Kocam çok kilo aldı

alacağmı aldım diye salmış.
diyete başlat, gerekirse biraz belli et gözüne hoş görünmediğini.

Of bu kilolar
Benim eşimde sigarayı bıraktı ondan sonra kilo aldı. Her akşam evde biraz mekik çekelim, yemeği de azaltalım dedim, 3 gün yaptık sonra üşendik. Bugün spor salonuna yazılacak, para ödeyince daha düzenli spor yapar diye düşünüyorum.
Sizde önce dr kontrollerini yaptırın sonra spor klubüne yazılsın

Tahlil yapildimi. Şeker ve tiroit değerlerine baktırın.

bakmiyorsun tabii silent

ne oldu sizin almanya yolculari?
valla ders calisiyorum (kpss) cogu zaman gelip kendi hazirliyor iste.bende sorumluyum.kekler baklavalar yaptimda esimmi yemedi

Alman yolculari hic arayip sormadi.esimde cok kirgin.bende sallamamaya karar verdim.yani soyle.geldiklerinde umursamayacagim.yazin tatile gittigimde vedalasmayacagiz artik.kisasa kisas bundan sonra

Benim eşimde aynı durumda 120 yi geçmiştir çikolata kek abur cubur o tarz şeyler çok yiyor ve bir oturuşta 1 ekmek bitiriyodu ama artik yedirmemeye calişıyorum ama bitek akşam evde gündüz işte ne bulursa onu yiyo kolada hep içiyo odaczaten çok kilo aldırıyo diyetisyene gitmeyi kabul etmiyor offff ne napacağımı bilmiyorum bu mesele canimi sıkmaya başladı artik ailede şeker var kalp var hepsi var sağlığı oçin endişeleniyorum kocişimin

Nasıl ikna edebilirim diyetisyene gitmeye benim kilom çok yok doğum yaptım onları vermeye çalışıyorum bende diyorum gel beraber zayiflayalim sen diyo beni beğenmiyosun ben senin yanına yakışmıyorum beni yanına yakıştıramıyosun diyo küsüp darılıyo nasıl kalbini kırmadan ikna edebilirim kilodan dolayı heryönden etkileniyoruz

Her yolu denediyseniz eger biraz sert cikin o halde..koca adam halinden memnun tehlikenin farkinda degil demekki.allah yardimciniz olsun:/

Her yolu denediyseniz eger biraz sert cikin o halde..koca adam halinden memnun tehlikenin farkinda degil demekki.allah yardimciniz olsun:/
Ben yeme dedikçe daha çok yiyoki bide yeme diyorum kızıyorum ona kaynanamla kaynatam ondan taraf bırak yesin diyolar hiç ağızlarını açıpta bişey demiyolar dikkat etmelisin diye onlarinda evladi ama nasil anne baba anlamadim gitti yani

Cahil zihniyet işte..yazik günah yahu.Eşinizin sizin uyarilarinizida dikkate almamasi garip.
Esim kola icen biriydi.ben hic icmem.sevmem.kola fanta vs..eve almaya almaya oda tiksindi artik.benden etkilendi.simdi onune koysanda icemiyor.sizde yemekleri oyle yapin.tarli borek falan yapmayin hic.sebzede yapmayin ilk etapta.mesela sadece pilav patates yada firinda tavuk corba.tatliyi yetisemdim diyin.yorgunum yapasim diyin.yavas yavas midesi kuculur belki bu yolla bilemedim ki

Valla canım eşimle bende bir ara kilo almış tık eşim 100 ben 90 olmuştum arkadaşta bir tartıldım 90 görünce şok oldum arkadaş görmesin diye ayağımla tartının kg gösteren yerini kapatmaya çalıştım çok komikti aklım başıma getirdi arkadaşın tartısı hemen eve bitane tartı aldım eşimle diyete başladım hergün düzenli yürüyüş yapıyoruz şekeri azalttık yemeği azalttık bir ayda eşimm 11 ben 10 kg verdim uzun boylu olduğumuz için kilomuzu çok göstermiyordu neyseki şimdi kendimizi çok iyi hissediyoruz her akşam yemekten sonra 3km yürüyoruz çok mutluyum hedefim 75

Bizim evde tatlı poğaça kek börek kısır hamur işleri kızartmalar eksik olmaz kaynanam çok yapiyo kadinin cani sıkılıyo yiyecek bişey yapıyo yani okadar kaynanam 100 kilo kayinpederim 110 falan kocam 120 yi geçik bende 94 kiloydum evlendigimde 67 ye indim çok çabalayip hamile kalinca aldim simdi onlari vermeye calışıyorum benimde diyet yapmam aşırı zor bu ortamda ayri evde olsak daha sağlıkli beslenirdik oda böyle olmazdı enazindan zayiflamasada kilo almazdi

Benim eşim heryere arabayla gidiyo iki adım yere bakkala bile motorla gidiyo adam bulsa arabayi motoru eve sokcak tuvalete kadar gitmek için

Yürüyüşte yaptıramıyorum yani nereye gidicek sonu boyle çorabini zor giyiyo onu çok seviyorumsağlığı iyi olsun istiyorum

Benim eşim heryere arabayla gidiyo iki adım yere bakkala bile motorla gidiyo adam bulolmuştuk resmen ikinizdekendimizi çbaşladıktan onun sediyoruz şimdi :) yi motoru eve sokcak tuvalete kadar gitmek için
Yok canımyaa onunda benimde aklımız başımıza geldi ben diyete başlayınca oda benimle başladı azimle ilerliyoruz bakalım yoksa ya tulumu olmuştuk şimdi belki ikimiz birden başladıkya beraber olunca daha azimli oluyordur insan sende inşallah eşini ikna edebilirsin

Nasil ikna edicem yaa ben kaç aydan beri uğraşiyorum ancak 5 alti kilo verebildim şimdi diyetisyene gidicem ben ama o karımın çok kilosu yok ama dikkat ediyo kendine deyipte birazcik benden örnek almiyo

M
Yürüyüşte yaptıramıyorum yani nereye gidicek sonu boyle çorabini zor giyiyo onu çok seviyorumsağlığı iyi olsun istiyorum
Mutlaka bir diyetisyene gitmesi lazım eşinizin sizinki baya aşmış şöyle ona nereye kadar gidecek böyle onunda aklını başına getirecek bişey yaşar inşallah

Nasilnikna edicem kizip kalbini kıricam en sonunda o olcak

Nasil ikna edicem yaa ben kaç aydan beri uğraşiyorum ancak 5 alti kilo verebildim şimdi diyetisyene gidicem ben ama o karımın çok kilosu yok ama dikkat ediyo kendine deyipte birazcik benden örnek almiyo
Cnm ben diyetisyene gitmedim ama özel diyetisyene giden arkadaşım vardı ondan öğrendim onun yaptıklarını uyguladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…