Kocam çok kilo aldı

Bizde de var aynı sıkıntı. Gerçi biz evlendiğimizde 105 kg du ama boyu olduğundan çok belli olmuyordu.
Evlendikten sonra koy g... rahvan gitsin durumu oldu. İkimizde birden kilo aldık 7 ay içinde. ben 60 dan 70 e çıktım. Beyefendi 120 yi buldu. Göbeği kendinden önce gidiyor.
sonra ben doğumdu şuydu buydu derken verdim kiloları düştüm tekrar 60 a. Ama bizimki vermemekte ısrar ediyor.
Anlatıyorum. Bak çocuğumuz var. Erken yaşta babasız kalmasın, kalbine baskı filan ama tamam diyor gerisi yok.
Tam tersi o bana diyor sen biraz kilo al ele avuca gelmiyorsun diye .
Gülsem mi ağlasam mı karar veremedim :KK43:
Bana diyo kemiklerin çikiyo zayifliyosun demekki diyo e diyorum sende zayifla sakaya vuruyo işi sallıyo yani beni

Ben kendime bakiyosam sana saygı duyup senin için bişeyleri çabalıyosam sende hem kendin icin hem benim için biraz gayret göstermen lazım dimi ama cnm haksızmıyım ben onun icin giyiniyorum o kadar kendime bakiyorum hem kendime saygımdan hem ona saygımdan yani
Canım bakımlı bir bayan olarak karşımızdakide kendine baksın istiyoruz erkek dediğinde azda olsa düşünce olur hassasiyet olur olmadı ayır yatağını bacım taşıyamıyorum artık seni de :) (biraz fazla müstehcen oldu ama kusura bakma kızdırıyorlar insanı )

Canım bakımlı bir bayan olarak karşımızdakide kendine baksın istiyoruz erkek dediğinde azda olsa düşünce olur hassasiyet olur olmadı ayır yatağını bacım taşıyamıyorum artık seni de :) (biraz fazla müstehcen oldu ama kusura bakma kızdırıyorlar insanı )
Çok seviyorum kocamı kıyamamki ben ona oda istemez öyle olmayı ama belli etmiyo çok üzülüyorum ya keşke bi 10 kilo verebilse

Ne yiyor da bu halde peki?sizin kilo normal gorunuyor demek ki o ya disarida yiyor ya da hormonal bir sorun var
Çikolata abur cubur kola falan içiyo ama bitek aksam evde gündüz neler yediğini görmüyorumki yemek yemiyorum bisküvi falan yedim bugün diyo bazen arada bende yemek yemesi icin ısrar ediyorum bisküviyle doyulurmu ya benim hem karnim doymaz hemde çok kilo alirim ama o hala yiyo yani

Geçen gece baklava almış çarşidan getirmiş sadece bir iki dilim verip dolaba sakladim yatsiyi kilmaya gittim bi geldim almiş koca kutuyu önüne yiyip duruyo kim bilir kaç dilim yedi bende bagardim önünden aldim kizdi konuşmadi benimle kayinpederimde birak yesin diyo kayinpederimde 110 kilo şeker hastasi heralde oğluda öyle plsun diye bakiyo offff delirttiler beni

28 yaşında 130 kg mu :KK57: estetik kısmı geçmiş sizinki ciddi bir sağlık sorununa dönüşmüş, doktora götürün önce tüm kan değerleri kontrol edilsin sonra da diyetisyene, eğer diyetisyene devam edemiyorsa en azından evde akşam yemeklerini sadece salata çorba gibi şeylerle geçiştirmeye çalışın. erkek milletinin canı kıymetlidir, biraz korkutmak işe yarayabilir, kilo nedeniyle ciddi sağlık sorunu yaşayan ya da hayatını kaybeden insanları örnek gösterin de olayın ciddiyetini anlasın.

130 kilo diye bir kilo mu varmış ya?
Çok sağlıksız.
Estetik kısmı da ayrı bir olay.
Şişmanlığı ne kendimde ne de hayatımda olan isnanda sevmediğim ve sevemeyeceğim için olumlu bir yorum yapamayacağım.
Göbek erkekte hoş olabilir ama çok kilodan hoşlanmıyorum.
Sağlık probleminden dolayı veremiyorsa orası ayrı bir olay ama.

Çikolata abur cubur kola falan içiyo ama bitek aksam evde gündüz neler yediğini görmüyorumki yemek yemiyorum bisküvi falan yedim bugün diyo bazen arada bende yemek yemesi icin ısrar ediyorum bisküviyle doyulurmu ya benim hem karnim doymaz hemde çok kilo alirim ama o hala yiyo yani
Bunlari birakmazsa hangi diyetisyene gitse faydasi olmaz zaten canim
Gunduz yemek yese gece aburcubur yemese verir kilo ama su yasam tarziyla cok zor, bir insan bu devirde bu kadar cahil olmamali

Bunlari birakmazsa hangi diyetisyene gitse faydasi olmaz zaten canim
Gunduz yemek yese gece aburcubur yemese verir kilo ama su yasam tarziyla cok zor, bir insan bu devirde bu kadar cahil olmamali
Bıraktiramiyorumki bide bebeğede hergün çikolata kek yediriyo kayinpederim obez şeker hastası falan yapicak yavrumu diyorum verme dinlemiyo sakli sakli veriyo kiziyom surat yapiyo kendi şeker hadtası canı tatlı istiyo diye herkez tatlı istiyo saniyo en sonunda biraktim karişmayi dedim ona iyilik yaptiğını zannediyosun ama kötülük yapıyosun dedim yazık günah bebeğime ya daha 11 aylik ama meyveli yoğur kek çikolata veriyolar hazir meyve suyu vericeklerdi karşi çıktım hayret onu vermediler ama dün ben yarak odasina kadar gittim bebeğime kola veriyodu duydum yani neymiş herşeyin tadına baksınmış yaa hadi meyve suyunu geçtim kola nedir yaaa ne halleri varsa görsünler diyorum bazen birakayim ama yavruma aciyorum

Bıraktiramiyorumki bide bebeğede hergün çikolata kek yediriyo kayinpederim obez şeker hastası falan yapicak yavrumu diyorum verme dinlemiyo sakli sakli veriyo kiziyom surat yapiyo kendi şeker hadtası canı tatlı istiyo diye herkez tatlı istiyo saniyo en sonunda biraktim karişmayi dedim ona iyilik yaptiğını zannediyosun ama kötülük yapıyosun dedim yazık günah bebeğime ya daha 11 aylik ama meyveli yoğur kek çikolata veriyolar hazir meyve suyu vericeklerdi karşi çıktım hayret onu vermediler ama dün ben yarak odasina kadar gittim bebeğime kola veriyodu duydum yani neymiş herşeyin tadına baksınmış yaa hadi meyve suyunu geçtim kola nedir yaaa ne halleri varsa görsünler diyorum bazen birakayim ama yavruma aciyorum
Kocani birak cocugunun canini kurtar bu ne demek yaaaa ben sinirlendim burda! Ne demek ne halleri varsa gorsunler? Sakin cocugu kucaklarina bile verme

Öyle bi şansım yok ayrı eve çikarsan bunu bize birak bizim kizimiz olsun diyolar sen kendine başka yap nasil şaka bu yaa

Yavrum bütün dede diye ağlıyo dede deyip duruyo daha bir kere bile anne demedi zaten bide onu bunu boşver kayinpederime verme kek falan diyorum eşim ordan kiziyo bagriyo bana ben nerden bilcekmisim o iki tane çocuk büyütmüş

Çok fena bunlımdayım ölmek istiyorum bıktım hepsinden bu hayattan kimse beni umursamiyo tek bi arkadsim yok
Simdi sirf zayiflamiyor diye bosanilmaz ama esas bunalmaniz aile olamamaniz.hep bi arada oturmak heleki bu zamanda cok zor ve sacma.
Dua et ve bian evvel ayri eve cikin.boyle olmaz ki..nasil bir gelecek bekliyorsun birlik oturarak.esin ne dusunuyor bu konuda

Allah onlara akıl fikir, sanada sabırr versin:KK57:

Hiç alakasız ama özür dilerim yatak odası kısmını düzelt istersen :D harf hatası olmuş :KK48:

Bosanmayinda 120 kilo nedir yahu.zayiflayin.kilo butun hastaliklarin anasi..anaanem kilosunu veremeyince tedavi olamadi ve 63 yasinda oldu..kilo olumunu hizlandirdi diyelim.
Ne olacak sanki diyip basitlestirmeyin bu kadar
Ben zaten basitleştirmiyorum ama burda kocam çok kilolu of puf diye konu açmak ne oluyor eşim böyle bir konu açsa ben çok üzülürdüm obu yüzden genelde bu konulara tepki veriyoru heralde

Back
X