Komsum sesten rahatsizmis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sormayin. Ben de yazdığına çok kızdım ama cevap yazıp polemik yapmak da istemedim. Çünkü biz de ana sebebi böyle olan bir durumdan dolayı evimizi satıp taşındık. Nasıl bir durum iyi bilirim.
Ben de önce güzellikle uyardım. Ama boyleleri sanıyor ki dünya sadece kendi çocukları etrafında dönüyor. Gecenin en erken on ikisine kadar araliksiz zıplayıp kosan bir çocuk hayal edin her gün. Neymiş akşam babasıyla oynuyormuş. İstisnasız sekiz gibi başlayıp birlere kadar durmuyordu. Ramazanda da sahura kadar. Söylediğimde de sadece beş yaşında evet çok hareketli dedi o kadar. Çok olaylar yaşattı bir rica üstüne. Neyse sonunda iyi bir ders aldı ama biz de tasindik. Gece vakti kimsenin rahatsız etmeye hakkı yok. Gündüz zaten gürültü adına çocuktur deyip geciyoruz.
Konu sahibi siz de gece vakitlere kadar uyumuyorsa sakin oyunlarla oyalayin. Altta komsumuzu rahatsız etmeyelim diye telkin verin sürekli. Anlamıyor çocuk diye birşey yok. Çok da iyi anlıyorlar ve başkalarının hakkına saygı duymayı da öğrenirler böyle böyle. Empati duyguları güçleniyor.

Bravo alkışlıyorum sizi çok doğru resmen içim geçenleri yazmışsınız.

Bence haksızsınz.çalışan biri sonuçta akşamdan akşama evine geliyor.sizse tüm gün evdesinz.gündüzleri rahat davranip akşamları dikkat edebilirsinz.biraz empati yapın lütfen.çocuğunz da okadar küçük değilmiş ayrıca.hemen eşinize söylemenizde çok mantıksız. olayi bu kadar büyütmeye gerek yoktu bence.

ben gündüzleri evde değilim. yanlış anladınız sanırım. ben çalışıyorum. eşimde öyle. babannesi bakıyor oğluma kendi evinde. biz akşamları evdeyiz 8buçuk gibi geliriz 10 gibi yatırırım oğlumu. bizde o saatten sonra en fazla tv de film izleriz. yada bizde uyuruz boyle geçer günümüz

Ve bazı insanlarda haddinden fazla sese takık.bendeok dikkat ediyorum ses olmasın diye ama yürüme sesinden bile rahatsızsa yapabilcek bişey yok.yazanlar olmuş çocukları varmış dikkat ediyolarmış.inanın benim kadar kimse dikkat etmiyordur okadar çok kızıyorumki ama inanın çocuk bu.ve eminim dikkat eidyoruz çocugumuza diyenlerin çocugunun seside alta gidiyodur onlar gitmiyp diye düşünyolardır.çocuk bu.benimde bu eve gelene kadar hiç ses sorunum olmamıştı mesela.

Ve ben eve oyun parklarından olan tatami minderlerinde bile alıp serdim yaklaşık 1500 lira tuttu.hala vurmaya devam eidncede evi sattım.bazen yapılacak bişey kalmıyo.ve inşallah sizin çocuklarınız gibi söz dinleyen çocullarımız bizimde olur.

inanın bende oynuyorum uyanık vaktinde. parka gidiyoruz. enerjisini atsın diye babannesi de gündüzleri en az iki saat götürür onun dışındada hep oynar ilgilenir. yani bilmiyorum çok zormuş inanın.
Sizi çok iyi anlıyorum bende de 2 tane küçük çocuk var, büyüğü 2,5 yaşında. İnsanda ne enerji kalıyor ne derman kalıyor. Engel olmaya çalışsak da yine muhakkak ses yapıyorlar bir yolunu bulup. Allah yardımcınız olsun.

Hele şükür. Bu konularda hep bunu anlatmaya çalışıyorum 4 yaşındaki çocuğa neden "salak" muamelesi yapıyor insanlar. Çocuklar gayet zeki efenim. Her yerde bağırıp çağırmayanı, kendini yere atmayanı var. Yetiştirme şekline bakıyor bunlar. Kimse kusura bakmasın ama kimi anneler arsız çocuk yetiştiriyorlar resmen her şeyi kendine hak görüyor bu tip çocuklar. Hiç sempati besleyemeyeceğim. Çocuğa salak gibi davranıp şımarttıkça, tepenize çıkar yani...

Bunu yaptığın için birde gülüyorsun ya gerçekten sana bişey derdim de Ban almak istemiyorum !

Cidden bir avm'de bile hemen fark ediliyor Türk çocuğu. Bir ciyaklayan istediği olmadı diye ortalığı yıkan varsa büyük olasılıkla o Türk çocuğu oluyor.

ahah benim babam da böyleydi
ben artık kalkıp diğer odadan kapatıyorduk alarmı komşular rahatsız olabilir diye
demek ki oluyolarmış yazık bir şey de demediler hiç
allahtan emekli oldu da onlar da rahat bir nefes almıştır.
ama 5e alarm kurmak da bi acayipmiş

O hanımefendinin de bir çocuğu var, bakalım çocuğu sınava hazırlanmak zorunda kalınca o da başkalarının çocuğunu tolere edecek mi?

O hanımefendinin de bir çocuğu var, bakalım çocuğu sınava hazırlanmak zorunda kalınca o da başkalarının çocuğunu tolere edecek mi?
Böyle insanlar o zaman da ses yapan aileye cırlayacak zamanında bizde çok cektirdik demeyecek böyle insanları görünce sinirden deliye dönüyorum

Yorumlari okudukca sinirlendim. Bıraktım okumayi. Bence komsunuza sinirlenmekte haksizsiniz. Belki cok onemli bir sinavi hayatinda bir kez girecegi bir sey. Insan evinde de rahat edemeyecekse nerde edecek. Gercekten calisirken gelen ses cok sinir bozucu oluyor. Cocuk evet bazen durdan anlamiyor. Ama bunun sorumlulugunu da sizin almaniz lazim komsunuzun degil. Ne bileyim parka cikarabilirsiniz. Etkinlik yaptirabilirsiniz. En aza indirgeyin bari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…