Kocam beni ikinci plana mı atmış sizce de?

Abla bu nasıl doldurmak ya hiç mi demiyorsun iyilik yapayım denize atayım falan. Dünyanın bindir türlü hali var varsayalım ki kocasına güvendi onun da bir işi çıktı rica etmiş adam. İyi ki çevremde sizin gibi herkes beni kullanacak korkusu ile gezen insanlar yok.

Kadının yerinde sen de olabilirdin.
Taksi tutsaymış diyenler içinde, demek ki taksiye verecek para yoktu, arkadaşından rica etmiş.
Ucunda ölüm yok kavga edip telefon kırmak da ne bileyim.
Dünyanın binbir türlü hali var. Dediğim gibi aynı şey seninde başına gelebilir.

Eşiniz belki arkadaşına hayır diyememiştir zor bir anda oldukları için, bunu anlayabilirim. Hadi diyelim ki sizi de bırakmadı işe, belki mantıklı bir açıklaması vardır. Bütün bunları geçtim ama size yalan söylemesi bence sıkıntı. Ne olursa olsun yalan olmamalı arada.

esim arkadasini aradi cocuk sagolsun geldi once beni eve birakti gitti arabami cekiciye yukledi sanayiye biraktirdi gece 3 e kadar ugrasti
hayat herzaman boyle duz duz guzel guzel yurumuyor insana insan lazim oluyor.

aaa bak şimdi aklıma geldi

yıllar önce bir erkek arkadaşımız hava bozukken benim oğlanı kreşten almaya gidip bizi eve bırakacaktı

giderken kaydık ve kaza yaptık

kaldık yol ortasında

bu arkadaş kayınbiraderini aradı, adam geldi bizi kaza yaptığımız yerden aldı çocuğu kreşten aldık ve eve geldik

taksi aramadık mı aradık tabii ama her yer kar içindeydi taksi falan gelmedi 10 15 kişi sıradaydı

şimdi yani iyilik yaptı diye potansiyel aldatma ihtimali m var

ya da işte ablasının eşi ile ben bir sürü aynı arabada kar altında romantik romantik oturduk hatta üşüdük kaloriferi yaktık ((

+1000 nasıl bir hayal gücü gerçekten anlamıyorum . Kendisi başka bir adamın arabasına binince aklı böyle çalışıyor ki her kadını öyle zannediyor

bende zaten cocukla yol ortasinda kalmisim kizim acikmis ustalar çekici diyor vs ama hic onemsemedim gelen ustanin ve arabayi kenara ceken adamlarin poposu tas gibi kasli kollari varmi 32 disi yerinde mi diye baktim.
çunku biri yardim ettiyse o adama hemen göz dikilir.
dizilerdeki gibi arabalar çarpişinca carpanin siddeti ve artçi şokuyla yildirim aşkina tutuluyor insan gerçekten

dizilerdeki gibi arabalar çarpişinca carpanin siddeti ve artçi şokuyla yildirim aşkina tutuluyor insan gerçekten

aslında işte bu toplumu biraz da bu diziler bu hale getiriyor

genç kızlar yakışıklı ve zengin patronla sevgili oluyor

önce nefret etse de sonu aşka bağlanıyor

araba ile çarptığı kadına aşık oluyor

adam evde eşi beklerken taksisine binen kadının evine gidiyor vs

aslında belki bunlar da oluyordur ama binde bir ama biz sanki hep olacak buymuş gibi bir dizi furyasında yaşıyoruz

ben hamileykenson aylarimda neredeyse hic servis kullanmadim is cikisi,
ofisten bir kac arkadasin evi ayni guzergahtaydi ve her gun biri birakmayi teklif ediyordu,
hatta bir keresinde adamin baska isi varmis bana demedi, beni birakti geri dondu, cok mahcup oldum falan dedim, o zaman da neredeyse 8 aylik hamileyim,
olur mu X abi bize kizar sonra falan demisti hatta sakayla karisik esimi anarak.

yardimlasmak guzel sey,
icimizi ferah tutalim,
her erkek her kadin bir degil,
zaten eslerimiz de boylesi durumlarda akillari farkli yone kayacak kisilerse bilmek bilmemekten daha iyidir.

konu sahibi haksızlığını anlatmaya benim turkçem yetmiyor.
o kadar haksızsın.
ne var arkadaşı rica etmiş bıraksa?
adam sana usulen soruyor, bu evet hayırlık soru değildir, evet demelisin çunku adam sana giderken haber veriyor. yalan söylemek zorunda bırakmışsın.
hele kavga edip telefon kırmak facia, en son şu saçmalığı 19 yaşımda görmuştum.

Ben boşandım. Böyle şeyler okudukça evli arkadaşlarımın evine gitmekten çekinir oldum. Düşünün ki burada kadın evli, kocası rica etmiş ve çocukları yanında. Ne kıymetli kocaları varmış...

Erkek milletini neden serbest bırakmaya gelmiyor, serbest bırakınca freedom dıye bagırıp kacırıyorlar mı?

Yalan söylemesini savunmuyorum ama eşinizi nasıl darlıyorsanız artık yalan söylemek zorunda bırakmışsınız.
Elle tutulur tarafı yok yaptığınızın.
Ayrıca eşinizin sizi arayıp “izin alması” da saçmalığın daniskası. Demek ki arıza çıkaracağınızı bildiği için göstermelik izin alayım dedi o da. “Hayır“ deyince de çok komik olacağı için arkadaşını arayıp “eşim izin vermiyor” dememiştir, hem böyle söylese emin olun asıl siz kötü ve komik bir duruma düşersiniz. O yüzden de bildiği gibi devam etmiş işte.
Yalanı ortaya çıktığında normalde yalandan nefret eden biri olarak ben eşimi zor durumda bıraktığım ve nasıl bunalttıysam yalan söylemek zorunda bıraktığım için üzülürdüm.
Siz telefon kırmışsınız.
Tebrik ediyorum sizi.
Ama o adamlara da zulüm böyle yaşamak bunu unutmayın.
Bu arada konunun sizi bırakmaması ile hiç alakası yok, o an o da yorgundur canı istememiştir ya da gaz alacak yer yoktur yol üstünde olamaz mı? Yedi yirmi dört hazır kıta mı olmak zorunda bu adamlar?

Bu kadar güvenmediğiniz kocanızla neden evlisiniz?

Belki gerçekten yoktu sizi arayıp incelik gösterip izin istemesi de güzel bişey kocanız değil ama karşı tarafın yaptığı saçmalık hayır başka kimsesidemi yok onu anlamadım

Gecenin 11 inde ne parkı yahu. Üstelik adam 11 de işten çıkıyor. Yani kadını ve çocuklarını alana kadar 12 ye gelecek.
Gece 10 da evinin yanındaysa ve başka aileler varsa çocuğunu götürürsün parka. O saatte çocuk neden uykuya hazırlanmıyor onu geçtim. Ama evine araba mesafesinde olan parka gidip gecenin o saatine kadar neden kalırsın.
Küçük çocuğum yok bilmiyorum. O saatte parka gitmek normal mi?
Buna mı takıldın diyeceksiniz ama bana çok saçma geldi.

Her erkek aldatır, aldatmayan henüz fırsatını bulamamıştır tarikatına mensup onlar, o yüzden öyle şey ediyorlar. Çünkü erkek kısmısı tohumlarını dört bir yana saçmaya programlanmış (bkz program adı: fıtrat). Çok bulaşmamak lazım, aksi takdirde "hahahayt sen kocişine güvenmeye, kendini kandırmaya devam et" diye üstünüze bile geliyorlar.

Sonra da aldatılıp bütün erkekler aldatır diye kendilerini avutup evliliğe ve aldatılmaya devam ediyorlar... Bilimkurgu filmlerinde yok böyle kısırdöngüler...

Arkadasinin eşini ve çocuklarını alması bana garip gelmedi adam esinizden rica etmiş, hemen kiskanclik krizine girip kadini potansiyel koca avcısı görmeniz saçma.
Ama benim esim olsa arayip hayatim gec kalacagim durum bu dese izin verdim al falan demem, hatta cabuk git gecenin bir saati cocuklu kadin zorda kalmasin derdim. Esinize mi güvenmiyorsunuz kendinize mi?
Gaz az konusu baska bir sey, sizin ikinizin arasinda gecen bir mevzu. O an belki gercekten azdır bilemeyiz ama bu esinizle ikinizi ilgilendirir diger kadinin ne suçu var?
Adamin yalan söylemesine ben de kizardim ama biraz da sizin tepkiniz onu buna sürüklemiş olabilir mi? Telefonu kirmak gibi fevri davranışlar hic normal gelmedi bana
Edit: yazım hatası...

Neden ehliyet alıp işe arabanızla gidip gelmiyorsunuz?
18 yaşını geçmiş çalışan kadinsiniz neden araba kullanmıyor sunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…