- 9 Haziran 2017
- 305
- 170
- 23
İnşallah canım bakalım ay sonunda neler olucakİnşallah büyüyecek canım içini ferah tut. Evet pko insanı uyuz eden bir durum ama en kolay tedavi edilen ve bebek sahibi olunabilen bir hastalık. Buna da şükür diyip yolumuza bakacağız.
Maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı başımıza inşallah. Doktor hangi günler ilişki önerdi size?Ben ilk klomen tedavimde hamile kaldim simdi 31 haftalik hamileyim darisi size insallah...stres oluo cok takmamaya calisin kolay olmuyo ama...bnm klomene basladigim ay kayinpederimin cenazesi falan oldu her gun oralardaydik oek dusunmeye vaktim olmadi yimurtam ne kadar buyudu falan filan...doktorun dedigi iki gun ust uste iliski oldu daha da olmadi...hamile kaldim...hayirlisi sizler icin
rahat olabilsek belki biraz daha kolay olacak işimiz. Ama yok kardeşim ben düşünmeden yapamıyorum. Kaldım kk da:) Okuyorum yazıyorum kafamı karıştırıyorum. Hakkımızda hayırlısı ya. Bu arada kilo problemin var mı? PKO da kilo vermek gebe kalmayı baya etkiliyormuş. Ben de dikkat ediyorum verdim bir 6 kilo kadar bakalım:)İnşallah canım bakalım ay sonunda neler olucak
Çok sevindim canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizlere dua etBen ilk klomen tedavimde hamile kaldim simdi 31 haftalik hamileyim darisi size insallah...stres oluo cok takmamaya calisin kolay olmuyo ama...bnm klomene basladigim ay kayinpederimin cenazesi falan oldu her gun oralardaydik oek dusunmeye vaktim olmadi yimurtam ne kadar buyudu falan filan...doktorun dedigi iki gun ust uste iliski oldu daha da olmadi...hamile kaldim...hayirlisi sizler icin
Bende hergün bakınıyorum valla düşünmeden yapamıyorum birazda merak var tabiki benim boyuma göre kilom var ama şuan diyetisyene gidiyorum bir ay olucak ancak iki kilo verebildim 11 saat oturarak çalışıyorum malsef. Çatlama iğnesinden sonra kontrole çağırdılarmı?rahat olabilsek belki biraz daha kolay olacak işimiz. Ama yok kardeşim ben düşünmeden yapamıyorum. Kaldım kk da:) Okuyorum yazıyorum kafamı karıştırıyorum. Hakkımızda hayırlısı ya. Bu arada kilo problemin var mı? PKO da kilo vermek gebe kalmayı baya etkiliyormuş. Ben de dikkat ediyorum verdim bir 6 kilo kadar bakalım:)
Hep o pko dan işte kilo vermemiz zor. Bildiğin aç geziyorum bende ama veremiyorum insülin direnci maalesef. Doktor ilaç veriyoruz normalde ama senin gebelik kilodan daha önemli dedi:)) Haftaya çarşamba gideceğim kontrole. Heralde kist olup olmadığına bakacak.Bende hergün bakınıyorum valla düşünmeden yapamıyorum birazda merak var tabiki benim boyuma göre kilom var ama şuan diyetisyene gidiyorum bir ay olucak ancak iki kilo verebildim 11 saat oturarak çalışıyorum malsef. Çatlama iğnesinden sonra kontrole çağırdılarmı?
öncesinde yanı klomen kullanmadan önce ve sonra her gün gittim baktı büyüdümü büyüyecek mi diyeBazı kişilerde adetin 17. gün geldiğini falan okumuştum. Doktor kontrole çağırmadı mı peki? Beni önümüzdeki çarşamba çağırdı.
Geçen ay klomen kullandım ama yumurtam büyümedi iki tane oluştu 9mm büyüdü doktorum dedi direnç gösteriyor yumurtalıkta dedi klomen vermeyip gonalf iğne verdiöncesinde yanı klomen kullanmadan önce ve sonra her gün gittim baktı büyüdümü büyüyecek mi diye
iğneden sonra ya adet olursun yada olmazsan gel dedi normalde adete var ama herkeste 14 günde ya adet olmuş yada hamilelik çıkmış o yüzden kafam karıştı
inş hayırlısı olur
sen ne zaman kullandın klomen iğne vuruldun mu
Ben bu ay kullandım klomen. Cumartesi de çatlatma iğnesi oldum. Şimdi bekleyeceğiz bakalım. Sana ne zaman ilişki önerdi pekiöncesinde yanı klomen kullanmadan önce ve sonra her gün gittim baktı büyüdümü büyüyecek mi diye
iğneden sonra ya adet olursun yada olmazsan gel dedi normalde adete var ama herkeste 14 günde ya adet olmuş yada hamilelik çıkmış o yüzden kafam karıştı
inş hayırlısı olur
sen ne zaman kullandın klomen iğne vuruldun mu
Canım en azından yumurtan var benim hiç olgunlaşmamıştı yumurtamkızlar şimdi hastaneden geliyorum klomen ikinci kullanışım ve kontrol edildiğimde 1tane yumurtam oldunlaşmış 2 ci ve birden fazla yumurtayı göremedi doktor. Moralim cok bozuk cuma tekrar cagrdı kontrole çatlayp catlamadıgına bakacak napcam bilmiorum okadar canım sıkkın ki
ole tabi ama rahimde sorun varsa nerden bilebilcek pkiCanım en azından yumurtan var benim hiç olgunlaşmamıştı yumurtam
Belli bir süre denedikten sonra rahim rötgeni istiyor canım şuan bilemezole tabi ama rahimde sorun varsa nerden bilebilcek pki
anladım.Belli bir süre denedikten sonra rahim rötgeni istiyor canım şuan bilemez
rahim filmi çektirmelimiyim ya rahimde sıkıntı varsa bu kadar ilaç neden içiyorummmanladım.
Hayırlısı olsun canım ama yumurta takibi yapması önemli diye biliyorumkızlar merhaba.
doktor kontrolünde progestoran 7,40 çıktı tembellik var biraz dedi. ve pco imişim. benimde bu ay ilk kez klomen kullanışım. adetin 4. günü başladım 5 gün 1 er tane içtim. adet başlangıcında 12-14-16-18 inci günler ilişki dedi doktor.yumurta takibi yada iğne herhangi bir şey vermedi. uyguladık bakalım . adetime 10 gün var. Rabbim nasip eder. inşallah.
Hayırlısı olsun canım ama yumurta takibi yapması önemli diye biliyorum
Bence kesinlikle yanlış çünkü bir kaç tane yumurtan büyüyebilir bence doktorunu değiştir bende klomen kullandm ve bittikten iki gün sonra çağırdı baktı büyümemiş beş gün sonra çağırdı meselaValla onlarla ilgili hiç bir şey demedi 1. ay dene olmazsa 4 ay boyunca dene dedi. olmazsa bana gel dedi. bilmiyorum ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?