Kocam beni ikinci plana mı atmış sizce de?

Bu insanlar mi garip ben mi anlamadim.Gecenin bi yarisi ortada kalmayacak sekilde ayarlayacakti islerini o kadin ve cocuklar.Esinize mi guvendiler?Esiniz olmasa ne yapacaklardi?Cagirirsin bi taksi gidersin yoluna?O kadar durumun yoksa da gece orada olmayacaksın..Benim boyle birseyi istemem icin birinden,o birilerinin ailem olmasi lazim..Esinizi kullanmışlar iste ve bu yuzden size yalan soylemis..Sizi birakmiyor ama onlari evine taşıyor taksi gibi..

Devamli başka kadinlar kocami kapacak korkusuyla nasıl yaşiyorsunuz yahu?

Bu kadar özgüvensizlik yerine kendinizde gördüğünüz eksiklikleri tamamlamaya çabalasaniz kendinize güveniniz gelir faydalı olurdu belki.
Bu kadar cilginca koca kiskanmanin en onemli sebebi kendinize güvenmemeniz, sonra da eşinize güvenmemeniz.

Kendinize ve eşinize guvendikten sonra disardaki insanlara güvenmeniz gerekmiyor zaten.

Olayin kurgusu kafama yatmadi diyelim o zaman ya da benim olaganima uygun degil.

Birincisi karsidaki aile ile teklifsizlik yok.
Cocuklar derken kac yasindalar acaba? Benim 2 ve 8 yaşlarında çocuklarım var. Eylul serin olur burada gece o saate kadar parkta duramayiz. Kimseyi gormedim 11 de parkta.

Adam neden evde ? Adam evdeyse kadin neden parkta? Neden o kadar uzak bir parkta? Yani kisaca olayin anlatildigi kadar kismina baktigimda himmm neden oyle olmus ki derdim yani. Takilirdi bir kafam. Konu sahibinin beni bırakmadı siteminden ziyade olay tuhaf gelirdi .

Adamin bir rica uzerine bir kadini evine goturmesi abes gelmedi. Olabilir bir sey. Benim de basima gelmisligi vardir ama esim bunu rica edecegi kişiyi iyi secer. Herhangi bir hic tanimadigim kisiden rica etmezdi. Ben de o saaate kadar parkta kalmazdim.

Siz yine sakin kalin tabi telefon falan kirmayin konu sahibi . Herkesin dogrusu farkli. Belki de gercekten masum bir ricaydı ve esiniz insani gorevini yerine getirdi. Sadece bu olay uzerinden bunu diyebiliriz ama esinizin oncelikleri genelde nasil bilen sizsiniz. Takipte kalin bakalim. Bundan sonra size de daha ilgili davranabilir bu tepkiden dolayi.

Yetişkin bir insan tepkilerini kontrol edebilir eğer siz tepkilerinizi kontrol edemiyorsanız bu bir sorundur, psikolojik destek almanızı öneririm size. Güvenmediğiniz adamla evli kalmayın yok eğer evliliğime devam edeceğim diyorsanız bu sorunu çözmeye çalışın. Yoksa sebebi ne olursa oldun kendini kontrol edemeyen bir insanı kimse bir ömür çekmez.

artıkçıdaki öz güvene bak ya
yerinizde olsam ben cok yedim canim sende artıklarımla idare edi ver artik kaldiysa bişey kemirirsin derdim.

Canım bu denli kaybetme korkun varsa psikologa git lütfen çünkü bu normal değil hepimiz yeri geliyor eşimizin aklını biri celer mı diyoruz ama sonra diyorum ki yapmak isteyen adam her türlü yapar siz o kadınla eşinizi aynı yatak odasında bırakmadınız ya kadın çocukları ile eve gidecek eşinizin arkadaşı rica etmiş hem eşiniz hem arkadaşının eşi midesiz olacak ki o cocuklari görmesinler zaten eşiniz eğer arkadaşının karısına bakacak kadar midesi bozuksa arkadaşının karısına gelene kadar kimlere kimlere hallenmistir. Sevgili konu sahibi erkekler birbirlerini tanır eşiniz öyle karıya kıza bakan bi adam olsaydı arkadaşı git eşimi al demezdi benim esiminde arkadaşları var hemen hemen hepsini tanırım hepsiyle muhabbet eder evimize ağırlarız ama ben bilirim ben sıkıştığımda kimi gönderir kimi göndermez hepsini severim bana kalsa hepsi iyi çocuklardır ama o benden daha iyi bilir

Cok zor bir durum. Kadin cocuklu diye senin kocandan uzak duracak diye birsey yok. Bazi kadinlar kocalarinin önünde bile baska erkeklere bakisiyorlar. Kadini iyi tanisaydin en azindan icin rahat olurdu. Kocan hak verdimi peki simdi sana?

kadın bakışsın

gülüşsün

isterse soyunsun

eşim adam olacak ona prim vermeyecek

sonuçta kadın ne yaparsa yapsın adam olan bir şey yapmaz

gidip aldatacak olan da her yerde yapar

Cok guzel bir ornek olmus bu. El iyisi adamlar yok mu elbette var. Sistematik olarak karisini ihmal eden arkadaslarini kendi ailesini el uzerinde tutan. Onlar zaten degersiz hissettiriyorlar surekli. Ama bu konudaki tek veriye bakarak bu adam icin de boyle diyemeyiz. Arkadasi kirk yilin basinda acil kritik bir iyilik istemis tabi ki yapar, kim olsa yapar yani, bunun karisina arada yardim etmeme ile cok alakasi oldugunu dusunmuyorum. Ha karisini her daim otobuse talim ettirip her hafta didisinin didisini AVM'ye iphone alip patates kizartmasi yemeye tasisaydi anlarim da bu oyle bir durum degil bence de :)

kendinizi böyle yıpratmayın bence kırilan guven bir daha yerine gelmiyorsa zorlamayın şartları.
böyle yasamak sizide yipratir eşinizide
guveninisi sarsacak hatalar yapan esinize uzulmem de sizi yazik olur.

Ayyy iphone deyince yeğenine iphone alan adam geldi konunun başlığınıda konu sahibinide hatırlamıyorum konu sahibi naptı acaba bak o kadının çıldırması çok normal vallahi ona %100 hak veririm

cnm dikkatli olun lütfen tecrübe konuşuyor ben hep herkese koştum bak ne oldu evlenmek üzere olduğum hayatıma giren ilk ve son erkeği elimden aldı ona göre......
niye son erkek olsun ?
bence mutlu olun böyle bir dangalak la evlenmek uzereyken allah yüzünüze bakmısta gözunuze gozunuze sokmus gercek yuzunu

Haksızlık valla ,bu insanlarında yakını isteyince yapmayıp elalem isteyince koştur koştur gitmesini anlamıyorum o kişinin de eşi taksi çağırsaymış , ya da sizi evden alıp ondan sonra o kişinin eşini çocuğunu alıp bıraksaymış madem güç durumda kaldı, bide eve gelip bırakmadım diye yalan söylemeside cabası

Benim eşim 1 ay işyerinden bayan arkadaşını her sabah evinden alıp aksama kadar ayni yerde çalışıp aksamda evine bıraktı tabi biz olaylar olaylar ne kavgalar yaşadık ama yinede bildiğini okudu..sen haklısın (bazi) adamlar nedense konu başka bi kadın olunca on kaplan gücünde oluyorlar ama eşleri söz konusuysa kaçacak delik arıyorlar..

Olayin kurgusu kafama yatmadi diyelim o zaman ya da benim olaganima uygun degil.

Birincisi karsidaki aile ile teklifsizlik yok.
Cocuklar derken kac yasindalar acaba?

evet olayın kurgusu kafamıza yatmadı çünkü kurgu sonradan geldi

yukarıda da alıntıladım

olayda bu yönde açıklama, park vs yoktu

zira zaten kadın parkta olsa konu sahibi "sen neden milletin keyfine gidiyorsun, seni kullanıyorlar" vs diye kızardı ama o "bir araba içerisinde eşinin bir kadın ile oturmasından" rahatsız

öyle ya da böyle

adam işten çıkacağı saatini bildiği yine iş yerini bildiği adamı aramış

kadın ailecek tanışmasa da adamlar samimi demek ki vardiyasını vs biliyor

rica etmiş adam götürmüş

kadının nereden geldiğinin bir önemi yok, ki olayda bir kadın ve bir erkek aynı arabada oturabilir mi konu sahibinin ana fikri

kadın parktan geldiği için ben de derdim neden sana aldırmış,i kadının aklı yok muymuş erken gitseymiş vs vs ama hiç ayy kadın ve sen aynı arabada olmaz böyle şey demezdim

yani konudaki olay kurgusu değil de vurgulanan takılınan yer önemli

hayat öyle planli planli yurumuyor her zaman gecen haftalarda kızimla bir yere gittim kendi aracimla
arac var nasil olsa diye guvendim yolda gelirken arabanin mazot borusu koptumu patladimi noldu anlamadim,araba şak diye kaldi yolun ortasinda.
kim oldugunu bilmedigim bir suru bey efendi benim arabami itekledi kenara cekti arabayi yapmaya calistilar olmadi esimde ankara da degildi isi geregi malzeme goturuyordu baska bir sehire
kaldim oyle cocukla ortada usta numarasi baktim netten cekiciye atip getirmeniz gerekiyo dedi
baska birini aradim adam alet takimiyla geldi abla bu boyke olmaz dukkana cekmek lazim cekici lazim vs.
cekiciyide cagiririm da saat cok gec kizim yanimda arabayi cekiciye bindirip sanayiye gotursem cocukla nasil donecegim taksiye binerim ama gecenin bir yarisinda cocukla perisanlik resmen acikti mesela kraker falan yedi ama olmuyo onla.
esim arkadasini aradi cocuk sagolsun geldi once beni eve birakti gitti arabami cekiciye yukledi sanayiye biraktirdi gece 3 e kadar ugrasti
hayat herzaman boyle duz duz guzel guzel yurumuyor insana insan lazim oluyor.

Vallahi hayir olsun diyelim o zaman. Herkes fili tuttugu yerden anlatti. Konu sahibine bir gorus zenginligi sunuldu. Burasının en guzel yani da bu.

Dogrular yanlislar oturup muhasebesini yapsin.

Allah sizin gibilere kimseyi muhtaç etmesin cidden

Sizin kafaniz normal degil. Benim arabamda gece baska kdinin ne isi var nasil bir dusunce cocuklu evli bir kadın esi rica etmis esiniz sapikmi yada o kadin? Burda hatalisiniz ve cok kotu niyetlisiniz

ama sizi birakmamasi konusunda esiniz bencillik etmis o konu ayri bir konu. Sizi geri plana atmis vs alakasi yok. Siz normal degilsiniz telefon kirmak falan gercekten adama yazik

Belkı esınız cocuklu bı kadına yardım etmesını ıstemedıgınız ıcın ogun sızı bırakmamıstır anlayın dıye. Benım arabama o satte kadın bınemez ne ya hıcmı yardım anlayısınız yok. Durduk yere bı kadını arabasına alsa fılan tamamda arkadasının esı adam rıca etmıs telefon falan kırmak cok sacma sızın o tavrınıza karsı yapmıstır ben olsam bende yaparım bı ıyılık yap karsılıgında o muameleyı gor adam tabı sınırlenır. Benım esım bı yolda kalan bı kadına yardım etmıstı tamırden anladıgı ıcın. Yıne bosanmaya bı kadın gelmıstı yasadıgımız yere esı tehtıt ettıgı ıcın bızde kalmıstı onu mahkemeye kendı goturmustu kocasından korumak ıcın yolda kalan ogrencılerı almıstı ben gururu duyuyorum vıcdanı var dıye sız araba kıskanıyorsunuz. Esınız haklı ıyı yapmıs. Hatanızı anlayın bence. Kocanız sapık degılse kendısıne muhtac olan yarfım edecegı ınsana o gozle bakmaz. Bakacak bırıyse bosanın zaten evlı kalmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…