İnanırmısın aynı kelimeyi bende kullandım bu ay olmayacak gibi hissediyorum çok şükür ki geldi allah duydu sesimi.. dilerim seninde karnına minik kelebeğini kondururBelki de yumurta çatladı mı yoksa kist mi oluştu diye kontrol edecek. Klomen kist yapabiliyormuş. Canım inşallah tutar ama o kadar hevesle başlamıştım bu ay pek bir umudum kalmadı gibi. Tabi Allah’tan ümit kesilmez ama sanki olmayacak gibi hissediyorum. Hayırlısı artık. Ne zaman gideceksin inşallah sorunsuz geçer canım
İnşallah cnm olucak fayda sağlıyor emin ol ilk ay olmasa ikinci ay olur inşallahDarısı bana canm gözün aydın bende bu ay başladım
Sağol canım hayırlısı olsunİnşallah cnm olucak fayda sağlıyor emin ol ilk ay olmasa ikinci ay olur inşallah
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Günler çabuk geçsin. Çarşamba gelsinİnanırmısın aynı kelimeyi bende kullandım bu ay olmayacak gibi hissediyorum çok şükür ki geldi allah duydu sesimi.. dilerim seninde karnına minik kelebeğini kondurur
Teşekkür ederim canım. İnşallah sağlıkla gelmiştir bebeğin. Sen kaç gün sonra test yapmıştın?Hayırlı olsn inşallah iyi sonuçlar alırsın bnde klomenle hamile kalmıştı
Sağol canm bebegime kavuşamadım.enfeksiyon nedeniyle erken doğum oldu kaybettim.20 sonra falan yanlış hatirlamiyosam testte cikmistiTeşekkür ederim canım. İnşallah sağlıkla gelmiştir bebeğin. Sen kaç gün sonra test yapmıştın?
Üzüldüm canım ya. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah sana da isteyen herkese de. Yirmi gün iyi dayanmışsın. Ben o kadar bekleyemem heraldeSağol canm bebegime kavuşamadım.enfeksiyon nedeniyle erken doğum oldu kaybettim.20 sonra falan yanlış hatirlamiyosam testte cikmisti
Üzüldüm canım ya. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah sana da isteyen herkese de. Yirmi gün iyi dayanmışsın. Ben o kadar bekleyemem heralde
Doğru olanı yapmışsın canım da ben de o sabır yok :) olması da imkansız sanırım gün sayıp duruyorum. Şimdi bir tedavi uyguluyor musun ?Amin canm. Bnde sabirsizim normalde ama çok test yapmistm negatif çıkmıştı hepsi sonradan dedm erken yapmicam diye streslere giriyodm o yüzden biraz daha bekledim
Hayırlısı olsun canım tez zamanda iyileş bebişine kavuş inşallahYok canm enfeksiyon için 20 gün tedavi gördüm sadece. 1 buçuk ay oldu bebeğimi kaybedeli zaten.
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur. Sabır kısmı kalmadı bende artık. Son dört beş ay hiç umursamadım akışına bıraktım. Adetten beş gün önce test yapan ben hiç yapmadım. Ama öyle de olmadı. Şimdi tedavi olayına girince zaman geçmiyorÇok sagol senin içinde hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşallah sabırlı ol
Ignenin vuruldugu aksam ve ertesi aksamMaşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı başımıza inşallah. Doktor hangi günler ilişki önerdi size?
Ben ne olur ne olmaz dört gün değerlendirdimIgnenin vuruldugu aksam ve ertesi aksam
Benim 30 ya da 31 ekim on gün daha var yani.
Canım iğneden 14 gün sonrası benim de 28 ini gösteriyor. Ama benim normalde beklediğim tarih 30 ya da 31 i. Ben şimdi çarşambayı bekliyorum heyecanla kontrole gidecem varsa belki belli olurSenin benden sonra canim benimde 28 i gösteriyo 5 gün var rabbim nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?