- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Deyin diye söylemiyorum ama peki niye boşamıyorsunuz bu ayıyı?Yani bu şiddete maruz kalmak üzücü gerçektenBana da öyle geliyor, var gibi birisi ama net bişey yakalayamadım Bi delilim yok. Dediğiniz gibi ama sanki boşanalım demem için yapıyor vicdansızlık
evet. tam da bu. sevmiyor ve beğenmiyor maalesefBen seven insan sürekli kusur bulmaz diye düşünüyorum ve eşimin beni sevdiğine inanmıyorum
Belli ki kızınıza karşı da sevgisiz. Ama bu durumda bi adamın yanında büyümesi çok mu sağlıklı. Ilerde çok ozguvensiz bir genç kız olur bu şekilde. Benim babam da çok eleştirirdi. O neyi eleştirse ben o yönümden soğudum zamanla başarırız hissettim mesela . Bunlar çok kritik şeyler aslında. Siz deseydiniz ki harika bir baba ama değil belli ki kızınıza karşı da sevgisiz. O zaman niye çekiyorsunuz yani bunu yargılamak icin değil anlamak icin soruyorum aslındaHaklısınız çok denedim ama güdemiyorum olmuyor yani bize karşı çok sevgisiz. Buna rağmen kızım baba aşığı. Beni durduran tek şey kızım ama o da Bi yere kadar
ben de eleştirel bir başağım ama asla olmayanı söylemem. düzeltsin diye kırmadan söylerim. ama lönk diye böyle paldır kültürdür girmesi için ya senelerce söylemiş karşı taraf umursayıp düzeltmek için bir şey yapmamıştır ya da koca sevmiyordurBenimde aklıma Başak olabileceği geldi.kendimden biliyorum çok kötü bu huyum bazen günlerce vicdan azabı çekiyorum . Ama tutamıyorum şu çenemi .He sevmediğimden mi asla .aksine sevdiğim insanları eleştiririm . Mesela koku benim de çok hassas noktamdır dışardan biri evime geldi mi direkt banyo derim .ya da gelecek olan huyumu bildiği için duş alıp gelirama asla olmayan şeyi söylemem. Birde partnerimi seviyorsam ona hissettirmeden eleştiri yaparım ,dank diye sen kokuyorsun, kilolusun demem . Sanırım eşi sevmiyor , ve sevmediği için eleştirilerini acımasızca yapıyor .
Önce eleştiriyor sonra da öyle değil böyle yap diye akıl veriyorsunuz değil mi.Benimde aklıma Başak olabileceği geldi.kendimden biliyorum çok kötü bu huyum bazen günlerce vicdan azabı çekiyorum . Ama tutamıyorum şu çenemi .He sevmediğimden mi asla .aksine sevdiğim insanları eleştiririm . Mesela koku benim de çok hassas noktamdır dışardan biri evime geldi mi direkt banyo derim .ya da gelecek olan huyumu bildiği için duş alıp gelirama asla olmayan şeyi söylemem. Birde partnerimi seviyorsam ona hissettirmeden eleştiri yaparım ,dank diye sen kokuyorsun, kilolusun demem . Sanırım eşi sevmiyor , ve sevmediği için eleştirilerini acımasızca yapıyor .
Boşanın . Tabikide psikolojik siddet hemde en alası. Kendinizden nefret ettirmis sizi . Bunalıma sokmuş. Özgüveninizi daha fazla kırmasına neden izin veriyorsunuz. Şaka bir olur iki olur zaten sizi güldürmüyosa onun adı şakada degildir. Sizi gercekten seven adam alındıgınızı kırıldiginizi soylediginiz halde tekrarlamaz. Zamanla bu durum sizde daha buyuk psikolojik sorunlara yol acar. Ki o zaman kızınız icinde durum iyi olmaz.4.5 senelik evliyim bir kızım var, eşim iyi hoş yani artık ne kadar iyi hoş bilemiyorum. Sürekli benimle dalga geçiyor. Bence psikolojik şiddet ama kendisi takıldığını söylüyor ama ben bıktım.yok ayda bir yıkanıyorsun,yok ayağın böyle duruyor yok götün şöyle göbeğin böyle,tipine bak bakışına bak giyinişine bak sürekli Bi eleştiri Bi beğenmeme Bi laf söyleme Bi dalga geçme. Bıktım usandım artık yüzlerce kez kendimi ifade ettim alınıyorum dedim ama fayda etmiyor. Defalarca karşıma alıp konuştum yok yok yok devam ediyor. Böyle olunca soğuyorum konuşmak yanaşmak gülmek istemiyorum ama o zaman yine kötü olan ben oluyorum. Ben seven insan sürekli kusur bulmaz diye düşünüyorum ve eşimin beni sevdiğine inanmıyorum bunu ona da söylüyorum ama kabul etmiyor. Sevmek aşık olmak Bi yere kadar ciddi anlamda sürekli aşağılanmaktan bıktım. Özgüvenim yerle bir oldu artık. Kilo vereceksem de veremiyorum toparlanamıyorum bunalıma giriyorum artık kendimden nefret ediyorum. Her gün aşağılanmaktan o kadar bıktım ki size duygularımı anlatamam. Çok sevdim eşimi ama sevdiğim adam bu adam değildi napıcam bilmiyorum inanılmaz değişti. Kızıma kıyamıyorum yoksa sokakta kalacağımı bilsem defolup gidicem lütfen kırıcı olmayın çok bıkmış durumdayım artık kaldıramıyorum
Bende başağım eşimde başak anlattıklarınız aynı kocam.Başak burcudur kesin. Burçlara inandığım için değil ama çocukluğum başak olan ablamla geçti. O da öyleydi, beni sevdiğini bilirdim ama hep bir şeyleri eleştirirdi.
Kendi öz güveni yok bizi aşağıya çekmeye çalışıyorlar diye düşünmeyin yapıları bu. Ablamdan çektim, yetmedi gittim başak burcu adamla evlendim. Eşimde öyle, öyleydi demiyorum hala öyle.
Yemek yapardım, güzel olmuş da diye başlardı. Cümle sonunda o da eki varsa eleştiri geliyor demektir. Saçım, makyajım ev işleri aklınıza ne gelirse eleştirir. Düşünün gözüme çektiğim kaleme bile öyle değil de böyle yap diye akıl verir.
Ben de sizin gibi gün geçtikçe aşağıya çekilmeye başlamıştım. Sonra gözümü kv. açtı. Annesine, kız kardeşine de zamanında çok yapmış. Sen de aynısını yap, değiştiremezsin ama için soğur dedi.
Sonrasında yemek yaparken yanıma çağırır, suyunu ne kadar koyayım, baharat ne kadar olsun, kaç dk. pişsin diye sorardım. Sofraya oturunca da ayy bu hiç olmamış neden sana sorduysam derdim. Dışarı çıkmaya hazırlanırız, o gömlek olmadı, gömlek güzel de sana olmadı sanki derdim. Ayakkabı alırdı, bunu çok mu aradın derdim. Yine yapıyor ama karşılık görünce dozu düştü ya da ben baş eder oldum.
Sadece size karşı mı böyle yoksa bendeki model gibi herkese mi salça.
Yok anacım bu modeller böyle, anlamıyorlar. Yapacak bir şey yok deveyi güdüyoruz.Bende başağım eşimde başak anlattıklarınız aynı kocam.
Anlattım, alınıyorum üzülüyorum dedim, en son cinlerimi tepeme çıkardı buyur git istediğin gibi birini bul dedim yok kesinlikle anlamıyor.
Şimdi bende onun yaptığını yapıyorum senin tarzın değil, iyi olmuş ama diye başlayan cümleler...
Sen bu tiple beni bulduğuna şükret de bakalım onu sürekli eleştir emin ol işe yarar4.5 senelik evliyim bir kızım var, eşim iyi hoş yani artık ne kadar iyi hoş bilemiyorum. Sürekli benimle dalga geçiyor. Bence psikolojik şiddet ama kendisi takıldığını söylüyor ama ben bıktım.yok ayda bir yıkanıyorsun,yok ayağın böyle duruyor yok götün şöyle göbeğin böyle,tipine bak bakışına bak giyinişine bak sürekli Bi eleştiri Bi beğenmeme Bi laf söyleme Bi dalga geçme. Bıktım usandım artık yüzlerce kez kendimi ifade ettim alınıyorum dedim ama fayda etmiyor. Defalarca karşıma alıp konuştum yok yok yok devam ediyor. Böyle olunca soğuyorum konuşmak yanaşmak gülmek istemiyorum ama o zaman yine kötü olan ben oluyorum. Ben seven insan sürekli kusur bulmaz diye düşünüyorum ve eşimin beni sevdiğine inanmıyorum bunu ona da söylüyorum ama kabul etmiyor. Sevmek aşık olmak Bi yere kadar ciddi anlamda sürekli aşağılanmaktan bıktım. Özgüvenim yerle bir oldu artık. Kilo vereceksem de veremiyorum toparlanamıyorum bunalıma giriyorum artık kendimden nefret ediyorum. Her gün aşağılanmaktan o kadar bıktım ki size duygularımı anlatamam. Çok sevdim eşimi ama sevdiğim adam bu adam değildi napıcam bilmiyorum inanılmaz değişti. Kızıma kıyamıyorum yoksa sokakta kalacağımı bilsem defolup gidicem lütfen kırıcı olmayın çok bıkmış durumdayım artık kaldıramıyorum
ben de eleştirel bir başağım ama asla olmayanı söylemem. düzeltsin diye kırmadan söylerim. ama lönk diye böyle paldır kültürdür girmesi için ya senelerce söylemiş karşı taraf umursayıp düzeltmek için bir şey yapmamıştır ya da koca sevmiyordur
Önce eleştiriyor sonra da öyle değil böyle yap diye akıl veriyorsunuz değil mi.Sanırım sizin burcun en tipik özelliği. Bir başakla yaşamak aslında çok konforlu. Düzeni seviyorsunuz mesela, her şeyi planlı yaşıyorsunuz. Yanınızdaki kişi yarın kaygısı yaşamıyor. Ama o sivri diliniz yok mu Allah muhafaza.
Konu sahibinin eşi sadece ona karşı böyleyse ikisinden birinde büyük manada sıkıntı var demektir. Yok herkese böyleyse boş yere kafaya taktığını bilmesi lazım. Biraz onun gibi davranarak, biraz görmezden gelerek üstesinden gelebilirler.
Kızınızın baba aşığı olması zaten ondan ilgi görmemesinden, yazık çocuk kendisine ilgi göstermeyen babadan ilgi dileniyor.Haklısınız çok denedim ama güdemiyorum olmuyor yani bize karşı çok sevgisiz. Buna rağmen kızım baba aşığı. Beni durduran tek şey kızım ama o da Bi yere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?