Kıskançlığın kaçıncı seviyesi bu ?

Belki de sadece kendini kandırıyordur içten içe bisexuel olduğunun farkında değildir

işaretlediklerin kocasıyla olan mesajları bu işte bir terslik vardı şimdi çorba olur dur hele yapma

Nahsjsjsjs

Allah'im o detayi nasil atlamisim ben de diyorum kadin bayaği karsi tarafla iliski yasiyor, ay gunahina mi girdim simdi hiii

Neyse zararın neresinden dönersek kârdır Diğer mesajlarıyla bile öyle düşünülebilir ki çoğu öyle düşünmüş aslında Üzme kendini

Aşkımlı konuştuğum kankalarım var da “hiç aklımdan çıkmıyorsun bebeğim” ne alaka cidden ilişki gibi

Aklımdan çıkmıyorsun ne demek harbiden ya hahah acayip aşık olduğum erkek dışında kimseye söylemem çünkü kimseyi aklımda tutmam.

Arkadaşınız sevgiliniz olmuş. Belki adı konulmuş, cinselligin olduğu bir ilişkiniz yok ama en fazla 20lerin başlarındaki ergen muhabbeti ya da lezbiyen muhabbeti bu. 30lu yaşlarda olduğunuza göre gerçekten biseksuel olabilirsiniz.

Hıc aklımdan cıkmıyorsun bebegım ne ya
Cıdden bence de lezbıyen mısınız ıgrenc

bir hemcinsim bana sabah 7 de hiç aklımdan çıkmıyorsun benzeri mesaj atsa bana yürüyor diye düşünürüm yürümüyorsa da normal olmadığını düşünürüm.
üstüne birde elele yürüyelim teklifi gelse
iyi arkadaşlıkta bir yere kadar seninle içtiğim çayın tadı başkasında yok falan nedir allasen aşık gibi.

Ben de eşimin mesajlarını okuyorum ..bunun güvensizlik ile ilgisi yok..evli insanların kendine ait bir özel hayatı diye bir şey olamaz bana göre ki eşim de aynı şekilde düşünüyor … bizim evlilik anlayışımız bu şekilde

Evet fikir istedim .gelen yorumların büyük çoğunluğu benim lezbiyen olduğum düşüncesinde .kendimin böyle olmadığını anlatmaya çalışıyorum

Ömür boyu telefon bızıklamakta çok yıpratıcı olsa gerek,ararsak mutlaka rahatsız edecek bir şeyler buluruz ama birbirine gerçekten güvenen çiftlerin buna ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…