Kocanın sürekli alay etmesi

Tespitleriniz çok doğru, sevseydi rahatsız olduğunuzu bildiği için asla tekrarlamazdı. Partnerim aynı hatayı iki kez yaparsa anında çekip gidiyorum. Mental sağlığım her şeyden daha önemli. Bu kadar açık yazmak istemezdim, insanın elbette hataları olabilir aldatma haricinde her hatayı affedebilirim ama ikincisi hata olmaz. Sizi hem yoruyor hem de değersiz hissettiriyor. Böyle bir hayat paylaşılmaz.

Sizi begenmiyordur. Örneğin açıkça kilo vermenizi ya da bakımlı olmanızı istemiş ve karşılık görmemiş olabilir. O da şaka yollu takılarak diyordur son çare olarak.
Bunun dışında kendine bakmıyor ve sizden hiç konuşmadan direkt bu şekilde muamele yapıyorsa dalga geçtiğini sanıyordur. Karşılık verin, katlanmak zorunda değilsin.

Haklısınız çok denedim ama güdemiyorum olmuyor yani bize karşı çok sevgisiz. Buna rağmen kızım baba aşığı. Beni durduran tek şey kızım ama o da Bi yere kadar
Belli ki kızınıza karşı da sevgisiz. Ama bu durumda bi adamın yanında büyümesi çok mu sağlıklı. Ilerde çok ozguvensiz bir genç kız olur bu şekilde. Benim babam da çok eleştirirdi. O neyi eleştirse ben o yönümden soğudum zamanla başarırız hissettim mesela . Bunlar çok kritik şeyler aslında. Siz deseydiniz ki harika bir baba ama değil belli ki kızınıza karşı da sevgisiz. O zaman niye çekiyorsunuz yani bunu yargılamak icin değil anlamak icin soruyorum aslında

ben de eleştirel bir başağım ama asla olmayanı söylemem. düzeltsin diye kırmadan söylerim. ama lönk diye böyle paldır kültürdür girmesi için ya senelerce söylemiş karşı taraf umursayıp düzeltmek için bir şey yapmamıştır ya da koca sevmiyordur

Önce eleştiriyor sonra da öyle değil böyle yap diye akıl veriyorsunuz değil mi. Sanırım sizin burcun en tipik özelliği. Bir başakla yaşamak aslında çok konforlu. Düzeni seviyorsunuz mesela, her şeyi planlı yaşıyorsunuz. Yanınızdaki kişi yarın kaygısı yaşamıyor. Ama o sivri diliniz yok mu Allah muhafaza.

Konu sahibinin eşi sadece ona karşı böyleyse ikisinden birinde büyük manada sıkıntı var demektir. Yok herkese böyleyse boş yere kafaya taktığını bilmesi lazım. Biraz onun gibi davranarak, biraz görmezden gelerek üstesinden gelebilirler.

Boşanın . Tabikide psikolojik siddet hemde en alası. Kendinizden nefret ettirmis sizi . Bunalıma sokmuş. Özgüveninizi daha fazla kırmasına neden izin veriyorsunuz. Şaka bir olur iki olur zaten sizi güldürmüyosa onun adı şakada degildir. Sizi gercekten seven adam alındıgınızı kırıldiginizi soylediginiz halde tekrarlamaz. Zamanla bu durum sizde daha buyuk psikolojik sorunlara yol acar. Ki o zaman kızınız icinde durum iyi olmaz.

Bende başağım eşimde başak anlattıklarınız aynı kocam.

Anlattım, alınıyorum üzülüyorum dedim, en son cinlerimi tepeme çıkardı buyur git istediğin gibi birini bul dedim yok kesinlikle anlamıyor.
Şimdi bende onun yaptığını yapıyorum senin tarzın değil, iyi olmuş ama diye başlayan cümleler...

kızınızı bu ortamda büyüterek, bir erkeğin kendisine böyle davranmasını normalleştirmesine neden oluyorsunuz. ileride böyle adamların onu sevdiğini kodlayacak kafasına. boşanmıyorsanız bile kızınız için bu gidişatı değiştirmek zorundasınız. cümleyi karışık kurdum ama umarım anlatabilmişimdir. en çok kızınız için izin vermeyin buna.

Yok anacım bu modeller böyle, anlamıyorlar. Yapacak bir şey yok deveyi güdüyoruz.

Dedim ya ablam da başak benim. Beni çok çok sevdiğinden de eminim. Büyük kızımın doğumunda odaya önce beni getirmişlerdi, sonra kızımı. Herkes bebeğin başında toplanırken, ablam yanıma gelip yatağa oturmuştu. Senden beklenmeyecek hareket eyosercim, güzel bebek doğurmuşsun aferin sana demişti. Överken bile gömerler o derece yani.

iles gibi kokuyorsun yine söylemeyem diyom ama galibada senin tenin kokuyor herhalde midem kalkiyor cok yaklasma vs ... say sende

Ayağın şöyle duruyor demek ne demek yani ?
Ters mi duruyor bacım ?
Bence kocan bombayı patlatacak,seni bu şekilde şaka yapar gibi görünerek kotuluyor.
Yetersiz oldugun konusunda şaka yollu olarak bilinç altını telkin ediyor.
Yarın başka bir kadına gittiği zamanda suçu kendinde araman için yer yapıyor.
Çok şeytani bir plan.
Sabırlı,sinsi ve içten pazarlikli bir eşin var.

Alttan almayın ya.
Ne çirkin bir tarzı var eşinizin?
Mesela söylemek var söylemek var.
Atıyorum ütü yapıp terlemişsinizdir,eşiniz görür çok yoruldun bir duş alıp rahatla istersen der amenna ama kokuyorsun şu bu demek ne kadar çirkin.
Sizde ona kusur bulun madem,kusursuz mu bu adam?
Haklılik payı olsa bile böyle dan dun söylenmez ki bu.
Ter kokuyor olsanız,kilolu olsanız hatta ayaklarınız bile koksa bu şekilde konuşamaz ya. İnsan gibi söylesin saygısız.

Sen bu tiple beni bulduğuna şükret de bakalım onu sürekli eleştir emin ol işe yarar

işte aslında kilit nokta sevdiklerimize ona hissettirmeden eleştiririz . Sevmiyorsak çok batar hareketleri ya bir de evet arkadaşlarım falan çok rahattır sürekli b,c d planımı bildikleri için stres yaşamazlar ,nasılsa orda her şeye bir çözümü olan Başak var
Ama kendimizi de yoruyoruz ya , düşün düşün nereye kadar .

Haklısınız çok denedim ama güdemiyorum olmuyor yani bize karşı çok sevgisiz. Buna rağmen kızım baba aşığı. Beni durduran tek şey kızım ama o da Bi yere kadar
Kızınızın baba aşığı olması zaten ondan ilgi görmemesinden, yazık çocuk kendisine ilgi göstermeyen babadan ilgi dileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…