- 14 Ekim 2016
- 1.747
- 1.697
- 133
- Konu Sahibi Gamzelimgamze
-
annesine derken? birebir annesinin telefonuna mı mesaj attın?%100 haklı olsam bile kimseyle kötü konuşup kalp kıramam normalde. Ailemdekiler salaklık derecesinde saf olduğun için tepene bindi derdi genelde. Bir ona gelince çıkıyor içimdeki seviyesiz. Çok ama çok ağır şeyler yazmışım. Üzüldüm okuyunca sabah. Keşke keyfin bilir diyip bıraksaydım.
Bir daha burdan benim açımdan dönüşü olmaz zaten. Anasına kardeşine sülalesine neler yazmışım annesini çaldırmışım
bir de aranızda cinsellik yaşandı mı?İlk geldiğinde o kadar dil döktü ki, sonra bir kavgada bekleme istemiyorsan şimdi ayrıl dedi. Sonra geldi ben bu konuyla ilgili beklenti içindeyim başlamayalım eğer aynı fikirdeysen dedim, sen nasıl istersen öyle olacak dedi. Bir süredir de sürekli konuşuyordum olur vs dışında bir şey çıkmadı ağzından. Ama bunlar da yalanmış tabii
Çok teşekkür ederim, bu salaklıkla gidip bir de özür dilerdimBacım onda gurur mu var, yüzüne tükürdün meseden yağmur yağıyor sanmıştır
Abartma,bak hayatina.
İçin soğusun biraz, iyi demişsin ne dediysem. Onun yaptığı terbiyesizlikten daha kötü şey demedin ya
Yok diyemem. Hoşuna gitmediği bir şey olduğu zaman günlerce sürdürdüğü sessizlikleri çok oldu. Ayrı kaldığımız zamanlar vs. Ne yaptığını hiç bilemedim. Günahını almayayım ama bire bir şu oldu diyeceğim bir şeye denk gelmedim. Yaptıysa da kendine yaptı bu saatten sonra.Yapmayın kendinizi suçlamayın
Muhtemelen sizi gizlemesinin sebebi ailesi değil görüştüğü başka kız, şu anda da onunla işler ilerlediği için sizi devre dışı bırakmış gibi geldi.
Ben sessizlik severim hiç bir koşulda tepki vermeyin hatta engel de bir tepkidir ben olsam engellemem
Evet uzun süredir vardı.bir de aranızda cinsellik yaşandı mı?
Yok diyemem. Hoşuna gitmediği bir şey olduğu zaman günlerce sürdürdüğü sessizlikleri çok oldu. Ayrı kaldığımız zamanlar vs. Ne yaptığını hiç bilemedim. Günahını almayayım ama bire bir şu oldu diyeceğim bir şeye denk gelmedim. Yaptıysa da kendine yaptı bu saatten sonra.
ilk defa bu şekilde hissediyorum. Arkadaşlarım da farkındalar az çok farkın. Bir dönem yardım almışlığım oldu başka sebeplerden taa o zamanlar bile içten içe yanlış bir durumun içinde olduğumu biliyordum.Israr etse pişmanım dese geri doneceksiniz gibi hissettim. lütfen psikologa gitmeyi düşünün, ona aldıgınız hediyelerden daha olumlu bir dönüş olur kendinize
bu arada ben de böyleyim aşırı verici davranıyorum ilişkilerimde ve sonu hep hüsran emin ol.Çok teşekkür ederim, bu salaklıkla gidip bir de özür dilerdimiçten içe haklı olduğumu her zaman biliyordum aman kırma kimseyi aman onlar üzülmesin diye diye gerçekten dedikleri gibi paspas olmuşum.
şuan öfkelisiniz, öfkenizin sebebi de üzüntü, hala birşeyler hissediyor olmanız. umarım zamanla soğursunuz ve bir daha sizinle iletişim kurmasına izin vermezsiniz.ilk defa bu şekilde hissediyorum. Arkadaşlarım da farkındalar az çok farkın. Bir dönem yardım almışlığım oldu başka sebeplerden taa o zamanlar bile içten içe yanlış bir durumun içinde olduğumu biliyordum.
Hayır kendisine ailesiyle ilgili bir sürü küfür ve hakaret. Annesini çaldırıp bırakmışım. Açsaydı belki ona da sayacaktım bir sürü şeyannesine derken? birebir annesinin telefonuna mı mesaj attın?
bu arada şuan belki aşırı derecede kötü olduğun için sağlıklı değerlendiremiyor olabilirsin ve içinde kaybetme korkusunun baskınlığı da acı veriyordur.
bence şuan yapabiliyorsan sadece sessizliğe bürün.
O mümkün değil çok eminim. Uzaktan akrabalık bağları var. Küçük bir çevrede yaşıyoruz kendi farklı bir ilçede çalışıyor sadece. Kendi bir şeyler karıştıryorsa bilemem ama ailelerle ilgili bir durum olamaz. Ama tabii kendisi o ortadan kaybolduğu zamanlarda kimle ne yaptı, günahı boynuna..İlişkinizi saklama nedeni, başkasıyla sözlü, nişanli olmasi olabilir mi? Veya resmiyete dökülmemis ama aileler arasinda konuşulmuş bir ilişki.
Yoksa neden sizinle gizli sakli, tenhalarda buluşup, sürekli bahane üretsin.
Olmaz demeyin, evli olup, ayni anda başka iki kadinla ilişki yaşayani da okudum bu forumda.
Çok sağ olun inşallah öyle olur. Canım da yanıyor. Sevmemesi, evlenmek istememesi de değildi derdim. Her defasında o kadar küçük düşmüş hissettim ki kendimi o böyle konuşurken. Hep kendimi suçladım, sanki eksiktim ve bu nedenle benimle olmak istemiyordu çünkü hep onu işledi içime. Niye bunu yapar ki insan bir başkasına. Hem de ben bu kadar iyiliğini isterken.şuan öfkelisiniz, öfkenizin sebebi de üzüntü, hala birşeyler hissediyor olmanız. umarım zamanla soğursunuz ve bir daha sizinle iletişim kurmasına izin vermezsiniz.
Sanırım evlilik konusunu en başından istemiyordu, ailelerin kulağına giderse de sorumluluk alırım diye düşündü. Allah affetsin resmen kapatma gibi yaşadık, zamanını geçirdik, hiçbir taşın altına elini koymadan çekip gitti işte. Bu rahatlığı kaybetmek istemediİlişkinizi saklama nedeni, başkasıyla sözlü, nişanli olmasi olabilir mi? Veya resmiyete dökülmemis ama aileler arasinda konuşulmuş bir ilişki.
Yoksa neden sizinle gizli sakli, tenhalarda buluşup, sürekli bahane üretsin.
Olmaz demeyin, evli olup, ayni anda başka iki kadinla ilişki yaşayani da okudum bu forumda.
Ağır şeyler yazdığınıza üzülüyosanız hala barışma umudunuz var demektir. Bıçak gibi kesip atmanız lazım hayatınıza devam etmek için%100 haklı olsam bile kimseyle kötü konuşup kalp kıramam normalde. Ailemdekiler salaklık derecesinde saf olduğun için tepene bindi derdi genelde. Bir ona gelince çıkıyor içimdeki seviyesiz. Çok ama çok ağır şeyler yazmışım. Üzüldüm okuyunca sabah. Keşke keyfin bilir diyip bıraksaydım.
Bir daha burdan benim açımdan dönüşü olmaz zaten. Anasına kardeşine sülalesine neler yazmışım annesini çaldırmışım
İnanın barışma gibi bir düşüncem bu saatten sonra yok. Benimle ilgili niyet ve düşüncesi kafamda çok net artık. Böyle bir insanı da hayatımda istemiyorum. Çok ama çok uğraştım. Normal değil bir ilişkide bu kadar canhıraş duruma gelmek her defasında ve tek taraflı.Ağır şeyler yazdığınıza üzülüyosanız hala barışma umudunuz var demektir. Bıçak gibi kesip atmanız lazım hayatınıza devam etmek için
Alkol alınca hiçbişey hatırlamayacak noktaya nasıl gelindiğini pek anlayamıyorum.. İnsan kafasının gitmeye başladığı yerde bir bırakır yani kendinizi rezil edecek kadar içmeye ne gerek var kiHayır kendisine ailesiyle ilgili bir sürü küfür ve hakaret. Annesini çaldırıp bırakmışım. Açsaydı belki ona da sayacaktım bir sürü şey
Normalde bu kadar asla içmemem gerek. Karıştırınca ya da belki bir miktardan sonra etkileniyorum ve bunu biliyordum. Arkadaşlarım yanımda güvenli ortam nasıl olsa dedim abarttım farkındayım. Hayatımda böyle bir şey yapmadım. İçip içip kimseyi taciz etme gibi bir durum olmadı.Alkol alınca hiçbişey hatırlamayacak noktaya nasıl gelindiğini pek anlayamıyorum.. İnsan kafasının gitmeye başladığı yerde bir bırakır yani kendinizi rezil edecek kadar içmeye ne gerek var kiYapıcak bişey yok zaten olan olmuş artık, bunun kötülükle falan ilgisi yok, canınız yanmış, can yakmak istemişsiniz sadece.. Bu insandan size hiçbişey olmaz uzak durun artık, bişey de yazmayın, hediyeleri falan vermek isterse de kafam güzeldi saçmalamışım kalsın dersiniz.
Kendisinden kurtulduğum için başımın gözümün sadakası olarak vereceğim. boşluğa denk gelip evlenebilirdim deniye bağışlıyorsun şekerim bağış kurumu musun???? ya kendine altın al birikim yap 1 gr dahi olsa yada sat ve dolabına birkaç güzel şey al veya saç bakımına git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?