Konu ben değil, kardeşim. :)

Ya ne tatlı heyecan
Kuzum nelerden neler çıkarmaya çalışıyor :)
Çocukda hoşlanıyor bence
Başta bacım diye atlamış sonra bi pişman olmuş ama kardeşin aman ürkütmeyim derken çocuğun cesaretini baltalamış
Aman senden akıl almasın seni flörte ikna edene kadar neler çektik :))
Bence ikili bir şekilde bi yere gitsinler
Kardeşin çekinmesin davet etsin
Ne biliyim konser vs olmadı bi kahve içmeye davet etsin
Baksın yanlızken çocukdaki değişikliklere ondan sonrasına ona göre taktik verilir
Bana kalsa dan dan söylesin ama sanırım çekingen biraz
Ben söylemiştim bi zararını görmedim
Güncel hali bal oğlumuzun dahil olduğu 5 yıllık bir evlilik :)
Kardeşini benim yerime sev böyle saçını başını dağıtarak hırpalayarak :))

Teşekkür ederiz canım :) Okuyorum da kardeşime, ya ters teperse diyor.

öperim kardeşini
onun o tatlı heyecanını yerim.
bence çocukta pişman bacım bacım diye ortaya atladığından

Biz de seni öpüyoruz. :) Pek pişman değil gibi diyor kardeşim yine aynı şekilde hitap ediyormuş grupta. Ben etmeyi bıraktım dedi.

Hahaha inşallah bakalım hayırlısı. Teşekkürler. :)

Aynen benden akıl almasın zaten bana kızıyor abla sen hiç anlamıyorsun bu işlerden diye ehehe. Davet edebilirim de çekiniyorum, konser falan diyemem ya sevgilisi varsa falan diyor. Bu da benim gibi detay düşünüyor ehehhe. Sizin için saçını başını dağıtarak mıncırdım, çok teşekkürler. :)

o zaman kesin oda hoslaniyor yoksa mutlaka aciklardi.bu işlerin kitabini yazabilirim o yuzden ici rahat olsun duygulari karsilikli

Kardeşim siz bu işlerin kitabını yazarım deyince son olayı size de sormak istedi. :) Çocuk biraz iltifat ediyormuş buna yani tam olarak belirgin iltifatlar değil de işte "Notların çok güzel, okumaya kıyamıyorum. En çok senin notlarını okudum" falan gibi. Diğerlerine böyle şeyler dememiş hiç. Bundan bir anlam çıkarmalı mıyım, ne düşünüyor diye soruyor. :)

tabiki cikarsin dedigim gibi kesin bisey hissediyor.bence elini cabuk tutsun ve ona itiraf ettirsin bi sekilde.oncelikle bi yemege falan gitsinler ama oyle arkadasca bi yemek diye ayarlasin.sonrasinda bi sekilde konuyu getirsin bu işlere

Ters tepme sekli en kotu kimdi o haa kimdi? Der en fazla:) trip yapar falan ki ozaman anlasilir zaten halinden tavrindan asagi yukari ne duygularda oldugu.
Arkadasim der el ele olmadiktan sonra pek bisey yok aslinda aciklamasi daha kolay olur.
Tatlim emin olabilirsin ki bir erkegin duygularini aciga cikarma anlaminda bundan daha iyisi yoktur.
Kiskandirma yöntemi ile cikmayan duygulari aciga cikariyoruz :))

tabiki cikarsin dedigim gibi kesin bisey hissediyor.bence elini cabuk tutsun ve ona itiraf ettirsin bi sekilde.oncelikle bi yemege falan gitsinler ama oyle arkadasca bi yemek diye ayarlasin.sonrasinda bi sekilde konuyu getirsin bu işlere

Ders çalıştırmayı teklif etsem olur mu diyor :)

Ya o şekilde samimi olabileceği erkek sayısı da azmış, samimi olduklarım da tipsiz çocuklar, kıskanmaz onlardan dedi. :)

Bana sevgilisi var gibi geldi çocuğun ama kardeşinden de hoşlanıyor gibi doğrusu

Bana sevgilisi var gibi geldi çocuğun ama kardeşinden de hoşlanıyor gibi doğrusu

Yapma yav. Öyle bir durum varsa kardeşim ben hayatta ilgilenmem daha diyor. Ama çocuk yani hiç telefonuyla falan doğru dürüst ilgilenmiyormuş telefon etme mesajlaşma falan yok. Grupta sevgilisi olan diğerleri hep bahsediyorlarmış sevgililerinden falan, bu çocukta öyle bir şey de yokmuş. Bilmiyorum belki de saklayan tiplerden.

kısmetim var zaten demiş de ama kesin yargıda bulunamayız tabi
bir tek ben olumsuz dedim ama özür dilerim
sadece genelde erkekler sevgilisi varken bile açıkça söylemiyorlar ümit veriyorlar o ise direk kısmetim var deyince açıkçası öyle düşündüm ama belli olmaz bu işler çocuğun kafasına giremeyiz sonuçta

Kardeşim de o yüzden öyle tekliflerde bulunmak falan istemiyor yani cidden sevgilisi varsa sarkıntılık etmek gibi olur kendime yakıştıramam diyor. Ama çocuğun tavırları da yani çok arkadaşça gelmiyor bana.

evet hoşlanıyor gibi:)

evet hoşlanıyor gibi:)

Bana benzer bir durum olmuştu şimdiki sevgilimden yıllar yıllar önce. Lisans dönemindeyken bir çocukla çok iyi anlaşıyorduk, baya ortak zevklerimiz falan aynıydı, tipi de çok hoştu vücut falan çalışıyordu. Ama çocuğun sevgilisi vardı yani benim de aklıma haliyle hiç öyle şeyler gelmedi. Hani ilk gördüğümde aaa olsa güzel olurdu demiştim de sonra baktım sevgilisi var ben arkadaşça yaklaşmaya karar verdim. Ama çocuk sürekli görüşmek, buluşmak istiyordu; şimdiki sevgilisiyle mutsuz olduğundan falan bahsediyordu. Öyle olunca kıllandım ve bir buluşmamıza kız arkadaşı da gelince ben bir naneler döndüğünü anlayıp çocukla görüşmeyi kestim. Çocuk bir süre peşimi bırakmadı ve duygularına engel olamadığını, sevgilisi varken benden çok hoşlandığını, sevgilisinden ayrıldığını söyledi. Yine de reddetmiştim çünkü o kızın ahını aldım gibi gelmişti, bilmiyorum kendimi çok kötü hissetmiştim ben. Tabi kardeşimde böyle durumlar yok da çocuk kapalı kutu gibi daha çok. Kısmetim var zaten demiş ama yani cidden olduğuna dair bir emare yok.

şöyle olabilir iletişimleri her akşam arayıp 1 saat konuşup günü anlatmak gibi
evet ben de bundan bahsetmiştim
sevgilisi var ondan herkese kardeşim demek zorunda hissediyor , hatta kısmetim var diyor ama kız kardeşinden de hoşlanıyor aynı senin hikayendeki olay:)

Aboovv öyle bir durum varsa kız kardeşim kabul etmez ki. Şu an yanımda değil arkadaşlarıyla dışarı çıktı geldiğinde okur da. Yani en azından çocuğun ilişkisi devam ederken flörtleşmez, benim gibi o da yani o konularda prensiplidir. Keşke anlamanın bir yolu olsa. Kardeşime ben sormuştum yani hiç mi bahsetmiyor topluluk içinde kız arkadaşımla şöyle böyle diye dedim. Bir kere "Eski kız arkadaşım..." diyerek bir olaydan bahsetti ama şu an kız arkadaşı olduğuna dair hiç muhabbetini geçirmedi dedi. Yani tek söylediği şey bu kısmet olayıymış, kardeşim "Hiç çaktırmıyorsun" falan deyince de konuyu değiştirmiş.

bence konuyu kız kardeşin açsın
mesela şey atıyorum bilgisayar oyunu oynuyorsa aa bilgisayar oyunu oynayan çiftler çok tatlı değil mi sen de sevgilinle oynuyor musun hiç desin
o zaman sevgilim var ya da yok der illaki:)
benim geleneksel taktik dasdasdasd

Onu nereden çıkardın derse de kısmetim var demiştin bi kere sevgilin var anladım der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…