Kocaman bir hayal kırıklığı. Bunun için ayrılık olur mu?

Ayyy ne uyuz biri!
Konu sahibi çok iyi düşün, böylesini ben sevgiliyken çekemem koca versiyonunu düşünemiyorum.
Burda çok konu açtırır bu sana valla
Bide ona sor. Ona gore ben degistim sevgim azaldi ailesini istemiyorum gözüm yüksekte vs vs

haksız olduğu için suç bastırmış üzülme boşuna seninde fikirlerin var hiçkimse vazgeçilmez değil unutma!
Bu seferde senin istediğin hersey olsun sana göre yasayalim bencilligimden kurtulayim diyo. Ya ben haksiz miyim alt tarafi herkesin istryebilecegi bişey istedim

Sırf inat uğruna tercih yapmayacak birinden bahsediyorsun.
Nasıl bir evliliğin olacağını az çok biliyorsun.
Bin kere düşünmelisin.

Kız kardeşim bu sebepten ayrıldı. " Ne kadar sevmem de ben köyde yapamam, yol yakınken ayrılalım" dedi ve ayrıldı.

Beklentileriniz çok farklı.

Aklın varsa gitme köye gelin..Kolay mi rahata alismisken köyde yasamak..Ayrıca sevgilin resmen duygu sömürüsü yapıyor..Senin hakkin düğün konusunda istediğin gibi olması..Çok seviyorsun eyvAllah ama o isler o kadar basit degil çok zorlanirsin bence küçük yerde..Ayrıca madem senden fedakarlık istiyor kendisi de elini tasin altına koysun..Sen bütün şartlarını değiştir o bir salon tutmaktan aciz..Çok komik..

Şimdide geri çekti kendini ben bisey demicem sana karismicam bana bisey sorma sen ne istiyosan evet dedi. O kadar sucluyum ki suan onun gözünde

Bana dedi ki zaten orda yasamayacaktik benim icn herseyi goze alamayacakmissin değişmissin bunu anladım dedi

Şimdide geri çekti kendini ben bisey demicem sana karismicam bana bisey sorma sen ne istiyosan evet dedi. O kadar sucluyum ki suan onun gözünde

Gözünde fazla büyütüyorsun bence bu adamı. Sevgini kullanmasına izin verme.
Konuşarak değil sevgini baz alarak hareket ediyor.

Gözünde fazla büyütüyorsun bence bu adamı. Sevgini kullanmasına izin verme.
Konuşarak değil sevgini baz alarak hareket ediyor.
Sevgime güveni kalmamış ay beni öyle bi moda soktu ki sanki para delisi zengin koca avcisiyim. Is icin olsa gorev icin olsa gider bi simidi de paylasirim gerekirse ama mecburiyet yokken neden böyle olsun ki. Babadida sevmiyor orayi baban bile sevmiyor benim onyargiyla yaklasmami yadirgayamazsin diyorum an la mi yor

Bakış açısı işte. Sen bu insanla mutlu olamazsın. Sanmıyorum. Hayırlısı neyse o olsun.

Konuyu çok başka yerlere getirdi benimle ilgili busey bilmek duymak istemiyormus ne istersem onu yapacakmisim gikir beyan etmeyecrkmis o kucumsedigim hayatı yasamak zorunda degilmisim
Hem seni dinlemiyor hem de kafasında kurduğuna inanıp seni suçluyor. İyi bir duygu sömürüsü yapmış seni de kendini suçlamana sebep olmuş. Daha büyümemiş erkek çocuğu kendisi - boş ver o ne düşünürse düşünsün sen kendini onun gözünde aklamaya çalışmak uğruna kişiliğinden ödün verme zira ne dersen de o kendi kafasında kurduğuna inanacak.

Ömrünün hatasını yapıosun... ah sen aile köy cevre baskısını blmezsn.. gülüsün solar.. bi de çock al... gitsen gidemezsin kalsan ölümden beter... ah bu gençlik.. pembe düsler... özgürlükmü tutsaklıkmı... sen seç.. beni de unutma kuzu...

Büyük bir hata yapıyorsun köye gelin gitmekle.. Merkezi bir yerde yaşıyormuşsun, her şey elinin altındaymış, sence köye uyum sağlayabilecek misin? Ben küçük bir ilçeye atandım geldim. Bak köy değil, ilçe ama nasıl zorluk çekiyorum bilsen. Kaldı ki başımda beni kısıtlayacak koca, kayınvalide falan yok. Her şeyi yapmakta hürüm. Bir de merak ettiğim erkek arkadaşın ne işle meşgul?

Yazilanlarin tumunu okuyamadim ama sana tavsiyem su:
kac yildir berabersiniz bilmiyorum ama bu surecteki sana karsi tavirlarni tart. iliskide surekli bir baski varmi?
Eger surekli bir baski hali yoksa erkek bu dugun islerini pek ciddiye almadgi icin oldu bittiye getirmek isteyebilir. ( ama oldu bittiye getirmek istemesi mi? Yoksa baski kurmasimi soz konusu)
bu iliskin boyunca yasadiklarindam cikarabilirsin.
2. Sana koye yerles yahut ilerisi icin bir hedef koydgunda hitap sekli nasil ( oraya yerlescez oyle yapcaz seklindemi)
bu cok skimti bir konusma seklidir.
3. Koy hayati gercekten skintili eger alisik degilsen. Komsularin kapi adabi diye bisi yok. Pat giren olur eve. Tum kadinlarda bi dedikodu furyasi olur genelde. ( nisan olmadan git bi bak derim koye. Hatta imkanin varsa bir gun kal ailenle)
# ayrica sevgiyi evlilikte yuruten sey. Beraber anlayistr. Surekli senin anlayis gostermen ilerde seni cok fazla yipratir.
# smdi yapmaktan korktgun sey ilerde pskolojinin bozulmasina bile sebep olur.
Onun icin bilerek bir ucurumdan atlama. Iliskini bir gozde gecir. Ve seni aramiyorsa birak kapali kalsin telefonu. Seni ozlerse deger verirse tekrar donus yapar. Hatali degilsin onun icin bu adimi birak o atsin

Cokkkk çok çok pişman olacaksin.....yapma yazık etme. ..bekle atansin isini kursun..köyü kabul etme...olmazsa olmasin..evlenip cocuklarin olunca dayanamayıp o hayata ayrilirsan yazik olur...zeminini hazirlama.mantikli ol...hem ailen biliyormu koyde oturmana izin veriyormu....köy diyorum benim de babamn köyü var...coook seviyorum köyü ama arada kafa dinleyip gelmek icin sadece..koydeki kizlar sehirli biriyle evlenip sehirde yasamaya can atar ve lakin sehire gelin giderler. ..sen de tam tersi ve bu devirde....bu arada bizim koyun gençleri evlenince sehire geçiyorlar. ..köyde yaşlılar kaldi ....

Ne alaka canım. Oda size saygı duysun ozaman. Isteklerinize. . Zaten fedakarlıkta bulunan sizsiniz. Istiyorum deyin bir kere oluyor bu. Hem salonda hem köyde olsun.

arkadasım bende şehirden köye geldim inan o kadar zor alışamadım hala nefret ediyorum diyebilirim market yok doğalgaz yok yazın bahçelerini sulayanlar yuzunden koca yaz suyumuz sadece yarım saat aktı evler buz gibi ailemin evinde rahattım şimdi zor geliyor eşime belli etmiyorum ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım çok iyi düşün derim sevgide yetmiyor bazen mutlu olman için

şu an bende bir köyde çalışıyorum ama düşündüğüm gibi değil . Genelde hayvan beslemiyolar , bitki yetiştirmiyolar , beslenmeye bile hazır reçel yolluyolar sizinki nasıl bilemicem ama bizim köy tembel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…