Arkadaşlar merhaba tekrar, uzun süredir yazamadım aslında olan biten karşısında buraya yazmayı unuttum olan bitenler çok çok uzun ve karışık size baştan itibaren anlatmak istiyorum ama çok uzun sırasıyla gitsem daha anlaşılır olacak.
1. Size söylediğim gibi kayınvalidemin evine gittim o gün sabah 11 gibi, kayınpederim evdeydi o gidince hemen açtın konuyu konuşmalarımız şöyle.
Anne dedim, bence siz herşeyi biliyorsunuz neler oluyor ben neyin içindeyim şuan, o da bana şöyle anlattı; Biliyosunuz eşim beni aramıştı ve özür falan dilemişti hani, benden sonra kayınvalidemi aramış ve olanı biteni anlatmış benim evi terk etmemden korkutuğu için annesine beni davet etmesini söylemiş. Kayınvalidem beni arayıp hayır gelmem şuan çocuk uyuyor deyince , eşimin kuzeni ile paylaşmış konuyu, kuzende demiş ki teyze bugün yengem beni aramıştı eve davet etmişti, gittiğimde abimin (Eşime abi der) o eski kız arkadaşından konu açıldı bende bazı şeyler anlattım demek ki o yüzden sormuş o kızı falan demiş kayınvalidem onuda epey paylamış eşimide, sonra birde o kızın amcasına ulaşmış ve olabildiğince durumu anlatmış.Kızın amcası ben hallederim demiş ama ne yaptı bilmiyorum. Kayınvalidem ile ilgili kısım böyle. Oğlunun birşey yapmadığını söylüyor, belki görüşmek niyeti vardı ama sonuçta görüşmedi, yaptığı yanlışı farketti dimi diyor, eşim 38 yaşında benim kayınvalideme göre 40 yaş sendromu oluyormuş bu yaşlarda.
Gelelim asıl konuya yani eşime..
Ben kayınvalidem de iken eşim zaten dönüş yolundaydı, annemin çocuğa bakmak için bize geldiğini bilmiyordu. Kendi annesini aradı ben ordayken çocuğa bakmasını rica etmek için, Kayınvalidem de karın zaten burda annesini çağrmış çocuğa annesi bakıyor dedi. Eşim hemen beni aradı zaten annen konuyu biliyor mu dedi, ben anlatmamıştım zaten anneme.
Neyse bir süre sonra (akşam yani) geldi eşim, aldı beni annesinden çıktık sakin bir kafe buldu, oturduk. Biraz kem küm sonra konuyu açtı, işte yine bin tane özür,yemin ben bişey yapmadım kabul ediyorum arkadaşılık isteğini kabul etmem, mesajlaşmam yanlıştı ama başka bir şey olmadı asla yüzyüze görüşmedik, senin aklından geçtiği gibi bir yakınlaşmamız da olmadı dedi.
Bu noktaya kadar hiç konuşmadım ben ama şöyle bir soru sordum, O seni ekleyince heyecanlandın mı dedim? içinde nasıl bir duygu gelişti ki?
Bana dedi ki bilmiyorum herhangi bir şey hisestmedim. Belki de heyacanlandım emin değilim neden ekledim bilmiyorum dedi.
Bende şunu sordum, Peki neden mesajlaşırken şuan seninle aynı şehirdeyiz dedin? dedim. Hık kaldı zaten, sonra bilmiyorum sanırım görüşmek istedim ama kötü bir niyetle değil belki en fazla bir kahve içmek için. dedi (Kim inanırsa buna) Bende inanmadım.
Sen dedim birebir görüşmek amacındaydın burdan giderken, kız seni tam zamanında eklemişti, heyecanladın, eski günlerinizi düşündün ve tekrar yaşamak istedin senin karşında dünkü çocuk mu var, beni bu kadar aptal mı sandın, O kıza telefonun numaranı verdin ve faceten yazmayı kesip eski mesajları temizledin. Ben oteli arayınca da panik oldun çünkü durumu anladığımı anladın dedim (Allah'tan burada sizlerin yorumları olduda anladım)
Bir haltlar karıştıracaktınız, tırstın vazgeçtin ondan apar topar döndün ben biliyorum herşeyi dedim.
Yine inkar yine inkar tabi.
En son tamam dedi, görüşmek amacıyla gittim aramızda ne gelişirdi onuda bilmiyorum. Ama zaten 2 gün arazideydim, telen numarasını faceten yazmıştı bana. Otele döndüğümde aramak niyetindeydim, ama vazgeçtim, yorgundum. Ertesi gün sabah merkezde ki işlerimi hallettim otele gelip üzerimi değiştirip onu arayacaktım. Sonra aynada kendimi gördüm çok utandım yaptığımdan, hislerimden. Aramadım onu, faceten sildim. Sonra yemeğe indim, sen oteli aramışsın bilgi verdiler, ben şüphelendiği anladım evet. Seni aradım, sana anlattım olabildiğince herşeyi. Sen o kadar sakin davranınca korktum evi terk edeceksin sandım, annemi aradım, seni aramış gelmeyeceğim diyince o da kuzenle konuşmuş. Kuzen seninle yaptığı konuşmayı anlatmış annemde hemen beni aradı kuzenle yaptığınız konuşmayı, o kızın amcasını aradığını falan hepsini anlattı. İyi panik oldum, sabah hemen yola düştüm, korkumdan seni arayamadım evde olmadığına emindim. Beni terk etti kesin diye düşündüm. Yaşadıklarımı sana anlatamam içimde ki korkuyu tarif edemem. Seni böyle sevdiğimi, bu kadar kaybetmekten korktuğumu bile bilmiyorudum affet dedi. Bi sürü yalvarma bişey, ama ben duymuyodum ki nasıl duyarım.
Sen dedim, belki evet cinsel anlamda birşey yaşamadın ama duygusal anlamda çok şey yaşadın o kızla dedim. Herşeyden önce beni aldatdatmak üzere oraya gittin. Seni asla affedemem, kusura bakma eve gelme, ben eşyalarını nereye dersen oraya gönderirim dedim. Bir hışım kalktım ordan, ağlamamak için nasıl sıkıyordum.
Koştu peşimden yakaladı beni, bekle tamam bir süre eve gelmeyim sende düşün hemen fevri karar verme dedi hayır ya dedim bitti bitti istemiyorum seni. Döndüm arkamı tekrar geldi yanıma, Nereye gidiyosun dedi bende dedim ki,
Benimde bazı eski arkadaşlarım var!!!! (tamam belki burda bel altı vurdum ama) gözüme öyle bir baktı, öyle bir yapma dediki orda ağladım zaten, döndüm arkamı yürüdüm.
Zaten burdan sonrası koptu, arkadan nasıl yakaladı kolumu bilemedim, öyle bir bağırıyordu ki hiç bir şey duyamadım. Çok korktum. Sadece şunları anladım, sana tamam haklısın dedim, bir süre görme beni dedim, yalvardım. Ne demek lan!! benimde eski arkadaşlarım var demek. Seni öldürürüm dedi. nasıl itip kaktı beni. O arada bileğim incinmiş, kolum kanadım mosmor. Nasıl sıktıysa köpek.
Kafenin çalışanları geldi, aldı bunu uzaklaştırdılar ben kaçtım hemen atladım bir taksiye, öyle avare gibi dolandım takside. Eve gidemem ki anneme anlatmaya gücüm yok, bebeğim... yavrum o beni böyle görsün istemedim. Bir arkadaşıma gittim. Dedim bana şimdi birşey sorma. O da sen yalnız kal biraz dedi bıraktı evde beni. Kanepede sızmış uyumuşum. Arkadaşım gelince uyandım, anlattım ona da tabi, şok oldu kız, eşimi benden önce tanır okul arkadaşları. İnanmadı inanamadı.
Geceye doğru eve geldim, anneme yorgunum uyuycam dedim. Ama anladı tabi, sıkıştırdı baya bende anlattım.
Bu arada eşimi o günden beri görmüyorum, arada bir pişmanlık arada bir tehdit mesajları atıyor, asla boşanmak yok, boşanmam unut diyor.
İşte durum bu, kısa kesmeye çalıştım ama yinede çok uzun oldu. Okuyanlar hakkını helal etsin.