- 29 Ağustos 2014
- 5.606
- 17.947
- 448
- 33
- Konu Sahibi Lebenweise
-
Neden bu kadar şüphecisiniz?Kendinize mi güveniniz yok yoksa kocanıza mı?Ben olsam gecenin köründe al kadını yollarda bırakma derim zaten eşim de bunun için arayıp benden izin almaz.İlginç geldi.Sizi bırakmaması tabi o da kötü.Ama o kadınla kendinizi kıyaslamanızı sağlıklı bulmadım.İlişkinizde veya sizde eksik bir şeyler var.Merhaba kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var. Kısaca anlatayım. Eşim vardiya çalışıyor gece 11 de işten çıkıyor arabası var. Akşam bir erkek arkadaşı aramış karısı eşimin işyerinin yakınındaymis çıkarken işten onu da alır mısın yanında çocuklar da var ben gelemiyorum isim var diye. Beni aradı izin istedi hayır dedim çünkü aile olarak çok yakın değiliz tanımıyorum ve gecenin 12 sinde ben yokken arabamda başka kadının ne işi var falan diye kızdım tamam gelemeyecegimi söyleyeyim dedi. Sonra geldi bırakmadım sen kızınca dedi. Tabi ertesi gün ben telefondan bıraktığını öğrendim. Yalan söylediğine kızdım telefonunu kırdım çok şiddetli kavga ettik. Bundan önce ben yorgundum birkaç gün önce beni işe bırak dediğimde arabada gaz az diye bırakmadı. Haksızlık değil mi şimdi bu?
Aynen öyle böyle yaparak sindirmeye çalışıyorlar bizi. Meselem kıskançlık değil ben o arabayı millete taksilik yapsın diye almadım beni ezip geçemez . Erkek milleti serbest birakmayacaksin . İyi yapmışsın ben de çok ciddi tavrımi koycam gerekirse o kişilerle bile arkadaşlıgimiz bitecek
mesajını okumadan aynı şeyi yazmışım:) insanlarda bu kötü kalp olduktan sonra....Aayy zihniyete, niyete bak.
Kocan başka bir kadınla aynı arabada olunca ne oluyor? Senin kocan Brad Pitt mi? Kadınlar görür görmez üzerine mi atlıyor? Ya da kocana güvenmiyorsan neden bu evliliği sürdürüyorsun?
Kadın zor durumda kalmış. Gecenin bir yarısı çocuklarıyla sokakta kalmış. Belki taksi parası yok, belki o saatte taksiye binmeye korkuyor. Götürmesin mi?? İnsanlık yapmış götürmüş. Haksızsınız.
E konuyu okuyunca "acaba kocası Brad Pitt mi?" diye düşünmeden edemiyor insan.mesajını okumadan aynı şeyi yazmışım:) insanlarda bu kötü kalp olduktan sonra....
Bir de o saatte parkta ne işi vardı yazmışlar çıldırdımmmm. Bunları yazanlar kalkıp sonra kadına şiddet olayında kadınların nerede ne zaman olacagına kimse karışamaz yazıp hastag kadınaşiddetehayır yazarlar pesssss gerçekten.E konuyu okuyunca "acaba kocası Brad Pitt mi?" diye düşünmeden edemiyor insan.Gerçekten kötü niyetlilik, o kadının gecenin köründe bile isteye sokak ortasında bırakılmasını istemek kötü niyetlilik başka hiçbirşey değil.
Aynı şeyi eşim bana sorsa eşime de güvenip altında art niyet aramadan evet derdim. Yanında çocukları da varmış. Olmasa da sorun değildi benim için. Herkes taksi çağırsaymış demiş. Bu devirde herkes binemiyor taksiye maalesef. Ama işte size yalan söylemesi kötü olmuş. Bi de sizi bırakmayıp o kadını bırakması sizi üzmüş sanırım. Bilmiyorum. Çok büyütecek bsey göremedim benMerhaba kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var. Kısaca anlatayım. Eşim vardiya çalışıyor gece 11 de işten çıkıyor arabası var. Akşam bir erkek arkadaşı aramış karısı eşimin işyerinin yakınındaymis çıkarken işten onu da alır mısın yanında çocuklar da var ben gelemiyorum isim var diye. Beni aradı izin istedi hayır dedim çünkü aile olarak çok yakın değiliz tanımıyorum ve gecenin 12 sinde ben yokken arabamda başka kadının ne işi var falan diye kızdım tamam gelemeyecegimi söyleyeyim dedi. Sonra geldi bırakmadım sen kızınca dedi. Tabi ertesi gün ben telefondan bıraktığını öğrendim. Yalan söylediğine kızdım telefonunu kırdım çok şiddetli kavga ettik. Bundan önce ben yorgundum birkaç gün önce beni işe bırak dediğimde arabada gaz az diye bırakmadı. Haksızlık değil mi şimdi bu?
Kadının kadına uyguladığı şiddet işte. Hemcinsimiz bile " o saatte ne işi var" diyorsa vay halimize.Bir de o saatte parkta ne işi vardı yazmışlar çıldırdımmmm. Bunları yazanlar kalkıp sonra kadına şiddet olayında kadınların nerede ne zaman olacagına kimse karışamaz yazıp hastag kadınaşiddetehayır yazarlar pesssss gerçekten.
Ya hayir hadi oldu birakti ama kendi karisina gelince neden yan ciziyor baskalarina öncelik veriyor ama kendi ailesine gelince gaz yoktu bahanesi hic inandirici degil tabikiKadın taksi çağırsaymış. Gecenin bir vakti sırf arabası var diye birinden şoförlük istemek de pek normal değil. Elalemin karısına uşaklık yapacağına kendi karısını ile bıraksaymış.
Bu zihniyet malesef degimiyecek ben yorumumda delirdigim dedigim kisim baskasina yapip bana bahane uydurmasi olurdu nedenki kadinin cocuguda hasta olabilir gece disardadir bir yerden dönuyordur gec saate kalmistir bir sey ihtiyac olunca ne isi varmis kendi gitseymis denmez elbette ama var böyle tipler millete uşak eve paşaKadının kadına uyguladığı şiddet işte. Hemcinsimiz bile " o saatte ne işi var" diyorsa vay halimize.
Evet eşi isteyince yardım etmemesi kötü ancak konu sahibinin niyetinin iyi olduğu söylenemez. Gerçekten var böyle adamlar, dışarıya kul köle olup kendi çekirdek ailesinin yüzüne bakmayan tipler.Bu zihniyet malesef degimiyecek ben yorumumda delirdigim dedigim kisim baskasina yapip bana bahane uydurmasi olurdu nedenki kadinin cocuguda hasta olabilir gece disardadir bir yerden dönuyordur gec saate kalmistir bir sey ihtiyac olunca ne isi varmis kendi gitseymis denmez elbette ama var böyle tipler millete uşak eve paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?