- 23 Ağustos 2012
- 51.850
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.484
- 898
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Neden illa ki birini bıçaklıyoruztamam madem doğru kadını niye dövdünüz ki
ben olsam adamı bıçaklardım kadın yerine.
hoş bıçaklamam da hiçbirini umrumda olmaz arkama bile bakmayıp giderdim.
siz neden kadına saldırdınız anlayamadım
Bu evlilikten 2 çocuğunuz olmuş bu yanından bakin.2 pırlanta.Siz onları yetistirin ve kendi hayatınızı yaşayın.Evet değmez.Artık onlar için yaşayacağım çocuklarımla çocuk olacağım eğleneceğim ne isterlerse yapmaya çalışacağım rabbim onlardan ayırmasın beni değmezmiş o adam hiç bir şeye degmezmis
Sizin gibi hiç bir şeyi ciddiye almayan insanlar buradan çıkabilir mıKonu yalan bence ama yorumlara inanamadim. Nerdeyse kadini biçakladigi icin tebrik edecekmişsiniz. Madem kocan kadina ev açtı bosanma davasi açıp ayrilsaydin. Bir insani yaralamak daha vahşice gidip birde butun suçu kadina atmişsin. Maden kocanı onu öperken gördun kocanin karşısına çıksaydin.
Öylede yapacağımBu evlilikten 2 çocuğunuz olmuş bu yanından bakin.2 pırlanta.Siz onları yetistirin ve kendi hayatınızı yaşayın.Evet değmez.
zaten belirttim yani arkama bile bakmadan giderdim diye ama anlamadığım nokta şu olduNeden illa ki birini bıçaklıyoruz
Suça özendirmek oluyor bu bir yerde. Zaten konu sahibinin psikolojisi normal değil, şöyle akıllar vermeyin ya.
Cikamam. Helal olsun birini bicaklamişsin mi diyeyim? Bence hapis yatmaliydin.Sizin gibi hiç bir şeyi ciddiye almayan insanlar buradan çıkabilir mı
Ya yargılandım kadar verildi daha ne yapmaya calisiyirssunuz sadece köstek olmayın yeter ben nasıl bir hata yaptığımın farkidnayiml zatenAyrica bu cinnet falan degil. Planli bir suç. Cebinizde bicakla gitmişsiniz.
Yatarsam için soğuyacak mı o zaman dua eT yatmam içinCikamam. Helal olsun birini bicaklamişsin mi diyeyim? Bence hapis yatmaliydin.
Insallah farkindasinizdir.Ya yargılandım kadar verildi daha ne yapmaya calisiyirssunuz sadece köstek olmayın yeter ben nasıl bir hata yaptığımın farkidnayiml zaten
katılıyorum kadının derdi eşiyle.Cikamam. Helal olsun birini bicaklamişsin mi diyeyim? Bence hapis yatmaliydin.
Bana ne benim icim niye sogusun? Ama evet malesef bu ulkede cezalar o kadar az ki asla caydirici degilYatarsam için soğuyacak mı o zaman dua eT yatmam için
Allahim biraz olsun rahatlamak icin geldim şuraya dışa beter yaptınız beni yaBana ne benim icim niye sogusun? Ama evet malesef bu ulkede cezalar o kadar az ki asla caydirici degil
Tabi ki. Ayrica nikah masasinda soz veren kadin degilki kocasi. Tabiki kocasini yaralasin anlaminda degil gitsin bosansin. İşin ilginci bosanma davasini da karsi taraf açmış.katılıyorum kadının derdi eşiyle.
evet bıçaklanan kadın ahlaki olarak suçlu olabilir evli bir erkekle görüştüğü için fakat bu kendi kararı.
kadın kalkıp konu sahibine tazminat davası açsa kazanır.
Hayır haksız falan değilim ben benim yerimde kim olsa sakin kalamazdı diye düşünüyorumKeske gercek olmasaydi fake olsaydi konu. Aslinda bu olayda en cok zarari kendinize vermissiniz. Gelen gideni aratir bosanip Allaha havale etseydiniz Ilahi Adalet elbet yerini bulurdu ama boyle yaparak hakliyken haksiz olacaksiniz.
Biz de düşünüyorduk ama maddi imkanlar el vermezdi 5 bin dediler açmaya onlarda akılları sıra bana göz dağı veriyor sanki ben yalvaracağım bosatmayin diyeTabi ki. Ayrica nikah masasinda soz veren kadin degilki kocasi. Tabiki kocasini yaralasin anlaminda degil gitsin bosansin. İşin ilginci bosanma davasini da karsi taraf açmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?