Kötü bir insan mıyım

annesine derken? birebir annesinin telefonuna mı mesaj attın?
bu arada şuan belki aşırı derecede kötü olduğun için sağlıklı değerlendiremiyor olabilirsin ve içinde kaybetme korkusunun baskınlığı da acı veriyordur.
bence şuan yapabiliyorsan sadece sessizliğe bürün.

Israr etse pişmanım dese geri doneceksiniz gibi hissettim. lütfen psikologa gitmeyi düşünün, ona aldıgınız hediyelerden daha olumlu bir dönüş olur kendinize

bir de aranızda cinsellik yaşandı mı?

Çok teşekkür ederim, bu salaklıkla gidip bir de özür dilerdim içten içe haklı olduğumu her zaman biliyordum aman kırma kimseyi aman onlar üzülmesin diye diye gerçekten dedikleri gibi paspas olmuşum.

Yok diyemem. Hoşuna gitmediği bir şey olduğu zaman günlerce sürdürdüğü sessizlikleri çok oldu. Ayrı kaldığımız zamanlar vs. Ne yaptığını hiç bilemedim. Günahını almayayım ama bire bir şu oldu diyeceğim bir şeye denk gelmedim. Yaptıysa da kendine yaptı bu saatten sonra.

O yüzden üzülmeyin kurtuldum temizlendim diye sevinin bu adam ile 1 gün mutlu geçmez

Israr etse pişmanım dese geri doneceksiniz gibi hissettim. lütfen psikologa gitmeyi düşünün, ona aldıgınız hediyelerden daha olumlu bir dönüş olur kendinize
ilk defa bu şekilde hissediyorum. Arkadaşlarım da farkındalar az çok farkın. Bir dönem yardım almışlığım oldu başka sebeplerden taa o zamanlar bile içten içe yanlış bir durumun içinde olduğumu biliyordum.

Çok teşekkür ederim, bu salaklıkla gidip bir de özür dilerdim içten içe haklı olduğumu her zaman biliyordum aman kırma kimseyi aman onlar üzülmesin diye diye gerçekten dedikleri gibi paspas olmuşum.
bu arada ben de böyleyim aşırı verici davranıyorum ilişkilerimde ve sonu hep hüsran emin ol.
daha dün esra ezmecinin bir videosunda seyrettim hatta ki kayıt yaptım. sana da söyliyim çünkü bizim gibilere lazım bu bilgiler.
diyor ki, "bir insan için gurur çok önemli, eğer gururu devreye sokmazsanız ve daha çok verici olursanız dengeyi bozarsınız bu sefer karşınızdaki kişi daha az vermeye başlar ve başka kişilere gitmeye başlar. daha çok verici olmak ilişkiyi asla kurtarmaz , dengeli vermek gerekir" .
ha tabi ki bunları bilmek yetse keşke uygulayabilmek asıl marifet

İlişkinizi saklama nedeni, başkasıyla sözlü, nişanli olmasi olabilir mi? Veya resmiyete dökülmemis ama aileler arasinda konuşulmuş bir ilişki.
Yoksa neden sizinle gizli sakli, tenhalarda buluşup, sürekli bahane üretsin.
Olmaz demeyin, evli olup, ayni anda başka iki kadinla ilişki yaşayani da okudum bu forumda.

şuan öfkelisiniz, öfkenizin sebebi de üzüntü, hala birşeyler hissediyor olmanız. umarım zamanla soğursunuz ve bir daha sizinle iletişim kurmasına izin vermezsiniz.

Hayır kendisine ailesiyle ilgili bir sürü küfür ve hakaret. Annesini çaldırıp bırakmışım. Açsaydı belki ona da sayacaktım bir sürü şey

O mümkün değil çok eminim. Uzaktan akrabalık bağları var. Küçük bir çevrede yaşıyoruz kendi farklı bir ilçede çalışıyor sadece. Kendi bir şeyler karıştıryorsa bilemem ama ailelerle ilgili bir durum olamaz. Ama tabii kendisi o ortadan kaybolduğu zamanlarda kimle ne yaptı, günahı boynuna..

şuan öfkelisiniz, öfkenizin sebebi de üzüntü, hala birşeyler hissediyor olmanız. umarım zamanla soğursunuz ve bir daha sizinle iletişim kurmasına izin vermezsiniz.
Çok sağ olun inşallah öyle olur. Canım da yanıyor. Sevmemesi, evlenmek istememesi de değildi derdim. Her defasında o kadar küçük düşmüş hissettim ki kendimi o böyle konuşurken. Hep kendimi suçladım, sanki eksiktim ve bu nedenle benimle olmak istemiyordu çünkü hep onu işledi içime. Niye bunu yapar ki insan bir başkasına. Hem de ben bu kadar iyiliğini isterken.

Sanırım evlilik konusunu en başından istemiyordu, ailelerin kulağına giderse de sorumluluk alırım diye düşündü. Allah affetsin resmen kapatma gibi yaşadık, zamanını geçirdik, hiçbir taşın altına elini koymadan çekip gitti işte. Bu rahatlığı kaybetmek istemedi

Ağır şeyler yazdığınıza üzülüyosanız hala barışma umudunuz var demektir. Bıçak gibi kesip atmanız lazım hayatınıza devam etmek için

Ağır şeyler yazdığınıza üzülüyosanız hala barışma umudunuz var demektir. Bıçak gibi kesip atmanız lazım hayatınıza devam etmek için
İnanın barışma gibi bir düşüncem bu saatten sonra yok. Benimle ilgili niyet ve düşüncesi kafamda çok net artık. Böyle bir insanı da hayatımda istemiyorum. Çok ama çok uğraştım. Normal değil bir ilişkide bu kadar canhıraş duruma gelmek her defasında ve tek taraflı.
Şimdi eminim gayet rahat benim döneceğim günü bekliyordur, mesajımı. Sevdiğinden falan da değil, o durumda görmekten keyif alıyor. Sırf o zevki tattırmamak için ölsem bir daha tek kelime etmeyeceğim.

Hayır kendisine ailesiyle ilgili bir sürü küfür ve hakaret. Annesini çaldırıp bırakmışım. Açsaydı belki ona da sayacaktım bir sürü şey
Alkol alınca hiçbişey hatırlamayacak noktaya nasıl gelindiğini pek anlayamıyorum.. İnsan kafasının gitmeye başladığı yerde bir bırakır yani kendinizi rezil edecek kadar içmeye ne gerek var ki Yapıcak bişey yok zaten olan olmuş artık, bunun kötülükle falan ilgisi yok, canınız yanmış, can yakmak istemişsiniz sadece.. Bu insandan size hiçbişey olmaz uzak durun artık, bişey de yazmayın, hediyeleri falan vermek isterse de kafam güzeldi saçmalamışım kalsın dersiniz.

Normalde bu kadar asla içmemem gerek. Karıştırınca ya da belki bir miktardan sonra etkileniyorum ve bunu biliyordum. Arkadaşlarım yanımda güvenli ortam nasıl olsa dedim abarttım farkındayım. Hayatımda böyle bir şey yapmadım. İçip içip kimseyi taciz etme gibi bir durum olmadı.

niye bağışlıyorsun şekerim bağış kurumu musun???? ya kendine altın al birikim yap 1 gr dahi olsa yada sat ve dolabına birkaç güzel şey al veya saç bakımına git.
Kendisinden kurtulduğum için başımın gözümün sadakası olarak vereceğim. boşluğa denk gelip evlenebilirdim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…