- 3 Eylül 2018
- 9.087
- 48.263
- 548
- Konu Sahibi Lebenweise
-
Allah muhafaza adamın çatalı falan açılırNe kadar saçma yorumlar var. Sanırım bunları yazanların hayatları hep planladığı gibi gidiyor.
2 ay önceydi galiba kızımla marketten döndüm ve üst kilidi açarken kilit kırıldı içeride. Dışarıda kaldık doğal olarak. Eşim hemen gelemeyecek durumda olduğu için bir arkadaşı geldi çilingirle birlikte.
2 adamıda yemedim. Sanırım banada başka adam geleceğine gidip komşuda bekleseydin diyecekler. Hatta komşununda kocası olabilir evde sokakta otur bundan sonra bile diyecek potansiyele sahipler.
Kaç defa onların şoförlüğünü yaptıAynen öyle böyle yaparak sindirmeye çalışıyorlar bizi. Meselem kıskançlık değil ben o arabayı millete taksilik yapsın diye almadım beni ezip geçemez . Erkek milleti serbest birakmayacaksin . İyi yapmışsın ben de çok ciddi tavrımi koycam gerekirse o kişilerle bile arkadaşlıgimiz bitecek
Bence siz haklısınız hatta haksizsin diyene hayret ettim elin tanimadigim kadınının benim kocamın arabasinda işi yok.ay kadın çocuklarıyla yolda mı kalsaydı ayıp diyene de evden çıkarken kime guvendiyse o gidip alsın derim ben.bunun iyi ya da kötü niyetle alakası yok çok insan tanımakla alakası var herkesi kendiniz gibi bilmeyin
Mesele gayet de kiskanclik. Bir yorumunuzda erkek milletini serbest birakmicaksin diye yazmissiniz.Canım ben ehliyetimi henüz almadım. Mesele kıskançlık değil. Ben ihtiyaç duyduğumda yapmadığını başkasına keyfi durumda yapması. Kadın gezmeden geliyor çocukları gece yarısı parka götürmüş bize ne bundan dönüş saatini ayarlasin
Kadini tanımadığı için istemezdim yakın arkadaşım olsa hiç sorun değil ayrıca tek sebep kiskanclikta değil millet yüzsüz bir iki kere iyilik yapınca göreve biniyor sonra bir daha alır msin bırakır misn vs gibi.acikcasi ben tecrübelerime dayanarak bu tepkileri veriyorum başıma gelen ya da sahit oldugunm şeylere dayanarak.size abes geldiğine göre Allah sizi hep iyilerle karsilastirmis ne güzel,cümlemizi iyilerle karşılaştırsınElin kadını kocanızın arabasına binince ne oluyor, sizin nikahınız mı düşüyor, kocanız bir anda ona mı aşık oluyor, kadın kocanızı mı ayartabilir? Gerçekten anlamadığım için soruyorum hangi sebepten kocanızla aynı arabada olmasını istemiyorsunuz?
Kadini tanımadığı için istemezdim yakın arkadaşım olsa hiç sorun değil ayrıca tek sebep kiskanclikta değil millet yüzsüz bir iki kere iyilik yapınca göreve biniyor sonra bir daha alır msin bırakır misn vs gibi.acikcasi ben tecrübelerime dayanarak bu tepkileri veriyorum başıma gelen ya da sahit oldugunm şeylere dayanarak.size abes geldiğine göre Allah sizi hep iyilerle karsilastirmis ne güzel,cümlemizi iyilerle karşılaştırsın
Hanfendi amacınız nedir tartışmak mı ve neden anlamadım bu benim fikrim sizinki farklı imiş saygı duyarım beni de ilgilendirmez konu sahibi birsey anlatmış fikir sormuş bende herkes gibi söyledim.siz niye bu kadar celallendiniz anlamiyorum.benim takintilarim varsa sizene sizin benim gibi takintilariniz yoksa banane.ben kocama aşığım kıskanıyorum seviyorum sakıniyorum fikrim de bu yöndeKendinizi kandırmayın sebep gayet kıskançlık. Soruma cevap vermemişsiniz ayrıca nesinden kıskanıyorsunuz aynı arabada bir anda birlikten olma ihtimalleri mi var? Farzettiğiniz gibi bir durum olsa bile eşiniz hayır bırakamam dediği an iş biter, göreve döndürülmüş bir durum taraflardan biri hayır demeyi biliyorsa gerçekleşmez. Sandığınız gibi olmadı ayrıca şu hayattaki herkes gibi ben de kötü insanlarla karşılaştım sadece sizin gibi takıntılarım yok
eşim birini bırakayım mı diye asla bak büyük harf ile yazayım beni ASLA aramaz
ama arıyor ve hayır cevabını alıyorsa da bırakmaz
bunun seni bırakmaması, gaz olup olmaması ile ilintisi yok o an öyle denk gelmiştir ya da en basiti üşenmiştir
madem aramasaymış seni, bıraksaymış onları güzelce hatta gelince söyleseymiş vs vs
yalnız cidden bunlar nasıl evlilik
arkadaşın eşini bir yerden alıp bırakabilir miyim karıcığım diye arayan bir adam, ben yokken başka kadın zinhar arabaya binemez diyen bir kadın
Arabanıza siz yokken bir kadın binince ne oluyor tam olarak? Nasıl bir hayal dünyanız var?
Sizin gibi insanlardan çok korkuyorum ben. Kadının yanında çocukları varken ve kadının eşi rica etmişken bile aklına kötü şeyler gelen insanın hayal gücünün sınırı yoktur ve kendi kötü düşünceleri için herkesi harcayabilir.
Evlerden ırak bir insansınız gerçekten.
Hanfendi amacınız nedir tartışmak mı ve neden anlamadım bu benim fikrim sizinki farklı imiş saygı duyarım beni de ilgilendirmez konu sahibi birsey anlatmış fikir sormuş bende herkes gibi söyledim.siz niye bu kadar celallendiniz anlamiyorum.benim takintilarim varsa sizene sizin benim gibi takintilariniz yoksa banane.ben kocama aşığım kıskanıyorum seviyorum sakıniyorum fikrim de bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?