İğnenin etkisi on günde geçiyor canım ama kan testi en kesin sonucu veriyor. Hayırlısıtest yaptım silik çizgiyi gördüm ama güvenemedim iğnenin etkisi falan diyorlar.Dünde beta hcg 3 çıktı. Ama adet olacak gibi ağrım var bilmiyorum canım
Evet canımEvet geçen ay ben de ilk tedaviye başlayınca baya bir umut doluydum. Testte negatifi görünce balon gibi söndüm. Hayırlısı canım denemeye devam
Geçmez ya bilmez miyim Allah sabrına sabır katsın. Ben de doktora gideceğim sabah çağırdı ama işlerim vardı ancak öğleden sonraKızlar neşe yapıyorsunuz? Bana günler geçmiyor
Sen ne için gitçeksin canım? Ben çatlatmayı vuralı 8gün oldu meraktan çatlıyorumGeçmez ya bilmez miyim Allah sabrına sabır katsın. Ben de doktora gideceğim sabah çağırdı ama işlerim vardı ancak öğleden sonra
Yumurta kontrolü büyümemişti ya bakacak tekrar. Canım iğnenin etkisi 10-11 günde geçiyor. Biraz sabır. İnşallah hayırlı sonuç alırsınSen ne için gitçeksin canım? Ben çatlatmayı vuralı 8gün oldu meraktan çatlıyorum
İnşallah büyümüştür şimdi canım haber ver bizedeYumurta kontrolü büyümemişti ya bakacak tekrar. Canım iğnenin etkisi 10-11 günde geçiyor. Biraz sabır. İnşallah hayırlı sonuç alırsın
Evet çok mümkün değil unutmak ya malesef ki insan düşünüyorklomeni kullandım 2. ayım bakalım şuan çalışmalar devam rabbim isteyen herkese nasip etsin . aklımdan çıkarmak istiyorum ama olmuyor .
Evet çok mümkün değil unutmak ya malesef ki insan düşünüyor
17 mm bir tane varmış çatlatma iğnesi oldum ama doktor istediğim gibi değil dedi. Biraz daha çoşmuş olması lazımdı dedi. Keyfim iyice kaçıyorSen ne için gitçeksin canım? Ben çatlatmayı vuralı 8gün oldu meraktan çatlıyorum
Hepimiz aynı durumdayız. Hakkımızda hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden.bazen çok takıyorum gibi geliyor istiyorum çok ama rabbimin bir bildiği var diyorum elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor rabbime sığınıyorum. dualarımdasınız kızlar .
Çatlatmamı verdi ama çatlatma için küçük yumurtan bundan sonrası için iğne vericek ozaman sana canım17 mm bir tane varmış çatlatma iğnesi oldum ama doktor istediğim gibi değil dedi. Biraz daha çoşmuş olması lazımdı dedi. Keyfim iyice kaçıyor
Valla oldum bile iğneyi. 17 mm de yapılabilir bugün yaptır dedi yaptırdım zaten çok umutlu değildim ne bileyim ne derseler yapıyorumÇatlatmamı verdi ama çatlatma için küçük yumurtan bundan sonrası için iğne vericek ozaman sana canım
Kaç saat sonra ilişki dediValla oldum bile iğneyi. 17 mm de yapılabilir bugün yaptır dedi yaptırdım zaten çok umutlu değildim ne bileyim ne derseler yapıyorum
36 saat sonra başlayıp gün aşırı dedi.Kaç saat sonra ilişki dedi
Yaklaşık iki gün büyüme ihtimali var canım olumlu düşün36 saat sonra başlayıp gün aşırı dedi.
Bu ay pek olumlu düşünemiyorum canım ya:) Kaderde ne varsa onu yaşayacağız ama doktorun konuşmalarından bile belli pek umut yok tek yumurta o da bir cacığa benzemiyor sanırım:)) Hayırlısı artıkYaklaşık iki gün büyüme ihtimali var canım olumlu düşün
olsun canım belli olmazBu ay pek olumlu düşünemiyorum canım ya:) Kaderde ne varsa onu yaşayacağız ama doktorun konuşmalarından bile belli pek umut yok tek yumurta o da bir cacığa benzemiyor sanırım:)) Hayırlısı artık
Hayırlısı canım ya. Bu kadar yoruluyoruz ama belki de hakkımızda en hayırlısı bu. Bilmiyoruz. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkeseolsun canım belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?