Kocam çok ağır konuştu ?

Daha neler neler o kadar çirkin şeyler söylediki şok oldum gerçekten
onun aldıgı bilezikleri boşverin benim bekarken abimle ortak bi arabam vardı onu eşim sattı yani vesile oldu ve bende payıma düşen 30 bini aldım onada bilezik almıştım düğünüm için 30 gr yani onuda verdim araba için ve bana şunu dedi teneke arabanızı sattım ben olmasam o 30 bini bile alamazdın dedi . Teneke dediği araba şuan almak için gözünü diktiği arabanın bi kaç alt modeli . Yani emeğimizle aldıgımız arabaya bile laf etti . Yani bi erkek nasıl böyle mahalle ağzıyla konuşur aklım almadı bütün akşam yanaşmaya barışmaya çalıştı ama hiç içim bu kadar soğumamıştı o yokmuş gibi davrandım .
Bide bana madem çalışmayacaktın niye kpss girdin baban yatiyo da annen çalışıyoya ne var o yapınca bişey olmuyo mu dedi ( babam 65 yaşında emekli ) okadar pişmanımki evlendiğime hani sinirli değilim buz gibi oldum
Neden bosanmiyorsunuz boyle birinden?

''şuan kendimi odaya kitledim çıkıp ailemin evime gitmemek için kendimi zor tutuyorum'' demişsiniz adam göndermesin diyedir toksik kavgalarınızın her anını yazmayın. Alan razı veren razı durumu var arada minnoş kavgalar

Hukuk bile diyor zilyetler kadının hakkıdır. Geleneklerimizi söylemiyorum bile. Beğenmeyen defolsun gitsin ülkeden. Bir yaşlı teyze demişti baba evinin rahatlığını koca evinde bulamazsın. Başınızın etini yer, illallah ettirir, yaka silktirir size. Bir şekilde size her şeyi yaptıramayacağını öğrenmeli. En başta altınları verirken keşke şart koysaydınız arabayı sizin üzerine yapması için. Benim annem altınları verip ev alırken böyle şart koymuştu. Eğer koymasaydı şimdiye evimiz de gitmişti. Kocanızı en iyi siz tanırsınız bir şekilde ona verdiği kararların yanlış olduğunu, yaptıklarının mantıklı olmadığını göstermeniz lazım. Eğer baş edemiyorsanız kendinizi gereksiz yere hırpalamayın, hamilesiniz de çocuğunuzu bir savaş meydanında doğurmayın.

Sakin olun hamilesiniz incelik bebeğin sağlığı plan program yapmadan bu adamdan ayrılmayın önce altınları alın sonra hayatınızı yoluna koyup tekmeyi basın hamile bir kadın böyle üzülür mü ya

Back
X