Kocaman bir hayal kırıklığı. Bunun için ayrılık olur mu?

kusura bakmayın ama daha ortada fol yok yumurta yokken boyle konular konusmayı ve ustune aglamayı ben komık buluyorum

Köye alışabileceğinizden emin değilsiniz, ama bunun için de ayrılamam diyorsunuz.

Tam da bunun için ayrılınır.
Bırakın şu sevgiyi, aşkı.
1 ay değil, 1 yıl değil.
Zorlanmam, ayak uydururum, mutlu bile olurum deseniz tamam.
Ama hiçbir şeyden emin değilken sırf seviyorum diye bu kadar büyük değişikliği kabul eder mi insan?

ay ben ist.avrupa yakasından anadolu yakasına zor gelin gittim sen neden bahsediyorsun bacım

yazan oldumu bilmiyorum ama düğün salonundan ziyada köyde yaşabilecekmisin önce ona kendini alıştır..
örf adeti öyleymiş diye düşünüp meydanda yapılan düğünü pek önemsemem açıkçası..

duygu sömürüsü mü acaba gerçekten ? uzaklaştı şimdi benden. zaten köyde yaşamiyacaz ama benim için bişeyleri göze alamayacağını görmüş oldum ben, küçümsediğini ailemi istemediğini anlamış oldum değişmişsin sen falan dedi

ne demek istiyor ne yapmayı düşünüyor bilmiyorum beni mi deniyor yoksa cidden öyle mi düşünüyor kestiremiyorum

mezun olur olmaz askere gitti kpssye girdi ama tercih yapmadı askerlik olduğu için iki sene aynı puanla tercih yapma hakkı var gelince yapacak tercihini. uyum sağlayamam düşününce bile ruhum daralıyor. hayırlısı olsun diyorum bir daha bu konuyu açmayı düşünmüyorum ailemde izin vermez zaten ama bilmiyorum işte

annemde insanlar köyden şehire geliyor sen köye mi gideceksin yapamazsın orda diyor. bende öyle düşünüyorum aslında gitmek istemiyoruz zaten ama bilmiyorum ayrılık olursa sonu ne olur. gitmek istemediğimi orda ona mutlu bi eş olamayacagımı söyledim

zaten sorun o. temelde yatan sorun o gidip merkezi bi yerde alıştığım düzende yaşayacak olsam zaten belkide düğünü bu kadar önemsemem

orası öyle mi bilmiyorum pek. zeytin falan toplanıyor ama ben yapamam ki annem gençliğinde köyde yaşamış şuan kalkıp gitse o bile uyum sağlayamaz

bende öyle diyorum ailemde kabul etmez pek sanmıyorum ama gururuna dokunuyor ya çok saçma bi şekilde alınıyor. dünden beri hala konuşmadık

bi hatam yok değil mi? öyle bi konuştu ki bana kendimi kötü hissettirdi sağolsun

Ne alaka canım. Oda size saygı duysun ozaman. Isteklerinize. . Zaten fedakarlıkta bulunan sizsiniz. Istiyorum deyin bir kere oluyor bu. Hem salonda hem köyde olsun.
bende öyle diyorum sende bana saygı duymuyorsun o zaman diyorum duymuyor bile beni

kusura bakmayın ama daha ortada fol yok yumurta yokken boyle konular konusmayı ve ustune aglamayı ben komık buluyorum
komik mi neresi komik bunun? sadece aramızda bi simge yok aileler biliyor niyetler belli bi yüzük takılmış olsaydı komik gelmeyecek miydi.

çooook büyük bi değişiklik dimi bu? ben abartmıyorum yani

gerçekten bu adamla yapabileceğini düşünüyormusun?

Ben göze al diyen adamın kastettiği şey "her dediğimi yap kul köle ol" farkında mısınız? Neden hep siz göze alan taraf oluyorsunuz? Neden herşeyi sizden bekliyor sevgiliniz tam bir bencil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…