klomen tedavisi !!!

Değil mi ya. Bütün süreçler böyle geçicek. Çok sabırlı olmak düşünmemek lazım. Ama mümkün mü ya. Günde milyon kez aklıma geliyor. :))
Maalesef canım düşünmeden olmuyor. Keşke o kadar gamsız olabilsek ama olmuyor. Allah aratmasın sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah

Belli olmaz canım bazen çıkmayabiliyor
Doktora gittim canım. Klomen kist yapabiliyor diye korkmuştum. Dün gece test yaptığımı negatif çıktığını söyledim. İdrarda çıkmaz ki şimdi dedi. Varsa bile daha çıkmaz dedi. Önceki yumurtalar çatlamış ama gebelik olup olmadığını şu anda bilemeyiz beklemen lazım dedi. Ayrıca sağ tarafta yeni bir yumurta gösterdi. Çalışmalara devam dedi. Nasıl bir yumurtlama şekliyse benimki anlamadım. Adet zamanım yaklaşıyor yine yumurta büyümüş.. Off off

Çok ilginç canım sana çatlatma iğnesi vurmuştu dimi

P pinkglove canım doktor nasıl anlamadı ilginç daha belli olmaz mışmı adetinede az kaldı ama kist yapmadıysa iyi bari.
bende ondan korkuorum. o zaman şimdi adetini beklicen eğer olmazsan o zaman inşallah :)

Canım adetime 6-7 gün daha var düzensiz benim. Bebek olsada idrarda göremezsin en iyisi adeti bekle üç beş gün geçsin dedi

Evet vurmuştu canım. Ben de şaşırdım. Yumurta takibindeki yumurtalar çatlamış. Ama Yen’i bi yumurta oluşmuş normalde geç yumurtluyorum ya zaten heralde o.
Belli olması gerekirdi ya canım baya geçti üstünden evet ikinciye yumurtan olmş ama diğer çatlayanlar nerde

Belli olması gerekirdi ya canım baya geçti üstünden evet ikinciye yumurtan olmş ama diğer çatlayanlar nerde
Diğer yumurtalar rahimden atılmış ama döllenip döllenmediklerini bir haftada gibi bir sürede anlayamayız dedi. ay ne bileyim ben kafam iyice allak bullak oldu.

P pinkglove benimde normalde hep sağ kasığımda sancı olurdu şimdi sol tarafımda . hastalancam gibi hissediyorum ödüm kopuyor. ama hastalanmazsamda sanki kis olcakmış gibi kafam allak bullak ya

Mesela sadece klomen kulanıo catlama ıgnesı oldun sınra normal yolamı gebelık olunması beklendı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…