Kıyamadığım anneme eşimin söyledikleri

Yapma dedim anneme çünkü zaten bisürü borca girdik artık düğüne son haftalardı o an ödemem imkansızdı ben istermiyim onlarada ödetmeyi

Şunu bilir şunu söylerim , gizli kapaklı işler ortaya çıkıyor.
Keşke cüzdana değilde başka yere kaldırsaydınız.

Eşinize gelince önce size sorup işin aslı astarı nedir diye öğrenmesi lazımdı, nasıl bu kadar rahat hareket edip annenizi arıyor aklım almıyor..
Annenize moral verin, eşiniz özrünü dilesin

Ctesi günü ziraatin sınavı var okadar emek verdim son iki gün çalışmam çok önemliydi kafa kalmadı

Eşiniz haklı bu konuda. Kardeşinin çiçeğini çikolatasini bile sen almissin. Çok fazla bi borç olduğunu düşünmüyorum. Aileniz de sizi eşinize karşı mahçup etmiş. Bu benim düşüncem.

Çok ayıp yaptığı senle tartışsaydı neden sakladı deseydi hak verirdim ama anneni arayıp o şekilde konuşması çok ayıp iyi bi ders ver saygısızlığının sonu gelmez yoksa
Kafam ni milyon nası davranacağımı bilemedim yüzüklerimi çıkarıp çıktım evden onjn yüzümü bile görmek iatemiyorum nasış davranıcam onu da bilmiyorum

Sen kadından doğma kızını al, 400TL için bağır, çağır.
Kimin haddine ya, senin annene bağırmak.
Kusura bakma ama Defolsun gitsin kocan.
Senin annene saygısı olmayanın, sana saygısı hiç yoktur!

sende ihtarname geldikten sonra aradım demişsin..
eşinden fazla sen haksızsın.. başta arayıp isteyen sensin..
ben olsam lafını bile açmaya utanırım anneme..
çok ayıp etmişsiniz ikinizde.

yalnız siz de 'kıyamadığım anneme' diyorsunuz da 400 tl için elinizi cebinize atmıyosunuz. ben olsam icralık olarana kadar bekleyip, babama ödeyin borcunuzu abooooo mümkün değil diyemem. utanırım yahu.

Sen kadından doğma kızını al, 400TL için bağır, çağır.
Kimin haddine ya, senin annene bağırmak.
Kusura bakma ama Defolsun gitsin kocan.
Senin annene saygısı olmayanın, sana saygısı hiç yoktur!
Ona sorsak sakladık diye kızmıştır ama en ağır şekilde ödeyecek hazmedemiyorum

yalnız siz de 'kıyamadığım anneme' diyorsunuz da 400 tl için elinizi cebinize atmıyosunuz. ben olsam icralık olarana kadar bekleyip, babama ödeyin borcunuzu abooooo mümkün değil diyemem. utanırım yahu.

konu sahibi kendi çalışmıyor bildiğim, eşinin de borçtan haberi olmadığı için ondan da isteyememiş.
o yüzden babasını aradığını düşündüm ben.

konu sahibi kendi çalışmıyor bildiğim, eşinin de borçtan haberi olmadığı için ondan da isteyememiş.
o yüzden babasını aradığını düşündüm ben.
Babam biliyo borcu öde diye aramamın sebebi artık zaman geçiyo kapat kurtulalım diye bilmediği bişey değil yani

bunu 400 tl için yaptı öyle mi? eşimin dayısına 5000 tl borç verdik 2 sene önce. 3 ay içinde size ödicem dedi 2 sene geçti hala ödemedi. utancımızdan arayıp istemedik

Nasil ya?
Eşe hak verenler olmuş, korkunç bu.
Gizlenmiş olsa dahi korkunç.
Çünkü eşin yaptigiyla ailenin yaptigi esit bile olamaz.

Bir kere borç takmak ne ayip bir tanimlama.
Özellikle bu bir aileyse.
Eğer eşin ailesi de olsaydi bu tanima layik değildi.

Insanlar yanlislikla ölüyor ya hu, hatalar insanlar için çünkü.
Anne borç ödeyebilecek gibi olsa öderdi zaten.
Kendince çeyiz eksik kalmasin istemis.
Kaldi ki eş o alinan şeyleri kullanmayi biliyor ama kullanmayacak dahi olsa bu ne kabalik, bu ne asarım keserim havası.
Evli kaldigin sürece yüzyüze bakacagin insanlara bu tavir çok çiğ.

Inanamiyorum.
Çok yazik olmuş kadincagiza.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Konu ile ilgisi yok biliyorum ama yazayım dedim sorun bende mi yoksa sitede mi acaba?yorumlari okuyordum ve bir çok yorum iki yada üç kez çıkmış. .nedenini bilen var mı acaba?

Hani ihtiyacın yok tu çalışmaya hani rahat geçinip gidiyordunuz? Herhangi bir insanın çalışmaya ihtiyacı olmamasını idrak edemiyorum... İşte sonuç ortada... 500 tl için gelinen durum.
Hiçbizaman ihtiyacım yok demedim 2gün sonra sınavım var mayısta da var ve çok önemli sadece bunu bekledim
Eşim bana sormadan annemi arıyo sorun bu

Siz de eşiniz kadar suçlusunuz.
400tl ve çiçek çikolatanın borcunu mu bekliyorsunuz?
Ödenmediğini görüp ne vardı ödeseydiniz bunca ay?
20 30 bin liradan bahsetmiyoruz, her ay peyderpeyi ödeyip şimdiye bitirebilirdiniz.
Aileniz hem damattan hem de kızlarından yara almış bence.
Karı koca olarak nasıl alırsınız gönüllerini bilmiyorum.
Ha tabi eşinizin burnundan fitil fitil nasıl getireceğinizi de siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…