- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Erkekler çok bencil genel olarak konuşuyorum elbette, bir bebek gibi çok fazla ilgi bekliyorlar , tabii ne olursa olsun bu eşinin yaptığını HAKLI çıkarmaz ana lütfen onun bu konuyu açıklamasına izin ver çünkü boşansan bile yıllarca düşüneceksin acaba gerçekten ne oldu diye4. yıla girecektik evliliğimizde bu ay sonu, 1 yıl flörtümüz var yani toplam 5 yıllık bir ilişki bizimki. O kızla benimle tanışmadan 1 yıl önce ayrılmıştı yani yaklaşık 6 yıl önce bitmiş bir ilişki.
Aslında bende kendimi sorguluyorum ama bilmiyorum ki 4 4 lük bir eş değilim tabi, belkide aşırı sakinliğimden oldu bunlar.
Size bir anımı anlatacağım :)
3 yıl kadar önce evliliğimizin ilk aylarında iş için doğuda bir ilimize gittik bizim işimiz arazide, dağlarda. Neyse araziye çıktık müşterimizin kendi çalışanı olan mühendis bir kız var oda yanımızda bizim evli olduğumuzu nerden bilsin. Eşim arazide ölçüm alırken kız bana şöyle birşey dedi - ya çok tatlı çocuk ama yüzük var kim kaptıysa artık- ben hiç birşey söylemedim kıza ne diyim ki yani.
Eşim bunu duyunca bana ne dedi biliyomusunuz? Ya sen çok değişik bi tipsin, kıza al senin olsun deseydin bari!!! Neymiş ona sahip çıkmamışım olaya bak napsaydım kızın saçını başını mı yolsaydım orda :)))
Zaten arazide işimiz bitince merkezde eşimin elini tuttum öyle yürüdük gezdik kız da yanımızdaydı. Ben zaten cevabı en münasip şekilde vermemişyim dimi. Ama eşim çok darılmıştı bana kıza orda konuşacaktın, o benim kocam diyecektin demişti.
Bilmiyorum ki acaba sorun bendemi?
Canim olaylara bakilirsa biraz sakinsin herkesin mizaci bir olmaz sen cirkef biri değilsin bencede en guzel cevabi vermissin ama ben olsam aaa sen bizim evli oldugumuzu bilmiyorsun derdim mesela
Boşver bu halin daha iyi yıpranmazsın işte kafanda kurup kurupYa benim ki sakinlikten mi bilmiyorum ama aklıma gelmiyor o an düşünemiyorum, üzerinde durmuyorum anca biri beni dürtecekte öyle aklıma düşecek bazı şeyler. Eşimin son olayında buraya yazmasam sizler beni uyandırmasanız bu olayın üstüde kapanır giderdi ben peşine düşmezdim çünkü, ama salakmıyım bilmiyorum aklıma gelmiyor olayları anında yorumlayıp, kurgulayamıyorum ben.
Sanırım haklısınız kendime güvenirim ama, en çok bilen en çok yanılır sözü benim hayat felsefemdir. Yani herşeyin en iyisinin, iyisi vardır biliyorum.Evet bence siz çok rahat kendine çok güvenen bir tipsiniz. Baksanıza anlatırken olayları bile çok rahatsınız ve üzgün olduğunuzu belli etmiyorsunuz.
Sanırım haklısınız kendime güvenirim ama, en çok bilen en çok yanılır sözü benim hayat felsefemdir. Yani herşeyin en iyisinin, iyisi vardır biliyorum.
Ama üzgünlüğü mü burada yazarak nasıl anlatayım. Bir ekranın karşısına geçmiş, sizlerden gelen mesajları bekliyorum, ağlıyorum elimden başka gelen birşey de yok. İçimde bir histe yok üstelik, derdime ortak olan onlarca tanımadığım kadınsınız ve bu olayı çevremden bir tek arkadaşım biliyor. Onunla bile 2. kere görüşmedim daha. Ama burada özellikle gece olunca size yazmak sizden gelen cevapları okumak bana iyi geliyor.
Siz bilmiyorsunuz ama bu olayı sizlerle çözdüm ben, bana kalsa bu kafayla hiç bir halt anlayamadan konu kapanır gider di, keşke 2006 dan beri yaşadıklarımı burada yazsaymışım, belki gözümü açardınız da yaşadığım onca şey üstü kapanıp gitmezdi.
Bu arada anlaşılır olsun diye düzgün ifadeler kullanıyorum hani bazen bazı arkadaşlar arap saçı gibi yazar burada okuyanlar bir şey anlamaz ya o yüzden. Derdimi net anlatayım, doğru anlaşılsın istiyorum.
Ben açıklamasına izin verdim zaten, geldi konuştuk ama benim tahammülüm kalmadı zoruma gitti söyledikleri, terk ettim olduğumuz yeri, o ne yaptı ben Bende eski arkadaşlarımla görüşüyüm o zaman anlamında birşey söyledim diye tartakladı beni. Ne yapcam bilemedim ki.İçime sinmez..Erkekler çok bencil genel olarak konuşuyorum elbette, bir bebek gibi çok fazla ilgi bekliyorlar , tabii ne olursa olsun bu eşinin yaptığını HAKLI çıkarmaz ana lütfen onun bu konuyu açıklamasına izin ver çünkü boşansan bile yıllarca düşüneceksin acaba gerçekten ne oldu diye
2006 benim buraya üye olduğum tarih canım ya, ha2006 derken?? Eşinizle 5 yıllık bir geçmişiniz yok muydu?
2006 benim buraya üye olduğum tarih canım ya, hani o zamandan bu zamana birsürü olay yaşadım ben her insan gibi. Onu diyorum 2006 beri her kötü yaşadığım şey hakkında buradan fikir alsaydım belki o olaylarında üstünü kapatamazdı kimse. Sorardım hesabını anlamında yazdım yav.2006 derken?? Eşinizle 5 yıllık bir geçmişiniz yok muydu?
2006 benim buraya üye olduğum tarih canım ya, ha
2006 benim buraya üye olduğum tarih canım ya, hani o zamandan bu zamana birsürü olay yaşadım ben her insan gibi. Onu diyorum 2006 beri her kötü yaşadığım şey hakkında buradan fikir alsaydım belki o olaylarında üstünü kapatamazdı kimse. Sorardım hesabını anlamında yazdım yav.
Canım benim çok üzüldüm yaşadıklarınaSanırım haklısınız kendime güvenirim ama, en çok bilen en çok yanılır sözü benim hayat felsefemdir. Yani herşeyin en iyisinin, iyisi vardır biliyorum.
Ama üzgünlüğü mü burada yazarak nasıl anlatayım. Bir ekranın karşısına geçmiş, sizlerden gelen mesajları bekliyorum, ağlıyorum elimden başka gelen birşey de yok. İçimde bir histe yok üstelik, derdime ortak olan onlarca tanımadığım kadınsınız ve bu olayı çevremden bir tek arkadaşım biliyor. Onunla bile 2. kere görüşmedim daha. Ama burada özellikle gece olunca size yazmak sizden gelen cevapları okumak bana iyi geliyor.
Siz bilmiyorsunuz ama bu olayı sizlerle çözdüm ben, bana kalsa bu kafayla hiç bir halt anlayamadan konu kapanır gider di, keşke 2006 dan beri yaşadıklarımı burada yazsaymışım, belki gözümü açardınız da yaşadığım onca şey üstü kapanıp gitmezdi.
Bu arada anlaşılır olsun diye düzgün ifadeler kullanıyorum hani bazen bazı arkadaşlar arap saçı gibi yazar burada okuyanlar bir şey anlamaz ya o yüzden. Derdimi net anlatayım, doğru anlaşılsın istiyorum.
Öyle, aman kader deyip avunmak lazım belkide, şimdi intikam planları kuruyorum kafamda ama kendimi biliyorum. Hiç birşey yapmadan gidip açarım davamı, bir kaç ayda boşanırız. Sakin sakin otururum bendeAnladım canım. Hayırlısı olsun hakkında. Hep derim hiç kimseye bunu yapmaz dememek Lazım. Yeri geliyor insana ailesi bile neler yapıyor
Ben eşinin açıklamasını ikna edici bulmadım , kanıtlaması gerekBen açıklamasına izin verdim zaten, geldi konuştuk ama benim tahammülüm kalmadı zoruma gitti söyledikleri, terk ettim olduğumuz yeri, o ne yaptı ben Bende eski arkadaşlarımla görüşüyüm o zaman anlamında birşey söyledim diye tartakladı beni. Ne yapcam bilemedim ki.İçime sinmez..
Aaaa dimi evet, bak işte gelmiyor benim aklıma :)))Canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına
Keşke başka türlü olsaydı ama herşey ortada...
Darp raporu almayı ihmal etme, nasılsa sonunda boşanırız deme olanları kanıtlayamazsan eşin boşanmak istemediği için hakim sizi danışmana falan yönlendirebilir ve seneler sonra anca boşanırsın...
Not: daha önce mühendis kızla ilgili olayda eşinin seni suçlamaya hakkı yok, ortama girip tanışırken kendisinin söylemesi lazımdı eşim mavi turna diye!
Ama adam ortamı baya boş bulmuş anlaşılan, nasılsa anlamaz diye msjlar sizin telefona da düştüğü halde yapacğını yapmaktan geri kalmamış!
Dimi yani, boşanma davasını açtığımda telefon kayıtlarını, mesajlarını sunsun mahkemeyeBen eşinin açıklamasını ikna edici bulmadım , kanıtlaması gerek
Zaten çocuktan vurmaya çalışıyor beni uyanık. Bebeğimiz ne olacakmış, yapmadığı bir şey için onları ayırırsam ilerde oğlumuz büyüyünce ona ne hesap verecekmişim cart curt.Küçük bebeginizi de görmek istemiyor mu kocanız. Siz eğitimli is tecrübesi olan birisiniz iş kolay bulursunuz sanırım. Bebeğe bakacak kimse var mı aileniz yanınızda olacak mı. O kadar zor ki kadın olmak. Gazeteler kadın cinayetleriyle dolu. Sadece cahil insanlar değil bu canavarlar. O kibar dediğiniz eşiniz bile ilk tartışmada cirkinlesmis. Bence k.pederinizle fln da konuşun. Kendinizi en iyi şekilde koruyun
Yoo hayır aksine memnun oldum böyle yazmanıza. Bende enine boyuna düşünmeye çalışırken iyi oldu yazmanız.Şimdi söyleyeceklerime tepki gelebilir anlayışla karşılarım, herkesin düşüncesi farklı sonuçta. Eşiniz çok büyük bir hata yapmış, affedin demiyorum ama 3. Kişi olarak ben de bir yorum yapmak isterim. Öncelikle yeni doğum yapmışsınız bebeğiniz küçük, sizin fiziki ve ruhi yapınız değişti, belki eşinize tavrınız ilgi alakanız da değişti. Eşiniz boşluğa düşmüş kendine heyecan aramış belli ki ama eski kız arkadaşını araması en azından önüne gelenle sizi aldtmayacağı anlamına geliyor. Sizin eskilere atıf yapmanızda duyduğu rahatsızlık da kendi hislerini sizin hissetmenizin veya başkalarının size hissetmesinin onun için katlanılmaz olduğu yani sizi sevdiği ve cinsel kıskançlık duyduğunu gösterir. Bir avukat olarak boşanırım ben kesin diyorsanız hemen darp raporu alın derim velayet nafaka hususlarında da yardımı olur, ama evliliğiniz çocuk ve eşinizin orta yaş sendromu sınavından geçtiğini unutmayın lütfen. Belli ki siz de eşiniz de normal şartlarda iyi anlaşan konuşabilen eğitimli bir çiftsiniz. Kalbinizdeki kırgınlık hiç geçmeyecektir ve eşiniz de bunu her zaman hissedecektir. Affetmeyi seçerseniz hayatı ona zindan etmeyin, onu dışarıya daha da itersiniz. En azından eşinizin de diğer erkeklerden bir farkı olmadığını, boş bırakmaya gelmeyeceğini bence az hasarla öğrenmiş bulunuyorsunuz. Önemli bir sınav, önemli olan eşinizin bundan sonraki tavrı, belki de bundan sonra liseli aşıklar gibi olacaksınız. Herkes hata yapar öyle kötü boşanma davalarım oldu ki ofisten çıktıklarında arkalarından efkar basardı üstme. Küçük oğlunuzu düşünün terapiye gidebilirsiniz mesela.Uzun oldu umarım sonu sizin için iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?