- 2 Nisan 2016
- 4
- 1
- 1
- Konu Sahibi hhayalperestt
-
insilun direncine baktirin acilen.Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum ben 3 yıllık evliyim eşimi de çok seviyorum gerçekten ama eşim Son zamanlarda çok fazla kilo aldı ben 60 kiloyum eşim 130 kilo haliyle aramızda baya bi fark oluyor bazen kötü hislere kapılıyorum onu çok seviyorum böyle şeyler de düşünmek istemiyorum napmalıyım sizce ?
Biran önce bu kiloyu vermeye calışsın yaş gectikte zaten veremiyo insan bu konuyu kınuştun mu eşinle dr gitsin ekmeği cok azaltsın bence sebze tüketin kilo yapan yiyecek içecekleri ay bir alın yani günde iki ekmek yiyiyosanız bir ekmek alın zamanla midesi küçülür spora filan gitsin kendisi ne düşünüyo bu konuda hiç hoş değil başta sağlık tabi ama sizinde hoşunuza gitmiyo belli acil olarak eşiniz bu kilo konusunda düzene girmeliYaşı 28 canım
Diyetisyene gittik bir buçuk ay yaptı diyet sonra bıraktı ben de okuyorum haliyle yeme düzenimiz de çok bozuk eşim çok yoğun çalışıyor fakat özel sektörde masa başı bir işi var yani vücut değil kafa çalışıyor spora gitmeyi istemiyor hem vakti çok dar hem de kilosufazla olduğu için çok yoruluyor
Bu yaşta bu kiloyla yoruluyo peki böyle devam ederse eşiniz yaşı ilerledikçe kiloda alır dikkat etmezse eee o zaman hiç bişe yapamaz üç tabak yemek yapacagınıza iki tabak yapın ve sebze ot filan daha cok tüketin ekmek cok cok az yesin yağlı tatlı tuzlu bunlardan uzak tutun ha birde maydonozu üç beş dk kaynatıp sabahları ac karnına içsin feci kilo verdiriyo ama 15 gün boyunca bi cay bardağı yeterli olur eşinizin durumu bence cok ciddi şimdiden yoruluyo üstelik yaşı genc olmasına ragmen peki yıllar gectikce nolcak üzgünüm ama yediklerine cok dikkat edip yorulsada her gün yarım saat spor bile cok faydalı olur ciddi bir durum üç beş ay sonra böyle giderse yerinden kalkamaz boyu kaçDiyetisyene gittik bir buçuk ay yaptı diyet sonra bıraktı ben de okuyorum haliyle yeme düzenimiz de çok bozuk eşim çok yoğun çalışıyor fakat özel sektörde masa başı bir işi var yani vücut değil kafa çalışıyor spora gitmeyi istemiyor hem vakti çok dar hem de kilosufazla olduğu için çok yoruluyor
Hiç dr gitti mi?Benim zayıflamasını ne kadar istediğimi biliyor ama kendisi tam bir azimle başlamıyor diyete o yüzden de hep yarım kalıyor
Arkadaşın dediği gibiinsulin direncine bakildi mi?
hormon tahlilleri ne cikti?
masa basi calismakla 130 kg olunmaz.
butun tahlilleri yapildi mi?
Kilosu cok fazla.sagliklida degil ayrica.acilen biseyler yapin.bunun sevgiyle ilgisi var evet onu dusunuyorsunuz sonucta.
Benim esimde isinden dolayi 7 kilo verdi.70 kiloben 60 kiloyum.boy 1.80.cok zayif gorunuyor.cevremde esine bakmiyorsun soylemlerinden cok sikildim
e yedirme adamaMerhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum ben 3 yıllık evliyim eşimi de çok seviyorum gerçekten ama eşim Son zamanlarda çok fazla kilo aldı ben 60 kiloyum eşim 130 kilo haliyle aramızda baya bi fark oluyor bazen kötü hislere kapılıyorum onu çok seviyorum böyle şeyler de düşünmek istemiyorum napmalıyım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?