- Konu Sahibi SalakSacma
-
O konuda o kadar hakliydinki :) ama karşılıklı çıkar var o konuda:)şaştım kaldım yahu, bu yeni nesil erkekler bir acaip oldu diğer konuya aç yazdım aynen öyle. Bunlar hayatlarında hiç mi para görmemiş, hiç mi araba görmemiş , düğünde bile araba planı yapıyorlar..korkunç . Bunlara para veren kadınlar da ayrıca akılsız, bir kere süremeyecekleri arabaya ellerinde ne var ne yoksa veriyorlaR
Bu kadar lafi yedikten sonra ne yapmayi dusunuyorsunuz?Eşim ticaretle uğraşiyo benim düğünden sonra bileziklerimi ve takılarımı verip araba aldı ve alım satım işi yapıyo paramız çıkışmadıgı için annemdende 30 bin kadar borç aldık üstünden aylar geçti kendi bileziklerimi istemiyorum ama her fırsatta anneme borcumuz oldugunu en azından yavaş yavaş ödeyelim diyorum her araba alıp sattıgında . Yine bi araba bulmuş ve bizimkini satınca yeni alacagı arabaya anca yetiyo . Sabah tartıştık bu yüksek model hırsını bıraksanda anneme borcumu ödesek fln dedim ordan tartışma alevlendi . Ben şuan hamile oldugum için çalışmıyorum sen işe gir eve bak bende araba alcam dedi. Sinirle söyledi diye üstünü kapattım bişey demedim barıştık .
Akşam üzeri dolaşalım avmde dedik yolda giderken bana sen işe girde kredi çekip araba alcam sana sıfır dedi bende atanamazsam asgari ücrete kredi mi çekcem dedim nolcakki araban olmuş olur dedi . Sen niye hazır bilezikle borçsuz araba sahibi oldunda ben kredi ödeyim dedim ordan yine başladık . Bilezikler benim değilmiş onunmuş o kendi parasıyla almış benim hakkım değilmiş . Düğünden onun tarafından hiç altın gelmedi annem bizim taraftan takılanlarıda verdi bunlara da benim diyemezmişim . Sonra bende dedimki zihniyetin bu oldugu sürece ben işe girsem napiyimki seni mi besliycem dedim sinirle . Zaten bana bi para verdiğin flnda yok dedim yok sana para istiyosan git çalış dedi . Bunun üstüne avmye gittik inmedim arabadan cüzdanımdaki paralarını da verdim zorla indirmeye çalıştı inmedim .
Bundan sonra üç kuruşunu istemiyorum dedim benim gibilere allah bilerek mal vermiyomuş o biri bün yapma derdindeymiş ben yeme içme derdindeymişim . Bende ben ne harcıyorum bak üstüme mont bile almadım karnımdan önü kapnamıyo dedim oda sanki önceden çok zengindin 50 liralık elbiseyle geziyomuşsun asgari ücretti aldıgın dedi . Babam gibi evde yatıp benden para mı istiyomuş bana bunları saydı .
Tek lafını yaptıgım anneme olan borcumuz ve düğünde takılan altınlar .
Gerçekten okadar canım yandıki buz gibi sogudum
O konuda o kadar hakliydinki :) ama karşılıklı çıkar var o konuda:)
Sürekli alım satım yaparsa sizin üzerinizde kalmaz ki araba, bir yılda en fazla üç satım yapılıyor aynı kişi üzerinden bildiğim kadarıyla.Benim üzerime zaten ama sürekli alım sstım yaptıgı için bunun bi anlamı yokki ki şuan boşansak ikimiz arasında paylaştırılacak ne değişcekki
Bu nasıl ticaret anlamadım?Eşim ticaretle uğraşiyo benim düğünden sonra bileziklerimi ve takılarımı verip araba aldı ve alım satım işi yapıyo paramız çıkışmadıgı için annemdende 30 bin kadar borç aldık üstünden aylar geçti kendi bileziklerimi istemiyorum ama her fırsatta anneme borcumuz oldugunu en azından yavaş yavaş ödeyelim diyorum her araba alıp sattıgında . Yine bi araba bulmuş ve bizimkini satınca yeni alacagı arabaya anca yetiyo . Sabah tartıştık bu yüksek model hırsını bıraksanda anneme borcumu ödesek fln dedim ordan tartışma alevlendi . Ben şuan hamile oldugum için çalışmıyorum sen işe gir eve bak bende araba alcam dedi. Sinirle söyledi diye üstünü kapattım bişey demedim barıştık .
Akşam üzeri dolaşalım avmde dedik yolda giderken bana sen işe girde kredi çekip araba alcam sana sıfır dedi bende atanamazsam asgari ücrete kredi mi çekcem dedim nolcakki araban olmuş olur dedi . Sen niye hazır bilezikle borçsuz araba sahibi oldunda ben kredi ödeyim dedim ordan yine başladık . Bilezikler benim değilmiş onunmuş o kendi parasıyla almış benim hakkım değilmiş . Düğünden onun tarafından hiç altın gelmedi annem bizim taraftan takılanlarıda verdi bunlara da benim diyemezmişim . Sonra bende dedimki zihniyetin bu oldugu sürece ben işe girsem napiyimki seni mi besliycem dedim sinirle . Zaten bana bi para verdiğin flnda yok dedim yok sana para istiyosan git çalış dedi . Bunun üstüne avmye gittik inmedim arabadan cüzdanımdaki paralarını da verdim zorla indirmeye çalıştı inmedim .
Bundan sonra üç kuruşunu istemiyorum dedim benim gibilere allah bilerek mal vermiyomuş o biri bün yapma derdindeymiş ben yeme içme derdindeymişim . Bende ben ne harcıyorum bak üstüme mont bile almadım karnımdan önü kapnamıyo dedim oda sanki önceden çok zengindin 50 liralık elbiseyle geziyomuşsun asgari ücretti aldıgın dedi . Babam gibi evde yatıp benden para mı istiyomuş bana bunları saydı .
Bunun cinsiyeti de yok ki ama çok açılır bayanlar maas kartlarını verdikten sonra çok çıkarvalla panpa o konu da değil, ondan önce para-sever erkekler diye bir konu vardı o. Bu gidişle çeşit çeşit paragöz erkek konusu açılacak buraya
Paragöz erkek-aile , toksik anne konuları kv, görümce konularından fazla.valla panpa o konu da değil, ondan önce para-sever erkekler diye bir konu vardı o. Bu gidişle çeşit çeşit paragöz erkek konusu açılacak buraya
Harfi harfine haklısın malaseff çok bencil ve vefasız bir kocan varEşim ticaretle uğraşiyo benim düğünden sonra bileziklerimi ve takılarımı verip araba aldı ve alım satım işi yapıyo paramız çıkışmadıgı için annemdende 30 bin kadar borç aldık üstünden aylar geçti kendi bileziklerimi istemiyorum ama her fırsatta anneme borcumuz oldugunu en azından yavaş yavaş ödeyelim diyorum her araba alıp sattıgında . Yine bi araba bulmuş ve bizimkini satınca yeni alacagı arabaya anca yetiyo . Sabah tartıştık bu yüksek model hırsını bıraksanda anneme borcumu ödesek fln dedim ordan tartışma alevlendi . Ben şuan hamile oldugum için çalışmıyorum sen işe gir eve bak bende araba alcam dedi. Sinirle söyledi diye üstünü kapattım bişey demedim barıştık .
Tamda böyle bir ök*z bende de var çok benzer şeyleri bende duydum düğün takılarımı verdim mihir herseyi verdim ev aldık adam her kavgada o düğün altinlarini da ben yaptım sana dedi hem sana düğünde ne takıldı ki dedi benim tarafimdan çok bisey takilmamis onun tarafından takılmış evin yüzde 70 i onunmuş her kavgada bunu döker ortaya. Para biriktirip araba aldık bana kullandirmiyo vurcan bi yere arabaya zarar gelcek diye şimdi bende kendime araba almak istiyorum az bi birikmiş var git gerisini kredi çek ama benden destek bekleme diyor. Annem vereyim sana bir miktar para dedi ister geri ödeme bile dedi bende neden odemim dedim ben evdeki arabaya binemiyorum bide annemin emekleriyle biriktirdigi parayı alıp bunu 1 araba sahibi daha mı yapayım. Şunu da soylim bu söylemlerin ardı arkası kesilmez bir kere ağzından çıktı ya daha devamı da gelecektir bunların tek derdi var para çünkü benim de kızım var onun için sustum hep ama boşuna sustum değişmiyor katlanarak devam ediyor kötü huyları.Eşim ticaretle uğraşiyo benim düğünden sonra bileziklerimi ve takılarımı verip araba aldı ve alım satım işi yapıyo paramız çıkışmadıgı için annemdende 30 bin kadar borç aldık üstünden aylar geçti kendi bileziklerimi istemiyorum ama her fırsatta anneme borcumuz oldugunu en azından yavaş yavaş ödeyelim diyorum her araba alıp sattıgında . Yine bi araba bulmuş ve bizimkini satınca yeni alacagı arabaya anca yetiyo . Sabah tartıştık bu yüksek model hırsını bıraksanda anneme borcumu ödesek fln dedim ordan tartışma alevlendi . Ben şuan hamile oldugum için çalışmıyorum sen işe gir eve bak bende araba alcam dedi. Sinirle söyledi diye üstünü kapattım bişey demedim barıştık .
Bu ne seviyesiz bir evlilik yaa sizin olan altınları size layık görmüyor benim eşimi kessen ailemden bırak 30 bini bir TL para istemez bende buna izin vermem ne alaka ya evlenecek kadar buyumussunuz ama hala aile parasıyla iş yapıyor ne çirkin gerçekten Allah yardimciniz olsunEşim ticaretle uğraşiyo benim düğünden sonra bileziklerimi ve takılarımı verip araba aldı ve alım satım işi yapıyo paramız çıkışmadıgı için annemdende 30 bin kadar borç aldık üstünden aylar geçti kendi bileziklerimi istemiyorum ama her fırsatta anneme borcumuz oldugunu en azından yavaş yavaş ödeyelim diyorum her araba alıp sattıgında . Yine bi araba bulmuş ve bizimkini satınca yeni alacagı arabaya anca yetiyo . Sabah tartıştık bu yüksek model hırsını bıraksanda anneme borcumu ödesek fln dedim ordan tartışma alevlendi . Ben şuan hamile oldugum için çalışmıyorum sen işe gir eve bak bende araba alcam dedi. Sinirle söyledi diye üstünü kapattım bişey demedim barıştık .
Iyy hadsiz herif. Bilezikler mehirdir ve kadinin olur. Annenize borcu bi sekilde odetmeye bakin siz.Eşim ticaretle uğraşiyo benim düğünden sonra bileziklerimi ve takılarımı verip araba aldı ve alım satım işi yapıyo paramız çıkışmadıgı için annemdende 30 bin kadar borç aldık üstünden aylar geçti kendi bileziklerimi istemiyorum ama her fırsatta anneme borcumuz oldugunu en azından yavaş yavaş ödeyelim diyorum her araba alıp sattıgında . Yine bi araba bulmuş ve bizimkini satınca yeni alacagı arabaya anca yetiyo . Sabah tartıştık bu yüksek model hırsını bıraksanda anneme borcumu ödesek fln dedim ordan tartışma alevlendi . Ben şuan hamile oldugum için çalışmıyorum sen işe gir eve bak bende araba alcam dedi. Sinirle söyledi diye üstünü kapattım bişey demedim barıştık .
Tamda böyle bir ök*z bende de var çok benzer şeyleri bende duydum düğün takılarımı verdim mihir herseyi verdim ev aldık adam her kavgada o düğün altinlarini da ben yaptım sana dedi hem sana düğünde ne takıldı ki dedi benim tarafimdan çok bisey takilmamis onun tarafından takılmış evin yüzde 70 i onunmuş her kavgada bunu döker ortaya. Para biriktirip araba aldık bana kullandirmiyo vurcan bi yere arabaya zarar gelcek diye şimdi bende kendime araba almak istiyorum az bi birikmiş var git gerisini kredi çek ama benden destek bekleme diyor. Annem vereyim sana bir miktar para dedi ister geri ödeme bile dedi bende neden odemim dedim ben evdeki arabaya binemiyorum bide annemin emekleriyle biriktirdigi parayı alıp bunu 1 araba sahibi daha mı yapayım. Şunu da soylim bu söylemlerin ardı arkası kesilmez bir kere ağzından çıktı ya daha devamı da gelecektir bunların tek derdi var para çünkü benim de kızım var onun için sustum hep ama boşuna sustum değişmiyor katlanarak devam ediyor kötü huyları.
Bu ne seviyesiz bir evlilik yaa sizin olan altınları size layık görmüyor benim eşimi kessen ailemden bırak 30 bini bir TL para istemez bende buna izin vermem ne alaka ya evlenecek kadar buyumussunuz ama hala aile parasıyla iş yapıyor ne çirkin gerçekten Allah yardimciniz olsun
Vallahi hayatım keriz yerine koymuş bile sizi adam.
Bunca lafın üstüne o araba üstümeymiş madem gider satar annemin borcunu öderim. Kamyon kadar lafa TIR kadar posta.
Iyy hadsiz herif. Bilezikler mehirdir ve kadinin olur. Annenize borcu bi sekilde odetmeye bakin siz.
Insan kocasina bile iyilik yapmiycak demek ki.
Bilezikler onunsa madem (ki onlar senin) sende o mendebura deki, o zaman ben paramı kendım kazanır altınımı kendım yaparım sanada tek kurus vermem de bak bakalım ne havlıcak meymenetsizEşim ticaretle uğraşiyo benim düğünden sonra bileziklerimi ve takılarımı verip araba aldı ve alım satım işi yapıyo paramız çıkışmadıgı için annemdende 30 bin kadar borç aldık üstünden aylar geçti kendi bileziklerimi istemiyorum ama her fırsatta anneme borcumuz oldugunu en azından yavaş yavaş ödeyelim diyorum her araba alıp sattıgında . Yine bi araba bulmuş ve bizimkini satınca yeni alacagı arabaya anca yetiyo . Sabah tartıştık bu yüksek model hırsını bıraksanda anneme borcumu ödesek fln dedim ordan tartışma alevlendi . Ben şuan hamile oldugum için çalışmıyorum sen işe gir eve bak bende araba alcam dedi. Sinirle söyledi diye üstünü kapattım bişey demedim barıştık .
Biraz önce ben onu evden kovdum oda beni aşşağıladı sonradan görme sen bu evi bile hayatında göremezdin o maaşınla dediği bende elimdeki bulaşık süngerini suratına fırlattım oda bana rulo peçetiyi fırlattı suratıma geldi sert bi şekilde şuan kendimi odaya kitledim çıkıp ailemin evime gitmemek için kendimi zor tutuyorum
Allah yardımcınız olsun düzelir mi asla düzelmez çünkü böyle insanlar kötü kalpli insanlar zamanla kalbi daha da taşlaşıyor zamanla ailenize de kötü davranmaya başlar size saygısı kalmamış zaten çok çok benzer şeyleri bende yaşadığım için biliyorum bende eşimden soğudum ayrılmayı düşünüyorum şuan uzatmaları oynuyoruz aramızda sevgi saygı bisey kalmadı çocuk var arada o yüzden ayrılamıyoruz şuan. Size tavsiyem kendinizi ezdirmeyin ama bsey atmasına vurmasına izin vermeyin çünkü dediğim gibi kalpsiz çirkin tipler şimdi gelir özür diler ama en küçük tartışmada tekrar yine aynı konuları açar söylenirDaha neler neler o kadar çirkin şeyler söylediki şok oldum gerçekten
onun aldıgı bilezikleri boşverin benim bekarken abimle ortak bi arabam vardı onu eşim sattı yani vesile oldu ve bende payıma düşen 30 bini aldım onada bilezik almıştım düğünüm için 30 gr yani onuda verdim araba için ve bana şunu dedi teneke arabanızı sattım ben olmasam o 30 bini bile alamazdın dedi . Teneke dediği araba şuan almak için gözünü diktiği arabanın bi kaç alt modeli . Yani emeğimizle aldıgımız arabaya bile laf etti . Yani bi erkek nasıl böyle mahalle ağzıyla konuşur aklım almadı bütün akşam yanaşmaya barışmaya çalıştı ama hiç içim bu kadar soğumamıştı o yokmuş gibi davrandım .
Bide bana madem çalışmayacaktın niye kpss girdin baban yatiyo da annen çalışıyoya ne var o yapınca bişey olmuyo mu dedi ( babam 65 yaşında emekli ) okadar pişmanımki evlendiğime hani sinirli değilim buz gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?