- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
-
Hayır canım millet ne der diye gelip aldı biz küçük bir memlekette yaşıyoruzSen zaten bence gitmedin çünkü bu adam seni gelip almaz bunu sende bizde biliyoruz
Durumlar ne peki şu an?Hayır canım millet ne der diye gelip aldı biz küçük bir memlekette yaşıyoruz
Masallah nasil valide ama rabbim herkeze nasip etsin.Tabi ya... anası mutlu olmasın diye bu kız köle olsun... bugün tükürsün, yarın saçından sürüsün, öbür gün tekme tokat girişsin... haftaya anasına sövsün. kız çilesini çeksin. Niye ? Gitmeyeyim de kaynanam mutsuz olsun diye... Kaynananın olduğu eve gelin gitmek zaten facia....
Kv leride bu kadar canavar bellemeyin. Benim teyzem 32 yaşındaki oğlunun ağzına terliği yerleştirdi valla geçen gün. " karına kendi evinde bağır benim evimde benim misafirlerimin olduğu masada bagiramazsin" diye...
Kız ayrlmak amacım deil demiş buna karsılık yazdm gderse bence daha cok doldurur dogruya dogru kız ayrlmak ıstemıyor burda fıkrıne yardmcı olmaya calsıyrzTabi ya... anası mutlu olmasın diye bu kız köle olsun... bugün tükürsün, yarın saçından sürüsün, öbür gün tekme tokat girişsin... haftaya anasına sövsün. kız çilesini çeksin. Niye ? Gitmeyeyim de kaynanam mutsuz olsun diye... Kaynananın olduğu eve gelin gitmek zaten facia....
Kv leride bu kadar canavar bellemeyin. Benim teyzem 32 yaşındaki oğlunun ağzına terliği yerleştirdi valla geçen gün. " karına kendi evinde bağır benim evimde benim misafirlerimin olduğu masada bagiramazsin" diye...
İşte beni bırakmadı gideyim eve getirdi geriDurumlar ne peki şu an?
Aynen öyle zaten şimdi de konuşmuyoruz. Yokmuş gibi davranıyorumKız ayrlmak amacım deil demiş buna karsılık yazdm gderse bence daha cok doldurur dogruya dogru kız ayrlmak ıstemıyor burda fıkrıne yardmcı olmaya calsıyrz
Hee o da kesin anlar. Konuşmayınca çözülüyor sanki sorunlar.İşte beni bırakmadı gideyim eve getirdi geri
Aynen öyle zaten şimdi de konuşmuyoruz. Yokmuş gibi davranıyorum
İşte beni bırakmadı gideyim eve getirdi geri
Aynen öyle zaten şimdi de konuşmuyoruz. Yokmuş gibi davranıyorum
Ama bagiracaksan evinde bagir bagirma karina dememisMasallah nasil valide ama rabbim herkeze nasip etsin.
Oncelikle kesinlikle terk et orayı. Değer veren arkandan gelir. Kocanın gösterdiği tavrı hayvana yapsan hakaret olur. Kendine değer ver. Kayinvalide de suçlu bence böyle karaktersiz bir oğul yetistirmiş. Anlattığın bu ekmek kavgası olduğunda hemen senin yanında uyarmaliydi oğlunu. Karınla düzgün konuş. Ekmek mi esirgenir diye...
Yapmayın Allah aşkına kadınlar bu dünyaya idare etmek için mi gelmişler?Merhaba erbus konunun hepsini okudum tıpkı ben dedim bende ilk evlendiğimde 6 ay kv ile beraber oturdum ne sorunlar yaşadım bi bilsen ankadımki senin kv de benimki gibi iyi bir kadınmış Allah razı olsun öncelikle ayrıl terket orayı kıymetini bilmiyo diye ahkam kesenlere seslenmek istiyorum kusura bakmayın ama evli bi insana boşan demek en büyük kötülük eminim çoğu bekardır zaten bak canım kadın olmak öyle en ufak gürültüde terketmek değil kadın olmak erkeğini idare etmek evliliğini yürütmektir atalarımız yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememiş bak bende çok cahillik ettim kv yanında eşimle tartıştım ağladım kv deye dert yandım bunlar çok yanlış şeyler üstelik eşimi çok seviyorum ve gerçekten çok iyi bi insan yalnız ben aşka sevgiye güvendim sürekli nazlandım bak canım evlilik bi politika işidir belli kurallar var bu kuralları iyi ezberle 1_ Erkeklerin ailesi bam telidir onların yanında asla ve asla hiç bi sıkıntını belli etme kocana saygıda asla kusur etme benim eşim ailesinin yanında bambaşka bi insan olur inanamazsın ama idare ederim başbaşa kaldığımızda yine iyi olur. 2_ Erkekler ağlayan kadın sevmezler yapma ilk önce işe yarasada sonra adın duygu sömürüsüne çıkıyo 3_ Eşinden ailesinin bilhassa annesinin yanında bişey isteme benimki normalde yapacağı bişeyi ailesinin yanında söyleyince erkekliği tutuyo artık onların yanında hiçbişey söylemiyorum 4_ Bak erkeklerden öyle çok aşk sevgi bekleme evlendikten sonra niyeyse odunlaşıyorlar yaptırmak istediğin bişeyi mantığını kullanarak yaptır inanırmısın benim eşimde diyet yaptığımda tartışır benimle 5 _Erkekler kadının itiraz etmesinden nefret eder birşey dediği zaman itiraz etme ama sonra yumuşakça kendi istediğini yaptır. Eminim şimdi bu yazdıklarıma feminist arkadaşlar çok karşı çıkacak ama bi uzun evliliklere bak Allah aşkına annene teyzene hep idare etmişler evliliğin anlamı bu zaten herşey güllük gülistanlık olmaz bak ben bu dediklerimi aynen yaptım şimdi ikinci oğluma hamileyim eşimde beni seviyo çünkü ben ona saygı gösteriyorum küçücük şeylerden ayrılsaydım iyimi olacaktı biraz uzun oldu evet farkındayım umarım işe yarar.
Evliliğin anlamı eşinize köle olmanız mı?Merhaba erbus konunun hepsini okudum tıpkı ben dedim bende ilk evlendiğimde 6 ay kv ile beraber oturdum ne sorunlar yaşadım bi bilsen ankadımki senin kv de benimki gibi iyi bir kadınmış Allah razı olsun öncelikle ayrıl terket orayı kıymetini bilmiyo diye ahkam kesenlere seslenmek istiyorum kusura bakmayın ama evli bi insana boşan demek en büyük kötülük eminim çoğu bekardır zaten bak canım kadın olmak öyle en ufak gürültüde terketmek değil kadın olmak erkeğini idare etmek evliliğini yürütmektir atalarımız yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememiş bak bende çok cahillik ettim kv yanında eşimle tartıştım ağladım kv deye dert yandım bunlar çok yanlış şeyler üstelik eşimi çok seviyorum ve gerçekten çok iyi bi insan yalnız ben aşka sevgiye güvendim sürekli nazlandım bak canım evlilik bi politika işidir belli kurallar var bu kuralları iyi ezberle 1_ Erkeklerin ailesi bam telidir onların yanında asla ve asla hiç bi sıkıntını belli etme kocana saygıda asla kusur etme benim eşim ailesinin yanında bambaşka bi insan olur inanamazsın ama idare ederim başbaşa kaldığımızda yine iyi olur. 2_ Erkekler ağlayan kadın sevmezler yapma ilk önce işe yarasada sonra adın duygu sömürüsüne çıkıyo 3_ Eşinden ailesinin bilhassa annesinin yanında bişey isteme benimki normalde yapacağı bişeyi ailesinin yanında söyleyince erkekliği tutuyo artık onların yanında hiçbişey söylemiyorum 4_ Bak erkeklerden öyle çok aşk sevgi bekleme evlendikten sonra niyeyse odunlaşıyorlar yaptırmak istediğin bişeyi mantığını kullanarak yaptır inanırmısın benim eşimde diyet yaptığımda tartışır benimle 5 _Erkekler kadının itiraz etmesinden nefret eder birşey dediği zaman itiraz etme ama sonra yumuşakça kendi istediğini yaptır. Eminim şimdi bu yazdıklarıma feminist arkadaşlar çok karşı çıkacak ama bi uzun evliliklere bak Allah aşkına annene teyzene hep idare etmişler evliliğin anlamı bu zaten herşey güllük gülistanlık olmaz bak ben bu dediklerimi aynen yaptım şimdi ikinci oğluma hamileyim eşimde beni seviyo çünkü ben ona saygı gösteriyorum küçücük şeylerden ayrılsaydım iyimi olacaktı biraz uzun oldu evet farkındayım umarım işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?