Kötü bir insan mıyım

O kadar haklısınız ki. Hep güzel zamanlar geldi aklıma, son zamanlarda da hep ben sorun çıkarıyormuşum gibi geliyordu 4 senedir hiç olmadığı kadar yumuşaktı bana karşı. Ama işler onun istediği şekilde gitmediği zaman zerre saygı ve sevgi kalmıyordu. Kötü zamanlarımda, ona ihtiyacım olduğu zamanlarda hiç hatırlamıyorum onu yanımda mesela. Öyle ilişkiyi napayım. Kendimi sevsem bana yetecek aslında.
Umarım onu yapacağım artık

Hayatımın gururdan en uzak olduğum yıllarıydı bunlar. Ben de takip etmeye başladım birkaç psikologu, tavsiye edilen birkaç ismi. Umarım bu şekilde biraz açabilirim gözümü

O yüzden üzülmeyin kurtuldum temizlendim diye sevinin bu adam ile 1 gün mutlu geçmez
Aşırı derecede manipüle edilmiş hissediyorum kendimi. Birkaç kere dışarı çıktığımız için farkındaysan ben senin isteklerini karşılıyorum ama sen hep daha fazlasını istiyorsun dedi.
Bunlar bana lütufmuş sanki ilişkide olması gereken şeyler değilmiş gibi davrandı bir süre sonra da ben normalleştirdim galiba

Onu suclamayın buna izin veren sizsiniz. bir kez size olan saygısını yitirmiş ve siz devam etmesine izin vermişsiniz. kendinize değer verin, mutlu ilişkiler evlilikler bu şekilde olmuyor. etrafınızda kendinize örnek olmak icin mutlu evlilikleri gözlemleyin, olumlu sevgi dolu insanlarla birarada olun, size iyi gelecektir.

Evet, bir ara kendi bir arkadaş ortamında söylemiş ve ben üzülmeyeyim diye bana anlatmamışlar. Başkası olsa böyle davranamazdım zaten ama kendi izin veriyor demiş resmen. Sağlıklı hiçbir insan ilişkisinin bu şekilde olmayacağını biliyorum. Birkaç günlüğüne şehir dışına çıkacağım ailemle. Elimden geldiği kadar aklıma getirecek her şeyi yok ettim. İnşallah dediğiniz gibi iyi gelir, teşekkürler

Ailesi tesadüfen öğrendiyse, hiç bir arkadaşıyla tanışmadıysanız, gizli kapaklı görüşüyorsanız nasıl "nişanlandık" diyorsunuz?

Sizinle kesinlikle evlenmeyecek zaten kendide itiraf etmiş. Bir daha aramayın, kötü bir tecrübe oldu deyip önünüze bakın

Nişan öncesi tabiii ki ailesiyle arkadaşlarıyla tanıştım, görüştüm.
Nişanı attıktan birkaç ay sonra tekrar görüşmeye başladık. 1 seneyi geçti ve bu süre içerisinde söylememiş. Cenazeleri oldu bu sebepten olduğunu söyledi ama o da bahane.
Farkındayım. Bir daha asla dönüş yapmayacağım o yazdıklarımdan sonra kendi de aramaz. Keşke insan gibi konuşarak ayrılabilseydik ama kısmet

Ayyy böyle bir salaktan kurtulmaya çalışacağınıza ne yapayım kusura bakma mi diyeyim diyosunuz. Sizi kullanıyor farkında mısınız? Umurunda bile değilsiniz. Lütfen size değer veren insanları hayatınıza alın! Evlilik oyuncak değil. Evlenince düzelir hiç değil!

Hediyeleri getirmek isterse ne yapayım peki sizce?? inanın normal şeyler yazmamışım.. Arkadaşlarım da kendisinden hiçbir zaman hoşlanmadı. O kadar gurur kırıcı rezil şeyler söylemişim ki gaza gelip
Gözünün önünde çöpe at. Oyalamis seni saklamış kimseye söylememiş. Sozled verip tutmamış. Senden bir çıkarı vardi demek. Napacan böyle adamı. Az bile etmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…