Konu açmayacaktım ama bir soru soracağım sizce almalımıyım maşa?

İçimden gelmiyor valla teşekkürler yorumunuz icin

Hiç davranmıyor hemde eşimin kardeşi olmasa agzına carpardım bir tane

Özür de istemiyorum yakamdan düşsün yeter :)

Canım adam cocuk okutmuyır eşim üniversiteli kardesine para gönderiyor diğeride küçük zaten masrafı olmuyor oluncada bizden istiyorlar

Üff

Çok değil mi o borç

Borcunuzu kendiniz ödeyin babası da iki çocuğunu okutsun

İki çocuk okutmak hele de birisi şehirdışında ünide iken zordur

Üstüne de abinin ikibinlik borcu fazla gelir
kp cocuk okutmuyır abileri para gönderiyor zorda kalınca bizden istiyorlar

2 saarlik mesafe var aramızda sorun hediye değil istediği her şeyi yaptırabileceğini sanması bunu alırsam bu seder başka istekler cogalıcak bitmiyor zaten

Sadece 1 sene sonra herkes kendi başının çaresine bakacak kp de ödesi bir zahmet kredimi ben onlara bileziklerimi verdim

Sessiz sakin bşr yapım var ama hayatımda kimse bana böyle yapışmadı cünkü normalde cok yüz vermem eşimin kardeşidir diye ilgilendik mesafeyi ayarlayamadım tepeme cıktı

Biliyorum eski konunu. Eşin oyle dedikten sonra ve icinden gelmiyorsa niye kendini zorlayasin ki. Bence de yuz verme. Burda maksat cepten para cikip cikmamasi degil, o kiza eski davranislarini tekrar etmesinde cesaret vermis olursun. Ben olsam almazdim. Suan alamam durumum yok de gitsin. Ya bi de cok takiyorsun sen bu kizi. 13 yasinda bi kiz nihayetinde.

Rica ederim dert etmeyin, sevginizle edebinizle eğitin ,yani konuşma yüz verme desem nereye kadar böyle devam edecek aile içi huzursuzluk kötü olur
Konusurum ama yüz vermicem yüz verirsem daha fazla sinir sistemim çökecek burda maşa yok diyorum gel burdan alırız diyor ufacık cocuk beni yönetiyor resmen

Şımartılmıs dediği olmayınca kapı carpıyo trip atıyor aglıyor eşimin kardeşi olmasa yüzüne bile bakmam cocuk değil cünlü o aklına gelen fikirleri size sözylesem siz bile sasarsınız

Şımartılmıs dediği olmayınca kapı carpıyo trip atıyor aglıyor eşimin kardeşi olmasa yüzüne bile bakmam cocuk değil cünlü o aklına gelen fikirleri size sözylesem siz bile sasarsınız
Almayin siz. Ergen beyinli çarpsin istedigi kadar kapilari. Yuz vermeyin istedikce ister. Aklima burhan altintop un bi sözü geldi "bi köylüye bi de çocuga yuz vermeyeceksin" derdi

Bence yaşı çok küçük hata yapabilir önemli olan bundan sonra sana karşı saygılı olup olmaması bence bir şans verebilirsin maşa da ucuz bir tane alabilirsin bakarsın terbiyesizliğe devam ediyor o zaman bir daha da asla bişey almazsın

Sorun şu aslında hayırdan anlamamsı şımarması ve ben şimdi maşa alsam isteklerinin devam etmesi her dediğigimi yapıyor diye düşünmesin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…