klomen tedavisi !!!

İnanırmısın aynı kelimeyi bende kullandım bu ay olmayacak gibi hissediyorum çok şükür ki geldi allah duydu sesimi.. dilerim seninde karnına minik kelebeğini kondurur

İnanırmısın aynı kelimeyi bende kullandım bu ay olmayacak gibi hissediyorum çok şükür ki geldi allah duydu sesimi.. dilerim seninde karnına minik kelebeğini kondurur
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Günler çabuk geçsin. Çarşamba gelsin

Sağol canm bebegime kavuşamadım.enfeksiyon nedeniyle erken doğum oldu kaybettim.20 sonra falan yanlış hatirlamiyosam testte cikmisti
Üzüldüm canım ya. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah sana da isteyen herkese de. Yirmi gün iyi dayanmışsın. Ben o kadar bekleyemem heralde

Amin canm. Bnde sabirsizim normalde ama çok test yapmistm negatif çıkmıştı hepsi sonradan dedm erken yapmicam diye streslere giriyodm o yüzden biraz daha bekledim

Amin canm. Bnde sabirsizim normalde ama çok test yapmistm negatif çıkmıştı hepsi sonradan dedm erken yapmicam diye streslere giriyodm o yüzden biraz daha bekledim
Doğru olanı yapmışsın canım da ben de o sabır yok :) olması da imkansız sanırım gün sayıp duruyorum. Şimdi bir tedavi uyguluyor musun ?

Yok canm enfeksiyon için 20 gün tedavi gördüm sadece. 1 buçuk ay oldu bebeğimi kaybedeli zaten.

Çok sagol senin içinde hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşallah sabırlı ol
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur. Sabır kısmı kalmadı bende artık. Son dört beş ay hiç umursamadım akışına bıraktım. Adetten beş gün önce test yapan ben hiç yapmadım. Ama öyle de olmadı. Şimdi tedavi olayına girince zaman geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…