klomen tedavisi !!!

Amin

Amin ins canim.ikimizin testlerindede bi problem yok sukur ki.sadece insulin direnci var bende onun icinde bu ay ilac basliycam nasipse.
Merhaba. Ben de klomene başladım bu ay. Ve inisülin direncim vardı. 3 ay glukofen kullandım, 24 sınırdı benimki 27 ydi. Ve şuan 15 lerde daha da kullanıyorum gkukofeni. Hem zayıflatıyor hem de yumurtalıkları çalıştırıyor onun sayesinde regl oldum 2 ay üstüste. Şimdi De klomenle kullanıyorum. Senn naptın hangi ilaca başladın.

Kızlar 27 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. ben de dün doktora gittim. Adetin 10.günüydü dün. 3.günü başladım 5 tane klomen içtim. Dün Yumurta yok şuan dedi. Ama gelişecek dedi. İlk ayım klomenle. İnşallah gelişir hem de bi kaç tane :) ikiz istiyoruz. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Canım hayırlı olsun tedavin. İnşallah çok bekletmeden gelir bebeğin. Ben de yarın kontrole gideceğim inşallah güzel haberlerle gelirim

Benimki 24 e yeni dustu 43lerde filandi.ama ben rejim ve sporla dusurdum.matmorfin diye bi ilac verdi doktor ama cocuk dusunuyosan kullanma dedi.bende kullanmama karari aldim bu ay regl olursam bu seferde kadin dogumcuya sorucam o bi ilac verir heralde cocuk dusunurkende kullanilabilecek.

Metformin içerikli matofin mi acaba. Ben de kullandım onu kadın doğumcu veermişti ama kaç ay kullandım düşürmedi. Glukofen çok iyi geldi. Sen De inisülin direnci için dediğin gibi bi sor, çünkü gebelik olsa da inisülin yüksek olunca sıkıntılı olabiliyor, sakat doğumlar, gebelikte şeker falan. Yani pco varsa inisülin direnci mutlaka oluyor. Kontrol altına almak lazım. Hakkımızda hayırlısı, sğlıkla gecikmeden gelsin bebişlerimiz inşallah

Matofin evet ben yanlis yazmisim.ama iste dahiliyeci cocuk dusunuyosan icme dedi.nasil olucak oyle anlamadim oyuzden kadin dogumcuya sormadan almadim bende.hayirlisi hakkimizda.

P pinkglove yarın güzel haberlerini alırız inşallah nasıl hissediyorsun var mı bir değişiklik ağrı sızı değişik bir durum ?
Yok tatlım ya:) Gayet normalim. Migren ağrılarım arttı bu ara ama heralde gerginlikten. Ne ağrı ne sızı ne bulantı hiiiççç:))
Beklemedeyiz yarın gideceğim doktora bakalım. Gebelik testlerim de geldi ama yarını bekliyorum

Valla al bendende o kadar hiç bir belirti birşey yok :) yarın mutlaka yaz hemen güzel haberlerin başlangıcını yaparsın inşallah

Kızlar adetin 10.günü yani dün yum. Takibine gittim. Henüz yok ama gelişecek dedi. Korkuyorm gelişmez diye. Bugün 11.günü. Akıntı var hafiften. yani dün yok diyipte bigünde oluşup çatlamaZ heralde. Yani çatlama akıntısı değildir de yumurta mı gelişiyor acaba. İlk klomen ayım kızlar böyle olan var mı

Canım böyle olan var mı bilmiyorum. Ben 10. günde gittim yumurta takibi için. İki yumurta var dedi. Sonra yine çağırdı ertesi gün çatlatma iğnesi oldum. Belki vardır da çok küçüktür büyümelerini bekliyordur.

Maşallah canım sen fazla beklememişsin yumurtalar için. :) beni bekletcek gibi bu yumoşlar. Hayırlısı bakalım.

Maşallah canım sen fazla beklememişsin yumurtalar için. :) beni bekletcek gibi bu yumoşlar. Hayırlısı bakalım.
Canım Allah hepimize hayırlısını nasip etsin. Gerçekten çok zor süreçler. Yumoş oluyor çatladı mı? Hadi çatladı tuttu mu? Tuttu diyelim sağlıklı mı? Allah kadınlara sabır versin

Canım Allah hepimize hayırlısını nasip etsin. Gerçekten çok zor süreçler. Yumoş oluyor çatladı mı? Hadi çatladı tuttu mu? Tuttu diyelim sağlıklı mı? Allah kadınlara sabır versin
Değil mi ya. Bütün süreçler böyle geçicek. Çok sabırlı olmak düşünmemek lazım. Ama mümkün mü ya. Günde milyon kez aklıma geliyor. :))

Canım sabırsızlıkla bekliyoruz haberini yarın kaçta gideceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…