Arkadaşım şu çocukla uyuma mevzusu fazlaca abartıldı. Ben anlatamıyorum sanirim. Kimsenin çocuğunu elinden almak gibi bi niyetim yok aksin e eşimle basbas yaşamayı tercih ederim çocukla tanıştığımda 4 yaşına gitmemişti bile . Bize gidip gelirken belki en azindan bir abla şefkati istedi. Yemeğini ben yediririm ben uyuyorum ben alışverişini yaparım. Bensiz bir yere gitmez . Şöyle ki ben markete falan çıksam arkamdan ağlar. Gece uyuyamıyor çocuk ağlıyor kapımda ac diye nasıl almayım yanıma yani. Ben egiticimciyim herşeyden önce insanım. Kapıya atsam daha mi memnun olacaksınız . Ben de biliyorum benle uyumaması gerektiğini ama kıyamıyorum.Sizin konularınızda eşinnin çocuğunu fazlaca sahiplenen ve varlığını kabul ettirmek için soğuk savaşa giren(çocukla aynı yatakta uyuyacak kadar) yeni eş, iki kadın arasında kalmanın tadını çıkaran bir adam(her olayda pasif ve tepkisiz), ve kocasını tekrar kazanmak için çocuğunu yıpratan bir eski eş görüyorum.
Üçünüz de krizi iyi yönetememişsiniz. Çocuk hepinizden daha sağduyulu gibi. Üzüldüm o duyarlı kız çocuğuna.
KoArkadaşım şu çocukla uyuma mevzusu fazlaca abartıldı. Ben anlatamıyorum sanirim. Kimsenin çocuğunu elinden almak gibi bi niyetim yok aksin e eşimle basbas yaşamayı tercih ederim çocukla tanıştığımda 4 yaşına gitmemişti bile . Bize gidip gelirken belki en azindan bir abla şefkati istedi. Yemeğini ben yediririm ben uyuyorum ben alışverişini yaparım. Bensiz bir yere gitmez . Şöyle ki ben markete falan çıksam arkamdan ağlar. Gece uyuyamıyor çocuk ağlıyor kapımda ac diye nasıl almayım yanıma yani. Ben egiticimciyim herşeyden önce insanım. Kapıya atsam daha mi memnun olacaksınız . Ben de biliyorum benle uyumaması gerektiğini ama kıyamıyorum.
Eşim olumlu cevap yazmasın diye almadım telefonunu mesajların bitmesini bekledim. Hiçbiriniz eşimizin velisi değiliz ama takdir edersiniz ki birbirimizin hayatına müdahale edebiliyoruz. En azından benim hayatım böyle. Sizi bilemem.Esinizin velisi misiniz telefonuna el koymussunuz ya cocuk gibi
Tek ulasim araci o degil biliyorsunuz degil mi?
Is esinizde bitiyor. Cani istiyorsa her sekilde gorusebilir eski esiyle. Boyle davranmaniz sadece sizi yaralar. Hele ki bunu baskalariyla paylasmak tamamen fiyasko olur. Esiniz halledebilecek yastadir sanirim.
Ben bu noktada mudahale edilecek bir sey gormedim de ona sasirdim zaten. Esiniz sizinle evli. E tamam. Konu kapanmistir. Adam tasi taragi toplayip gitse haklisiniz da su anda gerek yok endiseye.Ko
Eşim olumlu cevap yazmasın diye almadım telefonunu mesajların bitmesini bekledim. Hiçbiriniz eşimizin velisi değiliz ama takdir edersiniz ki birbirimizin hayatına müdahale edebiliyoruz. En azından benim hayatım böyle. Sizi bilemem.
Tüm anlattıklarınız, eşinizin eski eşine “dur” dememesi için bahane değil. Dur demedikçe çocuk daha da arada kalıyor demek ki.Kadın sinirlendikce çocuğa sarıyor. Arkadaşlar açık açık yazamıyorum ifşa olmamak adina ama eşim istese işi gereği kızının velayetini bugün alır.
Çocuğu düşünmese yapacağı şeyler çok ağır olur. Ayrıca ben de her ne kadar sevsem de artık birlikte yaşamayı istemiyorum (önceleri bi ihtimal) Kadin kiza işkence ediyor değil . Misal kızı ağlatıyor babana git onlarla yaşa diye. Belki de teli kapatınca ben seni bırakmam vs diye avutuyor. Ama eşimin aklımda hep ağladığı sahne kalıyor.. Adam ne yapacağıni şaşırdı.
Ben de eğitimciyim az çok anlıyorum. Çocuğa iyilik yapmak onun her istediğini yapmak demek değildir. Üçlü ilişkinizin aranızda bir rekabet doğurduğu açık(eski konular), gerekirse çocuk kalmamalı bile sizde. Eşiniz alıp, kendi vakit geçirmeli. Siz de elbette vakit geçirebilirsiniz ama ilişki sağlıklı temele oturmamış. Demek ki anne baba ve çocuk üçlüsünden uzak durmanız gerekiyor(kadına görünmek için kapıda bekliyormuşsunuz) eşinizden değil.Arkadaşım şu çocukla uyuma mevzusu fazlaca abartıldı. Ben anlatamıyorum sanirim. Kimsenin çocuğunu elinden almak gibi bi niyetim yok aksin e eşimle basbas yaşamayı tercih ederim çocukla tanıştığımda 4 yaşına gitmemişti bile . Bize gidip gelirken belki en azindan bir abla şefkati istedi. Yemeğini ben yediririm ben uyuyorum ben alışverişini yaparım. Bensiz bir yere gitmez . Şöyle ki ben markete falan çıksam arkamdan ağlar. Gece uyuyamıyor çocuk ağlıyor kapımda ac diye nasıl almayım yanıma yani. Ben egiticimciyim herşeyden önce insanım. Kapıya atsam daha mi memnun olacaksınız . Ben de biliyorum benle uyumaması gerektiğini ama kıyamıyorum.
Yoldayız o şehre girmek üzereyiz. Yine ben cafede bekliyor olacağım..Esim numaramı verecek çocukla alakalı konularda bana mesaj atması gerektiğini söyleyecek. Hadi bakalim..
Diyelim ki konu sahibi ile kocası İstanbul'da çocukla annesi Tekirdağ'da yaşıyor.
Her iki haftada bir çocuğu almaya karı-koca Tekirdağ'a gidiyorlar.
Konu sahibinin gitmesi bile kocasına ne kadar yapıştığının bir göstergesi.
Eski karısı yiyecek diye korkuyor herhalde :)
++++
++++
Eski eşe yapıştım bırakmam ohhh sen çatla mesajı
Konu sahibesi çocuk aşağı çocuk yukarı yazmıyor mu hastayım sanki çok umrunda. eski kadına kamca takmak için bir bahane bulmuş adı da çocuk.
Baba gerçekten bir ibiş, ben kızımı görüp gelicem senin kapılarda bacalarda ne işin var, sen ne yapmaya çalışıyorsun diyemiyor ehhh çünkü onun da çok umru değil ne şiş yansın ne kebap hesabı
Çocuğa yazık gerçekten burda sadece bu çocuğa üzülüyorum burdaki saçmalıkları okudukça
Siz sürekli üzerinize vazife olmayan bir usluple konuşup bana hakaret ediyorsunuz. Konularıma yazmamanizi rica ediyorum.Ben gerçekten sizi anlayamıyorum
Diğer konuda da adam gitsin kızını görsün bitti gitti bu kadar yazdı insanlar
Neden kendinizi ille de bu baba-kız ilişkisine yamamak istiyorsunuz? Sizin bu ilişkide bir yeriniz, bir sıfatınız yok. Çocukla bir bağınız yok ki, babasının evlendiği kadınsınız o kadar. O görüşmeye giderek çocuğa kötülük yapıyorsunuz hem çocuğu hem kendinizi şekilsiz bir duruma sokuyorsunuz.
Siz bence bu eski kadına takıntı yapmışsınız.
Kadın kızını kullanıyor yazmışsınız ya:
1. Size ne, çocuk sizin çocuğunuz değil siz bu çocuktan sorumlu değilsiniz.
2. Kadın kullanıyor da bu kızı, siz kullanmıyor musunuz? Eski eşe nispet yapmak için üstünüze vazife olmayan baba kız görüşmesine zorla kendinizi de yamıyorsunuz.
3. Bu eşinizin sorunu sizin değil tekrar yazıyorum. Koca adam çaresini kendi bulabilir sizin karışmanıza gerek yok.
4. Sırf eski eşe nispet mi yoksa adama sıkı sıkı yapışmak için neden el kadının kapısında, cafe köşelerinde bekliyorsunuz burayı zaten hiç kimse anlayamadı. Sizin bir izzet-i nefsiniz yok mu, kadın sizi kapının önünde afedersiniz köpeği gibi bekletiyor siz de köşe bucak kaçıyorsunuz siz ne psikolojidesiniz hanımefendi? O anne olsam çocuğumu bu kafadaki bir insanla görüştürmem.
Bu çocuğa yazık gerçekten bu tiplerin elinde büyüyor. Ben açıkçası annenin de konu sahibesinin yansıttığı şekilde olduğunu da düşünmüyorum. Burda saplantılı tek kişi var konu sahibesi, baba zaten Allahlık. Çocuğa acıdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?