Bende bazi uyeler gibi soylenmemesi taraftariyim.arada cocuk var geri birlesinde diyebilir aile.Eski eş arıza ve eşinizi çocukla korkutmayı başarmış.Istedigim gibi konusurum nasıl olsa çocuktan dolayı olumsuz bişey diyemez modunda yaklaşıyor ve eşin bu korkuyu devam ettirdikçe bu kadın dozu dahada artiracak.Eşin net bir dille cevap vermeli tabiri caizse eski eşe höst demeli ve çocuk konusunda yaşayacaklarını göze almalı
Bu kadın çocuğu göstermem deyince esinde polise vs gider ayakları tutuyor derdini anlatabiliyor sonuçta.Bence siz eşinize cesaret verin bu konuda aile bireylerinden yardım almaniz işinizi kolaylastırır görümce kv artık eşiniz kimden etkileniyorsa onlardan destek alın diger arkadaslar söyleme demişler ama ben soylemenizden ve hatta eşinizi cesaretlendirme konusinda birlikte hareket etmenizde bir mahsur görmedim.
Yok artikniye yahu o benim kocam çocuklarımın babası diyen vardı adam evliydi karısıda hamileydi..
sahi ne oldu o üye..
adamı boşatmak için herşeyi yapmıştı..
Kendisi hiç cevap vermemeyi düşünüyor.
O kadar delirmedim henüz. Ayrıca o kadar da önemsemeyin kendinizi ben saldırıları umursamıyorum. Tecrube ve fikirlerle ilgileniyorum.Gecen konuda eski esi savunduk diye ortaya boyle bi konu attin gibi hissediyorum nedense..Yaniliyor olabilirim tabii..
Kadın sinirlendikce çocuğa sarıyor. Arkadaşlar açık açık yazamıyorum ifşa olmamak adina ama eşim istese işi gereği kızının velayetini bugün alır.Sizin konularınızda eşinnin çocuğunu fazlaca sahiplenen ve varlığını kabul ettirmek için soğuk savaşa giren(çocukla aynı yatakta uyuyacak kadar) yeni eş, iki kadın arasında kalmanın tadını çıkaran bir adam(her olayda pasif ve tepkisiz), ve kocasını tekrar kazanmak için çocuğunu yıpratan bir eski eş görüyorum.
Üçünüz de krizi iyi yönetememişsiniz. Çocuk hepinizden daha sağduyulu gibi. Üzüldüm o duyarlı kız çocuğuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?