Korktuğum başıma geldi (esimin eski esi)

Kv'yi görümceyi niye karıştırıyorsunuz canım eşin halletsin, senlik bi durum yok.

Esinizin velisi misiniz telefonuna el koymussunuz ya cocuk gibi
Tek ulasim araci o degil biliyorsunuz degil mi?
Is esinizde bitiyor. Cani istiyorsa her sekilde gorusebilir eski esiyle. Boyle davranmaniz sadece sizi yaralar. Hele ki bunu baskalariyla paylasmak tamamen fiyasko olur. Esiniz halledebilecek yastadir sanirim.

Bunca yil sonra bu msj baya bi ilginc olmus.
Ayrilali sanirim 5 sene oldu.
Ya kadin baska biri yuzunden buyuk hayal kirikligina ugrayip kurkcu dukkanina donmek istedi ya da esiniz bu cesareti ona verdi..
Cevap vermemek muhattap almamak en iyisi..

Arkadaşım şu çocukla uyuma mevzusu fazlaca abartıldı. Ben anlatamıyorum sanirim. Kimsenin çocuğunu elinden almak gibi bi niyetim yok aksin e eşimle basbas yaşamayı tercih ederim çocukla tanıştığımda 4 yaşına gitmemişti bile . Bize gidip gelirken belki en azindan bir abla şefkati istedi. Yemeğini ben yediririm ben uyuyorum ben alışverişini yaparım. Bensiz bir yere gitmez . Şöyle ki ben markete falan çıksam arkamdan ağlar. Gece uyuyamıyor çocuk ağlıyor kapımda ac diye nasıl almayım yanıma yani. Ben egiticimciyim herşeyden önce insanım. Kapıya atsam daha mi memnun olacaksınız . Ben de biliyorum benle uyumaması gerektiğini ama kıyamıyorum.

Ko
Eşim olumlu cevap yazmasın diye almadım telefonunu mesajların bitmesini bekledim. Hiçbiriniz eşimizin velisi değiliz ama takdir edersiniz ki birbirimizin hayatına müdahale edebiliyoruz. En azından benim hayatım böyle. Sizi bilemem.

Çocuğunun annesine tabii ki kötü laf etmeyecek, kibarca cevap verecek. Zaten sert ve kaba bir tepki verse sizin karşı çıkmanız lazım. Ona yapan size de yapar.
Eşinizin hiç cevap vermemesi daha doğru. Bazı durumlarda olumsuz da olsa cevap verildiğinde karşı taraf umutlanıyor.

Ben bu noktada mudahale edilecek bir sey gormedim de ona sasirdim zaten. Esiniz sizinle evli. E tamam. Konu kapanmistir. Adam tasi taragi toplayip gitse haklisiniz da su anda gerek yok endiseye.
Mesajlari size gostermeyip sakliyor mu ki mesaj bitene kadar telefon sizde? Her seyini saklar mi? Eski esiyle cocuk icin hic bir araya gelmiyor mu? Gayet medeni bir ortam olur aslinda bir araya gelmeliler. O arada da esiniz soylesin hayir diye. Bitti gitti. Mevzu bile yok ortada aslinda

Tüm anlattıklarınız, eşinizin eski eşine “dur” dememesi için bahane değil. Dur demedikçe çocuk daha da arada kalıyor demek ki.
İnsanlar boşanırken çocuğun geleceğini düşünerek boşanır. Aradaki denge korunmuyorsa eşin sizden uzak drması ve kızınızın refahı adına yaptırımlar uygulanmalı. Bunu da siz değil eşiniz yapacak. eşiniz yüzüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalakalmış ve hiçbir şey yapmıyor sanırım. Ya da siz öyle anlatıyorsunuz.

Ben de eğitimciyim az çok anlıyorum. Çocuğa iyilik yapmak onun her istediğini yapmak demek değildir. Üçlü ilişkinizin aranızda bir rekabet doğurduğu açık(eski konular), gerekirse çocuk kalmamalı bile sizde. Eşiniz alıp, kendi vakit geçirmeli. Siz de elbette vakit geçirebilirsiniz ama ilişki sağlıklı temele oturmamış. Demek ki anne baba ve çocuk üçlüsünden uzak durmanız gerekiyor(kadına görünmek için kapıda bekliyormuşsunuz) eşinizden değil.
Bu konuya gelince, siz bir şey yapmayacaksınız, eşiniz yapacak. Yapmıyorsa uyaracaksınız.

Yoldayız o şehre girmek üzereyiz. Yine ben cafede bekliyor olacağım..Esim numaramı verecek çocukla alakalı konularda bana mesaj atması gerektiğini söyleyecek. Hadi bakalim..

Ben gerçekten sizi anlayamıyorum
Diğer konuda da adam gitsin kızını görsün bitti gitti bu kadar yazdı insanlar
Neden kendinizi ille de bu baba-kız ilişkisine yamamak istiyorsunuz? Sizin bu ilişkide bir yeriniz, bir sıfatınız yok. Çocukla bir bağınız yok ki, babasının evlendiği kadınsınız o kadar. O görüşmeye giderek çocuğa kötülük yapıyorsunuz hem çocuğu hem kendinizi şekilsiz bir duruma sokuyorsunuz.

Siz bence bu eski kadına takıntı yapmışsınız.

Kadın kızını kullanıyor yazmışsınız ya:

1. Size ne, çocuk sizin çocuğunuz değil siz bu çocuktan sorumlu değilsiniz.
2. Kadın kullanıyor da bu kızı, siz kullanmıyor musunuz? Eski eşe nispet yapmak için üstünüze vazife olmayan baba kız görüşmesine zorla kendinizi de yamıyorsunuz.
3. Bu eşinizin sorunu sizin değil tekrar yazıyorum. Koca adam çaresini kendi bulabilir sizin karışmanıza gerek yok.
4. Sırf eski eşe nispet mi yoksa adama sıkı sıkı yapışmak için neden el kadının kapısında, cafe köşelerinde bekliyorsunuz burayı zaten hiç kimse anlayamadı. Sizin bir izzet-i nefsiniz yok mu, kadın sizi kapının önünde afedersiniz köpeği gibi bekletiyor siz de köşe bucak kaçıyorsunuz siz ne psikolojidesiniz hanımefendi? O anne olsam çocuğumu bu kafadaki bir insanla görüştürmem.

Bu çocuğa yazık gerçekten bu tiplerin elinde büyüyor. Ben açıkçası annenin de konu sahibesinin yansıttığı şekilde olduğunu da düşünmüyorum. Burda saplantılı tek kişi var konu sahibesi, baba zaten Allahlık. Çocuğa acıdım.

Ben de burada yazan bir kaç arkadaşa katılacağım. Konu buram buram yalan kokuyor.
Zaten konu sahibi daha önceki konularında kadına taktığını belli eden konular açmış.
Yok eski eş unutulur mu? yok çocuğu almaya birlikte gidiyoruz ben artık kadına kendimi göstersem mi falan filan.
Normal olmayan hareketler sergileyen birileri varsa bu siz ve kocanız.
Aman kocam bu kadına geri döner mi diyerek hareket ediyorsunuz, tepki gösterilince de eski eş korktuğum şeyi yaptı falan filan.
İyi gidin kadınla kapışın o zaman, bahçede kendinizi gösterin falan :) Ay çok çirkin ya valla ben de küçük kıza üzüldüm.

Diyelim ki konu sahibi ile kocası İstanbul'da çocukla annesi Tekirdağ'da yaşıyor.
Her iki haftada bir çocuğu almaya karı-koca Tekirdağ'a gidiyorlar.
Konu sahibinin gitmesi bile kocasına ne kadar yapıştığının bir göstergesi.
Eski karısı yiyecek diye korkuyor herhalde :)

++++
++++
Eski eşe yapıştım bırakmam ohhh sen çatla mesajı
Konu sahibesi çocuk aşağı çocuk yukarı yazmıyor mu hastayım sanki çok umrunda. eski kadına kanca takmak için bir bahane bulmuş adı da çocuk.
Konu sahibesi önceki konusunda ex kadının kapısına giderken özgüvensiz olduğunu çünkü kilo aldığını yazmış
Çocuğu görme falan bahane yani amaç kendini göstermek
Baba gerçekten bir ibiş, ben kızımı görüp gelicem senin kapılarda bacalarda ne işin var, sen ne yapmaya çalışıyorsun diyemiyor ehhh çünkü onun da çok umru değil ne şiş yansın ne kebap hesabı
Çocuğa yazık gerçekten burda sadece bu çocuğa üzülüyorum burdaki saçmalıkları okudukça
Ex kadını da çok takdir ettim konu sahibesini kapıdan koymuyor ben olsam ibiş ex kocayı da koymazdım. Bak burda hatırım kaldı ex abla burayı okuyorsan ibiş ex kocanı da alma evine

Son düzenleme:
Ayy konunun hepsine hakim olamadım.
Ama o kadının ne yazdığı değil eşinizin ne cevap verdiği önemli olan malesef ortada çocuk olunca ister istemez görüşmek durumunda kalinabiliyor
Siz cocuknolayini biliyosunuz o yüzden hiç biseyi takmayın evet bu çok zor ama yapım yani bunu
Eşiniz onu sevse zaten evli kalırdı

Maalesef canım, erkeklerde öncelikli olan çocuk değil uçkur zaten genellikle
Çocuğu almaya cici anneyi götürmekle de kalmıyor, şimdi bir de çocukla ilgili meseleler cici anne ile konuşulacakmış.
Saçmalık.
Ben annenin yerinde olsam konu sahibiyle kesinlikle muhatap olmam ve baba aramadığı müddetçe de çocuğa ilişkin hiç bir konuya cevap vermem

Siz sürekli üzerinize vazife olmayan bir usluple konuşup bana hakaret ediyorsunuz. Konularıma yazmamanizi rica ediyorum.

Hanımlar,
rica ediyorum herkes sakin olsun, yazışmalara çekidüzen verilsin, polemiğe girilmesin.

İster ilk eş ister, yeni eş, ister koca, burada 3 erişkine de hiçbirşey olmuyor, olan o kız çocuğuna oluyor, kusura bakmayın ama el birliğiyle çocuğun psikolojisini alt üst ediyorsunuz, sonucu söyleyeyim zira benzer bir vaka yüzünden tanıdığım birinin kızı şu an psikolog psikolog geziyor, kız küçükken anne baba ve babasının yeni eşi arasında kaldığından ergenlikte psikolojik patlamalar yaşadı, sonucu da söyleyeyim, adam yeni eşini suçluyor, bu çocuk ergenlik çağına girdiğinde ağır bir depresyona girecek ve büyük sorunlar yaşayacaksınız hepiniz, umarım olmaz ama çocuğun psikolojisini ne hale getirdiğinizin farkında değilsiniz hiçbiriniz.

Merak eden arkadaşlar.. Esim kapıda benim numaramı verdi. Bundan sonra çok gerekli olursa burdan yazarsın dedi. Attığı taciz mesajı tekrarlanirsa çocuğun velayetini alacağını söyledi. Kadın çocuğu göndermedi. (Ben tazminat davası açabilirim tekrar ederse..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…