klomen tedavisi !!!

Bu gittiğim doktoruda çok önerdiler ya . bilemiyorum okuduğum kadarıyla herkese iğne ve yumurta takibide yapılmıyormuş. 2 ay denerim baktım olmuyor giderim .

Bu gittiğim doktoruda çok önerdiler ya . bilemiyorum okuduğum kadarıyla herkese iğne ve yumurta takibide yapılmıyormuş. 2 ay denerim baktım olmuyor giderim .
Gene sen bilirsin canım ama belki büyüyecek yumurtan ve çatlamayacak iğneye ihtiyaç duyabilir kendine göre kullanmann çok uygun değil istersen sağlık ocağına sor

Gene sen bilirsin canım ama belki büyüyecek yumurtan ve çatlamayacak iğneye ihtiyaç duyabilir kendine göre kullanmann çok uygun değil istersen sağlık ocağına sor

Bu ay böyle oldu artık hastalanınca giderim doktora . belirsizlik çok zor ya

Evet hayırlısı inşallah rabbim isteyen herekese nasip eder inşallah
Canım yumurta takibi yapmaması ilginç. Yani bu tedavide ilaç bittikten sonra yumurta takibi en önemli şey. İnşallah yumurtan kendiliğinden çatlar ve hamiş olursun :) beklemek çok zor gerçekten. Ben de sabırsızlanıyorum hayırlısı hepimiz için

Arkadaşlar, klomen kullanıyorum ilk tüp bebek tedavim. Bugün son hapı içicem. Günde 2 defa kullandım.
Dün akşamdan beri sol yumurtalıklarımda farklı bir his var. Şişkinlik gibi baskı yapıyor ve huzursuz ediyor.
Normal mi? Sizde de oldu mu hiç

Cumartesi günü de kontrole gidicem yumurtaların durumuna bakacaklar.

Canım nasıl oldun? Devam mı ağrı sızı durumu? Ben de hiç bir şey yoktu dün akşam karnım adet olacakmışım gibi ağrıdı. Bir de sivilce çıktı. Moralim bozuldu biraz doğrusu

Canım daha olmadım tarlusal söktürücü yeni bitti, büyüm ihtimal 29 ekim gibi olucam büyük ihtimal sen nasılsın?
İyiyim canım çok şükür.
İlaçlardan hiç etkilenmedim desem inan. Ne bir ağrı sızı hiç bir şey olmadı. Buralarda kızların çatlama ile ağrıları sızıları olduğunu okudukça acaba bende mi sorun var diye düşündüm. Dün adet sancısı gibi ağrım oldu bir süre. Üstüne sivilce çıktı:))
Bu ay da olmadı sanırım diye efkarlandım .
Ne yapacaksın beklemeye devam..
Adet söktürücü o kadar uzun mu kullanılıyordu? Hayırlısı en azından ne beklediğini biliyorsun:)
Tedavi süreci geçmek bilmiyor.

İnsanı yoran beklemek canım ya ama güzel bekleyişler çabalayıp bekliyorsun en azından altı gün içiyorum ilacı ama bittikten sonra onuncu gün adet görüyorım

İnsanı yoran beklemek canım ya ama güzel bekleyişler çabalayıp bekliyorsun en azından altı gün içiyorum ilacı ama bittikten sonra onuncu gün adet görüyorım
Yani bir bakıma güzel heyecanlı ama gerçekten yorucu. Her ay bekleyince insan sıkılıyor valla. İşimiz gücümüz beklemek oldu zaten:) Senin de hayırlısı ile başlar tedavin inşallah.

Canım nasıl oldun? Devam mı ağrı sızı durumu? Ben de hiç bir şey yoktu dün akşam karnım adet olacakmışım gibi ağrıdı. Bir de sivilce çıktı. Moralim bozuldu biraz doğrusu

Bugün daha iyiyim canım. Bütün gün oturarak çalıştığım için rahatsız oluyorum galiba. Dün akşam eve gidince uzandım ve rahatladı.
Şuanda çok hafif ama ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum.

Moralini bozma tatlım ya. Dua edelim bu mübarek cuma vakti
Bende yarın kontrole gideceğim için heyecanlıyım. yumuşlar ne durumda acaba

Yani bir bakıma güzel heyecanlı ama gerçekten yorucu. Her ay bekleyince insan sıkılıyor valla. İşimiz gücümüz beklemek oldu zaten:) Senin de hayırlısı ile başlar tedavin inşallah.
İnşallah canım eşimdede spermde hareketlilik az çıktı birde sayı olarak az çıktı bakalım daha neler göreceğiz doktorum üç ay hamile kalamazsan aşılama dedi bana

Ben 2,5 yıldır bekliyordum 1 sene önce düştüğüm oldu
İki aydır klomen kullanıyorum ilk ay olmadı bu ay tuttu
İki yumurtam oluştu biri 28 diğeri 16
Bendeki belirtiler aşırı üşüme
İştahsızlık
Kaşık ağrısı iki taraflı
Aşırı halsizlik
Daha gidip kan testi yaptırmadım pzartesi inşallah doktoruma gideceğim

yani bende bilmiyorum doktor bu şekilde dedi dediklerini yaptık bakalım nasip inşallah olur .

Hayırlı olsun canım.
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Allah sabrının mükafatını vermiş. Ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…