maneviyat cok cok onemli, onceliki konu.. ama baska seyler de var onemli olan.. o maneviyat insana empati, anlayis, saygi katmali.. dinimiz bunu gerektirir..Iki ay oldu daha gideli gelmesine çok var. Maneviyata çok onem veriyor mesleği işi gücü yokken onunla zorluklara katlanmami istiyor yada en azindan bunu kabul etmemi. Ben bunları kabul edersem yine benim istegimde olur illaki ama önce görmesi lazim fedakarlık yaptığımı. O kadar tuhaf biri. Yazmıyorum biliyorum oda yazmaz gittiği yere kadar artık
Bende öyle düşünüyorum ama bunu ona anlatamıyorum canım. Ah bi tanisanmaneviyat cok cok onemli, onceliki konu.. ama baska seyler de var onemli olan.. o maneviyat insana empati, anlayis, saygi katmali.. dinimiz bunu gerektirir..
İşin içinden cikamiyorsan vazgeçmek istemiyorsun.Biraz bekle..o sana dönsün,konu açılırsa fikrini söylersin.Biraz ağırdan al..kendinide rahat bırak,bu kadar üzülme..hakkında hayırlısı için dua et..Tekrar tekrar düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum
Dua ediyorum zaten elimden dua etmekten ve akışına bırakmaktan başka bişey gelmiyorİşin içinden cikamiyorsan vazgeçmek istemiyorsun.Biraz bekle..o sana dönsün,konu açılırsa fikrini söylersin.Biraz ağırdan al..kendinide rahat bırak,bu kadar üzülme..hakkında hayırlısı için dua et..
tahmin edebiliyorum ki.. o yuzden boyle konusuyorum..Bende öyle düşünüyorum ama bunu ona anlatamıyorum canım. Ah bi tanisan
Bence Oğlak :)Erkek arkadasın koç burcu mu?
BalıkErkek arkadasın koç burcu mu?
Kızlar çok üzgünüm ya kopardi iyice ipleri. Ben sanada senin hayatına da karismyacam bundan sonra ne istersen onu yap bize karşı dikkatli olnayacam artik falan dedibenimle herseye vardin eskiden sevhinin azaldığını düşünüyorum benim yaşadığım yeri yaptığım seyleri kucumsuyorsun saygısızlık yapiyosun dedi hic bisey eskisi gibi olmayacak falan dedi ama ben ne yaptim simdi
Ben kacinsam bile soyledigim hiç bişeyi unutmayacak belki bende unutmayacam ama o çok kırıldı hala onu kucumsedigimi düşünüyor. Sen ne istersen oyle olacak ailenin sana yakistiracagi arkadaslarina gururla anlatacağın bi evde bi yerde yasayacaksin hic bir jonuda fikrimi sorma sorsanda soylemicem ben çok bencilmisim sana göre yasicaz artık dedi yani beni o kadar yanlış anladi ki onun icin herdeyi goze alamayan gözü yuksekte luks meraklisi oldum çıktım ayrildik mi onu bile bilmiyorum.Adam size karşı dikkatli falan olmuyordu zaten bu birincisi.
Neyine baştan ben herşeye varım dediniz zaten bu da ikincisi.
Ortak karar alınamayan veya aldığınız ortak karara uyamadığınız hiç bir ilişki yürümez, üzülmenizi gerektirecek bir şey yok şu an için. Olmadı askerden dönene kadar sadece bu konuyu askıya alın yüzyüze geldiğinizde tekrar konuşursunuz ama o zamana kadar bir daha bu düğün işini konuşmaktan kaçının kesinlikle.
Şey için diyorum ortak karar çok değişken olabilir, köy meydanında düğün de yaparız ama bu iş bir kere oluyor o yüzden senin için senin tarafında zorlansak bile salonda da ayrıca yaparız vs. de bir ortak karardır. Böyle iki tarafı da düşünemeyecek şekilde laf edebilen insan belki sizi seviyordur ama bu yüzden sizin sevginizin azaldığını düşünüyorsa aslında koşarak uzaklaşmanız lazım. Akılsız sevgi çok saçma sapan bir şey.
Yine suçlu ben oldumtahmin edebiliyorum ki.. o yuzden boyle konusuyorum..
Konuyu çok başka yerlere getirdi benimle ilgili busey bilmek duymak istemiyormus ne istersem onu yapacakmisim gikir beyan etmeyecrkmis o kucumsedigim hayatı yasamak zorunda degilmisimAlıntılamıştım ama silindi hepsi neyse...
Sen düşün taşın ama kafaya takmamaya çalış. Değişim konusunda ise, sen kimseyi değiştiremezsin o da seni değiştiremez saygı duyması lazım.
Aramazsa da aramasın naz niyaz yapacak olan kişi o değil. Askerde diye de her şeye eyvallah etmek zorunda değilsin.
Daha önce yazdım zaten bir çok şeyi, kendimi tekrar etmek istemiyorum. Diyeceğim son şey şu ki; üzme kendini. Su akar yolunu bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?