- 8 Ağustos 2020
- 311
- 616
- 33
- 27
- Konu Sahibi Lebenweise
-
Abla bu nasıl doldurmak ya hiç mi demiyorsun iyilik yapayım denize atayım falan. Dünyanın bindir türlü hali var varsayalım ki kocasına güvendi onun da bir işi çıktı rica etmiş adam. İyi ki çevremde sizin gibi herkes beni kullanacak korkusu ile gezen insanlar yok.Bu insanlar mi garip ben mi anlamadim.Gecenin bi yarisi ortada kalmayacak sekilde ayarlayacakti islerini o kadin ve cocuklar.Esinize mi guvendiler?Esiniz olmasa ne yapacaklardi?Cagirirsin bi taksi gidersin yoluna?O kadar durumun yoksa da gece orada olmayacaksın..Benim boyle birseyi istemem icin birinden,o birilerinin ailem olmasi lazim..Esinizi kullanmışlar iste ve bu yuzden size yalan soylemis..Sizi birakmiyor ama onlari evine taşıyor taksi gibi..
esim arkadasini aradi cocuk sagolsun geldi once beni eve birakti gitti arabami cekiciye yukledi sanayiye biraktirdi gece 3 e kadar ugrasti
hayat herzaman boyle duz duz guzel guzel yurumuyor insana insan lazim oluyor.
+1000 nasıl bir hayal gücü gerçekten anlamıyorum . Kendisi başka bir adamın arabasına binince aklı böyle çalışıyor ki her kadını öyle zannediyorArabanıza siz yokken bir kadın binince ne oluyor tam olarak? Nasıl bir hayal dünyanız var?
Sizin gibi insanlardan çok korkuyorum ben. Kadının yanında çocukları varken ve kadının eşi rica etmişken bile aklına kötü şeyler gelen insanın hayal gücünün sınırı yoktur ve kendi kötü düşünceleri için herkesi harcayabilir.
Evlerden ırak bir insansınız gerçekten.
bende zaten cocukla yol ortasinda kalmisim kizim acikmis ustalar çekici diyor vs ama hic onemsemedim gelen ustanin ve arabayi kenara ceken adamlarin poposu tas gibi kasli kollari varmi 32 disi yerinde mi diye baktim.aaa bak şimdi aklıma geldi
yıllar önce bir erkek arkadaşımız hava bozukken benim oğlanı kreşten almaya gidip bizi eve bırakacaktı
giderken kaydık ve kaza yaptık
kaldık yol ortasında
bu arkadaş kayınbiraderini aradı, adam geldi bizi kaza yaptığımız yerden aldı çocuğu kreşten aldık ve eve geldik
taksi aramadık mı aradık tabii ama her yer kar içindeydi taksi falan gelmedi 10 15 kişi sıradaydı
şimdi yani iyilik yaptı diye potansiyel aldatma ihtimali m var
ya da işte ablasının eşi ile ben bir sürü aynı arabada kar altında romantik romantik oturduk hatta üşüdük kaloriferi yaktık((
dizilerdeki gibi arabalar çarpişinca carpanin siddeti ve artçi şokuyla yildirim aşkina tutuluyor insan gerçekten
aaa bak şimdi aklıma geldi
yıllar önce bir erkek arkadaşımız hava bozukken benim oğlanı kreşten almaya gidip bizi eve bırakacaktı
giderken kaydık ve kaza yaptık
kaldık yol ortasında
bu arkadaş kayınbiraderini aradı, adam geldi bizi kaza yaptığımız yerden aldı çocuğu kreşten aldık ve eve geldik
taksi aramadık mı aradık tabii ama her yer kar içindeydi taksi falan gelmedi 10 15 kişi sıradaydı
şimdi yani iyilik yaptı diye potansiyel aldatma ihtimali m var
ya da işte ablasının eşi ile ben bir sürü aynı arabada kar altında romantik romantik oturduk hatta üşüdük kaloriferi yaktık((
Ben boşandım. Böyle şeyler okudukça evli arkadaşlarımın evine gitmekten çekinir oldum. Düşünün ki burada kadın evli, kocası rica etmiş ve çocukları yanında. Ne kıymetli kocaları varmış...ben hamileykenson aylarimda neredeyse hic servis kullanmadim is cikisi,
ofisten bir kac arkadasin evi ayni guzergahtaydi ve her gun biri birakmayi teklif ediyordu,
hatta bir keresinde adamin baska isi varmis bana demedi, beni birakti geri dondu, cok mahcup oldum falan dedim, o zaman da neredeyse 8 aylik hamileyim,
olur mu X abi bize kizar sonra falan demisti hatta sakayla karisik esimi anarak.
yardimlasmak guzel sey,
icimizi ferah tutalim,
her erkek her kadin bir degil,
zaten eslerimiz de boylesi durumlarda akillari farkli yone kayacak kisilerse bilmek bilmemekten daha iyidir.
Erkek milletini neden serbest bırakmaya gelmiyor, serbest bırakınca freedom dıye bagırıp kacırıyorlar mı?Aynen öyle böyle yaparak sindirmeye çalışıyorlar bizi. Meselem kıskançlık değil ben o arabayı millete taksilik yapsın diye almadım beni ezip geçemez . Erkek milleti serbest birakmayacaksin . İyi yapmışsın ben de çok ciddi tavrımi koycam gerekirse o kişilerle bile arkadaşlıgimiz bitecek
Bu kadar güvenmediğiniz kocanızla neden evlisiniz?İyilikten maraz doğar. Daha dün Nur Viralde eşim beni komşu karısıyla aldatıyor konusu vardı. Artık ortam öyle bir ortam değil. Kadın sokakta kalmayacak taksiyle gidecekti gerekirse yok valla isterse idam etsinler istemem ne gündüz ne gece kocam arabasına başka bir kadın alsın. Yok arkadaş kimseye güvenilmiyor bu dönemde. Adam da nasıl karımı alır mısın demiş onu da anlamadım. Ya insanlar çok saf iyi niyetli ya ben artık çok kötü niyetliyim.
Belki gerçekten yoktu sizi arayıp incelik gösterip izin istemesi de güzel bişey kocanız değil ama karşı tarafın yaptığı saçmalık hayır başka kimsesidemi yok onu anlamadımMerhaba kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var. Kısaca anlatayım. Eşim vardiya çalışıyor gece 11 de işten çıkıyor arabası var. Akşam bir erkek arkadaşı aramış karısı eşimin işyerinin yakınındaymis çıkarken işten onu da alır mısın yanında çocuklar da var ben gelemiyorum isim var diye. Beni aradı izin istedi hayır dedim çünkü aile olarak çok yakın değiliz tanımıyorum ve gecenin 12 sinde ben yokken arabamda başka kadının ne işi var falan diye kızdım tamam gelemeyecegimi söyleyeyim dedi. Sonra geldi bırakmadım sen kızınca dedi. Tabi ertesi gün ben telefondan bıraktığını öğrendim. Yalan söylediğine kızdım telefonunu kırdım çok şiddetli kavga ettik. Bundan önce ben yorgundum birkaç gün önce beni işe bırak dediğimde arabada gaz az diye bırakmadı. Haksızlık değil mi şimdi bu?
Her erkek aldatır, aldatmayan henüz fırsatını bulamamıştır tarikatına mensup onlar, o yüzden öyle şey ediyorlar. Çünkü erkek kısmısı tohumlarını dört bir yana saçmaya programlanmış (bkz program adı: fıtrat). Çok bulaşmamak lazım, aksi takdirde "hahahayt sen kocişine güvenmeye, kendini kandırmaya devam et" diye üstünüze bile geliyorlar.Burada eşinin sevgilisinin aklının çelineceğini düşünenler ne yiyip ne içiyorsunuz? Çocuk mu bu adamlar ıq ları mı düşük?
Konu sahibi çok haksızsın. Ayrıca elmalarla armutları birbirine karıştırıyorsun.
Sonra da aldatılıp bütün erkekler aldatır diye kendilerini avutup evliliğe ve aldatılmaya devam ediyorlar... Bilimkurgu filmlerinde yok böyle kısırdöngüler...Her erkek aldatır, aldatmayan henüz fırsatını bulamamıştır tarikatına mensup onlar, o yüzden öyle şey ediyorlar. Çünkü erkek kısmısı tohumlarını dört bir yana saçmaya programlanmış (bkz program adı: fıtrat). Çok bulaşmamak lazım, aksi takdirde "hahahayt sen kocişine güvenmeye, kendini kandırmaya devam et" diye üstünüze bile geliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?