Ben o kadinin yerinde olsam kocamin yeni karisiyla muhatap olmak istemem ama kocan boyle bir cikis bulmus.Merak eden arkadaşlar.. Esim kapıda benim numaramı verdi. Bundan sonra çok gerekli olursa burdan yazarsın dedi. Attığı taciz mesajı tekrarlanirsa çocuğun velayetini alacağını söyledi. Kadın çocuğu göndermedi. (Ben tazminat davası açabilirim tekrar ederse..)
O mesajla velayeti alamaz ki... Bence ipini sıkı tutmussunuz. Helal size.="Alaaluna, post: 55677136, member: 874584"]Merak eden arkadaşlar.. Esim kapıda benim numaramı verdi. Bundan sonra çok gerekli olursa burdan yazarsın dedi. Attığı taciz mesajı tekrarlanirsa çocuğun velayetini alacağını söyledi. Kadın çocuğu göndermedi. (Ben tazminat davası açabilirim tekrar ederse..)
Siz kime ne için tazminat davası açıyorsunuz ki sizinle alakalı bir durum yokMerak eden arkadaşlar.. Esim kapıda benim numaramı verdi. Bundan sonra çok gerekli olursa burdan yazarsın dedi. Attığı taciz mesajı tekrarlanirsa çocuğun velayetini alacağını söyledi. Kadın çocuğu göndermedi. (Ben tazminat davası açabilirim tekrar ederse..)
Yani çocuğumuzu iki gün siz alın diye baba yerine yeni eşi aramak çok saçma. Bence bu adam kriz yönetmeyi bilmiyor. Sadece yönetiliyor gibi geldi.="deniz_gunes, post: 55677181, member: 38747"]Ben o kadinin yerinde olsam kocamin yeni karisiyla muhatap olmak istemem ama kocan boyle bir cikis bulmus.
Hayirlisi bakalim
Merak eden arkadaşlar.. Esim kapıda benim numaramı verdi. Bundan sonra çok gerekli olursa burdan yazarsın dedi. Attığı taciz mesajı tekrarlanirsa çocuğun velayetini alacağını söyledi. Kadın çocuğu göndermedi. (Ben tazminat davası açabilirim tekrar ederse..)
Ay lutfen ac :) Kadinin kovdugu iyi olmus sizi, bekle seninle muhatap olurAyrıca miss cherry ve demetoo "ibis" "yapiskan" "kopek" vb hıtaplarınız icin hakaret davası açmak zorunda bırakmayın beni. Bu bir tehdit değil uyarıdır.
Çok terbiesizce davraniyordunuzMissCherryBlossom duydun mu bize dava acacakmis hakaret davasi, ay korkudan bayilazaam lutfen beni sakinlestir
Hanimefendi “Kocam isterse meslegi geregi cocugu alir” falan yazmis, artik nasil bir meslekse biz avam takimina gecerli olmayan hukuk kurallari gecerli.
Hapse atilir miyiz sence misscigim? Temiz camasir hazirlasam mi? Belli ki pek muhim insanlar belki muebbet yeriz
Birlikte yaşamak istemiyorum derken? kız babasıyla yaşamak isterse yapabileceğin bişey yok. Bizimle yaşamasın diyemezsinKadın sinirlendikce çocuğa sarıyor. Arkadaşlar açık açık yazamıyorum ifşa olmamak adina ama eşim istese işi gereği kızının velayetini bugün alır.
Çocuğu düşünmese yapacağı şeyler çok ağır olur. Ayrıca ben de her ne kadar sevsem de artık birlikte yaşamayı istemiyorum (önceleri bi ihtimal) Kadin kiza işkence ediyor değil . Misal kızı ağlatıyor babana git onlarla yaşa diye. Belki de teli kapatınca ben seni bırakmam vs diye avutuyor. Ama eşimin aklımda hep ağladığı sahne kalıyor.. Adam ne yapacağıni şaşırdı.
Mecbur kalırsak yaşamak zorundayız zaten.Birlikte yaşamak istemiyorum derken? kız babasıyla yaşamak isterse yapabileceğin bişey yok. Bizimle yaşamasın diyemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?