Kocaman sunum takıntısı🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav surekli de olmaz ki bacım arada bi 2 tane revani yicek tabagı kötü buluyor
Tam tersi sizdeki durumlar Eşiniz yeni gelin sunum sayfalarından etkileniyor olmasın

Şaka bir yana bekarlığında da dikkat edermiydi? O kadar işten sonra zor gelebilir tabak süslemek normal yani istememeniz

Eşim yıllarını vermiş aşçılığa o umursamıyor, bende aynı şekil özentilik yapıyor demekki ilerde normale döner.

Tam tersi sizdeki durumlar ☺☺ Eşiniz yeni gelin sunum sayfalarından etkileniyor olmasın

Şaka bir yana bekarlığında da dikkat edermiydi? O kadar işten sonra zor gelebilir tabak süslemek normal yani istememeniz
Sosyal medya kullanmıyoruz ikimizde ne instegram ne face ne twetter hic biri yok sadece göze hitap etsini istitor paylaşımcı degil bekarliginda genelde disarda yemek yerdik bize ailecek geldiklerinde zaten sunum yapardım, misafire yapıyorum zaten ama bas basa cok abarti geliyor oda her an seviyor

Eşim yıllarını vermiş aşçılığa o umursamıyor, bende aynı şekil özentilik yapıyor demekki ilerde normale döner.
Özentilikle alakasi oldugunu zannetmiyorum cunku cevresinde ozencek kimse yok restorant acmayi düşünüyor bu sebebten sevdigini dusunuyorum bir de boga burcu yemek yapmasini da yemesini de gorseli de seviyor.

Özentilikle alakasi oldugunu zannetmiyorum cunku cevresinde ozencek kimse yok restorant acmayi düşünüyor bu sebebten sevdigini dusunuyorum bir de boga burcu yemek yapmasini da yemesini de gorseli de seviyor.
Kolay değil ki minnoşum restorant açmak esnaf olmak keşke tabak süslemekle bitse... Eşinin mesleği nedir?

Kolay değil ki minnoşum restorant açmak esnaf olmak keşke tabak süslemekle bitse... Eşinin mesleği nedir?
Neden kolay olmasin kuzum bütün kuzenleri yemek üzerine esnaf sadece sunum degil zaten eli de lezzetli her yemegi de yapıyor, mütait kendisi

Yemekleri siz yapın, sofrayı ve sunumu eşinize bırakın. Tatlı dille ben aceleyle kaba diziyorum sen güzel dizersin diyin.

Peçete mi takar, kurdela ile şekil mi yapar, sofraya sim ve gül kurusu mu döker, gönye ile çatal-tabak açısı mı ölçer bilemem.

Takımı eksik parçaları da dolabın en dibine atın elinize gelip durmasın.

Yaa ben de çok severim ikimize özel amerikan servis aldım, hatta bi tane de eşim beğendi ama hergün hergün sunum da olmaz kii

Neden kolay olmasin kuzum bütün kuzenleri yemek üzerine esnaf sadece sunum degil zaten eli de lezzetli her yemegi de yapıyor, mütait kendisi
Rabbim insallah gönlündekini verir. Esnaflık dışardan gözüktüğü gibi asla değil. Biz dükkan kapadık ekonomi bir yandan virüs bir yandan... Eskiden miş esnaf olmak. İstiyorsa denesin tabiki. Yolunuz açık olsun..

Cogu kez yapıyor canım peceteden cok yemekler duzenli dizilimi hoşuma gidiyor

Allah yardımcınız olsun inşallah canım Allah herkesin kalbine gore versin

Olsun okadar da beee
Sendeki derdi nimet sayanlar da var

sunum derken aklıma pembiş gelinler geliyor, saçma sapan sunum aparatları, kurdelalar vs.
Eşinizinki sunum meraki değil bence görselliğe önem veriyor. Bende öyleyim. Misafirim bizden önemli değil, misafirime hazırladığımı çocuklarıma eşimede hazırlamayı severim görsel olarak düzenli, şık masada yemek yemeyi severim. Hele şimdi ramazanda daha çok özeniyorum. Çorba kasesinde tatlı yemem mesela, derin tabakda pilav yemem. Kendi başımada olsam aynıyım. Ailece yerkende aynı. Çocuklarımda alıştılar bu düzene masa kurarken yemeklere göre tabak çıkarıyorlar. Çok bulaşık çıkıyor ama olsun.

Bana siz fazla özensizsiniz gibi geldi, tamam pembik geberik gelinler gibi sunum yapmayın elbette ama bi revaniyi de kasede getirmeyin yani, ya da siloriyi altı düz üstü yoğurt sırayla yiyelim diyor demişsiniz, benim aklıma başka ihtimal gelmiyor zaten nasıl sunabilirsiniz ki, karıştırarak mı? Ya da diğer yemeklerde ana yemek, pilav tabakta ayrı ayrı dizili olur zaten mesela. Kısacası işsiz güçsüz sonradan görme varoşlar gibi sandalyeli, kovalı, çiçekli, kurdeleli sunum yapmayın ama biraz da özen gerekli diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…