Kötü bir baba mı yoksa ölmüş iyi bir baba mı?

Teşekkür ederim inşallah.
Size de sabır diliyorum çok acı bir çocuğun babasının ölümünü beklemesi aynı durumdayız
Ben kendim işe girdim çalıştım okudum, kardeşlerim de öyle burslu kazandılar falan. Yoksa okutmazdı. İşimizi elimize alınca annem de boşandı. Şimdi her gün ağlıyor yalnızım diye. Hiç unutmam küçükken evde baktığım kuşlarımı komşuya vermişti. Sakat kuşları almıştım kimse bakmaz diye. Sonra komşu öldürdü onları. Çok ağlamıştım o çocuk Halimle. Asla ama asla unutmayacağım. Şimdi de o ağlıyor. Tek tavsiyem maddi gücünüz olsun. Yoksa böyle insanlara karşı gelinmiyor

Benimde babam nikaha ve düğüne gelmedi herkese hasta dedik hepimiz aynıyız kızlar babamızin maf ettiği hayatlar çok üzgünüm

Biz de hasta dedik, ailemden annem harici kimse yoktu. Arkamda durmadı,üzüntüden sistit oldum o gün balayım da zehir oldu.

Bende o yüzden katlaniyorum bu aptal kocaya okuyup sağlam bir işim olunca basacagim tekmeyi böyle adamlar evlenmemeli baba olmamalı...

aynen öyle sanki cenaze havası var evde gulsen kabahat ağlasam kabahat bu adamların yanında
İnşallah kurtulacağız

Benim babam hem iyi hem kötü hem ölü...
Size tavsiyem ; annenizin yaptığı hataları yapmayın, basın ayaklarınızın üzerine, hayatınızı kurun, inanın iyi olacak

Katılıyorum fakat babam normal baba olsaydı en azından baba evinde okuyabilir çalışıp hayatımı kurabilirdim şimdi elim ekmek tutana kadar bu evliliğe katlanmak zorunda kalıyorum ve bu evlilik babamın eseri kaçış yolu olarak yaptım bu evliliği yani Baba önemli

Annen de bosansin sende boşan birlikte yaşayın olmaz mu öyle annen neden ayrilamiyor
Annemin gidecek yeri yok ki, ancak kendime bir hayat kurunca benimle yaşar.
Şuan çok yaşlılar fiziksel şiddeti yok piskoljik şiddet yaşıyor annem
Ve maalesef damat iki gün gelip kalsa surat yapan biri o yüzden yanıma alamıyorum zaten bende sığıntı gibi yaşıyorum burda

Umarım evliliğinizde mutlusunuz

Evliligim kotu degil sadece yanlis secim.Duygularimdan fedakarlik ediyorum.Iletisim sorunumuz var ve asla seven sevebilen biri degil.Ben bir nevi törpüy
Evliligimde +lar daha fazla yoksa gozunun yasina bakmazdim.Bizdeki duygusal sorunlar daha cok ya da yetistirilme sorunu iste.Farkli kulturler ne diyim.

O kadar akilli ki! bazi babalar,kendileri gibi dengesiz adamlar soyunu surdursun diye kizlarini tahsilsiz,mesleksiz,guvensiz birakiyorlar.
Birakip gidemesin,kalkip hakkini savunamasin diye.
Fakat bir mevki makam sahibi kadin gormesinler,dipleri dusuyor agizlari acik bakarken
Dengesiz herifler,siz de okutun kizlarinizi,onlar da guclu birey olsun,size de faydalari olur,bari bencilce dusunerek olsun yapin bunu ya

O kadar akilli ki! bazi babalar,kendileri gibi dengesiz adamlar soyunu surdursun diye kizlarini tahsilsiz,mesleksiz,guvensiz birakiyorlar.
Birakip gidemesin,kalkip hakkini savunamasin diye.
Fakat bir mevki makam sahibi kadin gormesinler,dipleri dusuyor agizlari acik bakarken
Dengesiz herifler,siz de okutun kizlarinizi,onlar da guclu birey olsun,size de faydalari olur,bari bencilce dusunerek olsun yapin bunu ya

Maalesef
Peki mesleğiniz var mı ?

bır insan için ölür inşallah demek ıcın ya colugunuzun cocugunuzun ırzına gecmıs olması ya evınızı barkınızı yakmıs olması falan lazım ...
beddua doner dolasır sahıbını bulur

eger yasanamayacak kadar zor sartlarsa evden uzaklasırsınız sonra da gorusmek zorunda degılsınız

ınsanın annesı babası esı cocugu sıkıntılar yasatabılır kotusu denk gelebılır cok zor ve yıpratıcı ama ölümünü ıstemek yerıne sız ondan uzaklasın arkadaslar saglıklı olan budur...

bu sorunu yasayan herkesın allah yardımcısı olsun aıle sorunları zordur

Babamın yanında yaşarken kendim için ölümü dileyerek ağlayan bir kızım ben canım ve şu an ben onu affettim ve yanına dönmek istemiyorum sadece ölümüne de dinlemiyorum beklemiyorum da ama maalesef babası ölmüş arkadaşlarımı akrabalarımı görünce babam bizi terk etseydi diye çok düşündüm terk etmedi peşinizi hiç bırakmadı Annem onu terk edemiyor ama babam bizi terk edebilirdi hayatından hiç memnun değil bizimle neden bizi terk etmiyor çünkü eziyet edecek insana ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…