- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
İnanmayan gidebilir zorla tutmuyorum mübarek ramazanda işim gücüm yok yalan mı söyleyeceğimgerçekten bu hikayeye inandınız mı
Evet bu dahada üzücü bu kadar ki inanılmaz şeyler yâsadim işte benYonetim teyit etti ben de inanamamistim onceki konuda.
Aminnn allah razı olsunAllah yardımcınız olsun.
Ya ne bilim insan merak etmez mı çocuklarının annesiyim sonuçta adi adam saçımın teline bile degmezmis o pislikHala onun nikahındayken gelip sormadı diyorsunuz ya pes! Geçmiş olsun.
Psikolojiniz iyi değil çocuklara bakacak kimse var mı?Yanımdalar tabiki ona asla vermem
Boşanacağım allahın izni ile inşallahYazik etmissiniz kendinize
Karakolluk olmuşsunuz
Boşanın gitsin
Derin bir yarası yoktu 2 çocuğum ve namus davası olduğu için böyle olmuş avukatım öyle dediPsikolojiniz iyi değil çocuklara bakacak kimse var mı?
Hukuk işlerinden çok anlamam ama adam öldürmeye teşebbüs edip git tedavi ol diye salıyorlar mı çok ilginç
cocuklariniza verin enerjiniziBoşanacağım allahın izni ile inşallah
Evime yuvama kadar girdiği için evet asıl suçlu eşim bunların hepsine izin veren eşim ama ne bileyim işte kendimi kayıp ettim diyorum yatamam madem doğru kadını niye dövdünüz ki
ben olsam adamı bıçaklardım kadın yerine.
hoş bıçaklamam da hiçbirini umrumda olmaz arkama bile bakmayıp giderdim.
siz neden kadına saldırdınız anlayamadım
Anam yazmayın şöyle şeyler belki yapartamam madem doğru kadını niye dövdünüz ki
ben olsam adamı bıçaklardım kadın yerine.
hoş bıçaklamam da hiçbirini umrumda olmaz arkama bile bakmayıp giderdim.
siz neden kadına saldırdınız anlayamadım
cocuklariniza verin enerjinizi
Ya ölseydi hayatiniz mahvolmustu
Burada yuzde99 suclu esiniz
Evlilil akdini o bozmuş
Aminnn inşallahaslinda baskin basanindir yapip cümle aleme linc ettirmek vardi, linc derken utanmiyorlar ya hani, morarsinlar utanctan aslinda ki icin sogurdu
yanlis atak yapmissin, ama icini kimse bilemez
ne desem bos, böyle bir ihaneti kimse hak etmiyor, insan basina gelmeden asla ne yapacagini kestiremiyor
ama sen ona saldirarak bile onlarin seviyesine iniyorsun unutma
tazminatini alip cocuklarinla mutlu bir hayat dilerim
tez zamanda toparlanirsin insallah
Pazartesi randevu aldım psikiyatriye gideceğim toparlanabilmek içinCinnet anında ne olacağı belli olmuyor demekki
Lütfen bir psikiyatri ile görüşün, tedaviniz başlasın. Ama çocuk varsa mecbur o oksijen israfı ile bir şekilde iletişim halinde olacaksınız. Rabbim yardımcınız olsun şu ramazan günlerinde.
Artık onlar için yaşayacağım çocuklarımla çocuk olacağım eğleneceğim ne isterlerse yapmaya çalışacağım rabbim onlardan ayırmasın beni değmezmiş o adam hiç bir şeye degmezmisKatil olsaydınız peki? Bir erkek için değer miydi? Cocuklariniza ne diyecektiniz? Babaniz icin katil oldum mu ? Destek alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?