Kocam beni ikinci plana mı atmış sizce de?

Kocamdan kaynaklı değil düşüncemin kendimden kaynaklı olduğunu bildiğim için. Benim düşünce yapım bu. İşe ihtiyacı olduğu için en yakın arkadaşımı nişanlımın yanına soktuğum ve nişanlımın beni o kişiyle aldatıp evlenmesinden beri düşüncem bu.

Bunu bir başka erkek ya da ben değiştiremeyeceğim. Herkese karşı bir açık kapım vardır yıllardır.

Erkek iş arkadaşımla aynı yerde oturuyorduk bir yemekte eşiyle tanıştım “aaa sabahları eşim seni de alsın beraber gidin işe aynı yeree oturuyormuşuz” dedi. Ben de iyi olur dedim 2. Gününde eşi tacizlere başladı hemen uzaklaştım. 13 yıl iş hayatında bulundum o kadar Örnekle karşılaştım ki bu yüzden herkese karşı bir açık kapım var. Sevdiğim aşık olduğum adam da bu kapıyı kapatamaz başka kimse de.

Neden bu kadar şüphecisiniz?Kendinize mi güveniniz yok yoksa kocanıza mı?Ben olsam gecenin köründe al kadını yollarda bırakma derim zaten eşim de bunun için arayıp benden izin almaz.İlginç geldi.Sizi bırakmaması tabi o da kötü.Ama o kadınla kendinizi kıyaslamanızı sağlıklı bulmadım.İlişkinizde veya sizde eksik bir şeyler var.

Ne kadar kötü kalplisin.Benim eşim böyle bir durumda izin alma gereği bile duymaz.üstelik arkadaşı rica etmiş.
Eşinizin vicdanı rahat etmemiş belli ki yalan söylemek zorunda kalmış bunun yok saymayla ilgisi yok.
Aynı şey sizinde başınıza gelebilirdi

"Evlat olsa eldivenle sevilir" tanımına uyuyorsunuz. Gecenin bir yarısı arkadaşının karısını, hem de yanında çoluğu çocuğuyla almasına delirecek bir insan... Bence eşiniz gaz az olduğu için değil size tahammül edemediği için ise götürmüyor. Ben olsam ben de götürmek istemezdim

Iyilik yap denize at demisler evet ben iyiligi kimsesiz sokak canlarina yaparim ya da gercekten ihtiyaci olan muhtac insanlara..Esimi al eve birak diyen adama ne iyiligi yapacagim pardon..Iki erkek o kadar samimi ise esinin neden bundan haberi yok? Iki cocuklu kadinin disari cikarken cebinde 50 lira taksi parasi da mi yokmus? Var tabiki parasi ama hazir araba dururken ne diye taksiye para versin degil mi??

Benim babam da iş yerinde çalışan bayanlari arada bırakırdı evlerine arabayla. Hatta çok eskiden arabası olmayan tanidiklsri babam hastaneye gotururmus.
Yine bir gün kardesim küçükmüş annem ve kardesim 3 4 saat uzaklıktaki hastaneye gitmesi gerekiyormus babam izin alamamış amcam götürmüş getirmiş.
Tuhaf bir durum değil. Ben olsam böyle tepki göstermezdim telefon kırmak fln nedir ya? Ne olabilir ki eşiniz arabaya başka bayanı ve çocuklarını alınca. Yol üstüdür birakiverir.
Ha her zaman olsa bikac defa söylese arkadaşı o zmn bi bahane bulur bırakmaz. Onun dışında bazen baskaalrina ihtiyaç duyabiliriz arkadaşımız akrabamız yardımıni bekleyebiliriz. Çok insani bir durum O arkadaşı da 40 yılda bir böyle bişy istediyse olabilir yanı bunda bişy yok
Hep mi böyle kıskancsiniz. Korkmayın kapmazlar kocanızı

Ben aldım, ben yaptım evlilikte çok çirkin ve tehlikeli cümleler
Ortak bir maldır, eşler kullanır
Kocam dese ki ben bu arabaya para verdim, arkadaşlarını taşıyamazsın herşeyi ayırırım hayatımız dahil
Erkek milleti serbest bırakmayacaksın düşüncesi de bana çok zor geliyor, her an kontrol edilen, terbiye edilen adam bana koca gibi gelmez, saygım biter, adama güvenmiyorsanız evliliği yürütmeyin ama tarzınız çok çok çirkin, hayatta yalnız kalırsınız bu şekilde

Bende kendimi kıskanç saniyordum
Ne olmuş yani insanlık yapıp evlerine bırakmış . Sizin için hoş bir durum olmayabilir düşünceleriniz farklı olabilir ama o saatten sonra gidip alma da denilmez yani telefon kırmak falan çok Ergence yapmayın böyle şeyler.

Ya dayanamadım...Arabanıza binen kadın eşinize aşık mı olacak göz mü koyacak eşiniz Brad Pitt mi acaba?
Ne alakası var gercekten kendinize ve evlendiğiniz adama güvenin biraz ya kadını erkeği mi var bunun yardıma ihtiyacı olan bir bireyin (ustelik yanında cocukları var) EŞİ arayıp yardım itemiş ne var bunda siz neyle itham ediyorsunuz kendi eşinizi ya da o bireyin(kadının) eşini ???
nasıl bir zihniyettir bu???
Bu da bir nevi şiddettir. Şiddetin kadını erkeği hayvanı bitkisi olmaz. siz eşinize psikolojik şiddet uyguluyorsunuz haberiniz olsun!!!!

mesajını okumadan aynı şeyi yazmışım:) insanlarda bu kötü kalp olduktan sonra....

mesajını okumadan aynı şeyi yazmışım:) insanlarda bu kötü kalp olduktan sonra....
E konuyu okuyunca "acaba kocası Brad Pitt mi?" diye düşünmeden edemiyor insan. Gerçekten kötü niyetlilik, o kadının gecenin köründe bile isteye sokak ortasında bırakılmasını istemek kötü niyetlilik başka hiçbirşey değil.

Bir de o saatte parkta ne işi vardı yazmışlar çıldırdımmmm. Bunları yazanlar kalkıp sonra kadına şiddet olayında kadınların nerede ne zaman olacagına kimse karışamaz yazıp hastag kadınaşiddetehayır yazarlar pesssss gerçekten.

Aynı şeyi eşim bana sorsa eşime de güvenip altında art niyet aramadan evet derdim. Yanında çocukları da varmış. Olmasa da sorun değildi benim için. Herkes taksi çağırsaymış demiş. Bu devirde herkes binemiyor taksiye maalesef. Ama işte size yalan söylemesi kötü olmuş. Bi de sizi bırakmayıp o kadını bırakması sizi üzmüş sanırım. Bilmiyorum. Çok büyütecek bsey göremedim ben

Kadının kadına uyguladığı şiddet işte. Hemcinsimiz bile " o saatte ne işi var" diyorsa vay halimize.

Ya hayir hadi oldu birakti ama kendi karisina gelince neden yan ciziyor baskalarina öncelik veriyor ama kendi ailesine gelince gaz yoktu bahanesi hic inandirici degil tabiki

Kadının kadına uyguladığı şiddet işte. Hemcinsimiz bile " o saatte ne işi var" diyorsa vay halimize.
Bu zihniyet malesef degimiyecek ben yorumumda delirdigim dedigim kisim baskasina yapip bana bahane uydurmasi olurdu nedenki kadinin cocuguda hasta olabilir gece disardadir bir yerden dönuyordur gec saate kalmistir bir sey ihtiyac olunca ne isi varmis kendi gitseymis denmez elbette ama var böyle tipler millete uşak eve paşa

Evet eşi isteyince yardım etmemesi kötü ancak konu sahibinin niyetinin iyi olduğu söylenemez. Gerçekten var böyle adamlar, dışarıya kul köle olup kendi çekirdek ailesinin yüzüne bakmayan tipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…