Aksam menü
1 kase tavuk çorbası ( cok az pirincli ve bol tavuklu)
2 kepçe kadar nohut yemeği ve salata
Soya yesilcay Biberiye tarcin çubuk ve avakoda yap aldım bakalım aksam denicem
Normalde 73.1 olan kilom tartinin yerini degistirmemle bana 76.1 dedi....sonrada hep 76.1 dedi vallaaa bu tartı yi nerelere sabitleyecegimi ben bilemedim. ...moralim sıfır. ...
Kahvaltım 1yumurta maydanoz az lor salatalık nescafe
Normalde 73.1 olan kilom tartinin yerini degistirmemle bana 76.1 dedi....sonrada hep 76.1 dedi vallaaa bu tartı yi nerelere sabitleyecegimi ben bilemedim. ...moralim sıfır. ...
akşam yemeğinde ablamdaydım
1 kase tarhana ve tavuklu mantar yedim ve salata bugün kocama sinir oldum dalga geçti benle soya rica etsem sopanı gösterirmisin ona2 kg verdin diye kendini zayıf mı sayıyosun dedi bana
Gunaydin kizlar
Sabh tardida -400gr66.7 kg olmusum .cumartesiden beri hem 200gr almistim hem kilom kipirdamiyordu cok sukur zinciri kirdim
Sabh limonlu su
Kahvalti
Gevrek ve kahvee
konu başlığına cevabım BENN...çok yiyorum çook
çok güzel yazmışsın elelrine sağlık canım..ben hiç o fikre sahip olmadım yani iki kişilk yemek fikrine ama çok acıkıyorum ve bunun önüne geçemiyorumÇok yiyorsan kendini sorgulamaya başla..
Bahanelerini bulup, çözümler üret..
Örneğin bir çok anne adayı bahane olarak "2 kişilik yiyorum, çocuğuma vitamin olsun" diye yer..
Örneğin, yediğin turşunun çocuğa vitamin olan kısmı ne olabilir?
Yada tatlının?
Vitamin içeren şeyleri genellikle es geçip, nerde gereksiz şey varsa hepsi yenir hamilelikte
Aslen bunun temelinde korkular yatar..
Her ne kadar bebeğini kucağına almak istese de anne adayları, içten içe gelecek korkusu duyarlar..
Bu korkuda onları yemeğe iter..
Bence içindeki korku ile yüzleşmeden yemenin önüne geçemezsin..
Dilediğin zaman sohbete beklerim
Sevgiler
Not: Bunlar sadece benim düşüncelerim, herhangi bir bilimsel dayanağı yok ))
çok güzel yazmışsın elelrine sağlık canım..ben hiç o fikre sahip olmadım yani iki kişilk yemek fikrine ama çok acıkıyorum ve bunun önüne geçemiyorum
ara öğün
yeşil elma
yeşil çayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?