Bide ona sor. Ona gore ben degistim sevgim azaldi ailesini istemiyorum gözüm yüksekte vs vsAyyy ne uyuz biri!
Konu sahibi çok iyi düşün, böylesini ben sevgiliyken çekemem koca versiyonunu düşünemiyorum.
Burda çok konu açtırır bu sana valla
Bu seferde senin istediğin hersey olsun sana göre yasayalim bencilligimden kurtulayim diyo. Ya ben haksiz miyim alt tarafi herkesin istryebilecegi bişey istedimhaksız olduğu için suç bastırmış üzülme boşuna seninde fikirlerin var hiçkimse vazgeçilmez değil unutma!
Şimdide geri çekti kendini ben bisey demicem sana karismicam bana bisey sorma sen ne istiyosan evet dedi. O kadar sucluyum ki suan onun gözündeSırf inat uğruna tercih yapmayacak birinden bahsediyorsun.
Nasıl bir evliliğin olacağını az çok biliyorsun.
Bin kere düşünmelisin.
Kız kardeşim bu sebepten ayrıldı. " Ne kadar sevmem de ben köyde yapamam, yol yakınken ayrılalım" dedi ve ayrıldı.
Beklentileriniz çok farklı.
Bana dedi ki zaten orda yasamayacaktik benim icn herseyi goze alamayacakmissin değişmissin bunu anladım dediAklın varsa gitme köye gelin..Kolay mi rahata alismisken köyde yasamak..Ayrıca sevgilin resmen duygu sömürüsü yapıyor..Senin hakkin düğün konusunda istediğin gibi olması..Çok seviyorsun eyvAllah ama o isler o kadar basit degil çok zorlanirsin bence küçük yerde..
Şimdide geri çekti kendini ben bisey demicem sana karismicam bana bisey sorma sen ne istiyosan evet dedi. O kadar sucluyum ki suan onun gözünde
Sevgime güveni kalmamış ay beni öyle bi moda soktu ki sanki para delisi zengin koca avcisiyim. Is icin olsa gorev icin olsa gider bi simidi de paylasirim gerekirse ama mecburiyet yokken neden böyle olsun ki. Babadida sevmiyor orayi baban bile sevmiyor benim onyargiyla yaklasmami yadirgayamazsin diyorum an la mi yorGözünde fazla büyütüyorsun bence bu adamı. Sevgini kullanmasına izin verme.
Konuşarak değil sevgini baz alarak hareket ediyor.
Sevgime güveni kalmamış ay beni öyle bi moda soktu ki sanki para delisi zengin koca avcisiyim. Is icin olsa gorev icin olsa gider bi simidi de paylasirim gerekirse ama mecburiyet yokken neden böyle olsun ki. Babadida sevmiyor orayi baban bile sevmiyor benim onyargiyla yaklasmami yadirgayamazsin diyorum an la mi yor
AminBakış açısı işte. Sen bu insanla mutlu olamazsın. Sanmıyorum. Hayırlısı neyse o olsun.
Hem seni dinlemiyor hem de kafasında kurduğuna inanıp seni suçluyor. İyi bir duygu sömürüsü yapmış seni de kendini suçlamana sebep olmuş. Daha büyümemiş erkek çocuğu kendisi - boş ver o ne düşünürse düşünsün sen kendini onun gözünde aklamaya çalışmak uğruna kişiliğinden ödün verme zira ne dersen de o kendi kafasında kurduğuna inanacak.Konuyu çok başka yerlere getirdi benimle ilgili busey bilmek duymak istemiyormus ne istersem onu yapacakmisim gikir beyan etmeyecrkmis o kucumsedigim hayatı yasamak zorunda degilmisim
yasayacağınız yerin belli olması açısındanAtandiktan sobra olsun dersem benimle mi evleneceksin meslegimle mi der garip biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?