- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
aynen öyle, tanıyor gibi yazmışsın valla.Kişiden kisiye degisen bir konu bu; esini en iyi taniyan sensin sende ona gore davranmalisin..
Esin ailesini hakli gordugu icin susuyorsa isin zor ama cesaret edemedigi icin susuyorsa daha da zor.Ama sen etkiye tepki verdiginde sana da karismiyorsa belli sinirlar icinde sen kendini savunacaksin yapacak baska bir sey yok..
Sağ ol canım.:) Ben kendimi yumuşak huylu bilirdim bu foruma üye olduktan sonra anladım ki ben bildiğin cazgırmışım.
Ayy konuyu taşımışlar, ben artık anlamaz oldum ne dert ne değil.
Bu arada madem uyar sen eşini dikkatlice ama dinler mi şüpheliyim, sen şu yemek yapmama işini iyi düşün derim.:)
O zaman da başka konularda greve git diyebilirSu mantinin tarifini cok merak ettim
De adam yemek yapmayi biliyorsa neyapicaz
Sunu soylemeye calistim, bir adam evlenmeden oncede belli eder ailesine karsi ezdirip ezdirmedigini. O kadar cok seye dikkat ediyoruz diyorsun ama bu mevzuda en bas dikkat edilmesi gereken bir husus. Cunku ben kendi ailemden ailesine ezdiren erkegin ne kadar kotu oldugunu biliyorum.Sorgulamanin faydasi da su yuzden yok, sen sorgulayarak cevaba ulasirsin ama o adami degistiremezsin. O yuzden en basinda dikkat edilmesi gerekiyor..Çoğu bu şekilde maalesef.
Evlenmeden önce o kadar çok şeye dikkat ediyoruz ki artık evlenecek adam hiç kalmayacak çünkü Türk erkeklerinin çoğu böyle.
Sorgulamanın elbette faydası var. Her şey olduğu gibi kalmaz hayatta, konuşulur, tartışılır, değişir... İnsanlar okur, fikir alır vs.
Benimki de biliyor da, mantı yapmayı falan bilmez.Su mantinin tarifini cok merak ettim
De adam yemek yapmayi biliyorsa neyapicaz
insanların değişmeyeceğini de genellemeyelim istersen. çünkü değişmek istediğimizde, hatamızı gördüğümüzde o yönümüzü değiştirebiliyoruz. dolayısıyla ben değişebileceğine inanıyorum.Sunu soylemeye calistim, bir adam evlenmeden oncede belli eder ailesine karsi ezdirip ezdirmedigini. O kadar cok seye dikkat ediyoruz diyorsun ama bu mevzuda en bas dikkat edilmesi gereken bir husus. Cunku ben kendi ailemden ailesine ezdiren erkegin ne kadar kotu oldugunu biliyorum.Sorgulamanin faydasi da su yuzden yok, sen sorgulayarak cevaba ulasirsin ama o adami degistiremezsin. O yuzden en basinda dikkat edilmesi gerekiyor..
Erkekler biraz saf oluyorlar kp ve kv doldurusa getirip,kendilerini acindirip oğullarının beynini yiyorlar.yani en azından benimkiler böyle o yüzden bu şek düşünüyo olabilirimNeden kadınlar, eşlerini sevgililerini ailelerine karşı koruyor da erkekler eşlerini sürekli kendi ailelerine ezdiriyor, buna göz yumuyor arkadaşlar?
Ek olarak da diyorum ki herkesin "kendi" ailesi ile "eşi" arasında denge kurması lazım. bu daha kolay bir yol.
benim de görümce duygu sömürüsü yapmaya çalışıyor ve öyle alıştırmış ki eşimi, başarılı olduğu da oluyor.Erkekler biraz saf oluyorlar kp ve kv doldurusa getirip,kendilerini acindirip oğullarının beynini yiyorlar.yani en azından benimkiler böyle o yüzden bu şek düşünüyo olabilirim
Ay allaha şükür görümcem yok zaten baktım kv çok duygu sömürüsü yapıyor kavga ettim konuşmuyoruz şimdibenim de görümce duygu sömürüsü yapmaya çalışıyor ve öyle alıştırmış ki eşimi, başarılı olduğu da oluyor.
aynen öyle, tanıyor gibi yazmışsın valla.
Benimki de biliyor da, mantı yapmayı falan bilmez.Börekle de, köfteyle de kandırıyorum. İşin komik yanı ben zaten bunları yapacak oluyorum, canım çekmiş oluyor. Ama muhakkak ona belirtiyorum ki işimi görsün. Ayy çok çıkarcı bir insan oldum ben.
bizde bu durum kesinlikle yok,ne eşim kendi ailesine sevdiklerine laf ettirir,nede ben aileme,sevdiklerime,hatta onların sevdiklerine laf ettirmem,kalın çizgidir bu aramızda...Saygı herşeyden değerli.Neden kadınlar, eşlerini sevgililerini ailelerine karşı koruyor da erkekler eşlerini sürekli kendi ailelerine ezdiriyor, buna göz yumuyor arkadaşlar?
Ek olarak da diyorum ki herkesin "kendi" ailesi ile "eşi" arasında denge kurması lazım. bu daha kolay bir yol.
Hadi ya. Yok Allah için benimki geçimsiz bir insan değil. Gerçi ben de değilim, bence değilm yaniBiz ikimiz de öyle çok inatçı değiliz ama kıyaslayacak olursak o benden inatçı. Herkes oğlaklar inatçı der ben oğlağım inat olayım yoktur hiç, yükselenim ikizler o yüzden mi acaba? Ayyy o zaman sen bari inat etme, az ılımlı ol o olmuyorsa.:)
O oben
Bu arada bizim bu muhabbetler -mantıyla kandırma vs-ailevi konularda olmuyor, o konularda b,r şikayetim yok çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?