Kim korkar kilolardan ;)

Normalde 73.1 olan kilom tartinin yerini degistirmemle bana 76.1 dedi....sonrada hep 76.1 dedi vallaaa bu tartı yi nerelere sabitleyecegimi ben bilemedim. ...moralim sıfır. ...
Kahvaltım 1yumurta maydanoz az lor salatalık nescafe

Normalde 73.1 olan kilom tartinin yerini degistirmemle bana 76.1 dedi....sonrada hep 76.1 dedi vallaaa bu tartı yi nerelere sabitleyecegimi ben bilemedim. ...moralim sıfır. ...

qwertybaby cim benim baskülümde de aynı sorun vardı diyete başladığım günden beri yerini hiç değiştirmedim öyle buldum çözümünü

günaydın kızlar bugunku menum
sabah 2dılım ekmekle peynırlı domatesli sandoviç
kahve
ara 1elma
öglen
mercimek çorbası
salata
ara 1 kivi
ara leblebi
aksam
arnavut cigeri una bulanmamış az yaglı
salata
ayran
2.5lt su 2fıncan bitki çayı
30dk spor

Metabolizma hızlandıran besinler bölüm 4...
akşam yemeğinde ablamdaydım
1 kase tarhana ve tavuklu mantar yedim ve salata bugün kocama sinir oldum dalga geçti benle soya rica etsem sopanı gösterirmisin ona 2 kg verdin diye kendini zayıf mı sayıyosun dedi bana

Sen merak etme canım
Eski kilona kavuştuğunda vermiş olduğun kilolarla döversin onu ))

Gunaydin kizlar
Sabh tardida -400gr 66.7 kg olmusum .cumartesiden beri hem 200gr almistim hem kilom kipirdamiyordu cok sukur zinciri kirdim
Sabh limonlu su
Kahvalti
Gevrek ve kahvee

Bir iki gün önce sana söylediğimi hatırla!
o fazladan aldığını zannettiğin gramları, daha fazlasıyla vereceksin!

Ben söylediğim her sözün arkasındayım ))

Not: gevrek ne? Simit mi? kruvasan mı? eğer içeriğinde yağ taşıyan birşeyse vururum seni )))

canını sıkma qwerty
aynısını bana da dedi bu sabah ))))))
bende ona dilimi çıkarıp kaçtım

tartın her zaman aynı yerde olsun, hep aynı kıyafetlerle, aç karnına ve mümkünse tuvalete çıktıktan sonra tartıl..
Ayrıca bazı zamanlarda vücut ödem yapıyor olabilir, benim reglim yaklaşıyor normal olarak vücudum su tutmaya başladı...
Bazen tartı canımızı sıkan rakamlar gösterebilir ama bunları kafaya takmayalım ))

Ayrıca unutmayalım, en güzel kilo regl döneminde verilir..
Vücut çok daha fazla enerji harcar, bu enerjiyi de eğer diyetinizi bozmadan devam ederseniz, içerdeki yağları yakarak harcar..
Yani regl döneminizi yağ yakma dönemi olarak değerlendirmek sizin elinizde ))

konu başlığına cevabım BENN...çok yiyorum çook

konu başlığına cevabım BENN...çok yiyorum çook

Çok yiyorsan kendini sorgulamaya başla..
Bahanelerini bulup, çözümler üret..
Örneğin bir çok anne adayı bahane olarak "2 kişilik yiyorum, çocuğuma vitamin olsun" diye yer..
Örneğin, yediğin turşunun çocuğa vitamin olan kısmı ne olabilir?
Yada tatlının?
Vitamin içeren şeyleri genellikle es geçip, nerde gereksiz şey varsa hepsi yenir hamilelikte
Aslen bunun temelinde korkular yatar..
Her ne kadar bebeğini kucağına almak istese de anne adayları, içten içe gelecek korkusu duyarlar..
Bu korkuda onları yemeğe iter..
Bence içindeki korku ile yüzleşmeden yemenin önüne geçemezsin..

Dilediğin zaman sohbete beklerim
Sevgiler

Not: Bunlar sadece benim düşüncelerim, herhangi bir bilimsel dayanağı yok ))

çok güzel yazmışsın elelrine sağlık canım..ben hiç o fikre sahip olmadım yani iki kişilk yemek fikrine ama çok acıkıyorum ve bunun önüne geçemiyorum

çok güzel yazmışsın elelrine sağlık canım..ben hiç o fikre sahip olmadım yani iki kişilk yemek fikrine ama çok acıkıyorum ve bunun önüne geçemiyorum

Çok acıkıyorsan atıştıracak basit ve kalorisi düşük yiyecekler bulundur yanında..
Ana öğünlerini kuvvetli ve doyurucu ürünlerle yap, ara öğünlerini aksatma
Her saat başı ara öğün yapabilirsin..
Ama dikkat edeceğin şeyler var,
Örneğin meyve yerken mutlaka süt ile birlikte yemen..
Bu daha geç acıkmanı sağlar
Galeta+ayran
Badem (10-12 adet)
Ceviz (2 tam)
havuç-salatalık (üzerine mutlaka limon sıkarak ye) vb..
Bunlar acıkmamanı sağlayacak, üstelik kalorisi düşük gıdalar..
Her saat başı 1 çeşidini yiyebilirsin..
Ama dediğim gibi ana ögünlerini kuvvetli yapman gerekiyor))
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…