersin ?
bir de içine un koyduğumuz çorbalardan uzak durmam gerekir mi?
Bende size Katılmak istiyorum boyum 1.60 kilom 67.4 bu kiloya 2yılda 83 ten düştüm yıl başına kadar 60 olmak istiyorum
soyacım ben yedıklerımle çok tok hıssedıyorum hatta bazen zorla yıyorum acaba yanlısmı beslenıyorum
hergun tartılıyorum oda cnımı sıkıyor dun 68.5dım bugun 69.1 ama kılo verıyorum tabıkı tesk cnmYok canım, yediklerini takip ediyorum gayet güzel menülerin
Kilo takibini sen yapıyorsun, bir farklılık görürsen haber ver bakarız ))
Sevgiler
Teşekkür ederim şu andan itibaren size katılmış bulunmaktayımSelam Rolla,
Bazı şeylerden vazgeçmen gerekiyor, bunlara hazırsan bekleriz))
Örneğin, tahin pekmez, zeytin, diyet bisküvi, hamsi tava ))
Genellikle belli bir limite ulaştıktan sonra kimseyi almıyorum, çünkü herkese vakit ayıramıyorum ama çok fazla kilon yok ve güzel kilo vermişsin.. Aslında bazı şeylere dikkat etsen çok kısa sürede bu kilolardan kurtulabilirsin..
Sayfa 4'teki listemize göz at, kurallarımız sana katı gelmezse bekleriz canım ))
Sevgiler
Teşekkür ederim şu andan itibaren size katılmış bulunmaktayım
Sabah kepekli ekmek peynir nane dereotu maydonozla sandviç
Şekersiz Çayfakat yanlışlarımı düzeltmek için biraz süre istiyorum
HoşbuldukHOŞGELDİN CNM ARAMIZA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?