Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Erkekler çok bencil genel olarak konuşuyorum elbette, bir bebek gibi çok fazla ilgi bekliyorlar , tabii ne olursa olsun bu eşinin yaptığını HAKLI çıkarmaz ana lütfen onun bu konuyu açıklamasına izin ver çünkü boşansan bile yıllarca düşüneceksin acaba gerçekten ne oldu diye

Canim olaylara bakilirsa biraz sakinsin herkesin mizaci bir olmaz sen cirkef biri değilsin bencede en guzel cevabi vermissin ama ben olsam aaa sen bizim evli oldugumuzu bilmiyorsun derdim mesela

Ya benim ki sakinlikten mi bilmiyorum ama aklıma gelmiyor o an düşünemiyorum, üzerinde durmuyorum anca biri beni dürtecekte öyle aklıma düşecek bazı şeyler. Eşimin son olayında buraya yazmasam sizler beni uyandırmasanız bu olayın üstüde kapanır giderdi ben peşine düşmezdim çünkü, ama salakmıyım bilmiyorum aklıma gelmiyor olayları anında yorumlayıp, kurgulayamıyorum ben.

Boşver bu halin daha iyi yıpranmazsın işte kafanda kurup kurup

Evet bence siz çok rahat kendine çok güvenen bir tipsiniz. Baksanıza anlatırken olayları bile çok rahatsınız ve üzgün olduğunuzu belli etmiyorsunuz.
Sanırım haklısınız kendime güvenirim ama, en çok bilen en çok yanılır sözü benim hayat felsefemdir. Yani herşeyin en iyisinin, iyisi vardır biliyorum.

Ama üzgünlüğü mü burada yazarak nasıl anlatayım. Bir ekranın karşısına geçmiş, sizlerden gelen mesajları bekliyorum, ağlıyorum elimden başka gelen birşey de yok. İçimde bir histe yok üstelik, derdime ortak olan onlarca tanımadığım kadınsınız ve bu olayı çevremden bir tek arkadaşım biliyor. Onunla bile 2. kere görüşmedim daha. Ama burada özellikle gece olunca size yazmak sizden gelen cevapları okumak bana iyi geliyor.

Siz bilmiyorsunuz ama bu olayı sizlerle çözdüm ben, bana kalsa bu kafayla hiç bir halt anlayamadan konu kapanır gider di, keşke 2006 dan beri yaşadıklarımı burada yazsaymışım, belki gözümü açardınız da yaşadığım onca şey üstü kapanıp gitmezdi.

Bu arada anlaşılır olsun diye düzgün ifadeler kullanıyorum hani bazen bazı arkadaşlar arap saçı gibi yazar burada okuyanlar bir şey anlamaz ya o yüzden. Derdimi net anlatayım, doğru anlaşılsın istiyorum.

2006 derken?? Eşinizle 5 yıllık bir geçmişiniz yok muydu?

Ben açıklamasına izin verdim zaten, geldi konuştuk ama benim tahammülüm kalmadı zoruma gitti söyledikleri, terk ettim olduğumuz yeri, o ne yaptı ben Bende eski arkadaşlarımla görüşüyüm o zaman anlamında birşey söyledim diye tartakladı beni. Ne yapcam bilemedim ki.İçime sinmez..

2006 benim buraya üye olduğum tarih canım ya, ha
2006 benim buraya üye olduğum tarih canım ya, hani o zamandan bu zamana birsürü olay yaşadım ben her insan gibi. Onu diyorum 2006 beri her kötü yaşadığım şey hakkında buradan fikir alsaydım belki o olaylarında üstünü kapatamazdı kimse. Sorardım hesabını anlamında yazdım yav.

Anladım canım. Hayırlısı olsun hakkında. Hep derim hiç kimseye bunu yapmaz dememek Lazım. Yeri geliyor insana ailesi bile neler yapıyor

Canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına
Keşke başka türlü olsaydı ama herşey ortada...
Darp raporu almayı ihmal etme, nasılsa sonunda boşanırız deme olanları kanıtlayamazsan eşin boşanmak istemediği için hakim sizi danışmana falan yönlendirebilir ve seneler sonra anca boşanırsın...

Not: daha önce mühendis kızla ilgili olayda eşinin seni suçlamaya hakkı yok, ortama girip tanışırken kendisinin söylemesi lazımdı eşim mavi turna diye!
Ama adam ortamı baya boş bulmuş anlaşılan, nasılsa anlamaz diye msjlar sizin telefona da düştüğü halde yapacğını yapmaktan geri kalmamış!

Anladım canım. Hayırlısı olsun hakkında. Hep derim hiç kimseye bunu yapmaz dememek Lazım. Yeri geliyor insana ailesi bile neler yapıyor
Öyle, aman kader deyip avunmak lazım belkide, şimdi intikam planları kuruyorum kafamda ama kendimi biliyorum. Hiç birşey yapmadan gidip açarım davamı, bir kaç ayda boşanırız. Sakin sakin otururum bende

Ben eşinin açıklamasını ikna edici bulmadım , kanıtlaması gerek

Aaaa dimi evet, bak işte gelmiyor benim aklıma :)))
Evet bu ortalığı boş bulma meselesi doğru. aslında eşimin en çok problem çıkardığı noktada bu, ben gerek gördüğüm durumlarda müdahale eder, karışırım ama gerek duymadıysam yada tehlikeyi anlamadıysam öyle karışmam birşeye.
Bunun kendime yada eşime çok güvenmemle ilgisi yok, offf yıllarca iş güç koşturma derken eşimi boşladım mı ben şimdi, bumu çıkıyor ortaya. Ben ona dünyayı zehir eden eş olmamak için müdahale etmedim bazı şeylere ki eşimde öyle aşırıları olan biri değil ki, herkes kadar gece çıkar, herkes kadar arkadaşları ile takılır ama herşeyi benimle yapardı. Bende hiç bir zaman onu kısıtlamadım. Arkadaşlarına, nereye gittiğine karışmadım.

Küçük bebeginizi de görmek istemiyor mu kocanız. Siz eğitimli is tecrübesi olan birisiniz iş kolay bulursunuz sanırım. Bebeğe bakacak kimse var mı aileniz yanınızda olacak mı. O kadar zor ki kadın olmak. Gazeteler kadın cinayetleriyle dolu. Sadece cahil insanlar değil bu canavarlar. O kibar dediğiniz eşiniz bile ilk tartışmada cirkinlesmis. Bence k.pederinizle fln da konuşun. Kendinizi en iyi şekilde koruyun

Mesajlasma varsa devami gelebilirdir bana gore. Yani ben evliyim diyip kendini tutmasi lazim. Eski sevgiliden arkadas olmaz. Bence suphelenmekte haklisiniz. Ama ona bi sey belli etmeyin, hemen gidip soylemek iyi olmaz. Beklemede kal.

Zaten çocuktan vurmaya çalışıyor beni uyanık. Bebeğimiz ne olacakmış, yapmadığı bir şey için onları ayırırsam ilerde oğlumuz büyüyünce ona ne hesap verecekmişim cart curt.
Aman ya annemle kayınvalidem zaten bir alem, onlara göre ne varki bunda (eski kafa kadınlar onlarda erkek ne yapsa kadın susacak) Kayınvalidem geçen annemle dışarda buluşmuş annem halen burda zaten. Bizi barıştırmadan gitmeyecek aklınca.
Kayınvalidem benim oğlum birşey yapmadı, gelin çok abarttı konuyu başka noktalara taşıdı, geri dönüşü olmayan yere gitmeden bunu halledecekmiş:))))
Annemde gelmiş bana, kızım bu kadar abartacak ne var diyo, ilk başta hemen boşanacaksın diyen kadın 180 derece döndü şimdi.
Bebeğime bir süre kendim bakabilirim, sonrasında işe başlarım ama o zamanda iyi bir bakıcı en doğrusu olur benim için.

Şimdi söyleyeceklerime tepki gelebilir anlayışla karşılarım, herkesin düşüncesi farklı sonuçta. Eşiniz çok büyük bir hata yapmış, affedin demiyorum ama 3. Kişi olarak ben de bir yorum yapmak isterim. Öncelikle yeni doğum yapmışsınız bebeğiniz küçük, sizin fiziki ve ruhi yapınız değişti, belki eşinize tavrınız ilgi alakanız da değişti. Eşiniz boşluğa düşmüş kendine heyecan aramış belli ki ama eski kız arkadaşını araması en azından önüne gelenle sizi aldtmayacağı anlamına geliyor. Sizin eskilere atıf yapmanızda duyduğu rahatsızlık da kendi hislerini sizin hissetmenizin veya başkalarının size hissetmesinin onun için katlanılmaz olduğu yani sizi sevdiği ve cinsel kıskançlık duyduğunu gösterir. Bir avukat olarak boşanırım ben kesin diyorsanız hemen darp raporu alın derim velayet nafaka hususlarında da yardımı olur, ama evliliğiniz çocuk ve eşinizin orta yaş sendromu sınavından geçtiğini unutmayın lütfen. Belli ki siz de eşiniz de normal şartlarda iyi anlaşan konuşabilen eğitimli bir çiftsiniz. Kalbinizdeki kırgınlık hiç geçmeyecektir ve eşiniz de bunu her zaman hissedecektir. Affetmeyi seçerseniz hayatı ona zindan etmeyin, onu dışarıya daha da itersiniz. En azından eşinizin de diğer erkeklerden bir farkı olmadığını, boş bırakmaya gelmeyeceğini bence az hasarla öğrenmiş bulunuyorsunuz. Önemli bir sınav, önemli olan eşinizin bundan sonraki tavrı, belki de bundan sonra liseli aşıklar gibi olacaksınız. Herkes hata yapar öyle kötü boşanma davalarım oldu ki ofisten çıktıklarında arkalarından efkar basardı üstme. Küçük oğlunuzu düşünün terapiye gidebilirsiniz mesela.Uzun oldu umarım sonu sizin için iyi olur

Pardon, aciklamayi okumadan yazmisim, ama.cok sayfa var anlayamadim ne oldu, aldatmis mi yani?

Ani karar vermemek Lazım elbette ama çırpınsın bakalım evlilik kolay kurulmuyor güven kolay kazanılmıyor, yeniden çabalasın ben açıkcası Boşanma olacağını düşünmüyorum eşininde açıkcası senden çok ilgi bekleyen bir adam OLDUĞUNU düşünüyorum dikkat çekmek için bile yapmış olabilir ama sürünsün elbette ama eski kızarkadaşla şuan aşk yaşadığını düşünmüyorum

Yoo hayır aksine memnun oldum böyle yazmanıza. Bende enine boyuna düşünmeye çalışırken iyi oldu yazmanız.
Benim canımı yakan şeyi ben aslında çok iyi biliyorum, Onun başka bir kadına heyecan duyması, onu istemesi.Duygusal olarak hissettiği şeyler yani. Evet evliliğin zor dönemeçlerindeyiz, çocuk, yaş almak, ben de belki pek ondaki değişimleri göremedim, yanında olamadım bu döneminde ama ben hiç yılmadım mı sanki, ben hiç kendi kendime problemler yaşamadım mı içimde, İlk fırsatta başkalarına koşmak için sebep mi bunlar. Affetmek şuan öyle uzak ki bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…