- 1 Ağustos 2022
- 34
- 7
- 1
- Konu Sahibi Gamzelimgamze
-
Sence ne yapmalısın?benimle görüştüğünü bilsinler istemedi.
İnanın artık birlikte olmak gibi bir düşüncem yok. Ama keşke o duruma getirmeseydim kendimi. Tam olarak istediği hep buydu, bile isteye beni bu noktaya getiriyor hiç sessiz sakin çıkamadım hayatından. Üzerimdeki bu kontrol beni delirtecekKendine, hayatını değer bilmez birisinin ayağına paspas edecek kadar değer vermiyor musun?
Sevilmiyorsun, neden daha uzatıyorsun ki?İnanın artık birlikte olmak gibi bir düşüncem yok. Ama keşke o duruma getirmeseydim kendimi. Tam olarak istediği hep buydu, bile isteye beni bu noktaya getiriyor hiç sessiz sakin çıkamadım hayatından. Üzerimdeki bu kontrol beni delirtecek
Bir daha görüşmek gibi bir niyetim yok karşılıklı engelliyiz zaten ulaşabileceğim bir yer de yoktu. Sms atmışım spam klasörüne bakıp okur muhtemelen. Sessiz mi kalayım sizce. Gurur yapıp hediyeleri toplayıp getirecek yüz göz olacağızSence ne yapmalısın?
Hediyeleri getirmek isterse ne yapayım peki sizce?? inanın normal şeyler yazmamışım.. Arkadaşlarım da kendisinden hiçbir zaman hoşlanmadı. O kadar gurur kırıcı rezil şeyler söylemişim ki gaza gelipOlan olmuş. Evet hata etmişsiniz. Artık hiç bir şey yazmayın.
Neden kendınızı bu duruma sokuyorsunuz?dışarıda da benim ısrarımla çıkıp geziyoruz ondan önce aylarca evde görüştük ıssız yerlere gittik.
Heryerden engelleyip olmamış gibi davranın karizmayı ancak bu şekilde kurtarırsınız. Bir daha da 0,00001 kuruşluk erkeklere paspas olmayın.Herkese merhaba. 4 senedir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım vardı. Pandeminin başında aile arasında nişanlandık. Daha sonra araya giren mesafe, ailesinin birçok rahatsızlığı, tek erkek çocuk olması, bunları bana bahane olarak sunarken kendi keyfinden asla ödün vermemesi sebebiyle 3 ay sonra ayrıldık. Bütün sorumluluk benim üstümde dedi, aileme ve bana gereken saygıyı göstermedi ama baktığımda kendi yapmak istediği her şeye zaman ve imkan yarattı. 2 ay ayrı kaldık daha sonra günlerce yazdı şimdi gelip babanla görüşürüm, söz veriyorum her şeyi düzelteceğim, seni çok seviyorum çok istiyorum dedi ve tekrar başladık. 1,5 senedir de aptal gibi bekledim.
Verdiği hiçbir sözü yerine getirmedi, beni ailesinden 1 sene boyunca saklamış tesadüfen öğrendiler ve daha sonra bir iki defa öylesine konuştuk demiş.
Arkadaşlarından hiçbiriyle görüşmedim.
Neden bekledin diyecek olursanız ailesinde 3 cenaze oldu maalesef ve hep onları öne sürdü zamanı var zamanı var diye.
Kıskançlığı vs apayrı bir boyut ama kavga ettiğimizde ben asla evlenmeyeceğim anla artık dedi.
Daha sonra eş durumu ile yanına gelirim dedi. En son olay ise kardeşi onun yanına gideceği için bir ay önceden ayarlanmış planı iptal etti çünkü benimle görüştüğünü bilsinler istemedi. Ortak çevremiz biliyor, dışarıda da benim ısrarımla çıkıp geziyoruz ondan önce aylarca evde görüştük ıssız yerlere gittik.
Ben de bu şekilde olacaksa devam etmeyeceğim dedim o da tamam uzatma zaten hataydı dedi. O kadar ucuz davranışlar ve sözler ki, kendimden utanıyorum. Ben ona son birkaç gün içindeki yardımları için teşekkür ederken tamam kes dedik, uzatma tamam işine bak, sana hesap mı verecem tarzında konuştu.
Dün arkadaşlarımla oturduk, biraz alkol aldım sabah yazdığım mesajları okuyunca utançtan ağladım. Aldığım hediyeleri falan istemişim, küfür etmişim, niye beni kandırdın falan demişim arabesk arabesk laflar. Böyle biri değildim. Ne yapayım sessiz mi kalayım, kusura bakma mı diyeyim? Önceden aldığım saati parçalamaya çalışmıştım. Sanki eşyaya bile benden daha çok değer veriyor gibi geldi hep. Hep öyle hissettim. Sanki aldığım ayakkabıya bir şey olsa bile daha çok üzülecekti ama bu kadar düşürmeseydim kendimi. Ne yapayım sizce?
Çok ağır şeyler yazmışım, ortak birkaç arkadaşımızın kendisi ile ilgili yorumları vardı onları falan sesli mesaj atmışım.Bayağı küfür, hakaret. Bir de en kötüsü hediyeleri istemişim. Getirmeye kalkarsa ne yapayım sizce?Zaten o da çok seviyeli bi adam değilmiş. Kes filan bunlar aşırı çirkin şeyler.
Anladığı dilden konuşmuşsunuz.
Bence sorun yok. Kendisi adam olsaydı da adam gibi muamele görseydi. Mesaj filan atmayın.
Hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Hayatınızdan tamamen çıkarıp yolunuza devam edin. Hiç olmamış gibi sayın. Kendinize değer verin ve bir daha böyle belirsiz, size değer vermeyen insanlardan uzak durun.Bir daha görüşmek gibi bir niyetim yok karşılıklı engelliyiz zaten ulaşabileceğim bir yer de yoktu. Sms atmışım spam klasörüne bakıp okur muhtemelen. Sessiz mi kalayım sizce. Gurur yapıp hediyeleri toplayıp getirecek yüz göz olacağız
hak etmiş hiç canınızı sıkmayın . anasına danasına düz gitseydınız hakkınızdı oynamış resmen. Ben o karakterde birinin şeref yapıp hediyeleri iade edeceğini sanmam lakin olaki getirdi alın. 2. el sitede satıp parasını çatır çutur yiyin.Çok ağır şeyler yazmışım, ortak birkaç arkadaşımızın kendisi ile ilgili yorumları vardı onları falan sesli mesaj atmışım.Bayağı küfür, hakaret. Bir de en kötüsü hediyeleri istemişim. Getirmeye kalkarsa ne yapayım sizce?
Hep cenazeleri öne sürdü. Çok yakın 3 akrabası birer ikişer ay ara ile korona sebebiyle vefat etti. İşte herkes mahvoldu geziyor demesinler falan dedi. Bir süre saygı duydum ama sonradan duyuyorum ki daha 40ı çıkmadan iş yerindeki arkadaşlarıyla kızlarla oturup bira içmiş. Çok aptallık ettim çokNeden kendınızı bu duruma sokuyorsunuz?
Benımle gızlı saklı gorusen adamı 1.dk tutmam yanımda.Nıye ben utanılack ınsan myım derim?
Öyle yapacağım. Engelledim zaten her yerden. Keşke yapmasaydım ama keyfin bilir diyip basmıştım engeli niye yazar edersin kiHeryerden engelleyip olmamış gibi davranın karizmayı ancak bu şekilde kurtarırsınız. Bir daha da 0,00001 kuruşluk erkeklere paspas olmayın.
Sessiz kal hediyeleri de getirmesini istiyorsanız bıraksın kapıya gitsin konuşmayın..Ailesinden korkup,cesurca benim elimi tutamayıp,gizli saklı köşelerde buluşacak adam evlenince de aile lafıyla huzur bozarBir daha görüşmek gibi bir niyetim yok karşılıklı engelliyiz zaten ulaşabileceğim bir yer de yoktu. Sms atmışım spam klasörüne bakıp okur muhtemelen. Sessiz mi kalayım sizce. Gurur yapıp hediyeleri toplayıp getirecek yüz göz olacağız
hiiiiiç takma kafanı kendi kendine hak etti diye telkin ver sakın modunu düşürme . ki zaten hak etmişÖyle yapacağım. Engelledim zaten her yerden. Keşke yapmasaydım ama keyfin bilir diyip basmıştım engeli niye yazar edersin ki
Öyle yapmışım zatenhak etmiş hiç canınızı sıkmayın . anasına danasına düz gitseydınız hakkınızdı oynamış resmen. Ben o karakterde birinin şeref yapıp hediyeleri iade edeceğini sanmam lakin olaki getirdi alın. 2. el sitede satıp parasını çatır çutur yiyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?