Korktuğum başıma geldi (esimin eski esi)

Eski eş arıza ve eşinizi çocukla korkutmayı başarmış.Istedigim gibi konusurum nasıl olsa çocuktan dolayı olumsuz bişey diyemez modunda yaklaşıyor ve eşin bu korkuyu devam ettirdikçe bu kadın dozu dahada artiracak.Eşin net bir dille cevap vermeli tabiri caizse eski eşe höst demeli ve çocuk konusunda yaşayacaklarını göze almalı
Bu kadın çocuğu göstermem deyince esinde polise vs gider ayakları tutuyor derdini anlatabiliyor sonuçta.Bence siz eşinize cesaret verin bu konuda aile bireylerinden yardım almaniz işinizi kolaylastırır görümce kv artık eşiniz kimden etkileniyorsa onlardan destek alın diger arkadaslar söyleme demişler ama ben soylemenizden ve hatta eşinizi cesaretlendirme konusinda birlikte hareket etmenizde bir mahsur görmedim.

Çocukla alakası yok ki bu durumun.çocuğu her şekilde yine görür cabaladıktan sonra.
O an arayıp saydırması laxımdı ki bidaha böyle bişeye cesaret edemesin.
İş inşallah başka şeylere dönmez.sizi sevdiğini vs gibi cümleler bile kullanmasına gerek yok.bitti gitti çocuk harici benle iletişime geçme o kadar.

Bende bazi uyeler gibi soylenmemesi taraftariyim.arada cocuk var geri birlesinde diyebilir aile.

Bence telefonu verin ve bir bekleyin bakalim neler olacak. Yani esiniz kendisi kotsun tavrini sizin zorunuzla degil. Ne bileyim sonra içinde alaaluna olmasaydi soyle olurdu aslinda boyle olurdu gibi seyler kalmasin. Kadin neden cvp yazmadin falan dediginde esim telefonu aldi o dan yazamadim demesin sonra ona.

Bence sessiz kalın ve kendinize çekilin. Eşiniz gereken tepkiyi o kadına göstermediği sürecede uzak durun eşinizle. Bir tür sessiz savasın ikisiylede. Her seferinde siizn uyarınızla tepki verecekse bu salça kadına çok yorulursunuz

niye yahu o benim kocam çocuklarımın babası diyen vardı adam evliydi karısıda hamileydi..
sahi ne oldu o üye..
adamı boşatmak için herşeyi yapmıştı..
Yok artik
Hatirlamiyorum hic o konuyu , okumamisik demek ki
Valla noop tuhaf geliyor bana boyle seyler , yani benim kocama yazsa eski esi bunu ben kocamam bir kahkaha atarim , buyursun gelsin derim , okudugum en sacma seylerden biri bu konu

kadın bunu yazabilme cesaretini nereden alıyor düşündürücü.

Esinize istiyorsan ben gideyim deyin .Gerisini bırakın ne yapacak bakın.Böyle bir sacmalık mı olur esiniz iletisim kurmasın sizin telinizi versin eski eşe .Çözüm bu .Bu kadın iflah olmaz

Kendisi hiç cevap vermemeyi düşünüyor.

En doğrusunu yapıyor
Bu tür sorunlar bende yaşıyorum, inanın bana eşinizin cesaret vermesinden kaynaklı değil bu durum
Hastalıklı tipler bunlar, cevap verdikçe muhabbet uzuyor
Maksat huzursuzluk yaratmak zaten, hiç cevap vermiyor eşim
Olayın büyümesine izin vermeyin, hele başka birinden asla yardım istemeyin
Eşiniz cevap verip ben çok mutluyum dese de o tipler için fark etmez
O yüzden yok saymak en iyisi, ciddiye aldıkça seviye düşer, sakin kal her zaman

Bak ben senin yerinde olcam esini falan beklemeden tepkisini veya bi davranisini kendim gosterirdim o tepkiyi. Ya ne demek ya okurken bile sinirlerim tepeme cikti bu ne cesaret bu ne terbiyesizlik. Kusura bakma canim ama arkadaslarin dedigi gibi esinden yuz bularak bu sekilde yazabiliyor ha yanlis anlama esinin bisey yapip ettiginden demiyorum sadece yumusak yuzunden yararlaniyordur esini bekleme sen yap atagi haddini bildir. He esinede gelince onada tepkini koy kaybetme korkusu olustur

Bazı durumlarda cevap vermek gerekir,bazı durumlarda vermemek lazım ama fazla haddini aşmış sessiz kalınırsa ne düşünür Ümit beslermi cevap verilirse nasıl olur iyi tartıp bir karar vermeli.İnşallah huzurunuzu kaçırmaz daha fazla

Sizin konularınızda eşinnin çocuğunu fazlaca sahiplenen ve varlığını kabul ettirmek için soğuk savaşa giren(çocukla aynı yatakta uyuyacak kadar) yeni eş, iki kadın arasında kalmanın tadını çıkaran bir adam(her olayda pasif ve tepkisiz), ve kocasını tekrar kazanmak için çocuğunu yıpratan bir eski eş görüyorum.
Üçünüz de krizi iyi yönetememişsiniz. Çocuk hepinizden daha sağduyulu gibi. Üzüldüm o duyarlı kız çocuğuna.

Siz karışmayın .
Eşiniz gereken cevabı gereken üslupla verirse o kadın için de konu kapanır .
Bunun kızgınlığını Çocuktan çıkarmaya da çalışmayın sakın .

Kadın sinirlendikce çocuğa sarıyor. Arkadaşlar açık açık yazamıyorum ifşa olmamak adina ama eşim istese işi gereği kızının velayetini bugün alır.
Çocuğu düşünmese yapacağı şeyler çok ağır olur. Ayrıca ben de her ne kadar sevsem de artık birlikte yaşamayı istemiyorum (önceleri bi ihtimal) Kadin kiza işkence ediyor değil . Misal kızı ağlatıyor babana git onlarla yaşa diye. Belki de teli kapatınca ben seni bırakmam vs diye avutuyor. Ama eşimin aklımda hep ağladığı sahne kalıyor.. Adam ne yapacağıni şaşırdı.

Yoldayız o şehre girmek üzereyiz. Yine ben cafede bekliyor olacağım..Esim numaramı verecek çocukla alakalı konularda bana mesaj atması gerektiğini söyleyecek. Hadi bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…