İnşallah canım hepimiz için hayırlısıyani bende bilmiyorum doktor bu şekilde dedi dediklerini yaptık bakalım nasip inşallah olur .
Geçen haftaki ben:))Bugün daha iyiyim canım. Bütün gün oturarak çalıştığım için rahatsız oluyorum galiba. Dün akşam eve gidince uzandım ve rahatladı.
Şuanda çok hafif ama ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum.
Moralini bozma tatlım ya. Dua edelim bu mübarek cuma vakti
Bende yarın kontrole gideceğim için heyecanlıyım. yumuşlar ne durumda acaba
Sağol cnm ama ben İnan sevinemiyorum kimyasalolmasından korktuğum için allah ne veriyorsa sağlıklı sıhhatli olanını versinlerHayırlı olsun canım.
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Allah sabrının mükafatını vermiş. Ne güzel..
Tahmin ediyorum tatlım. Sadece hamile kalmakla bitmiyor iş maalesef. İnşallah sorunsuz geçer. Beta takibi yaptırıyor musun?Sağol cnm ama ben İnan sevinemiyorum kimyasalolmasından korktuğum için allah ne veriyorsa sağlıklı sıhhatli olanını versinler
Geçen haftaki ben:))
İnşallah olgunlaşmıştır canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Ben de olmuyor. Oluyorsa da ben anlamıyorum hiç anlamadım bugüne kadar. Ama şeffaf akıntı yumurtanın çatlamasına işaretmiş. Bu akşam mutlaka ilişkiye gir. Belki de kendiliğinden çatlamıştır.Canım ya biraz önce wc ye gittim. Benden şeffaf akıntı gelmiş. Normal mi acaba. Normalde hiç akıntım olmaz.
Sende oluyor mu?
Ben de olmuyor. Oluyorsa da ben anlamıyorum hiç anlamadım bugüne kadar. Ama şeffaf akıntı yumurtanın çatlamasına işaretmiş. Bu akşam mutlaka ilişkiye gir. Belki de kendiliğinden çatlamıştır.
Gazanız mübarek olsunbende de normalde olmazdı hiç. Zaten ilaç kullanmadan adet olamıyorum ben. Tamam o zaman dediğini yapalım
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı
Benim 30 ya da 31 ekim on gün daha var yani.kızlar şimdi kim adetine kaç gün var .
Benim 30 ya da 31 ekim on gün daha var yani.kızlar şimdi kim adetine kaç gün var .
Daha yaptırmadım daha kan bile vermedim hafta içi gidicem doktora aceleci davranmak istemiyorum bu defa idrar testi yapıyorum koyulaşıyor her geçen günTahmin ediyorum tatlım. Sadece hamile kalmakla bitmiyor iş maalesef. İnşallah sorunsuz geçer. Beta takibi yaptırıyor musun?
15 gün cnmKızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmak lazım bilen var mı?
Doktor beni 12 gün sonra neden çağırmış olabilir acaba15 gün cnm
Kan testi yaptırmak içindir cnm ben 15 diye duymuştum demekki 12 günmüş .Doktor beni 12 gün sonra neden çağırmış olabilir acaba
Belki de yumurta çatladı mı yoksa kist mi oluştu diye kontrol edecek. Klomen kist yapabiliyormuş. Canım inşallah tutar ama o kadar hevesle başlamıştım bu ay pek bir umudum kalmadı gibi. Tabi Allah’tan ümit kesilmez ama sanki olmayacak gibi hissediyorum. Hayırlısı artık. Ne zaman gideceksin inşallah sorunsuz geçer canımKan testi yaptırmak içindir cnm ben 15 diye duymuştum demekki 12 günmüş .
Doktorun daha iyi bilir ama bence kan alıp beta ya bakıcaklar inşallah tutmuştur
Darısı bana canm gözün aydın bende bu ay başladımBende klomen kullandım bana iğne felan vermedi. Benim yumurtalarım kendiliğinden çatladığı için ikinci kullanmamdı bu çok şükür oldu darısıda snein başına klomen işe yarıyor gerçekten 2,5 senedir sebepsiz olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?