Kocam başkasına ev açtı yazmistim 3 gün önce her şey doğruydu evet anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikolojiniz iyi değil çocuklara bakacak kimse var mı?

Hukuk işlerinden çok anlamam ama adam öldürmeye teşebbüs edip git tedavi ol diye salıyorlar mı çok ilginç
Derin bir yarası yoktu 2 çocuğum ve namus davası olduğu için böyle olmuş avukatım öyle dedi

aslinda baskin basanindir yapip cümle aleme linc ettirmek vardi, linc derken utanmiyorlar ya hani, morarsinlar utanctan aslinda ki icin sogurdu
yanlis atak yapmissin, ama icini kimse bilemez
ne desem bos, böyle bir ihaneti kimse hak etmiyor, insan basina gelmeden asla ne yapacagini kestiremiyor
ama sen ona saldirarak bile onlarin seviyesine iniyorsun unutma
tazminatini alip cocuklarinla mutlu bir hayat dilerim
tez zamanda toparlanirsin insallah

Evime yuvama kadar girdiği için evet asıl suçlu eşim bunların hepsine izin veren eşim ama ne bileyim işte kendimi kayıp ettim diyorum ya

Anam yazmayın şöyle şeyler belki yapar

Cinnet anında ne olacağı belli olmuyor demekki
Lütfen bir psikiyatri ile görüşün, tedaviniz başlasın. Ama çocuk varsa mecbur o oksijen israfı ile bir şekilde iletişim halinde olacaksınız. Rabbim yardımcınız olsun şu ramazan günlerinde.

Aminin
Aminnn inşallah

Pazartesi randevu aldım psikiyatriye gideceğim toparlanabilmek için

Katil olsaydınız peki? Bir erkek için değer miydi? Cocuklariniza ne diyecektiniz? Babaniz icin katil oldum mu ? Destek alın.
Artık onlar için yaşayacağım çocuklarımla çocuk olacağım eğleneceğim ne isterlerse yapmaya çalışacağım rabbim onlardan ayırmasın beni değmezmiş o adam hiç bir şeye degmezmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…