Korktuğum başıma geldi (esimin eski esi)

Ayrıca miss cherry ve demetoo "ibis" "yapiskan" "kopek" vb hıtaplarınız icin hakaret davası açmak zorunda bırakmayın beni. Bu bir tehdit değil uyarıdır.

Eşiniz nafaka veriyor mu?

Cevap evet ise, eşiniz korkmasın.. Çocuğu göstermez ise nafakası kesilir.. Ayrıca artık çocukta babasının nasıl olduğunu, yani sevgisini anlayabilmiştir, kolay kolay vazgeçmez babasından..

Ben o kadinin yerinde olsam kocamin yeni karisiyla muhatap olmak istemem ama kocan boyle bir cikis bulmus.
Hayirlisi bakalim

O mesajla velayeti alamaz ki... Bence ipini sıkı tutmussunuz. Helal size.

Siz kime ne için tazminat davası açıyorsunuz ki sizinle alakalı bir durum yok
Eski eş sizinle muhatap olmuyor bile kadın eski kocasına tehdit unsuru içermeyen bir mesaj yazmış

="deniz_gunes, post: 55677181, member: 38747"]Ben o kadinin yerinde olsam kocamin yeni karisiyla muhatap olmak istemem ama kocan boyle bir cikis bulmus.
Hayirlisi bakalim
Yani çocuğumuzu iki gün siz alın diye baba yerine yeni eşi aramak çok saçma. Bence bu adam kriz yönetmeyi bilmiyor. Sadece yönetiliyor gibi geldi.

Ben iki seferdir bulduğunuz çözümleri çok saçma ve alakasız buluyorum eşiniz sizin numaranızı vereceğine çocuğunu göreceği saatleri belirtsin
Saat belli olsa o saatte çocuğu alır getirmesi gereken saatte de bırakır
Ve bunu düzenli hale getirince muhatap olmayı gerektirecek durum yok hatta sizin gitmenize bile

Konu sahibesi,
boldladığım kısım için yazıyorum, eşiniz öyle birşey yaparsa hata eder, yazdığınızı yani eşinizin kararını dışarıdan objektif olarak tekrar bir değerlendirin, velayet savaşına girilirse cezalandırılan ne anne ne baba olur, tek cezalandırılan çocuk olacak.

Baba velayetle tehdit ediyor, anne kapıya kadar gelmiş babaya çocuğu vermiyor, çocuk bunların hepsinin farkında ama bunlar yaşanırken yaraladığımız ruhunu onaralım diyen yok, herkes çocuğun bir kolundan asılıp çeker gibi

Kadının amacı belli az çok çocuğu bahane edip ara bozmak lütfen sizde bu durumda kadının oyununa gelmeyin
Sakin olun herşeyi akışına bırakın sizin olan zaten sizin yanınızda

Eğer resmi nikahiniz var ise ve bu halde bile bu kadin "bana geri don" diyebiliyorsa psikolojik sorunlari vardir.
Evliligi oyun saniyor sanirim?
Esinizin sert bir tepki vermesinin tam vakti.

Babanın da kızını düşündüğünü düşünmüyorum şu an herkesin önceliği kendi egosu
Baba çok düşünüyorsa kızını bunca yıldır görüş saatini belirletir ve bu saçma sapan sorunlara yol açmazdı
Arada çocuk kalıyor yazık
O kadın öyle bir mesajı attıysa demekki bu durumu muhtemel görüyor adamın buna nasıl fırsat verdiği bence asıl sorun

MissCherryBlossom duydun mu bize dava acacakmis hakaret davasi, ay korkudan bayilazaam lutfen beni sakinlestir

Hanimefendi “Kocam isterse meslegi geregi cocugu alir” falan yazmis, artik nasil bir meslekse biz avam takimina gecerli olmayan hukuk kurallari gecerli.

Hapse atilir miyiz sence misscigim? Temiz camasir hazirlasam mi? Belli ki pek muhim insanlar belki muebbet yeriz

Çok terbiesizce davraniyordunuz

Birlikte yaşamak istemiyorum derken? kız babasıyla yaşamak isterse yapabileceğin bişey yok. Bizimle yaşamasın diyemezsin

Bekar halinizle boşanmış+çocuklu adamla niye evlendiniz ki? Mesleği ile mi gözünüzü boyadı bilmiyorum ama boşanmış çocuklu adam=bitmek bilmeyen sorun problem demek. Çocuksuz boşanmış erkeklerle bile evlilik zorken, eski eşe nafaka vs ödeniyorsa sürekli muhatap olunması vaki oluyorken bir de çocuk varsa sorun katmerleniyor. Hem bu süreçte çocuğun da psikolojisi bozulabiliyor, kaldıramayıp hırçınlaşabiliyor.
Ki siz eski eşin, tekrar birleşmek istemesi gibi uç bir problemle karşı karşıyasınız ve diğer konularınızdan da gördüğüm kadarıyla eşinize güvenmiyorsunuz... Her seferinde yollara dökülmeniz gerekmiyor aslında.Eski eş sizi kapılarda bacalarda tedirginlik içinde beklettiğini bilmenin özgüvenini yaşıyor resmen. Eşinizin de bu durumu bir problem olarak gördüğünü sanmıyorum.
Bir de o kadın, eşinizin çocuğunun annesi ama sizin henüz çocuğunuz yok ayrılsanız hiçbir bağ kalmayacak ama onunla devam eden bir bağı var o yüzden kendini bir adım önde görüyor. Bunun verdiği güvenle msj atmış olabilir.
Maalesef bu sorunlar devam edecek. Çocuk büyüdükçe daha başka sorunlar çıkacak.Kadın başka biriyle evlenirse bir nebze rahat edersiniz ama belli ki daha eşinizi aklından çıkartamamış.
Bir de yanlış anlamayın ama siz tanıştığınızda eşiniz bekar ve boşanmış durumda mıydı? Kadının size bu hırsı neden?

Kadinda bakti ki baskasini bulamayacak, 2 yil sonra "Bari eski kocama doneyim." demis. Ne cesaretle bunu soyleyebiliyorsa. Ben de bu cesareti kocanizin verdigini dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…