Korktuğum başıma geldi (esimin eski esi)

Eşim boşandıktan 2 sene sonra tanıştık biz. Ben tanıdığımda bekar bir adamdı. Esim kavga gürültü sevmez ben bile kavga etmek istesem oda değiştirir. Yumuşak huylu bir yapıya sahip. Evlilikleri süresince o hanım kapi pencere kırmış adama ağzına geleni söylemiş ve eşimde hep sakinlestirmeye çalışan bir adam olmuş. Sürekli alttan almış. Ayrılmış eşimden. Döndü dolaştı eşim kadar naz niyaz çeken birini bulamadı ve esiminde mutlu olduğunu görünce (Kadın kendi ayrılmak istemiş ne şiddet ne aldatma bişey yok) huzursuzluk yaratmaya çalışıyor. Ben eşimle tanıştığımda şaşırmıştım zaten neden ayrılmak istemiş ki o bayan diye.. esim o kadar üzülmüş ki ayrılık döneminde Su an mutlu olmasını kabullenemiyor.

Bir de biz tanistigimiz da mesleklerimizi bilmiyorduk bile.. nisan nikah düğün yaptık öncesinde bir yaşantımız olmadi..

Ayrıca miss cherry ve demetoo "ibis" "yapiskan" "kopek" vb hıtaplarınız icin hakaret davası açmak zorunda bırakmayın beni. Bu bir tehdit değil uyarıdır.

Buyrun açın. Elimde TDK sözlüğüyle gelirim. Yeni karıcığının gönlünü etmek adına çocuğunun psikolojisi pahasına saçmalıklarına ses çıkarmayan adam ibiş kategorisine giriyor mu girmiyor mu artık hakim karar verir.

Gururunuz elin kapısından çevrilmeyi alıyor ama buraya yazılanları almıyor?!? Hiç hakimi kendinize güldürmeyin bence. Hakime bir önceki konunuzu da gösterecek misiniz peki? Kilo da aldım kadına artık görünemem vah vah vb mesajlarınızı mesela??

Benim nasıl bir hayat sürdüğüm size hakaret etme hakkını verebilir mi?

Benim nasıl bir hayat sürdüğüm size hakaret etme hakkını verebilir mi?

Hakaret etmedim, durumunuza uygun deyim/deyiş/sıfatları kullandım. Gerçeği, durumu neyse o şekilde yazdığım için dava açmakla tehdit eden! sizsiniz. Ben de buyrun açın gerçeği mi yazdım hakaret mi ettim hakim karar verir yazdım.

Şimdi sorun neden gerçeği olduğu gibi yazdım, bana neydi ki. Her mesajımın altına çocuğa yazık yazıyorum. Siz bu çocuğu, derdiniz artık neyse ona alet etmekten vazgeçin yazdım 8643kere. Ne sizin ne de kocanızın yaşadığı hayat beni zerre ilgilendirmiyor. Benim derdim zavallı çocuğu rahat bırakmanız, güç durumda bırakmamanız. Sizin bu çocuğun psikolojisini bozmaya hakkınız yok. Baba-kız görüşmesinde de bir yerini, bir sıfatınız olmadığını önceki konunuza 86533 kez yazdı insanlar. Daha hala ısrarla istenmediğinizi bile göre bugün de çocuğun baba-kız ziyaretine gidicem yazmışsınuz. Neden? Buraya bugün neden o ziyarete gittiğinizi bir yazın derim çünkü sebebini ne burdan ne de önceki konunuzdan kimse anlayamadı!

Biraz aklınızı başınıza alın yahu. Hem istenmiyorsunuz, hem kapılarda bacalarda kalıyorsunuz hiç mi gururunuz incinmiyor? Haydi çocuğun psikolojisini de geçtim diğer konuda eski eşten köşe bucak kaçıyorum yazmışsınız. Oraya kadar gidip sonra da eski eşten kaçmak neyin kafasıdır...koca kadınsınız biraz aklı başında davranın. Davranış biçiminizden hayretler içindeyim.

Son düzenleme:
Stres yaratan bir olay yaşamışsınız. Eski eş elbet pes edecek, alışacak. Sakin olun ve kendi ailenize odaklanın. Bazı eski sevgililer, eşler geçmişten sıyrılmıyor. Beni sevdi, beni unutamaz, istesem birleşiriz yanılgısına kapılıyor. Dilerim her şey yerine oturur ve huzur bulursunuz.

Hani mevzu çocuktu son düzenleme ile yine hayat tarzıma yorum yapmışsınız. Ben sizi falci ve büyücülerle uğraşıyorsunuz yahut kırmızı kravatlı erkeklerin bilmem nerelerinin boyutları hakkında konu açmışsınız diye ayıpliyor muyum? Karşınızdakini eleştirmeden önce bir kendinize bakin benim haddime mi elestirmek diye..

Terbiyesiz sizsiniz hanımefendi, karşınızda her lafınıza he hayatım diyen kocanız yok.
Banlanmadan önce bunu da yazayım :)
Terbiyesiz sizsiniz hanımefendi, karşınızda her lafınıza he hayatım diyen kocanız yok.
Banlanmadan önce bunu da yazayım :)
Ne yazık.. keske sizin de böyle bir eşiniz olsaydı.. Belki gereksiz şekilde kötü kalpli olmazdınız. Sevgi bambaşka bişey.. Ayrıca burda ihtimal banlanirsiniz ya 1 gün ya 2 gün.. burası önemli değil. Ger3ksiz yere insanların haklarına giriyorsunuz o ne olacak.

Ay insanların hakkını bu kadar düşünüyorsanız eski eşin arkasından yapıştı yapışıyor diye ne yazıyorsunuz?
Millete ahlak dersi vereceğinize kendinize çekidüzen verin.

Yok son paragrafı sadece meraktan ve daha önce 3 kez sorduğum ama bir cevap alamadığım için yazdım. Konu açıyorsanız yorumlara açıksınız demektir. Eleştirmek için yazmadım zaten dışardan bakınca nasıl göründüğünüzü görün diye yazdım. 37 yaşındayım yazmışsınız, yani oraya kadar gidip sonra da köşe bucak kaçmanız garip bir davranış. İnsanlar başka bir insanın evine görüşmek konuşmak istiyorlarsa giderler. Oraya kadar gidip sonra da kaçınmanın gerçekten bir mantığı yok. Hele ki açıkça davetli olunmayan yerlere insanlar gitmez bile. (en azından ben gitmiyorum)

Büyücü değil ama çok pahalı değilse falcıya gitmeyi seviyorum eğleniyorum çünkü. Bugünlerde bayağı yüksek profilli bir firmaya iş başvurusu yaptım onun sonucu molcak diye baktırıyorum hayırlısı!

Cidden niye gidiyorsunuz sadece meraktan soruyorum. Bu soruya bir cevabınız var mı? Burda herkese bir laf yetiştirdiniz ama bir tek şu soruya cevap yazmamışsınız. Misal bugün oraya gitmenizdeki motivasyon neydi?

Zayıflamıştır ondan gitmeye karar vermiştir
Geçen hafta kilo aldım bini görmisin köşe bucak kaçıyırım deyip kadına kendini göstermek için kıvranıyordu
Neyse olan o yavrucağa oluyor ya,pinpon topu gibi yaptılar çocuğu aralarında

Ben olsam hukuki ne yapılabilir onu araştırırdım. Sonuçta sizi taciz ediyor evliliğinin huzurunu bozuyor. Bir tazminat davası bile açılabilir belki. Avukat arkadaşlar fikir verebilir.

Istediğiniz gibi saldırabilirsiniz. Atış serbest..
Galiba ben sizin gözünüzde eslerinizi elinizden alan kadın modeliyim.

Ne demek gorusturmeyecek. Görüşme günlerinde kapısına dayanmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…