- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Ben de onu merak ediyorum. Adam hem o kızı görme niyetiyle gidecek. Tesadüf o ya kadın adam tam da oradayken ekleyecek.Hanımlar
Bu hikayede eksik bir şey yok mu sizce?
Şimdi, bu adam buluşmak için oraya gittiyse daha önceden görüşüyor olmaları gerek Kadınla. Hadi diyelim görüşüyorlar telefonları var ki görüşecekler değil mi? Bu arada kadın eski sevgilim gelecek diye faceden de ekledi diyelim.
Ama konu sahibi diyor ki facede yazışmışlar birbirlerinin cep telefonlarını almışlar. Ondan sonra eşim silmiş yazışmalarını. Nasıl yani?
diyelim ki kadın ekledi faceden adamın gitme zamanına Tesadüfen mi denk geldi yani?
Ben anlamadım aydınlatabilecek olan var mı?
Konu sahibi tezat ifadeler kullanıyor.
Ben de onu merak ediyorum. Adam hem o kızı görme niyetiyle gidecek. Tesadüf o ya kadın adam tam da oradayken ekleyecek.
Benimde bazı eski arkadaşlarım var!!!! (tamam belki burda bel altı vurdum ama) gözüme öyle bir baktı, öyle bir yapma dediki orda ağladım zaten, döndüm arkamı yürüdüm.
Zaten burdan sonrası koptu, arkadan nasıl yakaladı kolumu bilemedim, öyle bir bağırıyordu ki hiç bir şey duyamadım. Çok korktum. Sadece şunları anladım, sana tamam haklısın dedim, bir süre görme beni dedim, yalvardım. Ne demek lan!! benimde eski arkadaşlarım var demek. Seni öldürürüm dedi. nasıl itip kaktı beni. O arada bileğim incinmiş, kolum kanadım mosmor. Nasıl sıktıysa köpek.
Hanımlar
Bu hikayede eksik bir şey yok mu sizce?
Şimdi, bu adam buluşmak için oraya gittiyse daha önceden görüşüyor olmaları gerek Kadınla. Hadi diyelim görüşüyorlar telefonları var ki görüşecekler değil mi? Bu arada kadın eski sevgilim gelecek diye faceden de ekledi diyelim.
Ama konu sahibi diyor ki facede yazışmışlar birbirlerinin cep telefonlarını almışlar. Ondan sonra eşim silmiş yazışmalarını. Nasıl yani?
diyelim ki kadın ekledi faceden adamın gitme zamanına Tesadüfen mi denk geldi yani?
Ben anlamadım aydınlatabilecek olan var mı?
Konu sahibi tezat ifadeler kullanıyor.
Yani esin oraya gitmeye karar verdikten sonra kız eklemiş yada oradayken eklemis esinde oraya gorusmek icin gitmemis ama hazir ayni yerdeykende görüşmek istemis daha onceki birlikteliklerinde cinsellik varsa soylemek istemem ama gorusme fikrinden sonra cinsellik aklina gelmistir esinin ama annesinin aramasi senin araman cesaretini kirmis besbelli bel ati vurman bu kadar sessiz kalmana karsi bi patlama olmus bence cok dert etme sen soyledin o yapmaya kalkisti ne kadar canin yandı anlamis olsun o da bi sekilde ne yapmayi dusunuyorsun şimdi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?