Kocaman bir hayal kırıklığı. Bunun için ayrılık olur mu?

maneviyat cok cok onemli, onceliki konu.. ama baska seyler de var onemli olan.. o maneviyat insana empati, anlayis, saygi katmali.. dinimiz bunu gerektirir..

maneviyat cok cok onemli, onceliki konu.. ama baska seyler de var onemli olan.. o maneviyat insana empati, anlayis, saygi katmali.. dinimiz bunu gerektirir..
Bende öyle düşünüyorum ama bunu ona anlatamıyorum canım. Ah bi tanisan

Tekrar tekrar düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum
İşin içinden cikamiyorsan vazgeçmek istemiyorsun.Biraz bekle..o sana dönsün,konu açılırsa fikrini söylersin.Biraz ağırdan al..kendinide rahat bırak,bu kadar üzülme..hakkında hayırlısı için dua et..

Dua ediyorum zaten elimden dua etmekten ve akışına bırakmaktan başka bişey gelmiyor aramadı arayacagindan da emin değilim

şu evlenirken neden illa kadının yer değiştirmesi beklenir hiç anlamam.
senin yaşamın işin hayallerin yokmu?
evlendin diye köy hayatına alışmaya çalışmak zorundamısın?
o gelsin senin olduğun yere madem çok seviyor.
böyle emri vaki olurmu?

Benim de köyüm var,ama şehirde Doğdum büyüdüm Yazları günübirlim gideriz genelde,Köyde yaşayan akrabalarımda var tabi,fakat onlar köy meydanında düğün yapmıyorlar düğün salonlarında yapıyorlar artık,eğer siz Köyde oturmayı kabul ettiyseniz oda şehirde ki düğünü kabul etsin,orada ki insanlar için otobüs tutar,ayrıca işini nereden bulacak Köyden mi şehirden mi?

Bir de gideceğiniz yer nasıl bir yer mesela bizim burada ki köylerde daha çok yayla diyede geçer herşey var diyebilirim,market,otel,pansiyon tarzı yerler yemek yenen lokanta gibi yerleri,parkları çay bahçeleri,restoranları,lise vs herşey var,bir tek sinema salonu yok diyebilirim Yazları adım atacak yer zor bulunuyor,kışın biraz daha sakin olur şehirden pek farkı yok.

Sen düğünü boşver de orada bir ömür mutlu bir şekilde yaşayabilecek misin? Ben olsam yapamam, şimdi mutlu olurum belki ama bir 5 sene sonra sıkıntıdan patlarım. 5 seneyi de bulmaz gerçi 1 ay dayanamam ben.

Alıntılamıştım ama silindi hepsi neyse...
Sen düşün taşın ama kafaya takmamaya çalış. Değişim konusunda ise, sen kimseyi değiştiremezsin o da seni değiştiremez saygı duyması lazım.
Aramazsa da aramasın naz niyaz yapacak olan kişi o değil. Askerde diye de her şeye eyvallah etmek zorunda değilsin.
Daha önce yazdım zaten bir çok şeyi, kendimi tekrar etmek istemiyorum. Diyeceğim son şey şu ki; üzme kendini. Su akar yolunu bulur

Köye yerlesecekseniz düğünün köy meydanında olması mantıklı, yani dogru söylemis adam.. Köy meydanında düğün de köye yerleşmenin bir parçası zaten. Yani düşünceniz reçelde vukuu bulmaya baslamıs...

Kızlar çok üzgünüm ya kopardi iyice ipleri. Ben sanada senin hayatına da karismyacam bundan sonra ne istersen onu yap bize karşı dikkatli olnayacam artik falan dedi benimle herseye vardin eskiden sevhinin azaldığını düşünüyorum benim yaşadığım yeri yaptığım seyleri kucumsuyorsun saygısızlık yapiyosun dedi hic bisey eskisi gibi olmayacak falan dedi ama ben ne yaptim simdi

Adam size karşı dikkatli falan olmuyordu zaten bu birincisi.
Neyine baştan ben herşeye varım dediniz zaten bu da ikincisi.

Ortak karar alınamayan veya aldığınız ortak karara uyamadığınız hiç bir ilişki yürümez, üzülmenizi gerektirecek bir şey yok şu an için. Olmadı askerden dönene kadar sadece bu konuyu askıya alın yüzyüze geldiğinizde tekrar konuşursunuz ama o zamana kadar bir daha bu düğün işini konuşmaktan kaçının kesinlikle.

Şey için diyorum ortak karar çok değişken olabilir, köy meydanında düğün de yaparız ama bu iş bir kere oluyor o yüzden senin için senin tarafında zorlansak bile salonda da ayrıca yaparız vs. de bir ortak karardır. Böyle iki tarafı da düşünemeyecek şekilde laf edebilen insan belki sizi seviyordur ama bu yüzden sizin sevginizin azaldığını düşünüyorsa aslında koşarak uzaklaşmanız lazım. Akılsız sevgi çok saçma sapan bir şey.

Ben kacinsam bile soyledigim hiç bişeyi unutmayacak belki bende unutmayacam ama o çok kırıldı hala onu kucumsedigimi düşünüyor. Sen ne istersen oyle olacak ailenin sana yakistiracagi arkadaslarina gururla anlatacağın bi evde bi yerde yasayacaksin hic bir jonuda fikrimi sorma sorsanda soylemicem ben çok bencilmisim sana göre yasicaz artık dedi yani beni o kadar yanlış anladi ki onun icin herdeyi goze alamayan gözü yuksekte luks meraklisi oldum çıktım ayrildik mi onu bile bilmiyorum.

Konuyu çok başka yerlere getirdi benimle ilgili busey bilmek duymak istemiyormus ne istersem onu yapacakmisim gikir beyan etmeyecrkmis o kucumsedigim hayatı yasamak zorunda degilmisim

Ayyy ne uyuz biri!
Konu sahibi çok iyi düşün, böylesini ben sevgiliyken çekemem koca versiyonunu düşünemiyorum.
Burda çok konu açtırır bu sana valla

haksız olduğu için suç bastırmış üzülme boşuna seninde fikirlerin var hiçkimse vazgeçilmez değil unutma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…