- 9 Haziran 2017
- 305
- 170
- 23
Ne güzel canım bir sıkıntı yok ozamansa önemli olan büyüyüp çatlaması sen sadece günleri yakalayacaksın.kızlar bende klomen kullandım ilk ayımdı yumurtalığım kendiliğinden çatladı. ama yumurtlama günümü kaçırdım bu nedenden dolayı hamile kalamadım. Bu ay 2. ci klomeni içtim ve doktorum yarın yumurta takibi için çagırdı. bakalım neler olacak klomende iğneye gerek kalmadan benim kendiliğinden catlıyor.
Canım nasıl geçti günler değerlendirdinmi?İnşallah canım. Allah tez zamanda ikimize de bebek isteyen herkese de verir inşallah.
evet ama suan eşim cok agır bir grip geçiriyor :)Ne güzel canım bir sıkıntı yok ozamansa önemli olan büyüyüp çatlaması sen sadece günleri yakalayacaksın.
İyice dinlenip iyileşsin canım geçmiş olsunevet ama suan eşim cok agır bir grip geçiriyor :)
evet ama suan eşim cok agır bir grip geçiriyor :)Ne güzel canım bir sıkıntı yok ozamansa önemli olan büyüyüp çatlaması sen sadece günleri yakalayacaksın.
rahim filmi çekilmedim hiç. Doktorum 2 litre su içirmişti ve ultrasonla bakmıştı. Rahimde sıkıntı varsa nerden bilebilcem pekiİyice dinlenip iyileşsin canım geçmiş olsun
Belli bir tedavi uyguladıkta. Sonra rahim filmi çektiklerini biliyorum ben canım neden alttan bakmadı genelde karından baktıklarında net bir görüntü elde edemiyorlar.evet ama suan eşim cok agır bir grip geçiriyor :)
rahim filmi çekilmedim hiç. Doktorum 2 litre su içirmişti ve ultrasonla bakmıştı. Rahimde sıkıntı varsa nerden bilebilcem peki
Ay sorma ya değerlendirdik baya değerlendirdik. Doktorun demediği günleri de değerlendirdik ne olur ne olmaz hesabıCanım nasıl geçti günler değerlendirdinmi?
Ya evet haklısın planlı olunca öle oluyor malesef. Ama sana çatlatma iğnesi vurmuştu dimi? Birda iğneden kaç saat sonra ilişki dediAy sorma ya değerlendirdik baya değerlendirdik. Doktorun demediği günleri de değerlendirdik ne olur ne olmaz hesabıAma bu şekilde de zor oluyor. Yani sevişmemiz lazım hobaaa Ama yapacak bir şey yok. Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamadım. Bazıları ağrı diyor bazıları akıntı bende tık yok. İnşallah kist falan oluşmaz bakalım ya .
Bana saat vermedi doktor. Cumartesi vuruldum. İlişkiye girebilirsiniz istediğiniz zaman ama Pazartesinden itibaren mutlaka gün aşırı dedi. Ama okuduklarımdan aklımda bir 36 saat kalmıştı. Cumartesi pazar pazartesi full çalıştıkYa evet haklısın planlı olunca öle oluyor malesef. Ama sana çatlatma iğnesi vurmuştu dimi? Birda iğneden kaç saat sonra ilişki dedi
Evet bende öle okumuştum iyi olmş bencede bakalm beklemekte zor ya bende tarlusal içiyorum söktürücü on gün sonra adet görücemBana saat vermedi doktor. Cumartesi vuruldum. İlişkiye girebilirsiniz istediğiniz zaman ama Pazartesinden itibaren mutlaka gün aşırı dedi. Ama okuduklarımdan aklımda bir 36 saat kalmıştı. Cumartesi pazar pazartesi full çalıştıkNe olur ne olmaz dedim valla .
Pko var mıydı sende? Adet ilaçsız olmuyor mu?Evet bende öle okumuştum iyi olmş bencede bakalm beklemekte zor ya bende tarlusal içiyorum söktürücü on gün sonra adet görücem
Hem pco hemde yumurtlama tembelliği dedi canım dört ayı görüyorum adet olmadanPko var mıydı sende? Adet ilaçsız olmuyor mu?
Canım benim ilk denemem. Cumartesi iğnemi oldum. Daha ne adet ne hamilelik belli değil. 15 gün geçmiş senin iğnenin üzerinden gebeliğin belli olması gerekirdi diye düşünüyorum. Adet gecikmesi de yapabiliyormuş ilaç. O yüzden bir iki gün daha beklemeni öneririmeylül sonu klomen kullandım
2.10.2017 de çatlama iğnesi oldum gün aşırı ilişki oldu.
dün çok fena bir böbrek ağrısı bastırdı acile gittim . orada ayrıca kanada baktırdım değer koca bir sıfır çıktı .
ama hala adette olmadım .
sıfırı görünce moralim bozuldu. böyle bir durum yaşayan var mı?
iğneden sonra kaç gün sonra adet oldunuz yada hamile kaldığınızı öğrendiniz.
Bende de pko görünümü var yumurtalıklarda ama her ay kendiliğinden adet oluyorum. Bu da zor bir hastalık ya. Herşeyi etkiliyor. Allah yardımcımız olsunHem pco hemde yumurtlama tembelliği dedi canım dört ayı görüyorum adet olmadan
bende ilk defa kullandım.Canım benim ilk denemem. Cumartesi iğnemi oldum. Daha ne adet ne hamilelik belli değil. 15 gün geçmiş senin iğnenin üzerinden gebeliğin belli olması gerekirdi diye düşünüyorum. Adet gecikmesi de yapabiliyormuş ilaç. O yüzden bir iki gün daha beklemeni öneririm
Ya evet canım benimde ultrasonda pco görüntüsü vardı yanında ekstra tembellikte olunca kötü oldu bakalım merak ediyorum büyüyecekmi iğneden sonra?Bende de pko görünümü var yumurtalıklarda ama her ay kendiliğinden adet oluyorum. Bu da zor bir hastalık ya. Herşeyi etkiliyor. Allah yardımcımız olsun
Bazı kişilerde adetin 17. gün geldiğini falan okumuştum. Doktor kontrole çağırmadı mı peki? Beni önümüzdeki çarşamba çağırdı.bende ilk defa kullandım.
hep 14.günde belli oluyor demişler ama dün tam 14.gün idi özellikle değil iğne vurulmadan önce söyledim baktılar sıfır çıktı gebelik yok dendi.
ee gebelik yoksa neden adet olmadım kafamda deli sorular. oysa haftasonu adet olacakmısım gıbı sancılandım
İnşallah büyüyecek canım içini ferah tut. Evet pko insanı uyuz eden bir durum ama en kolay tedavi edilen ve bebek sahibi olunabilen bir hastalık. Buna da şükür diyip yolumuza bakacağız.Ya evet canım benimde ultrasonda pco görüntüsü vardı yanında ekstra tembellikte olunca kötü oldu bakalım merak ediyorum büyüyecekmi iğneden sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?