- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Tam tersi sizdeki durumlarYav surekli de olmaz ki bacım arada bi 2 tane revani yicek tabagı kötü buluyor
Allah bagislasin.Allah nasip ederse cocugum terazi olcak benzicekler mi yoksa
Sosyal medya kullanmıyoruz ikimizde ne instegram ne face ne twetter hic biri yok sadece göze hitap etsini istitor paylaşımcı degilTam tersi sizdeki durumlar ☺☺ Eşiniz yeni gelin sunum sayfalarından etkileniyor olmasın
Şaka bir yana bekarlığında da dikkat edermiydi? O kadar işten sonra zor gelebilir tabak süslemek normal yani istememeniz
Haha inanmıyorum yaaAllah bagislasin. Eki Görüntüle 2631653
Siz simdiden sunum tabaklari alin bol bol. Ihtiyaciniz olabilir,ilerleyen süreçte
Özentilikle alakasi oldugunu zannetmiyorum cunku cevresinde ozencek kimse yok restorant acmayi düşünüyor bu sebebten sevdigini dusunuyorum bir de boga burcu yemek yapmasini da yemesini de gorseli de seviyor.Eşim yıllarını vermiş aşçılığa o umursamıyor, bende aynı şekil özentilik yapıyor demekki ilerde normale döner.
Kolay değil ki minnoşum restorant açmak esnaf olmak keşke tabak süslemekle bitse... Eşinin mesleği nedir?Özentilikle alakasi oldugunu zannetmiyorum cunku cevresinde ozencek kimse yok restorant acmayi düşünüyor bu sebebten sevdigini dusunuyorum bir de boga burcu yemek yapmasini da yemesini de gorseli de seviyor.
Neden kolay olmasin kuzum bütün kuzenleri yemek üzerine esnaf sadece sunum degil zaten eli de lezzetli her yemegi de yapıyor, mütait kendisiKolay değil ki minnoşum restorant açmak esnaf olmak keşke tabak süslemekle bitse... Eşinin mesleği nedir?
Baş başayken bile sunum seviyor tabağa güzel konulsun istiyor, pilav et yogurt vs. düz tabakta bölüm bölüm olsun istiyor, e bende baş başayız ne gerek var ya zaten normalde misafir gelince sunum yapıyorum tatlı çay sunum vs. Yapıyorum ama esim ana yemekte özellikle tabaga restorantta koyulur gibi istiyor hatta cogu kez kendi yapar ve kendi sunum hazırlar tek taraflı yap yiyim kafasi yok cok sukur ama bas basa ben normal koyulup yenmesini seviyorum o hazırladığı zaman bi sunum yapıyor görseniz restorantta yiyoruz gibi, dün de tatlı istedi küçük kase tabaga koydum bune aşkım diyo la havle yav Alt tarafı tatlı ne yapayım ciceklerlemi süsleyim, silori var yogurtlu bilen bilir altı duz üstü yogurtlu sırasında yiyelim şu görsele bak diyo poffff
Yaa ben de çok severim ikimize özel amerikan servis aldım, hatta bi tane de eşim beğendiBaş başayken bile sunum seviyor tabağa güzel konulsun istiyor, pilav et yogurt vs. düz tabakta bölüm bölüm olsun istiyor, e bende baş başayız ne gerek var ya zaten normalde misafir gelince sunum yapıyorum tatlı çay sunum vs. Yapıyorum ama esim ana yemekte özellikle tabaga restorantta koyulur gibi istiyor hatta cogu kez kendi yapar ve kendi sunum hazırlar tek taraflı yap yiyim kafasi yok cok sukur ama bas basa ben normal koyulup yenmesini seviyorum o hazırladığı zaman bi sunum yapıyor görseniz restorantta yiyoruz gibi, dün de tatlı istedi küçük kase tabaga koydum bune aşkım diyo la havle yav Alt tarafı tatlı ne yapayım ciceklerlemi süsleyim, silori var yogurtlu bilen bilir altı duz üstü yogurtlu sırasında yiyelim şu görsele bak diyo poffff
Rabbim insallah gönlündekini verir. Esnaflık dışardan gözüktüğü gibi asla değil.Neden kolay olmasin kuzum bütün kuzenleri yemek üzerine esnaf sadece sunum degil zaten eli de lezzetli her yemegi de yapıyor, mütait kendisi
Cogu kez yapıyor canım peceteden cok yemekler duzenli dizilimi hoşuma gidiyorYemekleri siz yapın, sofrayı ve sunumu eşinize bırakın. Tatlı dille ben aceleyle kaba diziyorum sen güzel dizersin diyin.
Peçete mi takar, kurdela ile şekil mi yapar, sofraya sim ve gül kurusu mu döker, gönye ile çatal-tabak açısı mı ölçer bilemem.
Takımı eksik parçaları da dolabın en dibine atın elinize gelip durmasın.
Allah yardımcınız olsun inşallah canım Allah herkesin kalbine gore versinRabbim insallah gönlündekini verir. Esnaflık dışardan gözüktüğü gibi asla değil.Biz dükkan kapadık ekonomi bir yandan virüs bir yandan... Eskiden miş esnaf olmak. İstiyorsa denesin tabiki. Yolunuz açık olsun..
Olsun okadar da beeeKız yok kaynanam oyle degil eşim restorant acmak istiyor elindende geliyor, bak kısa süreli evliyiz pizza yaptı lahmacun yaptı pide yaptı hepsini yapar normaldee kahvaltımı da hazırlar hiç üşenmez yemegide sever yedirmeyi de ama şu sunum takıntısı yok mu
Amin kuzumm.. Rabbim herkesin kalbine göre versin.Allah yardımcınız olsun inşallah canım Allah herkesin kalbine gore versin
Haha deme yaaaOlsun okadar da beee
Sendeki derdi nimet sayanlar da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?