• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ailesine gitmek istemiyorumm

Bence sakin ve kararlı bi şekilde kalmayacağız, seninle birlikte geri döneceğiz diyin ve konuyu kapatın. O kendi kendini yiyip bitirsin. Sizi bırakıp kaçacak hali yoktur heralde.
Valizini şimdiden ayarla diyor bir de shshsh o yüzden yanıma kıyafet bile almayacağım iki parça bir şey alsam yeter.

Valizini şimdiden ayarla diyor bir de shshsh o yüzden yanıma kıyafet bile almayacağım iki parça bir şey alsam yeter.
Merakımdan soruyorum. En fazla ne olur. Diyelim ki kararlı durdunuz gitmediniz

ya 6 aylık bebekle 2 ay ne işiniz var kayınvalidede ?
Eşinizle ciddi şekilde konuşun bebeğin düzeni ek gıda dönemi. Çok isteyen size gelsin görsün torununu dönsün nedir bu aylarca burun buruna kalma sevdası

Sizin yorumunuzu hep bekledim biliyor musunuz? Buradakilere bir abla gibi yaklaştığınızı gördüm hep. Öyle de söyledim ama bilemiyorum ne olur
Biraz eski konularınıza baktım da, eşinizle tek sorununuz sizi isteğiniz dışında ailesinde bırakması değilmiş, alınmayın ama arkadaş olarak bile görüşmemeniz gereken biriyle evlenip bir de üzerine baba yapmışsınız.

Allah evladınıza sağlıklı uzun ömürler versin, bahtı güzel olsun inşallah🙏

Bir önceki konunuza bakınca anladım ki eşinizin sizi 2 ay ailesine gönderme nedeni bebeğin ve sizin masraflarınızdan kurtulmak, kurtulmak diye yazdım kusura bakmayın ama adamın yapmak istediği tam da bu.

Siz oradayken mutfak masrafı olmayacak, bebeğin bezi bitti, maması bitti siyen olmayacak, adam cimrilikten sizi dışarı bile çıkarmıyormuş.

Bence ayak diretin tartışma çıkmasını bile göze alarak 2 ay kayınvalidede kalmayı kabul etmeyin, bu 1 hafta kendisi gitsin bayramda beraber gidersiniz ve bebeğiniz henüz küçük o yüzden şimdilik aktif çalışma hayatına atılmanız mümkün değil sanırım, mümkün olan en kısa zamanda da çalışmaya bakın.

Meslek sahibi kadınların en büyük hatası evlenecekleri adam istedi diye işten çıkmak, siz siz olun aşkından da ölseniz, evleneceğiniz adamlar karun kadar zengin de olsa işinizi bırakmayın.

Biraz eski konularınıza baktım da, eşinizle tek sorununuz sizi isteğiniz dışında ailesinde bırakması değilmiş, alınmayın ama arkadaş olarak bile görüşmemeniz gereken biriyle evlenip bir de üzerine baba yapmışsınız.

Allah evladınıza sağlıklı uzun ömürler versin, bahtı güzel olsun inşallah🙏

Bir önceki konunuza bakınca anladım ki eşinizin sizi 2 ay ailesine gönderme nedeni bebeğin ve sizin masraflarınızdan kurtulmak, kurtulmak siye yazdım kusura bakmayın ama adamın yapmak istediği tam da bu.

Siz oradayken mutfak masrafı olmayacak, bebeğin bezi bitti, maması bitti siyen olmayacak, adam cimrilikten sizi dışarı bile çıkarmıyormuş.

Bence ayak diretin tartışma çıkmasını bile göze alarak 2 ay kayınvalidede kalmayı kabul etmeyin, bu 1 hafta kendisi gitsin bayramda beraber gidersiniz ve bebeğiniz henüz küçük o yüzden şimdilik aktif çalışma hayatına atılmanız mümkün değil sanırım, mümkün olan en kısa zamanda da çalışmaya bakın.

Meslek sahibi kadınların en büyük hatası evlenecekleri adam istedi diye işten çıkmak, siz siz olun aşkından da ölseniz, evleneceğiniz adamlar karun kadar zengin de olsa işinizi bırakmayın.
Gerçekten arkadaş bile olmayacağım biri ile evliyim şu an karekter olarak çok zıttız. Kendisi benim çalışmamı istemiyor çünkü çalışırsam onu boşarım diye korkuyor. Kendisi ağzıyla söyledi bunu. Şu an doğudayız kreşli çalışma yerlerine bakıyorum en kısa zamanda direkt çalışmaya başlayacağım. Maalesef kendisi bana bazen çok çok harcarken bazen de kısıyor bilmiyorum. Ama cimri olduğuna kesinlikle eminim çünkü ailesi de çok cimri. Tartışmayı göze aldım zaten yapacak birşeyim yok

Oydar Allah korusun elbette ama bazı erkeklerden kadınları Allah korusun, Luppoooooooo’nun eşi gibilerden Allah korusun mesela, adam eşine çocuğuna harcama yapacak diye ödü patlayanlardan, kadının eline sözde bir ek kart vermiş ama o bile limitli ve harcama yapılınca hesap soruyormuş, para gidecek diye eşiyle dışarı bile çıkmayan bir adam, kızı çalışma hayatından bile koparmış, fiziksel şiddet yok belki ama psikolojik şiddet var.

Oydar Allah korusun elbette ama bazı erkeklerden kadınları Allah korusun, Luppoooooooo’nun eşi gibilerden Allah korusun mesela, adam eşine çocuğuna harcama yapacak diye ödü patlayanlardan, kadının eline sözde bir ek kart vermiş ama o bile limitli ve harcama yapılınca hesap soruyormuş, para gidecek diye eşiyle dışarı bile çıkmayan bir adam, kızı çalışma hayatından bile koparmış, fiziksel şiddet yok belki ama psikolojik şiddet var.
Bu ayrıntıları bilmeden yazdım. Sonuçta sadece ailenin yanında kalma konusundan iş boşanma davasına gitmesin anlamında demiştim.

Gerçekten arkadaş bile olmayacağım biri ile evliyim şu an karekter olarak çok zıttız. Kendisi benim çalışmamı istemiyor çünkü çalışırsam onu boşarım diye korkuyor. Kendisi ağzıyla söyledi bunu. Şu an doğudayız kreşli çalışma yerlerine bakıyorum en kısa zamanda direkt çalışmaya başlayacağım. Maalesef kendisi bana bazen çok çok harcarken bazen de kısıyor bilmiyorum. Ama cimri olduğuna kesinlikle eminim çünkü ailesi de çok cimri. Tartışmayı göze aldım zaten yapacak birşeyim yok
Kendisine bağımlı, maddiyatsızlık yüzünden hiçbir yere kıpırdayamayacak dolayısıyla istediğini yaptırabileceği bir eş istiyor, bu baskısı ondan.

Umarım bir an önce iş bulursunuz, kendi ayaklarınız üzerinde durursunuz.
Evliliğiniz devam eder etmez o sizin kararınız ama şayet çalışırsanız sakın maaşınızı olduğu gibi eve harcamayın, kendinize ait bir hesabınız olsun orada birikim yapın çünkü eminim ki sizden kıstıklarıyla eşiniz de kendine birikim yapıyor ve gün gelecek o birikim eskilerin deyimiyle bitini kanlandıracak sizi bile tanımayacak.

Aynen öyle neye elimi attıysam yok dedesi alır yok babaannesi alır. E sen necisin burada? Evet dediğiniz gibi umarım hiçbir hemcinsim böyle biriyle aynı caddeden dahi geçmez 🙏🏻

Kendisine bağımlı, maddiyatsızlık yüzünden hiçbir yere kıpırdayamayacak dolayısıyla istediğini yaptırabileceği bir eş istiyor, bu baskısı ondan.

Umarım bir an önce iş bulursunuz, kendi ayaklarınız üzerinde durursunuz.
Evliliğiniz devam eder etmez o sizin kararınız ama şayet çalışırsanız sakın maaşınızı olduğu gibi eve harcamayın, kendinize ait bir hesabınız olsun orada birikim yapın çünkü eminim ki sizden kıstıklarıyla eşiniz de kendine birikim yapıyor ve gün gelecek o birikim eskilerin deyimiyle bitini kanlandıracak sizi
Evet her şey olabilir kendimi güvence altına almam lazım. Kafamda bitirdim zaten ama maddi olarak gücüm yok onu da halledersem tamamdır. Altınlarım şimdilik bende ama böyle insanlar boşanınca çirkinleşeceği için onun akıbeti ne olur bilmiyorum

Aynen öyle neye elimi attıysam yok dedesi alır yok babaannesi alır. E sen necisin burada? Evet dediğiniz gibi umarım hiçbir hemcinsim böyle biriyle aynı caddeden dahi geçmez 🙏🏻
Eşiniz memurdu değil mi? Kendi memleketine tayin isteme hakkı var mı? İnşallah yoktur çünkü bu cimrilikle bu adam kendi memleketine tayin isteyip ailesiyle yaşamanız için de diretir, o yüzden sizin çalışmanız ve birikim yapmanız kesinlikle şart.

Evet her şey olabilir kendimi güvence altına almam lazım. Kafamda bitirdim zaten ama maddi olarak gücüm yok onu da halledersem tamamdır. Altınlarım şimdilik bende ama böyle insanlar boşanınca çirkinleşeceği için onun akıbeti ne olur bilmiyorum
Altınlarınızı sürekli takmıyorsanız fiziki altınları alıp yatırım hesabı açan bankaların altın getirilerini inceleyin derim😌

Eşiniz memurdu değil mi? Kendi memleketine tayin isteme hakkı var mı? İnşallah yoktur çünkü bu cimrilikle bu adam kendi memleketine tayin isteyip ailesiyle yaşamanız için de diretir, o yüzden sizin çalışmanız ve birikim yapmanız kesinlikle şart.
Yok çok şükür onun memleketine. Evet siz çok iyi çözmüşsünüz her şeyi yapabilir

Hiç takmıyorum inceleyeceğim çok teşekkür ederim ☺️
Bence de inceleyin, kesin şu yatırımı yapın diyemem ama fiziki altınları alıp faiz veren bankalar var, dövize endeksli banka fonları var hepsini araştırın size uygun olan bir tanesini seçin, evde duracağına, ki olur ya eşiniz ister elinizden alır vs altınlarınız hiç olacağına birikiminiz için ilk adım olsunlar 😌

Mecburi bir durum yoksa kayın ailenin yanında neden aylarca kalınır ya böyle saçma bişi duymadım hayatımda.

Back
X