Kocam çok ağır konuştu ?

Neden bosanmiyorsunuz boyle birinden?

''şuan kendimi odaya kitledim çıkıp ailemin evime gitmemek için kendimi zor tutuyorum'' demişsiniz adam göndermesin diyedir toksik kavgalarınızın her anını yazmayın. Alan razı veren razı durumu var arada minnoş kavgalar

Hukuk bile diyor zilyetler kadının hakkıdır. Geleneklerimizi söylemiyorum bile. Beğenmeyen defolsun gitsin ülkeden. Bir yaşlı teyze demişti baba evinin rahatlığını koca evinde bulamazsın. Başınızın etini yer, illallah ettirir, yaka silktirir size. Bir şekilde size her şeyi yaptıramayacağını öğrenmeli. En başta altınları verirken keşke şart koysaydınız arabayı sizin üzerine yapması için. Benim annem altınları verip ev alırken böyle şart koymuştu. Eğer koymasaydı şimdiye evimiz de gitmişti. Kocanızı en iyi siz tanırsınız bir şekilde ona verdiği kararların yanlış olduğunu, yaptıklarının mantıklı olmadığını göstermeniz lazım. Eğer baş edemiyorsanız kendinizi gereksiz yere hırpalamayın, hamilesiniz de çocuğunuzu bir savaş meydanında doğurmayın.

Sakin olun hamilesiniz incelik bebeğin sağlığı plan program yapmadan bu adamdan ayrılmayın önce altınları alın sonra hayatınızı yoluna koyup tekmeyi basın hamile bir kadın böyle üzülür mü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…