Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Onunla görüşmek üzere mi ggitmiş basbaya
İs için filan diil mi
Bu isin evveliyati nasil gelişmiş peki
Annen ne diyor

Çocuk sahibi olmak ne zor ...

Bence aşk sevgi Çoktan bitmiş. Çocuk küçük diye sürdürülecek bir evlilik sizinki eşiniz Tarafından. Ama siz kutsal anne o ise hayatını Yaşaması gereken errrkkkekkkkkk tabi ..

Ne pis erkekler var ya ailecek panik olmuşlar örtbas edicez diye bi de..

Konuyu ilk açtığınızda okumuştum ama takip etmemiştim.
Şimdi tüm yazdıklarınızı okuyabildim,dediğiniz gibi sizi aldatma niyetiyle oradaydı ve bunu bilip devam etmek çok zor olmalı.
Anladığım kadarıyla siz güçlü bir kadınsınız,bunları kabullenebilecek birine benzemiyorsunuz.
Düşünüp,karar verme vakti.
Hakkınızda hayırlısı.

Erkekler hepsi aynı işte dağlar kadar suçu olsa da gider sizin tek bir lafınıza takıp üste çıkmaya çalışır. "eski arkadaşlar" sözünüze aşırı tepki verip olay çıkarması tehtid etmesi vs hep bu yüzden kendi günahını örtmeye çalışıyor aklınca. Asıl konudan uzaklaşmaya çalışıyor.

Allah sizin ve bebeğinizin yardımcısı olsun.

Yani esin oraya gitmeye karar verdikten sonra kız eklemiş yada oradayken eklemis esinde oraya gorusmek icin gitmemis ama hazir ayni yerdeykende görüşmek istemis daha onceki birlikteliklerinde cinsellik varsa soylemek istemem ama gorusme fikrinden sonra cinsellik aklina gelmistir esinin ama annesinin aramasi senin araman cesaretini kirmis besbelli bel ati vurman bu kadar sessiz kalmana karsi bi patlama olmus bence cok dert etme sen soyledin o yapmaya kalkisti ne kadar canin yandı anlamis olsun o da bi sekilde ne yapmayi dusunuyorsun şimdi peki

Adam bir de utanmadan sizi darp etmiş. Boşanacaksınız diye tahmin ediyorum bu çirkefi yakanızdan silkelemek için? O kadar utanmazmış ki sizin göreceğinizi bile bile Facebook'tan yazışıp telefon alıyor; cesarete bak.

Hanımlar
Bu hikayede eksik bir şey yok mu sizce?
Şimdi, bu adam buluşmak için oraya gittiyse daha önceden görüşüyor olmaları gerek Kadınla. Hadi diyelim görüşüyorlar telefonları var ki görüşecekler değil mi? Bu arada kadın eski sevgilim gelecek diye faceden de ekledi diyelim.
Ama konu sahibi diyor ki facede yazışmışlar birbirlerinin cep telefonlarını almışlar. Ondan sonra eşim silmiş yazışmalarını. Nasıl yani?
diyelim ki kadın ekledi faceden adamın gitme zamanına Tesadüfen mi denk geldi yani?
Ben anlamadım aydınlatabilecek olan var mı?
Konu sahibi tezat ifadeler kullanıyor.

adam bi haltlar karıştırmaya aldatmaya gitmiş resmen oraya, becerememiş eline yüzüne bulaştırmış aptal. senin o sözündende çok canı yandı bu şerefsizliği yapmadan önce düşünseydi keşke karım yapsa nolurdu diye. söyleedikleri yalan bence daha fazlasını yapmıştır. suçunu bastırmak için üste çıkmaya çalışıyo bide tehdit mesajları atmak yerine kendini affetirmeye çalış beyinsiz herif, affedilcek bi tafarıda yok zaten

Ben de onu merak ediyorum. Adam hem o kızı görme niyetiyle gidecek. Tesadüf o ya kadın adam tam da oradayken ekleyecek.

Ben de onu merak ediyorum. Adam hem o kızı görme niyetiyle gidecek. Tesadüf o ya kadın adam tam da oradayken ekleyecek.

konu sahibi ısrarla kızın arkadaşlık isteği yolladığını iddia ediyor ama tam tersi ben kocasının kıza istek attığını düşünüyorum.iş için o şehre gideceğini biliyor adam, kızın orada yaşadığını da biliyor iletişime geçmek için faceden ulaşıyor.aksi takdir de bende böyle bir tesadüfün mümkün olamayacak kadar az bir ihtimal olduğunu düşünüyorum.

Sadece şunları anladım, sana tamam haklısın dedim, bir süre görme beni dedim, yalvardım. Ne demek lan!! benimde eski arkadaşlarım var demek. Seni öldürürüm dedi. nasıl itip kaktı beni

Tamamlar ... Özür dilerimler ... Yalvarmalar ... Bir süre görme beni ... sonra geriye eskiye dönüş olarak düşündü demek ki eşin ... Ama öyle olmuyormuş demek ki .

Merhaba, belki konunun başını okumadınız ben size şöyle anlatayım, Biz mühendislik işi yapıyoruz ve eşim alanya ya iş için gitti, çünkü 4 ay önce orda bir tesisin işlerini yapmak için sözleşme imzaladık. İşe başladık ama bizim ekip bazı noktaları halledemedi ve eşimin gitmesi gerekiyordu ve iş yaklaşık 2-3 hafta sürecekti. Yola çıkacağı gece eşim erken yattı sabah 6 civarı çıkacaktı çünkü. Sabah 5 gibi uyandığında kızın face den gelen arkadaşlık isteğini kabul etmiş. Bunu biliyorum çünkü eşim face de kurumsal mail adresini kullanıyor, bildirimler mailine düşüyor X sana arkadaşlık isteği gönderdi diye. Kızın ekleme talebi yaptığını oradan biliyorum ( mesajlaşmaları görünce kurcaladım çünkü mailini, belki biliyorsunuzdur kurumsal outlook hesaplarına eğer şifreyi biliyorsanız internet üzerinden webmail ile bakabilirsiniz illa kurulu olduğu bilgisayara ihtiyaç yok). Hatta face duvarında yazar bilirsiniz X ile Y arkadaş oldu diye. ilk başta kızın soyadını ve tipini bilmediğim için herhangi bir arkadaşı sandım, üzerinde durmadım taki o günün öğle saatlerinde bunlar mesajlaşmaya başlayıncaya dek. Mesajları nasıl gördün derseniz ben eşimin eski telefonunu kullanıyorum bu telefona kendi face hesabımı kurmama rağmen halen eşimin face hesabına gelen mesajlar bendeki messengera da düşüyor.
Yani ben önce eşime gelen mesajları gördüm, sonra face duvarında arkadaş olduklarını, en son e-postasına bakıp kim kimi eklemiş ona baktım.
Burda eşimi savunmak falan gibi bir amacım yok ekleyen eski kız arkadaşı ama önceden haberleştiler mi eşimin oraya geleceğini biliyormuydu, birinden mi duydu eşim mi söyledi onları valla bende bilmiyorum. Aslında keşke eşime sormak aklıma gelseydi. Önemli olan eşimin kabul etmiş olması zaten birde diğer bisürü şey.

Tam yola çıkacağı gece eklemiş kız eşimde sabah 5 te uyanır uyanmaz kabul etmiş hemen. Evet eski kız arkadaşı ile 6 ay kadar aynı evde yaşamış zaten, mutlaka yaşamışlardır herşeyi, ben o kızın mevzusunu biliyorum bereber yaşadıklarını ailecek tanıştıkları falan ama yüzeysel ne detaylarını bugüne kadar ben sormuştum nede eşim anlatmıştı bitmiş gitmiş eski bir hikayeydi sonuçta. Ama bazı aşklar bitmiyormuş demek ki gerçekten. Ben tabi ki şuan çok kızgınım, kırgınım. Eşimi seviyorum, zaten dün sevdiğin birini bugün hemen bir anda sevmemen imkansız. Ama boşanma kararım kesin.
Sadece işlemleri başlatmak için bu ayın 30 unu bekliyorum, evlilik yıldönümümüz çünkü. Başladığı gün bitsin istiyorum, tabi eşimin canı daha çok yansın diyede yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…