Kocam çok kilo aldı

Cnm ben diyetisyene gitmedim ama özel diyetisyene giden arkadaşım vardı ondan öğrendim onun yaptıklarını uyguladım
Bende gitmedim 5 - 6 aydan beri uğraşıyorum ancak ayda 1 kilo gitti o yüzden böyle kendimi motive edemiyorum zayıflamaya çalışan uğraşan bitek benim yani moralim bozuluyo ben kendime bakiyosam oda bakmak zorunda diyetisyene gidersem biraz daha isteğim şevkim artacak

Kız valla gerekiyorsa nereye kadar gidecekmiş öyle aklını başına getir
Ben kendime bakiyosam sana saygı duyup senin için bişeyleri çabalıyosam sende hem kendin icin hem benim için biraz gayret göstermen lazım dimi ama cnm haksızmıyım ben onun icin giyiniyorum o kadar kendime bakiyorum hem kendime saygımdan hem ona saygımdan yani

sende kilo al açığı kapat bak o napıyo

beni taşlayın ama boşarım dırek nettt,öle saçma işmi olur,yuz kıloyu aşana kadar nerdeydınız,bak bende kılolarımla uğraştım yıllarca,şükür başardım,çok spor yapıyorum,özel hocalar tuttum,yemıyorum,ne zahmetler çekıyorum fıt kalmak için,eşm yada sevdiğim yıyecek içecek kılo alıcak,öle bir dunya yok,kusura bakmasın,zaten sen onu öle beğenıp almadınki,artık beğenmemen normalll

Benim eşim de evlendiğimizde filinta gibiyidi. Sonradan 110 kgleri gördü. Şimdi 100 küsür. Ben de 60 kgyim ama fit görünüyorum. İlk zamanlarda rahatsız oluyordum da artık takmıyorum. Sonuçta kendisi rahatsız olmuyorsa...

Bizde de var aynı sıkıntı. Gerçi biz evlendiğimizde 105 kg du ama boyu olduğundan çok belli olmuyordu.
Evlendikten sonra koy g... rahvan gitsin durumu oldu. İkimizde birden kilo aldık 7 ay içinde. ben 60 dan 70 e çıktım. Beyefendi 120 yi buldu. Göbeği kendinden önce gidiyor.
sonra ben doğumdu şuydu buydu derken verdim kiloları düştüm tekrar 60 a. Ama bizimki vermemekte ısrar ediyor.
Anlatıyorum. Bak çocuğumuz var. Erken yaşta babasız kalmasın, kalbine baskı filan ama tamam diyor gerisi yok.
Tam tersi o bana diyor sen biraz kilo al ele avuca gelmiyorsun diye .
Gülsem mi ağlasam mı karar veremedim

Benimde eşim baya kilo aldı ama veremiyor kilosunu rejime girdi mi de bişey yemiyor bende üzülüyorum sağlıklı diyet yapmasını istiyorum ama yapmıyor ya (Ama eşimin her hali bana sevimli geliyor sadece ben sağlığı için istiyorum kilo vermesini )

Esine bu kiloyla giderse sagliginim bozulacagini soyle
Erkekler icin ozellikle cok buyuk risk, erken yasta kalp yetmezligi Allah korusun

Esas sorununuz birlik oturmak..allah yardimciniz olsun

hergün kayınvaldende ne işin var. kendı yemegını kendın pişir

evin ayrı degıl şımdı okudum. valla beraber oturmak zaten akıl işi degil . arabayla wc ye kadar gırcekek yazmısın. o arabayı satın evınızı ayrın bir an önce. 4 kışılık evde evlılık olmaz

Arabasin zaten yarisindan fazlasini esimle beraber topladik ne salakmışım safmışım o parayı kaynatamın eline saydık şimdiki aklım olsaydı kenara koyar onlara muhtac olmazdim ayri eve cikardim ama o zamanlar stresten saçkıran olmuşturm ve antidepresen manyağı olmuştum yani herşeyi tozpembe görüyodum

Hiç yanlız kalamıyoruz biliyomusun bi babanne bi anane kaynım geliyo arada amcamın kizi cok nadir geliyo bide ayriyetten babannemin kolu kirildi o geliyo arada kocacim hep istiyo benden ama haftada bir anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…