Maalesef canım düşünmeden olmuyor. Keşke o kadar gamsız olabilsek ama olmuyor. Allah aratmasın sağlıkla hepimize nasip etsin inşallahDeğil mi ya. Bütün süreçler böyle geçicek. Çok sabırlı olmak düşünmemek lazım. Ama mümkün mü ya. Günde milyon kez aklıma geliyor. :))
İnşallah canım yaCanımmmmyarın sabah gideceğim heralde dokuz on gibi giderim. Randevu almadım. Dua edin hayırlı haberle geleyim.
Dayanamadım test yaptım. Negatif çıktı. İlaç etkisiyle falan bile pozitif göremedim yani :) kısmet değilmişİnşallah canım ya
Belli olmaz canım bazen çıkmayabiliyorDayanamadım test yaptım. Negatif çıktı. İlaç etkisiyle falan bile pozitif göremedim yani :) kısmet değilmiş
Yok canım yaaa. Tahmin ediyordum zaten. Hayırlısı artık.Belli olmaz canım bazen çıkmayabiliyor
Hayırlısı tabi canım. Birdahaki ay inşallah en azından tedavi olumlu gidiyorYok canım yaaa. Tahmin ediyordum zaten. Hayırlısı artık.
Belki de çatlamadı bilmiyoruz sonuçta iyi mi kötü mü? Ama içimden bir ses olmadığını söylese de negatif görünce üzüldüm. Aynen öyle hayırlısı artık ne diyeyim. Biz elimizden geleni yaptık.Hayırlısı tabi canım. Birdahaki ay inşallah en azından tedavi olumlu gidiyor
Evet canım yinede pes etmek yokBelki de çatlamadı bilmiyoruz sonuçta iyi mi kötü mü? Ama içimden bir ses olmadığını söylese de negatif görünce üzüldüm. Aynen öyle hayırlısı artık ne diyeyim. Biz elimizden geleni yaptık.
Öyle tabi. Yine stres yine bekleme. Neyse iğneden 11 gün sonra test yapılabileceğini öğrenmiş oldum.Evet canım yinede pes etmek yok
Doktora gittim canım. Klomen kist yapabiliyor diye korkmuştum. Dün gece test yaptığımı negatif çıktığını söyledim. İdrarda çıkmaz ki şimdi dedi. Varsa bile daha çıkmaz dedi. Önceki yumurtalar çatlamış ama gebelik olup olmadığını şu anda bilemeyiz beklemen lazım dedi. Ayrıca sağ tarafta yeni bir yumurta gösterdi. Çalışmalara devam dedi. Nasıl bir yumurtlama şekliyse benimki anlamadım. Adet zamanım yaklaşıyor yine yumurta büyümüş.. Off offBelli olmaz canım bazen çıkmayabiliyor
Çok ilginç canım sana çatlatma iğnesi vurmuştu dimiDoktora gittim canım. Klomen kist yapabiliyor diye korkmuştum. Dün gece test yaptığımı negatif çıktığını söyledim. İdrarda çıkmaz ki şimdi dedi. Varsa bile daha çıkmaz dedi. Önceki yumurtalar çatlamış ama gebelik olup olmadığını şu anda bilemeyiz beklemen lazım dedi. Ayrıca sağ tarafta yeni bir yumurta gösterdi. Çalışmalara devam dedi. Nasıl bir yumurtlama şekliyse benimki anlamadım. Adet zamanım yaklaşıyor yine yumurta büyümüş.. Off off
Evet vurmuştu canım. Ben de şaşırdım. Yumurta takibindeki yumurtalar çatlamış. Ama Yen’i bi yumurta oluşmuş normalde geç yumurtluyorum ya zaten heralde o.Çok ilginç canım sana çatlatma iğnesi vurmuştu dimi
Canım adetime 6-7 gün daha var düzensiz benim. Bebek olsada idrarda göremezsin en iyisi adeti bekle üç beş gün geçsin dedi
Belli olması gerekirdi ya canım baya geçti üstünden evet ikinciye yumurtan olmş ama diğer çatlayanlar nerdeEvet vurmuştu canım. Ben de şaşırdım. Yumurta takibindeki yumurtalar çatlamış. Ama Yen’i bi yumurta oluşmuş normalde geç yumurtluyorum ya zaten heralde o.
Diğer yumurtalar rahimden atılmış ama döllenip döllenmediklerini bir haftada gibi bir sürede anlayamayız dedi. ay ne bileyim ben kafam iyice allak bullak oldu.Belli olması gerekirdi ya canım baya geçti üstünden evet ikinciye yumurtan olmş ama diğer çatlayanlar nerde
Ozaman beklicez canım sen çalışmaya devamDiğer yumurtalar rahimden atılmış ama döllenip döllenmediklerini bir haftada gibi bir sürede anlayamayız dedi. ay ne bileyim ben kafam iyice allak bullak oldu.
Canım adetime 6-7 gün daha var düzensiz benim. Bebek olsada idrarda göremezsin en iyisi adeti bekle üç beş gün geçsin dedi
Mesela sadece klomen kulanıo catlama ıgnesı oldun sınra normal yolamı gebelık olunması beklendı canımMerhaba Kızlar,
Bende klomenle hamile kalanlardanım, ilk ay denedim 2 yumurtam oluştu ama yeterli büyümedi aşı yapıldı olmadı hamile kalamadım. İkinci ay da devam ettim ve yumurtam yeterli derecede büyüdüğü için aşı yapılmadı ve o ay hamile kaldım. Allah nasip ederse bebeğimi kucağıma alıcam. Bana dua edin. Rabbim sizlere de bebek nasip etsin. Rahat olmaya çalışın, hiç düşünmeyin hatta beklemeyin olur, ben olmayacağını düşünmüştüm ve o ay oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?