Bence kesinlikle yanlış çünkü bir kaç tane yumurtan büyüyebilir bence doktorunu değiştir bende klomen kullandm ve bittikten iki gün sonra çağırdı baktı büyümemiş beş gün sonra çağırdı mesela
Gene sen bilirsin canım ama belki büyüyecek yumurtan ve çatlamayacak iğneye ihtiyaç duyabilir kendine göre kullanmann çok uygun değil istersen sağlık ocağına sorBu gittiğim doktoruda çok önerdiler ya . bilemiyorum okuduğum kadarıyla herkese iğne ve yumurta takibide yapılmıyormuş. 2 ay denerim baktım olmuyor giderim .
Gene sen bilirsin canım ama belki büyüyecek yumurtan ve çatlamayacak iğneye ihtiyaç duyabilir kendine göre kullanmann çok uygun değil istersen sağlık ocağına sor
Benim klomenle büyümedi mesela iğneye geçti ikinci ay en zoru beklemek gerçektenBu ay böyle oldu artık hastalanınca giderim doktora . belirsizlik çok zor ya
Benim klomenle büyümedi mesela iğneye geçti ikinci ay en zoru beklemek gerçekten
Canım yumurta takibi yapmaması ilginç. Yani bu tedavide ilaç bittikten sonra yumurta takibi en önemli şey. İnşallah yumurtan kendiliğinden çatlar ve hamiş olursun :) beklemek çok zor gerçekten. Ben de sabırsızlanıyorum hayırlısı hepimiz içinEvet hayırlısı inşallah rabbim isteyen herekese nasip eder inşallah
iğne vurulduktan 36 saat sonra bir var 1 yok şeklinde önerdiBen bu ay kullandım klomen. Cumartesi de çatlatma iğnesi oldum. Şimdi bekleyeceğiz bakalım. Sana ne zaman ilişki önerdi peki
Canım nasıl oldun? Devam mı ağrı sızı durumu? Ben de hiç bir şey yoktu dün akşam karnım adet olacakmışım gibi ağrıdı. Bir de sivilce çıktı. Moralim bozuldu biraz doğrusuArkadaşlar, klomen kullanıyorum ilk tüp bebek tedavim. Bugün son hapı içicem. Günde 2 defa kullandım.
Dün akşamdan beri sol yumurtalıklarımda farklı bir his var. Şişkinlik gibi baskı yapıyor ve huzursuz ediyor.
Normal mi? Sizde de oldu mu hiç
Cumartesi günü de kontrole gidicem yumurtaların durumuna bakacaklar.
Canım nasılsın? Adetin başladı mı?Benim klomenle büyümedi mesela iğneye geçti ikinci ay en zoru beklemek gerçekten
Canım daha olmadım tarlusal söktürücü yeni bitti, büyüm ihtimal 29 ekim gibi olucam büyük ihtimal sen nasılsın?Canım nasılsın? Adetin başladı mı?
İyiyim canım çok şükür.Canım daha olmadım tarlusal söktürücü yeni bitti, büyüm ihtimal 29 ekim gibi olucam büyük ihtimal sen nasılsın?
İnsanı yoran beklemek canım ya ama güzel bekleyişler çabalayıp bekliyorsun en azından altı gün içiyorum ilacı ama bittikten sonra onuncu gün adet görüyorımİyiyim canım çok şükür.
İlaçlardan hiç etkilenmedim desem inan. Ne bir ağrı sızı hiç bir şey olmadı. Buralarda kızların çatlama ile ağrıları sızıları olduğunu okudukça acaba bende mi sorun var diye düşündüm. Dün adet sancısı gibi ağrım oldu bir süre. Üstüne sivilce çıktı:))
Bu ay da olmadı sanırım diye efkarlandım .
Ne yapacaksın beklemeye devam..
Adet söktürücü o kadar uzun mu kullanılıyordu? Hayırlısı en azından ne beklediğini biliyorsun:)
Tedavi süreci geçmek bilmiyor.
Yani bir bakıma güzel heyecanlı ama gerçekten yorucu. Her ay bekleyince insan sıkılıyor valla. İşimiz gücümüz beklemek oldu zaten:) Senin de hayırlısı ile başlar tedavin inşallah.İnsanı yoran beklemek canım ya ama güzel bekleyişler çabalayıp bekliyorsun en azından altı gün içiyorum ilacı ama bittikten sonra onuncu gün adet görüyorım
Canım nasıl oldun? Devam mı ağrı sızı durumu? Ben de hiç bir şey yoktu dün akşam karnım adet olacakmışım gibi ağrıdı. Bir de sivilce çıktı. Moralim bozuldu biraz doğrusu
İnşallah canım eşimdede spermde hareketlilik az çıktı birde sayı olarak az çıktı bakalım daha neler göreceğiz doktorum üç ay hamile kalamazsan aşılama dedi banaYani bir bakıma güzel heyecanlı ama gerçekten yorucu. Her ay bekleyince insan sıkılıyor valla. İşimiz gücümüz beklemek oldu zaten:) Senin de hayırlısı ile başlar tedavin inşallah.
Ben 2,5 yıldır bekliyordum 1 sene önce düştüğüm olduMerhabalar...
Ben bu ay klomen tedavisine başlayacağım. İlacımı aldım ve doktorun dediği zamanı bekliyorum.
Aynı tedaviye başlamış olanlar, başlayacak olanlar fikirleriniz tecrübeleriniz benim için önemli.. Hadi buyrun:)
Adetin beşinci günü başlayıp bittikten beş gün sonra yumurta takibi için kontrole gelmem söylendi.
Siz neler yaşadınız bu süreçte? Benim içimde değişik bir heyecan ve korku var.. Hadi hepimiz için hayırlısı
Canım yumurta takibi yapmaması ilginç. Yani bu tedavide ilaç bittikten sonra yumurta takibi en önemli şey. İnşallah yumurtan kendiliğinden çatlar ve hamiş olursun :) beklemek çok zor gerçekten. Ben de sabırsızlanıyorum hayırlısı hepimiz için
Çok geçmiş olsun canım. Dermansız dertler değil. Olacak inşallah hayırlısı ile.İnşallah canım eşimdede spermde hareketlilik az çıktı birde sayı olarak az çıktı bakalım daha neler göreceğiz doktorum üç ay hamile kalamazsan aşılama dedi bana
Hayırlı olsun canım.Ben 2,5 yıldır bekliyordum 1 sene önce düştüğüm oldu
İki aydır klomen kullanıyorum ilk ay olmadı bu ay tuttu
İki yumurtam oluştu biri 28 diğeri 16
Bendeki belirtiler aşırı üşüme
İştahsızlık
Kaşık ağrısı iki taraflı
Aşırı halsizlik
Daha gidip kan testi yaptırmadım pzartesi inşallah doktoruma gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?