duygu sömürüsü mü acaba gerçekten ? uzaklaştı şimdi benden. zaten köyde yaşamiyacaz ama benim için bişeyleri göze alamayacağını görmüş oldum ben, küçümsediğini ailemi istemediğini anlamış oldum değişmişsin sen falan dediHem seni dinlemiyor hem de kafasında kurduğuna inanıp seni suçluyor. İyi bir duygu sömürüsü yapmış seni de kendini suçlamana sebep olmuş. Daha büyümemiş erkek çocuğu kendisi - boş ver o ne düşünürse düşünsün sen kendini onun gözünde aklamaya çalışmak uğruna kişiliğinden ödün verme zira ne dersen de o kendi kafasında kurduğuna inanacak.
ne demek istiyor ne yapmayı düşünüyor bilmiyorum beni mi deniyor yoksa cidden öyle mi düşünüyor kestiremiyorumÖmrünün hatasını yapıosun... ah sen aile köy cevre baskısını blmezsn.. gülüsün solar.. bi de çock al... gitsen gidemezsin kalsan ölümden beter... ah bu gençlik.. pembe düsler... özgürlükmü tutsaklıkmı... sen seç.. beni de unutma kuzu...
mezun olur olmaz askere gitti kpssye girdi ama tercih yapmadı askerlik olduğu için iki sene aynı puanla tercih yapma hakkı var gelince yapacak tercihini. uyum sağlayamam düşününce bile ruhum daralıyor. hayırlısı olsun diyorum bir daha bu konuyu açmayı düşünmüyorum ailemde izin vermez zaten ama bilmiyorum işteBüyük bir hata yapıyorsun köye gelin gitmekle.. Merkezi bir yerde yaşıyormuşsun, her şey elinin altındaymış, sence köye uyum sağlayabilecek misin? Ben küçük bir ilçeye atandım geldim. Bak köy değil, ilçe ama nasıl zorluk çekiyorum bilsen. Kaldı ki başımda beni kısıtlayacak koca, kayınvalide falan yok. Her şeyi yapmakta hürüm. Bir de merak ettiğim erkek arkadaşın ne işle meşgul?
annemde insanlar köyden şehire geliyor sen köye mi gideceksin yapamazsın orda diyor. bende öyle düşünüyorum aslında gitmek istemiyoruz zaten ama bilmiyorum ayrılık olursa sonu ne olur. gitmek istemediğimi orda ona mutlu bi eş olamayacagımı söyledimarkadasım bende şehirden köye geldim inan o kadar zor alışamadım hala nefret ediyorum diyebilirim market yok doğalgaz yok yazın bahçelerini sulayanlar yuzunden koca yaz suyumuz sadece yarım saat aktı evler buz gibi ailemin evinde rahattım şimdi zor geliyor eşime belli etmiyorum ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım çok iyi düşün derim sevgide yetmiyor bazen mutlu olman için
zaten sorun o. temelde yatan sorun o gidip merkezi bi yerde alıştığım düzende yaşayacak olsam zaten belkide düğünü bu kadar önemsememyazan oldumu bilmiyorum ama düğün salonundan ziyada köyde yaşabilecekmisin önce ona kendini alıştır..
örf adeti öyleymiş diye düşünüp meydanda yapılan düğünü pek önemsemem açıkçası..
istemiyorum bendeay ben ist.avrupa yakasından anadolu yakasına zor gelin gittim sen neden bahsediyorsun bacım
orası öyle mi bilmiyorum pek. zeytin falan toplanıyor amaşu an bende bir köyde çalışıyorum ama düşündüğüm gibi değil . Genelde hayvan beslemiyolar , bitki yetiştirmiyolar , beslenmeye bile hazır reçel yolluyolar sizinki nasıl bilemicem ama bizim köy tembel
bende öyle diyorum ailemde kabul etmez pek sanmıyorum ama gururuna dokunuyor ya çok saçma bi şekilde alınıyor. dünden beri hala konuşmadıkCokkkk çok çok pişman olacaksin.....yapma yazık etme. ..bekle atansin isini kursun..köyü kabul etme...olmazsa olmasin..evlenip cocuklarin olunca dayanamayıp o hayata ayrilirsan yazik olur...zeminini hazirlama.mantikli ol...hem ailen biliyormu koyde oturmana izin veriyormu....köy diyorum benim de babamn köyü var...coook seviyorum köyü ama arada kafa dinleyip gelmek icin sadece..koydeki kizlar sehirli biriyle evlenip sehirde yasamaya can atar ve lakin sehire gelin giderler. ..sen de tam tersi ve bu devirde....bu arada bizim koyun gençleri evlenince sehire geçiyorlar. ..köyde yaşlılar kaldi ....
bi hatam yok değil mi? öyle bi konuştu ki bana kendimi kötü hissettirdi sağolsunYazilanlarin tumunu okuyamadim ama sana tavsiyem su:
kac yildir berabersiniz bilmiyorum ama bu surecteki sana karsi tavirlarni tart. iliskide surekli bir baski varmi?
Eger surekli bir baski hali yoksa erkek bu dugun islerini pek ciddiye almadgi icin oldu bittiye getirmek isteyebilir. ( ama oldu bittiye getirmek istemesi mi? Yoksa baski kurmasimi soz konusu)
bu iliskin boyunca yasadiklarindam cikarabilirsin.
2. Sana koye yerles yahut ilerisi icin bir hedef koydgunda hitap sekli nasil ( oraya yerlescez oyle yapcaz seklindemi)
bu cok skimti bir konusma seklidir.
3. Koy hayati gercekten skintili eger alisik degilsen. Komsularin kapi adabi diye bisi yok. Pat giren olur eve. Tum kadinlarda bi dedikodu furyasi olur genelde. ( nisan olmadan git bi bak derim koye. Hatta imkanin varsa bir gun kal ailenle)
# ayrica sevgiyi evlilikte yuruten sey. Beraber anlayistr. Surekli senin anlayis gostermen ilerde seni cok fazla yipratir.
# smdi yapmaktan korktgun sey ilerde pskolojinin bozulmasina bile sebep olur.
Onun icin bilerek bir ucurumdan atlama. Iliskini bir gozde gecir. Ve seni aramiyorsa birak kapali kalsin telefonu. Seni ozlerse deger verirse tekrar donus yapar. Hatali degilsin onun icin bu adimi birak o atsin
bende öyle diyorum sende bana saygı duymuyorsun o zaman diyorum duymuyor bile beniNe alaka canım. Oda size saygı duysun ozaman. Isteklerinize. . Zaten fedakarlıkta bulunan sizsiniz. Istiyorum deyin bir kere oluyor bu. Hem salonda hem köyde olsun.
evet zaten atama olursa bi sorun kalmayacak aramızdayasayacağınız yerin belli olması açısından
komik mi neresi komik bunun? sadece aramızda bi simge yok aileler biliyor niyetler belli bi yüzük takılmış olsaydı komik gelmeyecek miydi.kusura bakmayın ama daha ortada fol yok yumurta yokken boyle konular konusmayı ve ustune aglamayı ben komık buluyorum
çooook büyük bi değişiklik dimi bu? ben abartmıyorum yaniKöye alışabileceğinizden emin değilsiniz, ama bunun için de ayrılamam diyorsunuz.
Tam da bunun için ayrılınır.
Bırakın şu sevgiyi, aşkı.
1 ay değil, 1 yıl değil.
Zorlanmam, ayak uydururum, mutlu bile olurum deseniz tamam.
Ama hiçbir şeyden emin değilken sırf seviyorum diye bu kadar büyük değişikliği kabul eder mi insan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?